gia_nnis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αυτο ειναι.. Προσοχη ομως.. μου ειχαν φερει 1 πακετο απο επαρχια και ενω η συσκευασια ηταν ιδια το χαρτι δεν ηταν τοσο χοντρο..!
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που πρεπει να κοιτατε ειναι η τιμη στο κιλο και οχι η τιμη της συσκευασιας. Απο 2 ευρω και κατω ειναι καλα, οπου βλεπετε 2 και πανω στο κιλο δεν αξιζει. Παιζει ρολο βεβαια και η ποιοτητα. Τα ρολα εν προκειμενω οταν τα ειχε ξξαναφερει αλλες φορες στην ιδια τιμη τα ειχε 3,89 τα 16. το συγκεκριμένο πακέτο, όπως και το αντίστοιχο με τριπλα φύλλα, το θεωρω γαματο vfm. Πολύ καλή ποιότητα. Οταν τα φερνει παντα παιρνω 1-2 πακέτα μεχρι την επομενη ή μεθεπομενη προσφορα
torq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 τα φέρνει το carrefour αυτά πλεον? τα είχα πετύχει σε προσφορά τελευταία φορά στα 2,2€
dimigar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ^^^ Δεν υπάρχει ούτε λέπι από προϊόντα Carrefour... 1
dollyyy19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Παντως ορισμος vfm ηταν του carrefour σε προσφορα στα 2ε απο 4ε με βαρος 1250 δηλαδη 1.6ε το κιλο!!! εχω την εντυπωση οτι την πρωτη φορα που τα εβγαλε,τα ειχε στο 1 ευρω.οπως και να εχει,μετα την δευτεροτριτη φορα,ανεβασε την τιμη,αλλα και κατεβασε το βαρος -ποιοτητα.η 16αδα του λιντλ,οταν ειναι σε προσφορα,ειναι vfm.......
yannis27gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Η έλλειψη του Καρφούρ στον ανταγωνισμό ειναι μεγάλη. Θα είχαμε καλύτερες τιμές αν υπήρχε ακόμη ένας μεγάλος παίχτης (μιλάω για Β. Ελλάδα, κάτω έχετε τον Σκλαβενίτη). Την Πέμπτη φέρνει κάτι πουλοβερακια. Αξίζουν; Εχει πάρει κανεις;
orck Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη βορεια Ελλαδα δεν εχει Μασουτη; Γιατι αυτο το καταστημα βλεπω να εχει ξεσκιστει στις προσφορες;
fititis90 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η έλλειψη του Καρφούρ στον ανταγωνισμό ειναι μεγάλη. Θα είχαμε καλύτερες τιμές αν υπήρχε ακόμη ένας μεγάλος παίχτης (μιλάω για Β. Ελλάδα, κάτω έχετε τον Σκλαβενίτη). Την Πέμπτη φέρνει κάτι πουλοβερακια. Αξίζουν; Εχει πάρει κανεις; εχω παρει την προηγουμενη χρονια τετοιο μηνα, ειναι λεπτης πλεξης οποτε ειναι μονο για εμφανιση και επικινδυνο να σκιστουν. Δεν αξιζει για 10 ευρω η γνωμη μου. 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη βορεια Ελλαδα δεν εχει Μασουτη; Γιατι αυτο το καταστημα βλεπω να εχει ξεσκιστει στις προσφορες; Ο Μασούτης ειναι απο τα αγαπημένα μου σούπερ μάρκετ καθώς ειναι ευχάριστο να ψωνίζεις εκεί, εχει πολύ φιλικό κλίμα. Αλλα, εκτός των προσφορών, ειναι ίσως το ακριβότερο όλων. Αλλα εχει πολλά προϊόντα με τη δικη του φίρμα που ειναι καλής ποιότητας και σε καλη τιμη. 2
Zerg13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η έλλειψη του Καρφούρ στον ανταγωνισμό ειναι μεγάλη. Θα είχαμε καλύτερες τιμές αν υπήρχε ακόμη ένας μεγάλος παίχτης (μιλάω για Β. Ελλάδα, κάτω έχετε τον Σκλαβενίτη). Την Πέμπτη φέρνει κάτι πουλοβερακια. Αξίζουν; Εχει πάρει κανεις; Δεν χρειαζεται το carreffour στον ανταγωνισμο ενα σωρο μεγαλοι παιχτες υπαρχουν γαλαξιας, μασουτης βασιλοπουλος. Επισης το carrffour εριχνε και την ποιοτητα συχνα και τις συνθηκες συντηρησης. Μερικα carreffour βρωμουσαν. Εχω χαιρομαι που εκλεισε. Αλλο ηθελα. Ο Σολωμος ο καπνιστος που φερνουν τα lidl στα 4,5 ευρω τα 250gr ειναι υχθιοτροφειου ή ψαρεμενος; Γιατι ποτε δεν διαβασα τι γραφει.
mad-proffessor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν χρειαζεται το carreffour στον ανταγωνισμο ενα σωρο μεγαλοι παιχτες υπαρχουν γαλαξιας, μασουτης βασιλοπουλος. Επισης το carrffour εριχνε και την ποιοτητα συχνα και τις συνθηκες συντηρησης. Μερικα carreffour βρωμουσαν. Εχω χαιρομαι που εκλεισε. Αλλο ηθελα. Ο Σολωμος ο καπνιστος που φερνουν τα lidl στα 4,5 ευρω τα 250gr ειναι υχθιοτροφειου ή ψαρεμενος; Γιατι ποτε δεν διαβασα τι γραφει. Πολυ λαθος λογική, φυσικά και χρειαζεται ο ανταγωνισμός. Μιλάς λες και είσαι ιδιοκτητης καποιων εκ των εταιρειών.
Zerg13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ λαθος λογική, φυσικά και χρειαζεται ο ανταγωνισμός. Μιλάς λες και είσαι ιδιοκτητης καποιων εκ των εταιρειών. Δεν χρειάζεται το carreffour στον ανταγωνισμό έγραψα. & εξήγησα γιατί.
torq Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν υπήρχαν κάτι lidl, carrefour.. Ήθελα να ήξερα τι τιμές θα είχαν οι υπόλοιποι.
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν υπήρχαν κάτι lidl, carrefour.. Ήθελα να ήξερα τι τιμές θα είχαν οι υπόλοιποι. η αλήθεια ειναι οτι ο ανταγωνισμός πάντα βοηθά τους καταναλωτες. Απο την άλλη όλες οι αλυσίδες ειναι εταιρίες και κοιτάνε το συμφέρον τους. Πολλλά προϊόντα που εχει το lidl εχουν πάρει κατακόρυφη άνοδο και σταμάτανε ένα κλικ από τον ανταγωνισμό. Π.χ. το αντίστοιχο μίλκο, ξεκίνησε στα 70 λεπτα και τσου κου τσου κου σταθεροποιήθηκε στα 99 λεπτά, ενώ το γάλα έχει φθηναίνει πολύ λόγω ανταγωνισμου. Τα ίδια και για απορρυπαντικά, είδη σπιτιου κλπ. Κρατάει κάποια είδη σε χαμηλές τιμές σαν κράχτη. Αν το lidl καταφέρει να κλείσει και αλλους ανταγωνιστές και παίζει μπάλα άνετα, θα δεις κατακορυφες αυξήσεις (στα κέρδη, οχι στους μισθούς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις