Προς το περιεχόμενο

Lidl


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ο Τουρκικος καφες δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνικο. Οποιος παει στην Τουρκια και πιει θα καταλαβει, αυτο το πραμα δεν πινεται, ειναι νερουλο και αγευστο. Εχω παει και εχω παρει τον καλυτερο καφε στην Κωνσταντινουπολη με ουρα 200 ατομα+ και οταν τον εκανα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. Τωρα για τον υπολοιπο κοσμο ο κοσμος ξερει και απο turkish coffee αλλα και απο greek coffee. Και ο υπολοιπος κοσμος λεει τους σκοπιανους Μακεδονια, αλλα δεν παει να πει οτι πρεπει να το δεχτουμε....

ο ελληνικός καφές είναι νερουλός, ο τούρκικος κάτουρο. Ο αραβικός όμως ο κορυφαίος, με κάρδαμο και ροδόνερο

  • Like 2
Δημοσ.

ο ελληνικός καφές είναι νερουλός, ο τούρκικος κάτουρο. Ο αραβικός όμως ο κορυφαίος, με κάρδαμο και ροδόνερο

 

Σωραιος!! Ο αραβικος ειναι πιο βαρυς, ο τουρκικος νερουλος ενω ο ελληνικος ειναι ισορροπημενος. Το κανει διαφορετικα ο καθε λαος αλλα δεν ειναι ο ιδιος σε καμια περιπτωση

Δημοσ.

Παλιά λέγαμε οι καπνιστές.

Camel τσιγαρο Ελληνικό, Camel Αμερικάνικο. Made in USA

 

Αλλά καμία σχέση με το Camel, American and  Turkish blend.

Κάπως έτσι θα νοείται η διαφορά.και στον καφέ.

  • Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτο εχει να κανει με τον τροπο που τον φτιαχνουν. Στην ελλαδα εχουν μπρικη εκει το κανουν στην αμμο! ΑΛλα και γω συμφωνω οτι ηταν πιο γευστικοι στην Τουρκια που δοκιμασα

Αυτό στην άμμο (χόβολη) το κάνουν κι εδώ στην Ελλάδα, ανάλογα το μαγαζί.

 

Σόρυ bedazzled! :P

  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό στην άμμο (χόβολη) το κάνουν κι εδώ στην Ελλάδα, ανάλογα το μαγαζί.

 

Σόρυ bedazzled! :P

Ακόμη και ο Σκλαβενίτης στον Πειραιά στην χόβολη τον κάνει. Βέβαια ο καφές που ξεκίνησε από την Σαουδική Αραβία στην άμμο φτιαχνόταν. Απλά οι Τούρκοι τον έκαναν ευρέως γνωστό και καθιερώθηκε ως τουρκικός. Πάντως κι εγώ στα σούπερ μάρκετ είναι φαν του λουμίδη. Αν βρεις όμως σοβαρό φρεσκοαλεσμένο είναι άλλη φάση. Μοσχοβολάει.
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη πας Τουρκια και πινεις τον τουρκικο καφε και "γ..εί και δέρνει" ? Με δουλευεις τωρα? Εαν πινεις γενικα Ελληνικο καφε και σε αρεσει ο Τουρκικος τι να πω παω πασο...αλλα εαν πινεις μονο Τουρκικο και εχεις συνηθισει τοτε αλλαζει το πραμα..

 

Ναι...δεν είχα τι να κάνω και είπα να δουλέψω έναν άγνωστο, πάνω στο φλέγον ζήτημα «ποιος καφές μ' αρέσει»...

  • Like 1
Δημοσ.

€0,99 τα μαρούλια σήμερα... πότε θα εξομαλυνθεί η κατάσταση;

 

Αυτά της Ισπανίας χάλια μου φαίνονται πάντως σε σχέση με τα ελληνικά... και ίδια τιμή περίπου.

 

Και γιατι δε παιρνεις τα ετοιμα κομμενα του λιντλ? Ουτε χωματα ουτε σκουληκια, ειναι τριπλοπλυμενα, στο 1€.

Δημοσ.

Και γιατι δε παιρνεις τα ετοιμα κομμενα του λιντλ? Ουτε χωματα ουτε σκουληκια, ειναι τριπλοπλυμενα, στο 1€.

 

Μιας και είσαι της υγιεινής διατροφής:

 

http://www.iefimerida.gr/news/302197/oi-kommenes-syskeyasmenes-salates-ayxanoyn-ton-kindyno-gia-salmonela

 

http://www.skai.gr/news/technology/article/158639/salmonela-kai-listeria-apeiloun-osous-katanalonoun-sudirimenes-salates/

 

http://www.ladylike.gr/articles/fitness/diatrofi/na-giati-prepei-na-pleneis-akoma-kai-tis-syskeyasmenes-salates.4007707.html

 

:)

  • Like 5
Δημοσ.

Παιδια ο Τουρκικος καφες δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνικο. Οποιος παει στην Τουρκια και πιει θα καταλαβει, αυτο το πραμα δεν πινεται, ειναι νερουλο και αγευστο.....

 

Αν ειναι νερουλο πεστου να βαλει δυο κουταλιες καφε, αν ειναι αγευστο πεστου περισσοτερη ζαχαρη :)

Αλλα επειδη δοκιμασες μια μόνο μαρκα, πως βγαζεις το συμπερασμα οτι ολες οι μαρκες ειναι χάλια?

 

 

Τωρα για τον υπολοιπο κοσμο ο κοσμος ξερει και απο turkish coffee αλλα και απο greek coffee. 

 

                                                                                                      

Σιγα μην ασχολειται ο υπολοιπος κοσμος με greek coffee και turkish coffee... Πινουν τους καφεδες των πολυεθνικων.

 

Αν ψαξεις θα βρεις αλλα λινκς που λένε οτι οι σαλάτες αυτες ειναι ασφαλεστατες, γιατι οπως ειπα ειναι τριπλοπλυμενες. Προσεξε τι λεει ενα απο αυτα που εβαλες

Κυριότερες αιτίες της υποβάθμισης της ασφάλειας της κομμένης σαλάτας και της επιβίωσης/ ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών είναι η επιμόλυνση από κοπρανώδη υπολείμματα κατά την καλλιέργειά τους στο χωράφι και η διαδικασία του τεμαχισμού. Είναι φυσικό οι σαλάτες να έχουν μολυνθεί κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας σου

Που σημαινει οτι γραφουν αρλουμπες. Τα κοπρανωδη υπολειμματα υπαρχουν στις κομμενες ενω στις ακοπες οχι?

 

Εσυ φιλε οταν παιρνεις ολοκληρο  μαρουλι (το οποιο εχουν ακουμπησει πολλα χερια και εχει μικροβια, συνηθως και χωμα, ακομα και σκουληκια) πως το πλενεις? στα γρηγορα με σκετο νερακι?

  • Like 1
Δημοσ.

 

 

 

 

Γιού φάουλ.

Άλλο πράγμα πράγμα η άμμος - άλλο η χόβολη. Χόβολη = στάχτη.

Να σου πω την αλήθεια ξέρω ότι χόβολη είναι η στάχτη, αλλά τα περισσότερα τέτοιου στυλ μηχανάκια για ελληνικό λειτουργούν με άμμο και τα λένε χόβολη, γι'αυτό το έγραψα :)

 

cbole-elleniko-kap-e97.jpg

Δημοσ.

Το Lidl πάντως δεν είναι το καλύτερο μαγαζί που μπορείς να εμπιστευτείς για οπωροκηπευτικά. Πήγα να πάρω αχλάδια και έχει κάτι αχλάδια Αργεντινής με ...2,99 ευρώ το κιλό!

Δημοσ.

Το Lidl πάντως δεν είναι το καλύτερο μαγαζί που μπορείς να εμπιστευτείς για οπωροκηπευτικά. Πήγα να πάρω αχλάδια και έχει κάτι αχλάδια Αργεντινής με ...2,99 ευρώ το κιλό!

Όταν θέλουμε να τρώμε κάτι όλες τις εποχές, θα πληρώσουμε παραπάνω στις εκτός εποχές και θα φάμε και Αργεντινής. Δεν σημαίνει ότι είναι χειρότερα γιατί κι εμείς στο εσωτερικό με τα ραντίσματα και τον έλεγχο υστερούμε. Θεωρητικά όσα προϊόντα είναι προς εξαγωγή είναι ασφαλέστερα.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...