Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά ειναι φτηνά. Π.χ. τα barilla στην ίδια συσκευασία έχουν 2,5.

Γενικά τα προϊόντα χωρίς γλουτένη ειναι υπερτιμημένα στην Ελλάδα λες κι ειναι πολυτελείας.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδες, 3.85€ ο μεσαιος νεσκαφέ??

Μισο ευρω η αυξηση? Δε το περιμενα τοσο πολυ!

...αυτό που είπα ήταν ότι ΤΑ ΦΘΗΝΑ ξένα, είναι με μια λωρίδα (σαν αυτές με τις οποίες σε βάραγε ο δάσκαλος κάποτε όταν δεν διάβαζες καλά) λίπους. Και από γεύση, συνήθως από το "αδιάφορα" με μια τάση έως το "γαμώ την Ευρώπη σας μέσα γαμώ".

Το "επιλέγουν", λίγο άστοχο, καθώς δεν μας τα χαρίζουν, συνεπώς έχει δύο το ταγκό αυτό.

Γενικά τα φθηνά ξένα (βορειοευρωπαϊκά συνήθως) τρόφιμα, δεν είναι και πολύ καλής ποιότητας (και το λέω εγώ που δεν είμαι καθόλου "δύσκολος"). Εκεί που σκίζουν, είναι σε συσκευές. Και τα καλά (τρόφιμα αγκέν) του Λιντλ (και όχι μόνο) εδώ στη χώρα μας, είναι κατά πλειοψηφία ελληνικά, ή έστω "νοτιοευρωπαϊκά".

Επιλεγουν δε σημαινει βεβαια μας χαριζουν, μπορει να σημαινει ότι η ταδε εταιρια στελνει τα πολυ λιπαρουχα κομματια σε μια συγκεκριμενη αγορα και τα λιγοτερο λιπαρουχα σε μια άλλη. 

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Κι επειδή στις σκονες πρωτείνης πέφτει τρελό κλέψιμο, ο Μάους δεν την εμπιστεύετε.

Πως δηλαδή προσδιορίζεις τις καλές;

Δημοσ.

Οχι εγω, χεσμενες τις εχω, την πρωτεινη μου την παίρνω απο φαΐ, οχι σκόνες.

Γενικά μιλώντας, υπάρχουν ανεξάρτητες εταιρείες που παίρνουν δείγματα κι ελέγχουν την πραγματική περιεκτικότητα σε πρωτεινη. Βέβαια ποσο ανεξάρτητες ειναι επιδέχεται συζήτηση... Για μένα έχουν χάσει την αξιοπιστία τους κι ως εκ τούτου η πρωτεινη σε σκόνη δεν αποτελεί συνετή επιλογή.

Δημοσ.

Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ;

Δημοσ.

Έχει γεμίσει αγγελίες που ζητάνε όλοι πληρωμή σε τράπεζα,ποσό ασφαλές πέρα από ότι έχεις τα στοίχεια του άλλου είναι ;

Απορία απ' τα Lidl

• Like 5
Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι τσιμπα τον εαν τον θες, παλεψε το για δυο εβδομαδες και εαν σου αρεσει κρατα το, αλλιως πισω.

Δημοσ.

Συνήθως αναγράφουν στα διαφημιστικά τους σε ποιές περιοχές δεν θα τα φέρουν. Επίσης όταν μπαίνεις στην ιστοσελίδα τους επιλέγεις περιοχή, και δείχνει τις ανάλογες προσφορές. Ευτυχώς είναι απο τα προϊόντα που δε τρέχουν οι λυσσ... εεε πελάτες να τα πάρουν απο τις 7 το πρωϊ.

Δημοσ.

Συνήθως αναγράφουν στα διαφημιστικά τους σε ποιές περιοχές δεν θα τα φέρουν. Επίσης όταν μπαίνεις στην ιστοσελίδα τους επιλέγεις περιοχή, και δείχνει τις ανάλογες προσφορές. Ευτυχώς είναι απο τα προϊόντα που δε τρέχουν οι λυσσ... εεε πελάτες να τα πάρουν απο τις 7 το πρωϊ.

Εγώ από όταν είδα να γίνεται σφαγή για ρούχα σκι δεν είμαι σίγουρος για κανένα προϊόν! :D

Δημοσ.

Πηγα σημερα να δω τα παππουτσια, μονο τα γκρι ειδα οτι ηταν ποιοτηκα, τα μαυρα λες και τα κολλησανε με κολλα ηταν.

Τα λαστιχα γυμναστικής(οχι τους ιμαντες) δεν τα ειχανε.

Τα ρολογια που εχει αυτη την εβδομαδα αξιζουν; τι.διαφορα εχουν μεταξυ τους αυτα με την μεγαλη οθονη σε συγκριση με αυτα που εχουν μικρη οθονη; λενε αδιαβροχα ως 3μπαρ αλλα απο πισω δειχνει οτι δεν κανει να μπεις στην θαλασσα με αυτο, δηλαδη ειναι αδιαδροχο μονο για πλυσιμο χεριων;

Δημοσ.

Ακριβώς Όλα τα ρολόγια μέχρι 3bar είναι μόνο για πλύσιμο χεριών.

Δεν ισχύει μόνο για τα ρολόγια του lidl.

Δημοσ.

Εγώ από όταν είδα να γίνεται σφαγή για ρούχα σκι δεν είμαι σίγουρος για κανένα προϊόν! :D

Πάντα φέρνουν ελάχιστα για κράκτη και για την ζήτιση που υπάρχει .Ετσι είναι οι προσφορές .Να σε βάλουν στο κατάστημα μήπως πάρεις και κατι άλλο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...