orck Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ψιλοάσχετο με το θέμα αλλά δε χρειάζεται νέο νήμα. για τον φορτιστή του lidl , όσοι έχετε θέμα με το να μένει συνεχώς ο φορτιστής σε stand by χωρίς να κάνει τίποτα , ακόμη και αν πατάτε τα πλήκτρα, υπάρχει διόρθωση. το πρόβλημα είναι ο διακόπτης του. τον αλλάζετε και τελειώνετε. ή το πάτε πίσω παίρνετε το 20 ευρω σας και παίρνετε έναν πολύ καλλίτερο. http://www.ebay.co.uk/itm/180732232689?clk_rvr_id=1154800334489&afsrc=1&rmvSB=true Προτεινε κατι πολυ καλυτερο.
mr.Vox Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω έναν φορτιστή της Bosch τον οποίο έχω εδώ και χρόνια. Τον έχω χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά όταν είχα απουσιάσει για πολύ καιρό και είχα αφήσει το αυτοκίνητο με συναγερμό on μη χρησιμοποιώντας το. Τελικά δεν ξέρω αν τέτοιου είδους αγορές είναι χρήσιμες και απαραίτητες στο μέσο Έλληνα οδηγό αφού και τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια έχουν οδική βοήθεια και μπορείς να καλέσεις για να βάλεις μπροστά το όχημά σου. Ίσως είναι χρήσιμος ο φορτιστής σε όσους έχουν σκάφος, μηχανάκι κτλ ή κάποιες μπαταρίες αποθηκευμένες για κάποιους λόγους. Ίσως και σε κάποιους που ζουν σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές. Τον φορτιστή τον είχα αγοράσει τότε επειδή είμαι γκατζετάκιας και είχα λεφτά για πέταμα. Την συγκεκριμένη αγορά τώρα που έχουν σφίξει τα οικονομικά μου την θεωρώ άχρηστη αφού μάλλον τέτοιου είδους φορτιστής δεν θα μου ξανά χρειασθεί ποτέ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2017 από mr.Vox 2
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Τελικα το ψημιακο θερμόμετρο το πήρα, όντως εχει δικια του μπαταρια, αλλα με γειωσε που δεν εχει φωτισμο ή εγω δεν το καταλαβα. Κατι που θα επρεπε να χει
alimentas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το ψηφιακο θερμομετρο κανει και για μαγειρικη φαση??? Μιλαμε για κλοπη στα 20ε αν θυμαμαι καλα αν ειναι οντως καλο
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το ψηφιακο θερμομετρο κανει και για μαγειρικη φαση??? Μιλαμε για κλοπη στα 20ε αν θυμαμαι καλα αν ειναι οντως καλο 3.99€ είναι η τιμή του ψηφιακού θερμόμετρου. 1
gdriver Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 για το άλλο με τις υπέρυθρες λέει μάλλον στα 19,99. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=64082 Το ψηφιακο θερμομετρο κανει και για μαγειρικη φαση??? Μιλαμε για κλοπη στα 20ε αν θυμαμαι καλα αν ειναι οντως καλο φίλε μου δε νομίζω αυτό το εργαλείο να κάνει για κάτι τέτοιο. 1
george004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το ψηφιακο θερμομετρο κανει και για μαγειρικη φαση??? Μιλαμε για κλοπη στα 20ε αν θυμαμαι καλα αν ειναι οντως καλ αν εννοεις αυτο με το λειζερ που μετραει απο μακρια εχει το πολυ ευαισθησια ανα μισο βαθμο αρα ειναι λιγοεπιφοβο και μετα παει ανα 3 και ανα 5 βαθμουςαν θυμαμαι καλα τα οσα διαβασα στο κουτι του.για μαγειρικη μαλλον δεν κατα τη γνωμη μου.εχει στα ικεα ενα με 8 ευρω χρονομετρο και θερμομετροο μαζι.πολυβολικο με ηχητικη ειδοποιηση!!
vrwmiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πήρα και εγώ ένα ζευγάρι πιατάκια, ωραία με φάνηκαν ποιοτικά.έχει διάφορα σχέδια όμως δεν είναι μια κοψιά όλα
mentoras99 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Ειχε κατι αρμυρα κρακερακια μεχρι προτινος, σε συσκευασια των 3 μαζι πακετο, κιτρινη συσκευασια, γυρω στο 1€. Δεν τα βρηκα ομως την τελευταια φορα που πηγα. Τα κατηργησε;
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το πιεσόμετρο καρπού που φέρνει αξίζει; Ειναι λέει ηλεκτρονικό. Αξιόπιστο ομως;
paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 τα καρπου δεν ειναι αξιοπιστα... επισης και η τιμη δεν ειναι κατι συνταρακτικό, με λιγο παραπανω παιρνεις επώνυμο μπρατσου
blazar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Πήρα και εγώ ένα ζευγάρι πιατάκια, ωραία με φάνηκαν ποιοτικά.έχει διάφορα σχέδια όμως δεν είναι μια κοψιά όλαΘα μαγειρέψεις και τίποτα ή ξεροσφύρι θα τη βγάλουμε; Εσύ φίλε με τα αρμυρα κρακερακια μας το έγραψες και με έντονα γράμματα για να τονίσεις κάτι ή για να γελάσουμε; Πιεσόμετρο μπράτσου φέρνει και όχι καρπού. Ειναι σαφώς καλύτερα απ'ότι του καρπού, αλλά αν θες αξιόπιστα, προσπάθησε να βρεις υδραργυρικά.
mentoras99 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αρμυρα κρακερς, σε παραλληλογραμμο σχημα. Σοβαρα ρωταω.
mr.Vox Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Αξιόπιστα είναι τα πιεσόμετρα μπράτσου μάρκας sanitas. Τα έχω συγκρίνει παράλληλα με επώνυμα omron, focal κτλ. Τα υδραργύρου χρειάζονται και μια εξοικείωση για κάποιον άσχετο αφού έχουν και ακουστικά. Το συγκεκριμένο στην προσφορά δεν «μιλάει». Δηλαδή να σου λέει «η πίεση σας είναι κανονική» κτλ. Μάλλον προορίζεται περισσότερο για άτομα με προβλήματα όρασης. Κατά διαστήματα φέρνει ακριβώς το ίδιο με τη δυνατότητα ομιλίας. Οι τιμές και στα επώνυμα πάντως έχουν πέσει πολύ σε σχέση με το παρελθόν. 1
blazar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Lol Αλμυρά λέγονται. Εγώ που πήγα εχτές, τα είχε μαζί με τους ξηρούς καρπούς. (Lidl επαρχίας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις