dollyyy19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 διοτι πολλα προιοντα που εμπορευεται,παρασκευαζονται στην ελλαδα.οχι γιατι ειναι καλυτερα,αλλα διοτι του βγαινουν φθηνοτερα.οι πρωτες υλες βεβαια στην πλειοψηφια ειναι εισαγομενες(κρεατικα,γαλακτοκομικα),και βεβαια τα κερδη που πανε εξω.αλλα ολοι ετσι δεν πραττουν?
insomnia888 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Και το Lidl έχει ελληνικά προϊόντα από ζυμαρικά όσπρια μέχρι τυριά και κρασιά. Γιατί στα "ελληνικά" σούπερ μάρκετ τα προϊόντα είναι αποκλειστικά ελληνικά? Εγώ προτιμώ να ψωνίζω από Lidl που και εξοικονομω χρήματα και ο τετραωρος παίρνει 480 ευρώ μισθό παρά στο Μαρινόπουλο που θα σκάσω ένα κάρο λεφτά, ο τετραωρος παίρνει 240 ευρώ και έχει να πληρωθεί μήνες. διοτι πολλα προιοντα που εμπορευεται,παρασκευαζονται στην ελλαδα.οχι γιατι ειναι καλυτερα,αλλα διοτι του βγαινουν φθηνοτερα.οι πρωτες υλες βεβαια στην πλειοψηφια ειναι εισαγομενες(κρεατικα,γαλακτοκομικα),και βεβαια τα κερδη που πανε εξω.αλλα ολοι ετσι δεν πραττουν?Τί εννοείς τα κέρδη πάνε έξω? Δεν πληρώνει ΦΠΑ και φόρους στο ελληνικό κράτος? Δεν πληρώνει τα διπλάσια στους υπαλλήλους από ότι οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις άρα πληρώνει και περισσότερες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία? Τί άλλο να κάνει? Τί κάνουν οι επιχειρήσεις που κρατάνε τα κέρδη τους στην Ελλάδα? Μοιράζουν λεφτά στο δρόμο? Δεν καταλαβαίνω το αυτό το σκεπτικό 6
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια αυτο δεν γινεται να το κανετε με προσωπικα μηνυματα..????????????? 1
dimos39 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Χαίρομαι............Το είπα και πριν.............Άντε και καλή παρτίδα σύντροφε.....................No typos here................ Προφανώς και θα ρωτήσεις επαγγελματία και δη κάποιον "δικό σου". Απλά είπαμε ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι πανάκεια. Γιατρός πχ (κάποτε της Skoda Ξάνθης παρακαλώ) κάποτε με άφησε μέσα στην άγνοια σε μπασκετικό τραυματισμό και ενώ είχα ρήξη ΧΙΑΣΤΟΥ (ω γέα), με συμβούλεψε "απλά να το επιδέσω και να προσέχω". Και μου γαμήθηκε το αριστερό γόνατο. Δεν ήταν γιατρός αυτός; Ήταν. Επαγγελματίας και εμπιστοσύνης (αθλητίατρος γαρ - του πούστη λοιπόν) δεν ήταν; Ήταν. Κι όμως τον έπαιξε στεγνά με την περίπτωσή μου. (Και έχει και συνέχεια το πράμμα, γιατί με τα χρόνια και τους καιρούς το τσέκαραν κι άλλοι ορθοπεδικοί το ρημάδι μου. Και γενικώς μου λέγανε πίπες. Μέχρι και κάτι πλακογαλονάδες στο 251 ΓΝΑ μου το παίξανε ιστορίες, ώσπου μια αρθροσκόπηση τους ρούμπωσε. Την οποία είχε συνταγογραφήσει ΕΝΑΣ και μόνο, που με το που είχε πιάσει την ποδάρα μου στα χέρια του και την κούνησε από 'δω κι από 'κει, μέσα σε δευτερόλεπτα είχε αποφανθεί "ρήξη χιαστού, και συγκεκριμένα οπίσθιου".) Συνεπώς, καλή η γνώμη του οποιουδήποτε επιστήμονα/επαγγελματία για να την λάβουμε υπ' όψη, αλλά δεν χρειάζονται προσοχές και προσκυνήματα όταν ανοίγει ο στόμας τους. Ερευνάτε λοιπόν τας γραφάς των, είναι το νόημα. Κι επειδή προσωπικά εμπιστεύομαι αρκετά τα προϊόντα που φέρνει το Λιντλ (για να συνδέσουμε τα προηγούμενα με το προκείμενο), το ότι το πιεσόμετρο της Σάνιτας δεν είναι σε διάφορες λίστες (γιατρών ή/και οργανισμών υγείας), δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και φάλτσο. Το να βγει όμως ένας ντοκτόρης που πράγματι (ακριβώς επειδή νοιάζεται) έχει κάνει συγκρίσιμες μετρήσεις με άλλα αξιόπιστα πιεσόμετρα και να πει "μακρυά από δαύτο", είναι φυσικά άλλο καπέλο. Μέχρι όμως τότε, εγώ θα συνεχίσω να προτείνω σε όσους υπολογίζουν τα φράγκα τους, να σκεφτούν και την περίπτωση του λιντλίσιου. ...το Φορμίλ "Μασσαλίας" σε υγρό, όπως είπαν κι άλλοι, είναι αρκετά ικανοποιητικό. Το ακόμη φθηνότερο Μάξιτρατ, κάνει λιγότερη δουλειά - συνεπώς καλύτερα το πρώτο. Τα σε σκόνη (που βγαίνουν ακόμη οικονομικότερα) ενδέχεται να αφήσουν λευκές "σκιές" απορρυπαντικού που δεν διαλύθηκε, στα σκούρα ρούχα. ...προφανώς, όπως και με τις συσκευασίες Κοκα-Κόλας κουτί "5+1 δώρο" που υπάρχουν εδώ και πάνω από χρόνο σε ΟΛΑ τ' άλλα μεγαλοσουπερμάρκετ, αλλά όχι στο Λιντλ (ιδέα δεν έχω το πώς και γιατί) που έχει την κανονική εξάδα στην κανονική της τιμή (ένα 50λεπτο πάνω), για κάποιον λόγο το Λιντλ δεν έχει κάνει σύμβαση για συσκευασίες "1+1". Συμβαίνει. Το θέμα λοιπόν είναι πόσο οι άλλοι πουλάνε την μονή συσκευασία. Κατά τ' άλλα, το Λιντλ δεν διαφημίζεται ως "το φθηνότερο στα επώνυμα" ε. Κι ας τις λίγες επώνυμες μάρκες που διαθέτει, τις έχει συνήθως πιο φθηνά από ότι τα άλλα. Πχ θυμάμαι τώρα κάτι Αριέλ γύρω στο πενηντάλεπτο με 1 Ευρώ φθηνότερα (κι ενίοτε ΚΑΙ λίγο μεγαλύτερης συσκευασίας παρακακαλώ τύπου +0.5 λίτρο) ή τις Ωλγουέης της δικιάς μου πάλι γύρω στο 50λεπτο φθηνότερα το κομμάτι. ...για καιρό που το χρησιμοποιούσαμε (μέχρι που στόκαρα κάτι πολύ φθηνά Αριέλ), ποτέ δεν πρόσεξα να σβωλιάζει και ούτε η δικιά μου ποτέ μου είπε κάτι σχετικό (...θα μου την έλεγε στα ίσα, καθώς ο τσιφούτης της φάσης μας, εγώ είμαι και της έφερνα για καιρό το συγκεκριμένο). Πιθανώς έπεσες στην περίπτωση. Χαίρομαι............Το είπα και πριν.............Άντε και καλή παρτίδα σύντροφε.....................No typos here................ Προφανώς και θα ρωτήσεις επαγγελματία και δη κάποιον "δικό σου". Απλά είπαμε ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι πανάκεια. Γιατρός πχ (κάποτε της Skoda Ξάνθης παρακαλώ) κάποτε με άφησε μέσα στην άγνοια σε μπασκετικό τραυματισμό και ενώ είχα ρήξη ΧΙΑΣΤΟΥ (ω γέα), με συμβούλεψε "απλά να το επιδέσω και να προσέχω". Και μου γαμήθηκε το αριστερό γόνατο. Δεν ήταν γιατρός αυτός; Ήταν. Επαγγελματίας και εμπιστοσύνης (αθλητίατρος γαρ - του πούστη λοιπόν) δεν ήταν; Ήταν. Κι όμως τον έπαιξε στεγνά με την περίπτωσή μου. (Και έχει και συνέχεια το πράμμα, γιατί με τα χρόνια και τους καιρούς το τσέκαραν κι άλλοι ορθοπεδικοί το ρημάδι μου. Και γενικώς μου λέγανε πίπες. Μέχρι και κάτι πλακογαλονάδες στο 251 ΓΝΑ μου το παίξανε ιστορίες, ώσπου μια αρθροσκόπηση τους ρούμπωσε. Την οποία είχε συνταγογραφήσει ΕΝΑΣ και μόνο, που με το που είχε πιάσει την ποδάρα μου στα χέρια του και την κούνησε από 'δω κι από 'κει, μέσα σε δευτερόλεπτα είχε αποφανθεί "ρήξη χιαστού, και συγκεκριμένα οπίσθιου".) Συνεπώς, καλή η γνώμη του οποιουδήποτε επιστήμονα/επαγγελματία για να την λάβουμε υπ' όψη, αλλά δεν χρειάζονται προσοχές και προσκυνήματα όταν ανοίγει ο στόμας τους. Ερευνάτε λοιπόν τας γραφάς των, είναι το νόημα. Κι επειδή προσωπικά εμπιστεύομαι αρκετά τα προϊόντα που φέρνει το Λιντλ (για να συνδέσουμε τα προηγούμενα με το προκείμενο), το ότι το πιεσόμετρο της Σάνιτας δεν είναι σε διάφορες λίστες (γιατρών ή/και οργανισμών υγείας), δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και φάλτσο. Το να βγει όμως ένας ντοκτόρης που πράγματι (ακριβώς επειδή νοιάζεται) έχει κάνει συγκρίσιμες μετρήσεις με άλλα αξιόπιστα πιεσόμετρα και να πει "μακρυά από δαύτο", είναι φυσικά άλλο καπέλο. Μέχρι όμως τότε, εγώ θα συνεχίσω να προτείνω σε όσους υπολογίζουν τα φράγκα τους, να σκεφτούν και την περίπτωση του λιντλίσιου. ...το Φορμίλ "Μασσαλίας" σε υγρό, όπως είπαν κι άλλοι, είναι αρκετά ικανοποιητικό. Το ακόμη φθηνότερο Μάξιτρατ, κάνει λιγότερη δουλειά - συνεπώς καλύτερα το πρώτο. Τα σε σκόνη (που βγαίνουν ακόμη οικονομικότερα) ενδέχεται να αφήσουν λευκές "σκιές" απορρυπαντικού που δεν διαλύθηκε, στα σκούρα ρούχα. ...προφανώς, όπως και με τις συσκευασίες Κοκα-Κόλας κουτί "5+1 δώρο" που υπάρχουν εδώ και πάνω από χρόνο σε ΟΛΑ τ' άλλα μεγαλοσουπερμάρκετ, αλλά όχι στο Λιντλ (ιδέα δεν έχω το πώς και γιατί) που έχει την κανονική εξάδα στην κανονική της τιμή (ένα 50λεπτο πάνω), για κάποιον λόγο το Λιντλ δεν έχει κάνει σύμβαση για συσκευασίες "1+1". Συμβαίνει. Το θέμα λοιπόν είναι πόσο οι άλλοι πουλάνε την μονή συσκευασία. Κατά τ' άλλα, το Λιντλ δεν διαφημίζεται ως "το φθηνότερο στα επώνυμα" ε. Κι ας τις λίγες επώνυμες μάρκες που διαθέτει, τις έχει συνήθως πιο φθηνά από ότι τα άλλα. Πχ θυμάμαι τώρα κάτι Αριέλ γύρω στο πενηντάλεπτο με 1 Ευρώ φθηνότερα (κι ενίοτε ΚΑΙ λίγο μεγαλύτερης συσκευασίας παρακακαλώ τύπου +0.5 λίτρο) ή τις Ωλγουέης της δικιάς μου πάλι γύρω στο 50λεπτο φθηνότερα το κομμάτι. ...για καιρό που το χρησιμοποιούσαμε (μέχρι που στόκαρα κάτι πολύ φθηνά Αριέλ), ποτέ δεν πρόσεξα να σβωλιάζει και ούτε η δικιά μου ποτέ μου είπε κάτι σχετικό (...θα μου την έλεγε στα ίσα, καθώς ο τσιφούτης της φάσης μας, εγώ είμαι και της έφερνα για καιρό το συγκεκριμένο). Πιθανώς έπεσες στην περίπτωση. Μπερδεύτηκες ε;
washcloud Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Όχι.............Γιατί το λες αυτό..............
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας περι απορρυπαντικου πλυντηριου. ---- Να ρωτησω κατι αλλο. Αγορασα για χρηση στο σπιτι της μανας μου, εναν αφυγραντηρα μικρου silvercrest, το καλοκαιρι του 2015. Καλως ή κακως, δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε τους γονεις να κανουν καποια πραγματα (!!!), επεισα τη μανα μου να αρχισει να τον χρησιμοποιει, μολις πριν 2 μηνες, καπου στον Νοεμβρη 2016. Για οσο δουλεψε, και αναλογικα με αυτα που θα περιμενε κανεις, καλο ηταν. Τωρα ομως, σταματησε να παιζει. Δοκιμασα λιγο απο δω και απο εκει, τιποτε. Φαινεται σαν να χαλασε. Εντωμεταξυ, ειναι/φαινεται, σαν καινουριο, και πως να μην ειναι, αφου βγηκε απο το κουτι για χρηση μολις προ διμηνου. Τωρα μπορει να γινει κατι με αυτο; Αλλαγη/αντικατασταση/λεφτα πισω, και πως;;;;; Ή δεν γινεται τιποτε επειδη περασε 1,5 ετος απο την ημερομηνια αγορας; Ισως καπου εχω προχειρη και την αποδειξη...
kob6931 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Να ρωτησω κατι αλλο. Αγορασα για χρηση στο σπιτι της μανας μου, εναν αφυγραντηρα μικρου silvercrest, το καλοκαιρι του 2015. Καλως ή κακως, δεν μπορουμε να υποχρεωσουμε τους γονεις να κανουν καποια πραγματα (!!!), επεισα τη μανα μου να αρχισει να τον χρησιμοποιει, μολις πριν 2 μηνες, καπου στον Νοεμβρη 2016. Για οσο δουλεψε, και αναλογικα με αυτα που θα περιμενε κανεις, καλο ηταν. Τωρα ομως, σταματησε να παιζει. Δοκιμασα λιγο απο δω και απο εκει, τιποτε. Φαινεται σαν να χαλασε. Εντωμεταξυ, ειναι/φαινεται, σαν καινουριο, και πως να μην ειναι, αφου βγηκε απο το κουτι για χρηση μολις προ διμηνου. Τωρα μπορει να γινει κατι με αυτο; Αλλαγη/αντικατασταση/λεφτα πισω, και πως;;;;; Ή δεν γινεται τιποτε επειδη περασε 1,5 ετος απο την ημερομηνια αγορας; Ισως καπου εχω προχειρη και την αποδειξη... Άν αφαιρέσεις το δοχείο συλλογής νερού, θα δεις δύο διακόπτες. Ο ένας (νομίζω δεξιά) ελέγχει τη στάθμη του νερού. Μόλις γεμίσει το δοχείο με νερό, απενεργοποιεί τον αφυγραντήρα. Ο διακόπτης αυτός πιάνει πουρί εσωτερικά, και κρατάει το κύκλωμα ανοικτό. Αν πιάνουν τα χέρια σου, αφαιρείς τον διακόπτη, τον καθαρίζεις και τον επανατοποθετείς. Να ξέρεις όμως ότι αν τον αποσυναρμολογήσεις, δύσκολα τον συναρμολογείς ξανά. Μπορείς να στείλεις τον αφυγραντήρα βέβαια στο Houston service δωρεάν μέσω acs και να στον αντικ/σουν ή να στον επισκευάσουν.
mr.Vox Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ο αφυγραντήρας δεν έχει εγγύηση 3 χρόνια για να σου επιστραφούν τα χρήματα; Γιατί αυτή η μόδα τελευταία με τους αφυγραντήρες; τι έχει γίνει; Παντού βλέπεις και πληθώρα μοντέλα. 3
washcloud Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Ή δεν γινεται τιποτε επειδη περασε 1,5 ετος απο την ημερομηνια αγορας; Ισως καπου εχω προχειρη και την αποδειξη... Η πλειονότητα των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που φέρνει το Λιντλ, έρχονται με 3 ετή εγγύηση αντικατάστασης. Προϋπόθεση σχεδόν απαραίτητη, η διατήρηση της απόδειξης (ή ΕΣΤΩ των στοιχείων της απόδειξης : ημερομηνία αγοράς και αριθμός "ΙΑΝ" προϊόντος). Καλείς την εξυπηρέτηση πελατών του Λιντλ, τους λες περί τίνος πρόκειται και προωθούν το αίτημά σου και συνήθως εντός ημερών σε καλεί το σχετικό σέρβις σε τηλέφωνο που άφησες για περαιτέρω συνεννόηση = συνήθως παραδίδεις το αντικείμενο στην ACS και με χρέωση παραλήπτη πάει στο σέρβις και περιμένεις. Καλού-κακού, βγάλε 2 φωτοτυπίες την απόδειξη, και βάλε την μία μέσα στην συσκευασία που θα δώσεις στην κούριερ. Την άλλη καβατζωσέ την μπας και χρειαστεί. Τέλος, την πρωτότυπη απόδειξη καλό είναι να την διατηρείς σε μέρος μακρυά από ζέστη (ιδανικά μέσα σε σακκουλάκι που κουμπώνει), γιατί με τον καιρό, σαν "θερμική" που είναι, αλλοιώνονται τα στοιχεία της. Εγώ με το που παίρνω κάποια συσκευή από Λιντλ, φροντίζω να την περνάω μόνη της από το ταμείο, και αμέσως σημειώνω με στιλό πάνω της την ημερομηνία, το όνομα και το ΙΑΝ του προϊόντος στην πίσω μεριά και μετά την διπλώνω με τα γράμματα "προς τα μέσα" (αυνανιστική τελετουργία ευλαβικά τηρούμενη), μετά σε συγκεκριμένα προβλεπόμενη θέση στο πορτοφόλι, και με το που γυρνάω σπίτι, αποθήκευση μαζί με τις προηγούμενες. Τιπ για ντιπ μαζοχιστές : πέρασμα διαφανούς σελοτέηπ πάνω από την απόδειξη.... 4
orck Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 εχει παρει κανενας τις λαμπες αυτοκινητου τυπου Η7? σαν τυπος και watt μου ταιριαζουν.να προσεξω κατι αλλο σ αυτες? επισης οι longlife με τις +50% φως τι διαφορα εχουν στο φωτισμο?ποια προτεινετε? Πηρα λαμπες Η7, δεν ξερω ποιο μοντελο ηταν καλυτερο πηρα αυτο που ελεγε για μεγαλη διαρκεια καθως δεν μου αρεσει καθολου η υψηλη θερμοκρασια χρωματος στα φαναρια. Και τωρα απο το Lidl Η7 φοραει το αυτοκινητο, καποια χρονια πισω τα ειχα παρει, και ειναι μια χαρα. 1
mentoras99 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Άν αφαιρέσεις το δοχείο συλλογής νερού, θα δεις δύο διακόπτες. Ο ένας (νομίζω δεξιά) ελέγχει τη στάθμη του νερού. Μόλις γεμίσει το δοχείο με νερό, απενεργοποιεί τον αφυγραντήρα. Ο διακόπτης αυτός πιάνει πουρί εσωτερικά, και κρατάει το κύκλωμα ανοικτό. Αν πιάνουν τα χέρια σου, αφαιρείς τον διακόπτη, τον καθαρίζεις και τον επανατοποθετείς. Να ξέρεις όμως ότι αν τον αποσυναρμολογήσεις, δύσκολα τον συναρμολογείς ξανά. Μπορείς να στείλεις τον αφυγραντήρα βέβαια στο Houston service δωρεάν μέσω acs και να στον αντικ/σουν ή να στον επισκευάσουν. E με 2 μηνες χρησης δεν νομιζω να πιασε πουρι.... Και λεω να μην τον αποσυναρμολογησω. Η πλειονότητα των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που φέρνει το Λιντλ, έρχονται με 3 ετή εγγύηση αντικατάστασης. Προϋπόθεση σχεδόν απαραίτητη, η διατήρηση της απόδειξης (ή ΕΣΤΩ των στοιχείων της απόδειξης : ημερομηνία αγοράς και αριθμός "ΙΑΝ" προϊόντος). Καλείς την εξυπηρέτηση πελατών του Λιντλ, τους λες περί τίνος πρόκειται και προωθούν το αίτημά σου και συνήθως εντός ημερών σε καλεί το σχετικό σέρβις σε τηλέφωνο που άφησες για περαιτέρω συνεννόηση = συνήθως παραδίδεις το αντικείμενο στην ACS και με χρέωση παραλήπτη πάει στο σέρβις και περιμένεις. Καλού-κακού, βγάλε 2 φωτοτυπίες την απόδειξη, και βάλε την μία μέσα στην συσκευασία που θα δώσεις στην κούριερ. Την άλλη καβατζωσέ την μπας και χρειαστεί. Τέλος, την πρωτότυπη απόδειξη καλό είναι να την διατηρείς σε μέρος μακρυά από ζέστη (ιδανικά μέσα σε σακκουλάκι που κουμπώνει), γιατί με τον καιρό, σαν "θερμική" που είναι, αλλοιώνονται τα στοιχεία της. Εγώ με το που παίρνω κάποια συσκευή από Λιντλ, φροντίζω να την περνάω μόνη της από το ταμείο, και αμέσως σημειώνω με στιλό πάνω της την ημερομηνία, το όνομα και το ΙΑΝ του προϊόντος στην πίσω μεριά και μετά την διπλώνω με τα γράμματα "προς τα μέσα" (αυνανιστική τελετουργία ευλαβικά τηρούμενη), μετά σε συγκεκριμένα προβλεπόμενη θέση στο πορτοφόλι, και με το που γυρνάω σπίτι, αποθήκευση μαζί με τις προηγούμενες. Τιπ για ντιπ μαζοχιστές : πέρασμα διαφανούς σελοτέηπ πάνω από την απόδειξη.... Ευχαριστω για την αναφορα της ολης διαδικασιας. Επειδη γενικως βαριεμαι τα νταραβερια με τα service, να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα με επιστροφη χρηματων. Anyway, θα σκεφτω πως θα το χειριστω.
kob6931 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 E με 2 μηνες χρησης δεν νομιζω να πιασε πουρι.... Και λεω να μην τον αποσυναρμολογησω Το "πουρί" δημιουργείται σε περίπτωση που αφαιρείς το δοχείο ενώ η συσκευή δουλεύει. Θα πρέπει πρώτα να απενεργοποιείς τον αφυγραντήρα και μετά να αφαιρείς το νερό. Αν μιλήσεις με το service θα σου πουν τα ίδια.
washcloud Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Επιστροφή χρημάτων λίγο δύσκολα, αν έχει παρέλθει ο μήνας. Πρέπει να συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως πχ να μην υπάρχει σχετικό προϊόν για αντικατάσταση (...ΑΝ δεν επιδιορθώνεται το χαλασμένο κλπκλπ).
kob6931 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ψιλοάσχετο με το θέμα αλλά δε χρειάζεται νέο νήμα. για τον φορτιστή του lidl , όσοι έχετε θέμα με το να μένει συνεχώς ο φορτιστής σε stand by χωρίς να κάνει τίποτα , ακόμη και αν πατάτε τα πλήκτρα, υπάρχει διόρθωση. το πρόβλημα είναι ο διακόπτης του. τον αλλάζετε και τελειώνετε. ή το πάτε πίσω παίρνετε το 20 ευρω σας και παίρνετε έναν πολύ καλλίτερο. http://www.ebay.co.uk/itm/180732232689?clk_rvr_id=1154800334489&afsrc=1&rmvSB=true Να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον φορτιστή, ότι έχω έναν tronic κατασκευής 2007, αγορασμένο από lidl. Απλά κατήργησα το δικό του μπουτόν και πρόσθεσα ένα στο πίσω μέρος. Ο φορτιστής λειτουργεί απροβλημάτιστα μέχρι σήμερα. 1
mr.Vox Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Πηρα λαμπες Η7, δεν ξερω ποιο μοντελο ηταν καλυτερο πηρα αυτο που ελεγε για μεγαλη διαρκεια καθως δεν μου αρεσει καθολου η υψηλη θερμοκρασια χρωματος στα φαναρια. Και τωρα απο το Lidl Η7 φοραει το αυτοκινητο, καποια χρονια πισω τα ειχα παρει, και ειναι μια χαρα. Έχω διαβάσει ότι τέτοιου είδους λάμπες σε φανάρια αυτοκινήτου τα οποία δεν είναι σχεδιασμένα για αυτές, δημιουργούν προβλήματα και έχουν το ιδίωμα να τυφλώνουν τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα λόγω ακατάλληλων καθρεπτών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις