Προς το περιεχόμενο

Lidl


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα γιαούρτια τα καταναλώνεις εντός της ημερομηνίας λήξης ή τα αποθηκεύεις σε κάποια συντήρηση; (δεν έχω δοκιμάσει να βάλω ποτέ γιαούρτι στη κατάψυξη)

 

Δυστυχώς εγώ με 47,5 νούμερο παππούτσι δεν μπορώ να πάρω τίποτα τέτοιο από τα lidl, κάτι μπότες για μιά στο τόσο ή κάτι καλοκαιρινά τα έχω ζηλέψει, αλλά δεν...

Λάθος δικό μου, διάβασα μαρούλια και σκέφθηκα λάχανο...

 

...πουθενά λάχανο, επίσης...λεμόνια είδατε εσείς πουθενά; Θεσσαλονίκη Παπαναστασίου δεν πήρε το μάτι μου όσο κοίταξα, αλλά είχε τόσο κόσμο στο διάδρομο των λαχανικών που μπορεί να μου διάφυγε.

λεμονια τουλαχιστον σε καταστημα στην Κερκυρα που πηγα εγω ειχε παρα πολλα.βεβαια εδω ολοι εχουν λεμονιες και στα μαγαζια παντα μενουν!!

Δημοσ.

Από σκόνη τα φτιάχνουν;

 

Ναι μη σου πω οτι μετά τα ψεκάζουν από πάνω με ζελατίνη. Ενώ τα τιμημένα τα Ελληνικά είναι απ'ευθειας από το βυζί της γελάδας, τσουπ στο κουτάκι. :P

 

Επίσης τα γερμανικά γιαούρτια καίνε έξτρα ρεύμα για να κρυώσουν, άσχετα που έξω έχει 0 ως 4β και ο θερμοστάτης του ψυγείου έχει πάει ολιγοήμερες διακοπές μιας στη συντήρηση απαιτούνται 2-4β. Αν μάλιστα είναι γιαούρτι Βεστφαλίας-Ρηνανίας τότε πιθανότατα είναι δάκτυλος σόιμπλε να μας γ** τον προυπολογισμό και να μας πετάξει εκτός ΕΕ. Ολα αυτά τα έχει πει ο παστίτσιος "Οταν το γιαούρτι δεν παγώνει , το παγώνι θα γιαούρτι". ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντωνε...

 

Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.foodtech.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=97%3A2011-06-02-08-24-12&catid=38%3Apublicinfo&Itemid=59&lang=el

  • Like 2
Δημοσ.

δεν μπαινει σε καταψυξη το γιογκουρτ,διοτι διαχωριζεται το νερο απο την σκονη και την ζελατιναακομη και στους 1-2 βαθιμους γινεται χαλια.αλλα με 20 μερες διαρκεια ,για μια οικογενεια που το εχει καθημερινα στο τραπεζι με μαξιμουμ καταναλωση 400-500 γραμμαρια ανα ημερα,στοκαρεις 5-8 συσκευασιες κιλου και τα δινεις στο ρευμα που καταναλωνει το ψυγειο για να τα συντηρει.

 

Η έννοια του "στοκαρίσματος", παραπέμπει στην αποθήκευση κι όχι στη κατανάλωση (ακόμη κι αν δεν είναι άμεση η κατανάλωση, προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα τον όρο για φρέσκα τρόφιμα ή τρόφιμα με σχετική μικρή διάρκεια που καταναλώνω σ' αυτό το μικρό σχετικά διάστημα) , γι αυτό μου φάνηκε περίεργο και ρώτησα...

λεμονια τουλαχιστον σε καταστημα στην Κερκυρα που πηγα εγω ειχε παρα πολλα.βεβαια εδω ολοι εχουν λεμονιες και στα μαγαζια παντα μενουν!!

 

Ξαναπέρασα δεν είχε και γενικά σε 1-2 υπεραγορές που πήγα ήταν ελάχιστα (και ταλαιπωρημένα)

Δημοσ.

Ναι μη σου πω οτι μετά τα ψεκάζουν από πάνω με ζελατίνη. Ενώ τα τιμημένα τα Ελληνικά είναι απ'ευθειας από το βυζί της γελάδας, τσουπ στο κουτάκι. :P

 

Επίσης τα γερμανικά γιαούρτια καίνε έξτρα ρεύμα για να κρυώσουν, άσχετα που έξω έχει 0 ως 4β και ο θερμοστάτης του ψυγείου έχει πάει ολιγοήμερες διακοπές μιας στη συντήρηση απαιτούνται 2-4β. Αν μάλιστα είναι γιαούρτι Βεστφαλίας-Ρηνανίας τότε πιθανότατα είναι δάκτυλος σόιμπλε να μας γ** τον προυπολογισμό και να μας πετάξει εκτός ΕΕ. Ολα αυτά τα έχει πει ο παστίτσιος "Οταν το γιαούρτι δεν παγώνει , το παγώνι θα γιαούρτι". ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντωνε...

 

Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.foodtech.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=97%3A2011-06-02-08-24-12&catid=38%3Apublicinfo&Itemid=59&lang=el

αν νομιζεις,οτι γαλατα γιαουρτια τυρια βουτηρα κλπ,γινονται απο αγνο γαλατακι,ξυπνα.ουτε ελληνικα ουτε γερμανικα,ουτε καν  κλιγκονιανια ....ολα ειναι παρασκευασματα.........οσο για την εξυπναδα με τον θερμοστατη,μπορει να ισχυει,ΑΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.σε εμας τους υποδελοιπους που το εχουμε μεσα στο σπιτι ,πρεπει να δουλευει,μιας και θερμαινουμε το σπιτι,ανω των 4ων βαθμων.....

Δημοσ.

Ε, να μη θερμαίνεις το σπίτι, να μη καις πετρέλαιο και μετά ρεύμα για να κρυώσεις τα γιαούρτια. Problem solved.

 

Μήπως το αναπνέεις αυτό που καις για να ζεσταθείς; Ρωτάω γιατί πολλά νεύρα έχεις γενικά εδώ μέσα, έχεις αναλάβει κάποια σταυροφορία εναντίον του lidl ή όσων ψωνίζουν / γράφουν / μιλάνε γι'αυτό το μαγαζί και ζορίζεσαι;

 

Ο "υποδελοιπους" τι είναι;  :shock:

Δημοσ.

Ε, να μη θερμαίνεις το σπίτι, να μη καις πετρέλαιο και μετά ρεύμα για να κρυώσεις τα γιαούρτια. Problem solved.

 

Μήπως το αναπνέεις αυτό που καις για να ζεσταθείς; Ρωτάω γιατί πολλά νεύρα έχεις γενικά εδώ μέσα, έχεις αναλάβει κάποια σταυροφορία εναντίον του lidl ή όσων ψωνίζουν / γράφουν / μιλάνε γι'αυτό το μαγαζί και ζορίζεσαι;

 

Ο "υποδελοιπους" τι είναι;  :shock:

.εσυ τι πετιεσαι αμον  γαϊδουρι ψ@@η?εισαι δικηγορος των λιντλ?την σταυροφορια εναντιον λιντλ που την ειδες?εχει ενα νημα το συγκεκριμενο μαρκετ και γραφω και τα καλα του και τα ασχημα του.εσυ σαν δικηγορος του,τι προτεινεις?

Δημοσ.

Προτείνω ψεκασμό 3 φορές τη μέρα ανά 8ωρο κι αν δεν πέσει ο πυρετός να διπλασιάσουμε τις δόσεις. Τι είναι το "αμον  γαϊδουρι ψ@@η", θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο ελληνικά να πούμε...

 

Εχεις καταλάβει οτι εδώ μέσα είναι χώρος συζητήσεων; Ούτε καφενείο πολιτικής προπαγάνδας ούτε η αλάνα της γειτονιάς σου που κάνεις το καθημερινό σου bullying. Αν "πετάγεται" κάποιος είναι αυτός που ήρθε τελευταίος και θυμάται το θέμα όταν έχει νεύρα με το lidl ή με τους πελάτες του.

 

Γκοου μπακ μιστερ ντόλι. :-D

Δημοσ.

στο μπλαμπλα δεν μετρανε τα ποστ σου.τι τα γραφεις?ανουσια τρολολο.....τον ψεκασμο τον δοκιμασες?κανει δουλεια?διοτι βλεπω επιμενεις......ή δεν ξερεις αλλη εξυπναδα???γουγλαρε λιγο......

Δημοσ.

Προτείνω ψεκασμό 3 φορές τη μέρα ανά 8ωρο κι αν δεν πέσει ο πυρετός να διπλασιάσουμε τις δόσεις.

 

Εχεις καταλάβει οτι εδώ μέσα είναι χώρος συζητήσεων; Ούτε καφενείο πολιτικής προπαγάνδας ούτε η αλάνα της γειτονιάς σου που κάνεις το καθημερινό σου bullying. Αν "πετάγεται" κάποιος είναι αυτός που ήρθε τελευταίος και θυμάται το θέμα όταν έχει νεύρα με το lidl ή με τους πελάτες του.

 

Γκοου μπακ μιστερ ντόλι. :-D

Μπορείς να μας γράψεις ποιός είναι ο "παστίτσιος", γιατί δεν κατάλαβα;
Δημοσ.

Vgiozo, πηρα 24 γιαούρτια με ημερομηνία λήξης 4/2. Αυτό εννοώ στοκαρισμα.

 

Σίγουρα αυτό ισοδυναμεί με στοκάρισμα, καρότσι γέμισες....οπότε, ξαναρωτάω...τα καταναλώνετε τόσα πολλά εντός ημερομηνίας λήξεως ή τα συντηρείς με κάποιο τρόπο παραπάνω;

 

Αν έχεις βρει κάποιο τρόπο ασφαλούς συντήρησης πέραν της ημ/νίας λήξης ενδιαφέρομαι.

Δημοσ.

 

 

Μπορείς να μας γράψεις ποιός είναι ο "παστίτσιος", γιατί δεν κατάλαβα;

Εδω φίλε μου. ;)
 


στο μπλαμπλα δεν μετρανε τα ποστ σου.τι τα γραφεις?ανουσια τρολολο.....τον ψεκασμο τον δοκιμασες?κανει δουλεια?διοτι βλεπω επιμενεις......ή δεν ξερεις αλλη εξυπναδα???γουγλαρε λιγο......

Σιγά μη σε πάρω στα σοβαρά για να σε τρολάρω κιόλας. Γνωρίζεις οτι απαντάς σε χρήστη 11+ ετών και γράφεις για post count; Κόψε καημένε το bullying ή αν έχεις τόση ανάγκη, βρες κανένα πιτσιρίκι που να ψαρώνει.


 

Αν έχεις βρει κάποιο τρόπο ασφαλούς συντήρησης πέραν της ημ/νίας λήξης ενδιαφέρομαι.

Κι εγώ έχω την ίδια απορία, το μόνο τρόπο που είχα βρεί είναι να μετατρέψεις μια ποσότητα σε γλυκό ή παγωτό (πχ. καιμάκι) .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...