mentoras99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ακριβώς Όλα τα ρολόγια μέχρι 3bar είναι μόνο για πλύσιμο χεριών. Δεν ισχύει μόνο για τα ρολόγια του lidl. Δηλαδη για χρηση σε πισινα δεν ειναι; Πάντα φέρνουν ελάχιστα για κράκτη και για την ζήτιση που υπάρχει .Ετσι είναι οι προσφορές .Να σε βάλουν στο κατάστημα μήπως πάρεις και κατι άλλο. Ναι, το lidl τελικα εχει 'στρατηγικη' στο 'κραξιμο'! Φερνει λιγα κομματια σε τιμες χωμα, κι οποιος προλαβε προλαβε! Ε, αμα μπεις στο καταστημα, ολο και κατι θα ψωνισεις σου λεει μετα...
yannis27gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ανάλογα την περιοχή, το ξανάγραψα αυτό. Εδώ σχεδόν πάντα μένουν κομμάτια καθώς δεν εχει πολύ κίνηση το χειμώνα. Το καλοκαίρι ομως... Κυριακή πρωί, 7.30 κι ειναι απέξω καμια σαρανταρια και περιμένουν ν´ ανοίξει.
mr.Vox Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη για χρηση σε πισινα δεν ειναι; Όχι δεν είναι ούτε για πισίνα. Ίσως για καμιά έντονη βροχή. Αν και έχω κολυμπήσει με ρολόγια με την ένδειξη 3 AT ή 3 bar και δεν έπαθαν τίποτα κανονικά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το ρολόι θα επιβιώσει. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://littlejewellers.co.uk/faq/waterresistance/
someone- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 ρε παιδια με 15 ευρω πηρα casio 10atm τι ρολογια lidl διαβαζω..
Zerg13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Αγορασα λαζανια απ τα lidl προσθεσα παρμεζανα λιγο σκορδο και μαιντανο. Μια χαρα ηταν.
Tsalikis177 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αγορασα λαζανια απ τα lidl προσθεσα παρμεζανα λιγο σκορδο και μαιντανο. Μια χαρα ηταν. καλά είναι μωρέ. είναι και ότι τα ακριβά είναι και πολύ hyped.
kate23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει ξαναφέρει στο παρελθόν αλλά θα ήθελα γνώμες για την παρακάτω Site: ψηστιέρα που φέρνει από βδομάδα: Θα την χρησιμοποιούσα για κοτόπουλο κυρίως και κανά μπιφτέκι. Λέω μήπως βολεύει περισσότερο για να μην ανοίγω φούρνο τόσο συχνά.
user27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μονο 1000 watt; Μπα. Υπαρχουν και καλυτερες για τη δουλεια που θελεις αλλα φυσικα θαναι και ακριβοτερες. 1
mr.Vox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μόνο για σάντουιτς και τοστάκια θα έλεγα ότι αξίζει και εφόσον βγαίνουν οι πλάκες για πλύσιμο. 1
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που θα φέρει αξίζουν σε σχέση με τις oral b; Έχω μία αλλά του lidl ολόκληρη η συσκευή με ανταλλακτικά είναι φτηνότερη από τα ανταλλακτικά της oral b!
Zerg13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που θα φέρει αξίζουν σε σχέση με τις oral b; Έχω μία αλλά του lidl ολόκληρη η συσκευή με ανταλλακτικά είναι φτηνότερη από τα ανταλλακτικά της oral b!Τα εχω ξαναπει. Ειναι πολυ οικονομικες, αλλα υποκειμενικη η δουλεια τους. Αν ειναινα την παρεις, παρε και 2 πακετα ανταλαχτικα. Γιατι δεν τα βρισκεις. Εγω την επεστρεψα, γιατι εκανε παλινδρομικη και οχι συνεχεις κυκλικη κινηση που εκανε η oral b, και με ενοχλουσε. Αλλοι λενε οτι δεν τους πειραζει. Τα εχω γραψει και στο προσφορες insomnia. 1
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τα εχω ξαναπει. Ειναι πολυ οικονομικες, αλλα υποκειμενικη η δουλεια τους. Αν ειναινα την παρεις, παρε και 2 πακετα ανταλαχτικα. Γιατι δεν τα βρισκεις. Εγω την επεστρεψα, γιατι εκανε παλινδρομικη και οχι συνεχεις κυκλικη κινηση που εκανε η oral b, και με ενοχλουσε. Αλλοι λενε οτι δεν τους πειραζει. Τα εχω γραψει και στο προσφορες insomnia. Thanks, μάλλον θα μείνω στην oral b!
fakiris31 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Off topic τώρα που λέτε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αξίζει σε σχέση με τις απλες; Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια αν κάνει καλύτερη δουλειά
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Off topic τώρα που λέτε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αξίζει σε σχέση με τις απλες; Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια αν κάνει καλύτερη δουλειά Για μένα αξίζει ναι, πολύ καλύτερη αίσθηση! (Γενικά μιλάω, του lidl δεν την έχω δοκιμάσει).
Tsalikis177 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που θα φέρει αξίζουν σε σχέση με τις oral b; Έχω μία αλλά του lidl ολόκληρη η συσκευή με ανταλλακτικά είναι φτηνότερη από τα ανταλλακτικά της oral b! Μην είστε "χαζοί" μερικοί. Με την υγεία μας δεν παίζουμε. Το ξέρουμε πολύ καλά ότι το λιντλ είναι σάπιο και ψωνίζουμε από ανάγκη. Αν ο βασικός μισθός ήταν 1000 ευρώ κανείς δεν θα πήγαινε εκεί. Εδώ ρε φίλε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν προτιμάμε τα Ελληνικά Σουπερ Μαρκετ και πηγαίνουμε στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, θα προτιμήσουμε λιντλ... πλακα μας κανεις. Επίσης και για τις απλές οδοντόβουρτσες, δεν πιστεύω να αγοράζεις από τα λιντλ...? Off topic τώρα που λέτε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αξίζει σε σχέση με τις απλες; Γιατί σκέφτομαι να πάρω μια αν κάνει καλύτερη δουλειά Είναι πολύ καλές. Αξίζει! Άλλωστε, θα βγεις έξω αν με τα 15-20 ευρώ που θα δώσεις, πάρεις και μια απλή 3 ευρώ? Κάνετε λες και δεν μπορείτε να έχετε και τα 2. xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις