washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πρέπει να έχουν δει πολλά τα μάτια σου εσένα. Άραγε σε ποια θέση να βρίσκεσαι και τα βλέπεις όλα αυτά. ...του τηλεθεατή. Έχω δει πολύ Κακαουνάκη, Τριανταφυλλόπουλο κι Ευαγγελάτο εγώ που με βλέπεις. Τί να λέμε.
dimos39 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ...του τηλεθεατή. Έχω δει πολύ Κακαουνάκη, Τριανταφυλλόπουλο κι Ευαγγελάτο εγώ που με βλέπεις. Τί να λέμε. Μάλιστα... Όλη αυτή η γνώση... σου φαίνεται... Μπαμ κάνουν οι Κακαουνάκοι, Τριανταφυλλόπουλοι κι Ευαγγελάτοι....
washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ...έτσι. Χαίρομαι να πετυχαίνω ανθρώπους που αντιλαμβάνονται και εκτιμούν την βαθειά γνώση.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Προχτες απο την λαικη πηρα μαρουλια 3€/κιλο. Λεω κατι παιχτηκε εδω. Νομιζω πριν το παγετο κανανε 0,50€/κιλο αν δεν κανω λαθος ή 1€/κιλο
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Τα περισσότερα έχουν ανέβει (υποτίθεται) λόγω παγετού.
orck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Αντιπροσφορες απο τα Lidl συνεχεια SKIP Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Active Clean Ultimate τιμη προσφορας μονο 6,59€ το ιδιο προιον σε προσφορα 1+1 σε ΑΒ και Σκλαβενιτη εχει 8,48€ Μην μου πει κανεις οτι εχει 2 ευρω ακριβοτερα και την αλλη εβδομαδα φευγει οριστικα στο εξωτερικο οποτε δεν θα χρησιμοποιησει ποτε το δευτερο. Βλεπω συχνα τετοιες "προσφορες" στο Lidl. Δεν ξερω ποιος τσιμπαει... 3
bedazzled Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Προχτες απο την λαικη πηρα μαρουλια 3€/κιλο. Λεω κατι παιχτηκε εδω. Νομιζω πριν το παγετο κανανε 0,50€/κιλο αν δεν κανω λαθος ή 1€/κιλο Πού πουλάνε μαρούλια με το κιλό; Μήπως ήθελες να πεις με το τεμάχιο; €3 πάντως ούτε στην Ελβετία δεν έχουν... 2
vgiozo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πού πουλάνε μαρούλια με το κιλό; Μήπως ήθελες να πεις με το τεμάχιο; €3 πάντως ούτε στην Ελβετία δεν έχουν... Όχι σε διαφορετικά σουπερμάρκετ τιμολογούν διαφορετικά τα μαρούλια... πχ στο Οlla, αναγράφεται τιμή ανά κιλό, ...σε άλλα σουπερμάρκετ, αναφέρεται η τιμή ανά τεμάχιο.... Δεν ισχύει μόνο το ένα ή το άλλο.
iordanis77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν πήγαν να κερδοσκοπήσουν αλλά είναι αλήθεια ότι λόγω παγετού έχουμε ξεμείνει από παντζάρια και μπρόκολα. Πολλές σοδειές καταστράφηκαν. Επίσης τις πιπεριές φλωρίνης τις είχε στα 2,50€ ενώ το τοπικό Σ/Μ του χωριού στα 3,50€. Βεβαίω εγώ λαχανικά/φρούτα αγοράζω πάντα από έναν μανάβη που είναι και πελάτης μου αλλά κοιτάω τις τιμές για να έχω άποψη. Tις πιπεριες Φλωρινης(κοκκινες κερατο) τις ειχαν γυρω στα 3,5ε αν θυμαμαι καλα. Πατζαρια ειχαν οπως παντα μια συσκευασια με εισαγωμενα προσβρασμενα αλλα αυτη τη φορα δεν τη πηρα γιατι μου φανηκε καπως... γαριασμενη. Ειχαν ομως ελληνικα ροδια στο 1,29€ και μαλιστα τη καλη ποικιλια.
vgiozo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Tις πιπεριες Φλωρινης(κοκκινες κερατο) τις ειχαν γυρω στα 3,5ε αν θυμαμαι καλα. Πατζαρια ειχαν οπως παντα μια συσκευασια με εισαγωμενα προσβρασμενα αλλα αυτη τη φορα δεν τη πηρα γιατι μου φανηκε καπως... γαριασμενη. Ειχαν ομως ελληνικα ροδια στο 1,29€ και μαλιστα τη καλη ποικιλια. Τη προηγούμενη βδομάδα τις είχαν γύρω στα 2,50 (αν και αν θυμάμαι καλά ως έκπτωση από 2.99€/κ)
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Πού πουλάνε μαρούλια με το κιλό; Μήπως ήθελες να πεις με το τεμάχιο; €3 πάντως ούτε στην Ελβετία δεν έχουν... Στην λαικη με το κιλο τα χε . Ενα κιλο τρια ευρω πληρωσα μετα το χιονια Πως μπορω στο ψηφιακο θερμομετρο αυτοκινήτου να χαμηλωσω την θερμοκρασια ψυχους;
dimos39 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 ...έτσι. Χαίρομαι να πετυχαίνω ανθρώπους που αντιλαμβάνονται και εκτιμούν την βαθειά γνώση. Ναι.... η αλήθεια είναι ότι τρέφω.... βαθιά εκτίμηση.... για ανθρώπους.... με τέτοια είδους γνώση.... Σαν την δική σου...
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Και αυτά είναι προσωπικές απόψεις; Πρέπει να έχουν δει πολλά τα μάτια σου εσένα. Άραγε σε ποια θέση να βρίσκεσαι και τα βλέπεις όλα αυτά. Μόνο αν είναι σε σπηλιά κάποιος δεν θα έχει πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν και λαμόγια γιατροί
achilles_g_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Μόνο αν είναι σε σπηλιά κάποιος δεν θα έχει πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν και λαμόγια γιατροί Εντάξει ρε παιδιά...σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.. Αλλά όταν αφορά κάτι που δεν είναι του επαγγέλματος μας θα ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι. Πχ για πιεσόμετρο δεν θα ρωτήσεις τον θερμοϋδραυλικό, ούτε για μπρόκολα τον γιατρό... 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Εντάξει ρε παιδιά...σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες.. Αλλά όταν αφορά κάτι που δεν είναι του επαγγέλματος μας θα ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία που εμπιστεύεσαι. Πχ για πιεσόμετρο δεν θα ρωτήσεις τον θερμοϋδραυλικό, ούτε για μπρόκολα τον γιατρό... Σίγουρα, απλά το έγραψα γιατί φάνηκε να κάνει εντύπωση στον φίλο που μπορεί να τα ήξερε αυτά ο wash! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις