sfakattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πχ ο Σκλαβενίτης έχει ακόμα τον νες 200g στα 6,60 Είναι παλιό στοκ... Μόλις αγοράσουν νέο στοκ, θα πάει στα 7+
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Πχ ο Σκλαβενίτης έχει ακόμα τον νες 200g στα 6,60 Ο Βασιλόπουλος το Σάββατο τον είχε 6,25€(συσκευασία με δώρο κούπα), σήμερα η ίδια ακριβώς συσκευασία 7,25€!!!
mr.Vox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οπότε στα 5,99! του lidl η τιμή καλή είναι. Το μεταλλικό κουτί της Nestle Hellas το Lidl πάντα το πούλαγε ακριβότερα σε σχέση με άλλες αλυσίδες εκτός εξαιρέσεων. Το γυάλινο είναι ακριβώς ίδιος καφές απλά δεν συσκευάζεται Ελλάδα.
bedazzled Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα το Lidl με απογοήτευσε για πρώτη φορά. Πήγα να αγοράσω το στιγμιαίο καφέ Belarom 200g και με φρίκη και τρόμο διεπίστωσα ότι ανέβασε την τιμή κατά ενα ολόκληρο ευρώ, από 3,49 στα 4,49! Το ίδιο έκανε και με το γερμανικό γυάλινο Nescafe 200g από 4,99 στα 5,99! Ούτε τη δεκαετία του 80 με πληθωρισμό 25% δεν ανέβαιναν ετσι οι τιμές. Οφείλω να ομολογήσω ότι σαν γεύση ο Belarom μοιάζει πολύ με NES σε αντίθεση με τα αντίστοιχα οικονομικά προϊόντα αβ ή mymarket που μυρίζουν προς εμετό. Αν είναι να πουλάει σε τιμές μπαλασκα καλύτερα να τα μαζέψουν. Εχω mymarket ακριβώς δίπλα μου. Συγχωρέστε με στην περίπτωση που έχει αναφερθεί ήδη, εγώ σήμερα το διαπίστωσα. Δεν έχουμε πληθωρισμό μεν, αλλά έχουμε στασιμοπληθωρισμό & φοροκαταιγίδα. Γι' αυτό και οι αυξήσεις από 1/1/17. 1
mr.Vox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοείς bravo, παπαγάλος και τέτοιους έχουν αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει από τιμές.. Νομίζω και μια δικιά τους φίρμα αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει. 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Αν εννοείς bravo, παπαγάλος και τέτοιους έχουν αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει από τιμές.. Νομίζω και μια δικιά τους φίρμα αλλά δεν τους έχω δοκιμάσει. Κάποια δικιά τους μάρκα εννοούσα ναι, thanks
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Θα πιεις γερμανικό ελληνικό καφέ ρε συ ζιο ? 3
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Θα πιεις γερμανικό ελληνικό καφέ ρε συ ζιο ? Έχουν πολλά ελληνικά προϊόντα ρε συ, μπορεί να είχαν κάποιον ελληνικό ελληνικό που δεν έχουν οι άλλοι, κάποια αποκλειστικότητα. 1
washcloud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Θα πιεις γερμανικό ελληνικό καφέ ρε συ ζιο ? Έχουν πολλά ελληνικά προϊόντα ρε συ, μπορεί να είχαν κάποιον ελληνικό ελληνικό που δεν έχουν οι άλλοι, κάποια αποκλειστικότητα. Τούρκικος λέγεται ρε εθνίκια :ρ 6
bedazzled Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Οι σπόροι έτσι κι αλλιώς ούτε ελληνικοί είναι, ούτε γερμανικοί, οπότε... 1
mr.Vox Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα που τον πίνουνε τον ονομάζουμε Ελληνικό, στην Κύπρο Κυπριακό, Στην Αρμενία Αρμενικός κτλ. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος εμείς να τον ονομάζουμε διαφορετικά αφούν δωτον πίνουμε εδώ.. Πάντως Ο τούρκικος καφές είναι Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Τουρκίας, σύμφωνα με την Απόφαση 8.COM 8.28 της 8ης Συνόδου της οικείας Διακυβερνητικής Επιτροπής της UNESCO (Μπακού, 2-7 Δεκεμβρίου 2013).[1] Περισσότερα στη Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82%27%5Dwikipedia.">https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82']wikipedia.[/url] Τέλος το off topic Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2017 από mr.Vox
washcloud Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος εμείς να τον ονομάζουμε διαφορετικά αφούντον πίνουμε εδώ.. ...κι εγώ ελληνικό τον έμαθα μεγαλώνοντας (κι έτσι τον λέω ακόμα, λόγω συνήθειας). Απλά υπάρχει κι ένα άλλο ζήτημα, το ότι η συγκεκριμένη παρασκευή είναι (όπως το έγραψες κι ο ίδιος) κληρονομιά των Τούρκων. Συν το ότι η πλειονότητα των υπολοίπων στον κόσμο τον αποκαλεί τούρκικο και όχι ελληνικό/ αρμένικο κτλ και καλό θα ήταν να συμμορφωνόμασταν κι εμείς κι όχι μόνο να γκρινιάζουμε όταν πρόκειται για φέτες και Μακεδονίες. 3
insomnia888 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Έχουν πολλά ελληνικά προϊόντα ρε συ, μπορεί να είχαν κάποιον ελληνικό ελληνικό που δεν έχουν οι άλλοι, κάποια αποκλειστικότητα. Όντως, έχουν τον δικό τους ελληνικό καφέ "MONTE SANTOS" (αγιορείτικο??) πλάι στον Λουμίδη και τον BRAVO σε καλύτερη τιμή. Από γεύση δεν ξέρω αν και έχω δοκιμάσει, με την έννοια οτι δεν μου αρέσει γενικά ο ελληνικός καφές, όποτε δεν βρίσκω καμία διαφορά με τις γνωστές μάρκες. 1
zeys13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Πάντως και εγώ ψάχνω για μη επώνυμο ελληνικό καφέ αλλά έχω απογοητευτεί απο όσους έχω δοκιμάσει. Τελευταία αγορά ήταν απο ΑΒ και ήταν χάλια σαν να πίνεις νερό. Έχει βρεί κανείς κάποιον της προκοπής; Η η μόνη λύση είναι λουμίδης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις