Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lidl πάντως δεν είναι το καλύτερο μαγαζί που μπορείς να εμπιστευτείς για οπωροκηπευτικά. Πήγα να πάρω αχλάδια και έχει κάτι αχλάδια Αργεντινής με ...2,99 ευρώ το κιλό!

Μάλλον αυτός είναι λόγος να το εμπιστευτείς .

Είναι από τα λίγα μαγαζιά που γράφουν την πραγματική προέλευση των προϊόντων του και δεν κάνει βαφτίσια .

Όταν ξέρεις τη πραγματικά αγοράζεις τότε είναι στο χέρι σου αν θα το επιλέξεις ή όχι .

• Like 1
Δημοσ.
Απο αυτα που διαβασα εβγαλα χρησιμα συμπερασματα.

Θα εξακολουθω να:

1) Τρωω κομμενες σαλατες

2) Να τις φτιαχνω με σως βινεγκρετ που εχει ξυδι.

Θα σταματησω να:

1) Τις τρωω περαν της ημερομηνιας ληξεως

2) Μην τις τρωω αυθημερον απο τη στιγμη που ανοιγω το σακουλακι

3) Πλενω προχειρα τα μαρουλια που παιρνω απο τη λαικη.

Δημοσ.

Όχι, βάζω και σαπουνάδα.

Θελει λεει ζεστο νερο και τριψιμο ενα-ενα τα φυλλα. Οσο πιο πολυ ωρα τριψεις τοσο πιο πολλα μικροβια θα φυγουν...

Αλλοι το βαζουν στο ξυδι.

Θα σταματησω να:

1) Τις τρωω περαν της ημερομηνιας ληξεως

2) Μην τις τρωω αυθημερον απο τη στιγμη που ανοιγω το σακουλακι

Και πριν της ημερομηνιας ληξης βλεπεις συνηθως οτι εχουν αρχισει να χαλανε.

Γιατι να ανοιξεις το σακουλακι αν ειναι να μην τις φας εκεινη την ωρα?

Δημοσ.

Θελει λεει ζεστο νερο και τριψιμο ενα-ενα τα φυλλα. Οσο πιο πολυ ωρα τριψεις τοσο πιο πολλα μικροβια θα φυγουν...

Εγώ έχω προσέξει ότι και αρκετές μέρες μετά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει εμφανής αλλοίωση,

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται τη συντήρηση

Σπίτι μου που ναι καλό και καινούριο ψυγείο δε παθαίνουν τπτ τουλάχιστον εμφανισιακά, ακόμα και μετα την ημερομηνία λήξης ενώ εχει ανοιχτεί η συσκευασία.

Στου γραφείου και πριν την ημερομηνία λήξης με κλειστή σακούλα αρχίζει η αλειωση

• Like 1
Δημοσ.

Μερικες φορες τρωω τη μιση και την αλλη μερα την αλλη μιση αλλα θα το κοψω αυτο.

Εγώ έχω προσέξει ότι και αρκετές μέρες μετά την ημερομηνία λήξης δεν υπάρχει εμφανής αλλοίωση,

Εξαρτάται τη συντήρηση

Σπίτι μου που ναι καλό και καινούριο ψυγείο δε παθαίνουν τπτ τουλάχιστον εμφανισιακά, ακόμα και μετα την ημερομηνία λήξης ενώ εχει ανοιχτεί η συσκευασία.

Στου γραφείου και πριν την ημερομηνία λήξης με κλειστή σακούλα αρχίζει η αλειωση

Εχω παρατηρησει οτι συγκεκριμενα η σαλατα Italiana με τη ροκα δεν παρουσιαζει σημαδια αλλοιωσης ακομα και αρκετες μερες μετα την ημερομηνια ληξης ενω καποιες αλλες οπως μαρουλι σκετο βγαζει ματι και πριν απο αυτη, οπως λετε ακριβως. Βεβαια ακομα και η Ιtaliana απο τη στιγμη που ανοιγω τη σακουλα ο ρυθμος αλλοιωσης δε συγκρινεται με πριν.
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι συγκεκριμενα η σαλατα Italiana με τη ροκα δεν παρουσιαζει σημαδια αλλοιωσης ακομα και αρκετες μερες μετα την ημερομηνια ληξης ενω καποιες αλλες οπως μαρουλι σκετο βγαζει ματι και πριν απο αυτη

Πραγματι η ροκα αργει να χαλασει. Ενω το μαρουλι ειναι πιο ευαισθητο.

Δημοσ.

Ποιά εμφιαλωμένα νερά πιστεύετε πως είναι καλά;Στο Lidl είναι πιο φθηνά η σε ίδια τιμή με Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο;

Δημοσ.

Τα Δροσιά που έχει το Lidl καλά μου φαίνονται...στη βόρεια Ελλάδα προτιμώ τα Κωστηλάτας, αλλά δεν τα βρίσκω συχνά (μόνο στα Olla τα έχω πετύχει)

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα καιρο να κανω 'επιστροφη προιοντος' και να παρω πισω τα χρηματα μου.

Το εκανα σημερα, και οντως πηρα τα χρηματα.

Θυμηστε μου ομως: ηθελε παντα να δωσεις ονομα+τηλεφωνο; Θα μπορουσα να δωσω και ψευτικα στοιχεια, αλλα επειδη το lidl μας φερετε ντομπρα σε αυτο το θεμα, δεν το εκανα.

Δημοσ.

εγώ απόψε έφτιαξα αυτά στο φούρνο, προτίμησα με τυρί, με 2,99 ευρώ. Σλουρπ!

112596_91_f.jpg

Πες οτι τρολαρεις...δεν μπορει.

Πηγα να τα πεταξω, και να φανταστεις ειμαι Lidl fun. Σαν πουρες/πατε ηταν μεσα.

Captain Iglo μονο.

Βασικα αν μιλας σοβαρα και σου αρεσει αυτο, τρως τα παντα.

Δημοσ.

Captain Iglo μονο.

Μήπως πήρες αυτά με το κέτσαπ εσύ; :P :D

• Like 1
Δημοσ.

Captain Iglo μονο.

Μήπως τα άφησες παραπάνω ώρα? Τα τηγανισες? Εγώ τα έβαλα στο φούρνο σε λαδόκολλα ακριβώς 15 λεπτά και βγήκαν πολύ τραγανά...κρατς κρουτς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...