Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις φθόριο μόνο αυτές για τα παιδάκια για να συνηθίσουν το βούρτσισμα, δεν κάνουν για ενήλικες. Κοινές είναι όλες αυτές που βρίσκεις στα ΣΜ colgate, aim, dentalux κτλ. Διακεκριμένες αυτές που είναι για προστασία ούλων ή για ευαίσθητα δόντια πχ. colgate repair sensodyne emoform elgydium τέτοιες.. Για παράδειγμα η lacalut που έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω, είναι μια πολύ γνωστή και αποτελεσματική οδοντόκρεμα για ευαίσθητα ούλα (υπάρχει πλέον και σε μερικά ΣΜ).

Δεν συγκρίνονται αυτές με την dentalux του lidl, η dentalux πάντως εκτός απο εξαιρετικά φτηνή είναι και καλή αν δεν θέλεις να είναι καυτερή -λόγω ελάχιστης μέντας- και δεν θέλεις πολύ αφρό. Η colgate μπροστά της είναι σαν να μασας τσιχλόφουσκα και αφήνει έντονη γεύση. :mrgreen:

Edit: α, εσύ ήσουν με τη lacalut, άρα ξέρεις από πρώτο χέρι! :-D

Χωρίς φθόριο έχει και για ενήλικες (σε φαρμακεία κλπ) αυτές δεν κάνουν;

Δημοσ.

Ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις, αν οχι παντα τις περισσοτερες φορες.
Οποιος εχει αμφιβολιες να δει ολους αυτους που χρησιμοποιουσαν το flipper. B)

Δημοσ.

Χωρίς φθόριο έχει και για ενήλικες (σε φαρμακεία κλπ) αυτές δεν κάνουν;

Δεν τις έχω δει, αλλά χωρις φθορίωση πως θα πάει; Δεν σκοτώνονται αλλιώς τα βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα. Εκτός αν χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα ή τζελ ή κάτι άλλο που έχει δώσει γιατρός. Διάλυμα με χλωρεξιδίνη βοηθάει εναλλακτικά, σε χαμηλή περιεκτικότητα (πχ. chlorexil 0,12%) κι όχι συνεχόμενα για πολύ καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τις έχω δει, αλλά χωρις φθορίωση πως θα πάει; Δεν σκοτώνονται αλλιώς τα βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα. Εκτός αν χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα ή τζελ ή κάτι άλλο που έχει δώσει γιατρός. Διάλυμα με χλωρεξιδίνη βοηθάει εναλλακτικά, σε χαμηλή περιεκτικότητα (πχ. chlorexil 0,12%) κι όχι συνεχόμενα για πολύ καιρό.

Δεν ξέρω κι εγώ λεπτομέρειες, απλά ξέρω σίγουρα ότι υπάρχουν!

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μερικοί που θεωρούν το φθοριο δηλητήριο ακόμα και σε χαμηλή ποσότητα και το αποφεύγουν παντελώς, εξ ου και οι χωρίς φθόριο οδοντόκρεμες.

Δημοσ.

μιας και ο λογος περι οδοντοκρεμων μετα απο χρονια με crest complete πλεον aquafresh multi action,

απολυτα ευχαριστημενος κι εγω και ο οδοντιατρος μου :D

• Like 1
Δημοσ.

Τα μπισκοτα 'maria' πως σας φαινονται;

Ψαχνω να εχουν οσο το δυνατον λιγοτερα λιπαρα, και αυτα εχουν 10%, οτι λιγοτερο εχω βρει στο lidl σε μπισκοτοειδη.

Δημοσ.

Το FLORALYS Xαρτί υγείας 4πλά φύλλα XXL στα 3,89€ τα 16 ρολά που έχει σε προσφορά, είναι όντως καλή η τιμή;

Θυμάμαι τα είχα ξαναπάρει πριν κανά 6μηνο που ήταν πάλι σε προσφορά, αλλά δεν θυμάμαι τιμή. Νομίζω πως ήταν περίπου 3€.

Θυμάται κανείς να μου πει σίγουρα;

Ρωτάω γιατί βάζει πολλές ψεύτικες προσφορές. Για παράδειγμα τις σοκολάτες με ολόκληρο φουντούκι που έχει, τις είχε πριν 3 μήνες προσφορά στα 0.49€ και τώρα τις είχε προσφορά στα 0.79€ και πολλά ακόμα παραδείγματα...

Δημοσ.

Το FLORALYS Xαρτί υγείας 4πλά φύλλα XXL στα 3,89€ τα 16 ρολά που έχει σε προσφορά, είναι όντως καλή η τιμή;

Θυμάμαι τα είχα ξαναπάρει πριν κανά 6μηνο που ήταν πάλι σε προσφορά, αλλά δεν θυμάμαι τιμή. Νομίζω πως ήταν περίπου 3€.

Ρωτάω γιατί βάζει πολλές ψεύτικες προσφορές. Για παράδειγμα τις σοκολάτες με ολόκληρο φουντούκι που έχει, τις είχε πριν 3 μήνες προσφορά στα 0.49€ και τώρα τις είχε προσφορά στα 0.79€ και πολλά ακόμα παραδείγματα...

Να συγκρίνεις με τις τιμές που έχουμε τώρα, τα άλλα είναι περασμένα ξεχασμένα :)

• Like 2
Δημοσ.

Να συγκρίνεις με τις τιμές που έχουμε τώρα, τα άλλα είναι περασμένα ξεχασμένα :)

Δεν τα έχω ιδιαίτερη ανάγκη γιατί έχω ακόμα τα zewa με μια πολύ καλή προσφορά που είχε βρει ο dobro, απλά αν είναι όντως προσφορά, έλεγα να πάρω και από αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που πρεπει να κοιτατε ειναι η τιμη στο κιλο και οχι η τιμη της συσκευασιας. Απο 2 ευρω και κατω ειναι καλα, οπου βλεπετε 2 και πανω στο κιλο δεν αξιζει. Παιζει ρολο βεβαια και η ποιοτητα. Τα ρολα εν προκειμενω οταν τα ειχε ξξαναφερει αλλες φορες στην ιδια τιμη τα ειχε 3,89 τα 16.

Δημοσ.

Αυτο που πρεπει να κοιτατε ειναι η τιμη στο κιλο και οχι η τιμη της συσκευασιας. Απο 2 ευρω και κατω ειναι καλα, οπου βλεπετε 2 και πανω στο κιλο δεν αξιζει. Παιζει ρολο βεβαια και η ποιοτητα. Τα ρολα εν προκειμενω οταν τα ειχε ξξαναφερει αλλες φορες στην ιδια τιμη τα ειχε 3,89 τα 16.

Παντως ορισμος vfm ηταν του carrefour σε προσφορα στα 2ε απο 4ε με βαρος 1250 δηλαδη 1.6ε το κιλο!!!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...