zio10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Είδα σε πρόσφατο φυλλάδιο ότι έχουν κι έναν ελληνικό Αρχοντάκη. Δεν ξέρω τι λέει κι αν τον φέρνουν τα lidl μόνο, δεν θυμάμαι αν τον έχω δει αλλού.
mentoras99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μπορεσα και βρηκα χτες (μιλαμε για κατορθωμα!), την αντρικη ζακετα fleece που ειχε.Σταθηκα τυχερος...Πηγα Δευτερα απογευμα, στην αρχη νομιζα οτι δεν υπηρχαν καν, αλλα μετα απο ανασκαφες με τη βοηθεια υπαλληλου, ευρεθη μια, ευτυχως στο νουμερο μου, διχως την συνοδευτικη εξωτερικη χαρτινη λωριδα με τις πληροφοριες του προιοντος (αλλα φυσικα με ετικετα επισυναπτομενη εσωτερικα πανω στο ρουχο).Μια τελευταια, χωμενη μες σε κατι αλλα πραγματα, ευτυχως στο νουμερο μου.Το γνωστο σκηνικο πρεπει να παιχτηκε φυσικα, πρεπει να περασαν οι 'ακριδες' νωριτερα, και δεν αφησαν τιποτε ορθιο.Εν τελει ομως φαινεται να ειναι πολυ καλη και ζεστη ζακετα, και καμια σχεση με τις αντιστοιχες crivit, πολυ καλυτερη υφανση και στησιμο/σχεδιο οπως την βλεπω.
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πίνω ελληνικό και καταλαβαίνω αμέσως την διαφορά, όντως οι μη επώνυμοι απλά δεν πίνονται είναι για πέταμα οπότε δίνεις ελάχιστα περισσότερα πας στον λουμιδη και ευχαριστιέσαι καφέ! ~~~ Την ζακέτα έτσι από περιέργεια πόσο την πήρες? Έχει πολύ φτηνές και καλές στα p+b έχεις ρίξει ποτέ καμιά ματιά? 3
achilles_g_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εγώ ψάχνω για μη επώνυμο ελληνικό καφέ αλλά έχω απογοητευτεί απο όσους έχω δοκιμάσει. Τελευταία αγορά ήταν απο ΑΒ και ήταν χάλια σαν να πίνεις νερό. Έχει βρεί κανείς κάποιον της προκοπής; Η η μόνη λύση είναι λουμίδης; Γιατί δεν πας σε ένα καφεκοπτείο της περιοχής σου; 1
mentoras99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πίνω ελληνικό και καταλαβαίνω αμέσως την διαφορά, όντως οι μη επώνυμοι απλά δεν πίνονται είναι για πέταμα οπότε δίνεις ελάχιστα περισσότερα πας στον λουμιδη και ευχαριστιέσαι καφέ! ~~~ Την ζακέτα έτσι από περιέργεια πόσο την πήρες? Έχει πολύ φτηνές και καλές στα p+b έχεις ρίξει ποτέ καμιά ματιά? Η ζακετα εκανε 12 ευρω. Οχι δεν εχω παει ποτε σε p+b. Εχω ομως πολλα χρονια να παω σε h&m και θελω να κανονισω να περασω απο εκει μια βολτα... =============== Φερνει κατι παραπλησιο σε 'κρεμες στιγμης' στο lidl? 1
pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Γιατί δεν πας σε ένα καφεκοπτείο της περιοχής σου; Η σ'ενα φαρμακείο, λιγότερα θα πληρώσεις. Μιλάμε για τιμές 2χ-3χ το κιλό... Την έχουν δει πολύ ιστορία οι φίλτατοι καφεκόπτες, βιολογικός καφές και τούμπανα. Κι εμείς έχουμε ανάγκες ρεύμα, ενοίκιο κτλ δεν βγαίνουμε να κλέψουμε τον κόσμο έτσι στεγνά. Στο ερώτημα για τους noname καφέδες: έχω δοκιμάσει με εξαιρετική τελετουργία όλους τους συσκευασμένους ελληνικούς της αγοράς και το βέρντικτ: δεν αξίζει κανένας εκτός από Μπράβο, Λουμίδη. Οι άλλοι είναι πεταμένα λεφτά, μόνο αν έχετε τιποτε συγγενείς που σας μπαστακώνονται κάθε απόγευμα για "καφεδάκι" και θελετε να τους ξεφορτωθείτε οριστικά. 4
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Η σ'ενα φαρμακείο, λιγότερα θα πληρώσεις. Μιλάμε για τιμές 2χ-3χ το κιλό... Την έχουν δει πολύ ιστορία οι φίλτατοι καφεκόπτες, βιολογικός καφές και τούμπανα. Κι εμείς έχουμε ανάγκες ρεύμα, ενοίκιο κτλ δεν βγαίνουμε να κλέψουμε τον κόσμο έτσι στεγνά. Τα 9 - 12 ευρώ τιμή κιλού δεν τα λες και φαρμακείο 1
pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τα 9 - 12 ευρώ τιμή κιλού δεν τα λες και φαρμακείο Πλάκα κάνεις; Αν είναι φρέσκος εννοείται συμφέρει. Δεν βρίσκω τέτοιες τιμές πουθενά..
zeys13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ πίνω ελληνικό και καταλαβαίνω αμέσως την διαφορά, όντως οι μη επώνυμοι απλά δεν πίνονται είναι για πέταμα οπότε δίνεις ελάχιστα περισσότερα πας στον λουμιδη και ευχαριστιέσαι καφέ! ~~~ Την ζακέτα έτσι από περιέργεια πόσο την πήρες? Έχει πολύ φτηνές και καλές στα p+b έχεις ρίξει ποτέ καμιά ματιά? Γιατί δεν πας σε ένα καφεκοπτείο της περιοχής σου; Η σ'ενα φαρμακείο, λιγότερα θα πληρώσεις. Μιλάμε για τιμές 2χ-3χ το κιλό... Την έχουν δει πολύ ιστορία οι φίλτατοι καφεκόπτες, βιολογικός καφές και τούμπανα. Κι εμείς έχουμε ανάγκες ρεύμα, ενοίκιο κτλ δεν βγαίνουμε να κλέψουμε τον κόσμο έτσι στεγνά. Στο ερώτημα για τους noname καφέδες: έχω δοκιμάσει με εξαιρετική τελετουργία όλους τους συσκευασμένους ελληνικούς της αγοράς και το βέρντικτ: δεν αξίζει κανένας εκτός από Μπράβο, Λουμίδη. Οι άλλοι είναι πεταμένα λεφτά, μόνο αν έχετε τιποτε συγγενείς που σας μπαστακώνονται κάθε απόγευμα για "καφεδάκι" και θελετε να τους ξεφορτωθείτε οριστικά. Οπότε να μην ψάχνομαι και εγώ άδικα σε άκυρες μάρκες. Την επιλογή του καφεκοπτείου δεν την είχα σκεφτεί, δεν ξέρω πόσο παίζουν οι τιμές. Πάντως ο λουμίδης πρέπει να βγαίνει 12-13 ευρώ, σε μια ματιά στον ΑΒ έχει τον κλασικό στημεγάλη συσκευασία Site: 6,48 τα 490 γρ.
alimentas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Tα μποτακια που βαζει την αλλη εβδομαδα τα χει ξαναβαλει?? Τα χει παρει κανενας?Φενονται μπομπα και τα καγε και ειδικα τα μαυρα.
nickmanak Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τουμπανάκι το φυλλάδιο της επόμενης εβδομάδας, ειδικα με ολη αυτη την παραδοσιακούρα που θα φέρει από διάφορες πόλεις της Ελλαδος (τροφιμα-ποτά). Εγω θα σταθώ στον αγαπημένο μου στιγμιαίο καφέ bellarom gold 100% arabica [στα 2,39 από 3,19€ την Πεμπτη], που τον θεωρώ τον καλυτερο εκει έξω για ζεστό καφέ (φραπέ δεν δοκίμασα ακόμα). Πλεον, μετά από ένα έτος αποχής, ο Nescafe nestle μου φαντάζει μια πικρή παραψημένη αηδία (ζεστό και κρύο).
Amlet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ο Τουρκικος καφες δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνικο. Οποιος παει στην Τουρκια και πιει θα καταλαβει, αυτο το πραμα δεν πινεται, ειναι νερουλο και αγευστο. Εχω παει και εχω παρει τον καλυτερο καφε στην Κωνσταντινουπολη με ουρα 200 ατομα+ και οταν τον εκανα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. Τωρα για τον υπολοιπο κοσμο ο κοσμος ξερει και απο turkish coffee αλλα και απο greek coffee.
deesnider Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ο Τουρκικος καφες δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνικο. Οποιος παει στην Τουρκια και πιει θα καταλαβει, αυτο το πραμα δεν πινεται, ειναι νερουλο και αγευστο. Για πες! Επειδή πηγαίνω πολύ συχνά, διότι είναι δίπλα μου (καμιά δεκαριά χλμ) και πάντα πίνω παραδοσιακό τουρκικό καφέ, ο οποίος γ..εί και δέρνει. Τον πίνω σε καφενέδες όμως, όχι σε σταθμούς λεωφορείων και βενζινάδικα.
Amlet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη πας Τουρκια και πινεις τον τουρκικο καφε και "γ..εί και δέρνει" ? Με δουλευεις τωρα? Εαν πινεις γενικα Ελληνικο καφε και σε αρεσει ο Τουρκικος τι να πω παω πασο...αλλα εαν πινεις μονο Τουρκικο και εχεις συνηθισει τοτε αλλαζει το πραμα..
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ο Τουρκικος καφες δεν εχει καμια σχεση με τον Ελληνικο. Οποιος παει στην Τουρκια και πιει θα καταλαβει, αυτο το πραμα δεν πινεται, ειναι νερουλο και αγευστο. Εχω παει και εχω παρει τον καλυτερο καφε στην Κωνσταντινουπολη με ουρα 200 ατομα+ και οταν τον εκανα δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. Τωρα για τον υπολοιπο κοσμο ο κοσμος ξερει και απο turkish coffee αλλα και απο greek coffee. Και ο υπολοιπος κοσμος λεει τους σκοπιανους Μακεδονια, αλλα δεν παει να πει οτι πρεπει να το δεχτουμε.... Νομιζω οτι αυτο εχει να κανει με τον τροπο που τον φτιαχνουν. Στην ελλαδα εχουν μπρικη εκει το κανουν στην αμμο! ΑΛλα και γω συμφωνω οτι ηταν πιο γευστικοι στην Τουρκια που δοκιμασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις