kob6931 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να μας γράψεις ποιός είναι ο "παστίτσιος", γιατί δεν κατάλαβα; Ρητορική ήταν η ερώτηση... αλλά ok...κατάλαβα...
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Τα πατάκια είναι όντως καλά. Είναι μοκέτα. Εγώ αυτά χρησιμοποιώ χειμώνα - καλοκαίρι. Έχω πάρει και εγώ 2 σετ για να τα αλλάζω όταν τα πλένω. Τα έχω περίπου 3 χρόνια και δεν έχουν πάθει κάτι, παρόλο την άσχημη χρήση που τους κάνω (λάσπες, χώματα, συχνό πλύσιμο). Αν όντως χρειάζεσαι πατάκια, πάρτα γιατί δεν πρόκειται να βρεις φθηνότερα. Τα πιο φθηνά που έχω βρει κάνουν γύρω στα 10 ευρώ και η μοκέτα τους είναι πολύ λεπτή, εν αντιθέση με τα συγκεκριμένα. Υπόψιν όμως, πως δεν έχουν κουμπώματα ή τρύπες για να μένουν σταθερά στο δάπεδο (όπως άλλωστε τα περισσότερα του εμπορίου). Αν δεν κάνω λάθος στα jumbo έχει φτηνότερα πατάκια. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα, απλά για το ότι δεν υπάρχουν φτηνότερα που έγραψες το γράφω.
washcloud Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ^ Πράγματι. Τα τζαμπίσια ξεκινάνε από 5Ε, μετά στα 7 και έχει και με 9. Βέβαια τα των 5 δεν είναι όλο μοκέτα, έχει και λίγο πλαστικό στο κέντρο (το οποίο κάθε άλλο παρά κακό το θεωρώ, αλλά λέμε). Για όλο μοκέτα πας στα 7. Όπως δηλαδή και τα λιντλίσια <- τα οποία όμως παίζει να είναι καλύτερης ποιότητας πάντως. 1
mylo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 και εγώ πήρα τα πατάκια την προηγούμενη φορά που τα είχε. ακόμα βέβαια δεν αξιώθηκα να τα βάλω γιατί το αμάξι είναι τίγκα στη μπίχλα και θέλω να το πλύνω πρώτα. αν θετε ανεβάζω φωτό.
mentoras99 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Τα πατάκια είναι όντως καλά. Είναι μοκέτα. Εγώ αυτά χρησιμοποιώ χειμώνα - καλοκαίρι. Έχω πάρει και εγώ 2 σετ για να τα αλλάζω όταν τα πλένω. Τα έχω περίπου 3 χρόνια και δεν έχουν πάθει κάτι, παρόλο την άσχημη χρήση που τους κάνω (λάσπες, χώματα, συχνό πλύσιμο). Αν όντως χρειάζεσαι πατάκια, πάρτα γιατί δεν πρόκειται να βρεις φθηνότερα. Τα πιο φθηνά που έχω βρει κάνουν γύρω στα 10 ευρώ και η μοκέτα τους είναι πολύ λεπτή, εν αντιθέση με τα συγκεκριμένα. Υπόψιν όμως, πως δεν έχουν κουμπώματα ή τρύπες για να μένουν σταθερά στο δάπεδο (όπως άλλωστε τα περισσότερα του εμπορίου). ΠΑΤΑΚΙΑ Να σαι καλα. Τα πηρα. Τελευταιο σετ παλι προλαβα....ηδη στο ταμειο ειδα κανα δυο αντρες που ειχαν απο ενα σετ στα χερια. Πρωτες εντυπωσεις: φαινονται πολυ καλα ποιοτικα, και φυσικα το value for money ειναι απλα σουπερ! Για τις τρυπες δεν με νοιαζει, μονο τα επισημα πατακια της εταιριας μαλλον εχουν. Ακομη και τα ακριβα autoboss που εχω, δεν εχουν. Οποτε... Αλλα...υπαρχει παντα ενα αλλα... Θα ηθελε το πατακι του οδηγου, να μην ειχε την κοψιά στα δεξια. Ποιος ο λογος υπαρξης; Αυτο το κενο εκει, δεν το καταλαβαινω. Αν το βαλω και το αφησω ετσι, απλα με τον καιρο με το ποδι μου το δεξι, θα χαλασω την μοκετα του αυτοκινητου. Αναγκαστηκα λοιπον - αφου κυριως για τα μπροστινα αγορασα το σετ- να βαλω σε εκεινο το σημειο απο κατω, ενα απο τα πισω πατακια, μισο κατω απο το κανονικο πατακι, και το αλλο μισο να καλυπτει το 'ηλιθιο' κενο που αφηνει το κυριως πατακι του οδηγου. Ετσι, η μοκετα του αυτοκινητου θα ειναι και εκει καλυμμενη. Δεν ειδα προβλημα στα πενταλ μου. Πιστευω το πατακι το μικρο που εβαλα σε εκεινο το σημειο, λογω της καλης προσφυσης αφου ειναι καινουρια πατακια, και οτι ειναι μισοπλακωμενο, να μεινει οντως εκει σε εκεινο το σημειο. Αν εχει κανεις αλλος καμια ιδεα γι'αυτο ας πει. Φαινεται οτι ειναι τρομερη αγορα λοιπον, αλλα για μενα υπαρχει αυτη η μικρη ενσταση.
orck Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Και να χαλασει η μοκετα του αυτοκινητου τι εγινε; Ποιος την εχει δει αυτη την μοκετα τελικα; Ολοι στα πατακια παταμε. Χαλασε τα ολα και μετα βαλε τα πατακια του λιντλ. θελω τα καλυματα, αλλα το αυτοκινητο εχει ενεργα προσκεφαλα (δηλαδη εχουν καποιον μηχανισμο ο οποιος ενεργοποιειται με καλωδιο) και δεν μπορω να τοποθετησω τα καλυματα γιατι δεν βγαινουν τα ρημαδια προσκεφαλα. Καμια ιδεα;
blazar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό που είπες για την κοψιά στα δεξιά, γιατί σε εμένα δεν έχει κάτι. Την κοψιά την έχει στα αριστερά, οπου εκεί ειναι και η κολώνα του οδηγού και ετσι εφαρμόζει ακριβώς. Μήπως μπήκε ανάποδα; Orck, τα καλύμματα δεν συμφέρουν με την καμία. Καταρχήν τα έχει πιο ακριβά απο το συνηθισμένο κατα 2€. Επιπλέον η ποιοτητα τους δεν ειναι τοσο καλη. Εγω που τα ειχα παρει το καλοκαίρι, παρόλο που υποστηρίζουν ακόμα και πλευρικούς αερόσακους, η ύφανση τους κομπιάζει. Και φαντάσου πως μου το έκανε σε χαζό σημείο, στο ύψος του ώμου του συνοδηγού. Καλύτερα πάρε από τα jumbo που τα έχει γυρω στα 12€. Ίδιας ποιότητας είναι και αυτά. 1
gdriver Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 επιβεβαιώνω και εγώ, τα πατάκια έχουν κοψιά δεξιά. ίσως έχουν πολλούς τύπους μαζί . τί να πω. επίσης ποιός είναι ο συντηρητής που είναι καλός σχετικά ; αυτός χωρίς οθόνη ή αυτός που διαθέτει την lcd ;
blazar Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Όντως το είδα τώρα στο site του lidl. Έχει 3 διαφορετικούς τύπους. Ο δεύτερος είναι αυτός που έλεγα εγώ. Εσείς μάλλον πήρατε τον 1ο
Liverpool89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Το θερμόμετρο που χει για το αμαξι, λειτουργεί με δικια του μπαταρια;
george004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ΠΑΤΑΚΙΑ Να σαι καλα. Τα πηρα. Τελευταιο σετ παλι προλαβα....ηδη στο ταμειο ειδα κανα δυο αντρες που ειχαν απο ενα σετ στα χερια. Πρωτες εντυπωσεις: φαινονται πολυ καλα ποιοτικα, και φυσικα το value for money ειναι απλα σουπερ! Για τις τρυπες δεν με νοιαζει, μονο τα επισημα πατακια της εταιριας μαλλον εχουν. Ακομη και τα ακριβα autoboss που εχω, δεν εχουν. Οποτε... Αλλα...υπαρχει παντα ενα αλλα... Θα ηθελε το πατακι του οδηγου, να μην ειχε την κοψιά στα δεξια. Ποιος ο λογος υπαρξης; Αυτο το κενο εκει, δεν το καταλαβαινω. Αν το βαλω και το αφησω ετσι, απλα με τον καιρο με το ποδι μου το δεξι, θα χαλασω την μοκετα του αυτοκινητου. Αναγκαστηκα λοιπον - αφου κυριως για τα μπροστινα αγορασα το σετ- να βαλω σε εκεινο το σημειο απο κατω, ενα απο τα πισω πατακια, μισο κατω απο το κανονικο πατακι, και το αλλο μισο να καλυπτει το 'ηλιθιο' κενο που αφηνει το κυριως πατακι του οδηγου. Ετσι, η μοκετα του αυτοκινητου θα ειναι και εκει καλυμμενη. Δεν ειδα προβλημα στα πενταλ μου. Πιστευω το πατακι το μικρο που εβαλα σε εκεινο το σημειο, λογω της καλης προσφυσης αφου ειναι καινουρια πατακια, και οτι ειναι μισοπλακωμενο, να μεινει οντως εκει σε εκεινο το σημειο. Αν εχει κανεις αλλος καμια ιδεα γι'αυτο ας πει. Φαινεται οτι ειναι τρομερη αγορα λοιπον, αλλα για μενα υπαρχει αυτη η μικρη ενσταση. μηπως τα εχεις βαλει αναποδα. οδηγου συνοδηγου?η κοψια πρεπει να ειναι αριστερα για να μπαινει στο αριστερο ποδι του οδηγου στο footrest που εχουν ολα τα αυτοκινητα. επιβεβαιώνω και εγώ, τα πατάκια έχουν κοψιά δεξιά. ίσως έχουν πολλούς τύπους μαζί . τί να πω. επίσης ποιός είναι ο συντηρητής που είναι καλός σχετικά ; αυτός χωρίς οθόνη ή αυτός που διαθέτει την lcd ; δεν ειναι ιδιοι δηλαδη? εγω εχω με οθονη 2 χρονια ολα καλα μεχρι τωρα.καθε χειμωνα συντηρω 2 αμαξια τις μπαταριες τους.
gdriver Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 έχω διαβάσει σχετικά παράπονα για αυτόν που έχει την οθόνη ενώ αντιθέτως ο παλιότερος (που πιθανοτερο να είναι άλλου κατασκευαστή) χωρίς οθόνη , μόνο με λαμπάκια , δε βγάζει κανένα πρόβλημα. για αυτό ρωτάω να το επιβεβαιώσω. ο άλλος με οθόνη lcd έχω διαβάσει πως πολλές φορές σταματάει τη φόρτιση μετά από κανένα λεπτό βγάζοντας ένδειξη full αλλά στην πραγματικότητα δε φόρτισε τη μπαταρία. 1
mentoras99 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 μηπως τα εχεις βαλει αναποδα. οδηγου συνοδηγου?η κοψια πρεπει να ειναι αριστερα για να μπαινει στο αριστερο ποδι του οδηγου στο footrest που εχουν ολα τα αυτοκινητα. Πιστεψε με ομως οτι εχει κοψια και απο τα δεξια... δυο κοψιες...ωραιο πατακι, αλλα σαν παζλ ειναι... 1
gdriver Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 ψιλοάσχετο με το θέμα αλλά δε χρειάζεται νέο νήμα. για τον φορτιστή του lidl , όσοι έχετε θέμα με το να μένει συνεχώς ο φορτιστής σε stand by χωρίς να κάνει τίποτα , ακόμη και αν πατάτε τα πλήκτρα, υπάρχει διόρθωση. το πρόβλημα είναι ο διακόπτης του. τον αλλάζετε και τελειώνετε. ή το πάτε πίσω παίρνετε το 20 ευρω σας και παίρνετε έναν πολύ καλλίτερο. http://www.ebay.co.uk/itm/180732232689?clk_rvr_id=1154800334489&afsrc=1&rmvSB=true 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις