Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τι εξυπηρετεί αυτό το ασύρματο σίδερο; Το μόνο αν δεν υπάρχει κοντά παροχή ρεύματος ή αν σε μπερδεύει το καλώδιο.

Το σίδερο γενικά καταναλώνει αρκετό ρεύμα και η κατασκευή του θα πρέπει να είναι πολύ καλή και ποοτική όπως και οι μπαταρίες του πολύ ισχυρές.

Οπότε θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για να το αγοράσει κάποιος.

Σαν καινοτομία καλή είναι αλλά περισσότερο νομίζω θα ενδιέφερε έναν γκατζετάκια παρά έναν εργένη εργένησα  ή νοικοκυρά.

• Like 1
Δημοσ.

Σε τι εξυπηρετεί αυτό το ασύρματο σίδερο; Το μόνο αν δεν υπάρχει κοντά παροχή ρεύματος ή αν σε μπερδεύει το καλώδιο.

Το σίδερο γενικά καταναλώνει αρκετό ρεύμα και η κατασκευή και η μπαταρίες του θα πρέπει να είναι πολύ ισχυρές.

Σαν καινοτομία καλή είναι αλλά περισσότερο νομίζω θα ενδιέφερε έναν γκατζετάκια παρά έναν εργένη εργένησα  ή νοικοκυρά.

Κι εγώ νομίζω ότι στην πράξη είναι ψιλοάχρηστο. Έχει ένα ενδιαφέρον αλλά δεν βλέπω κάποια πρακτικότητα...

Δημοσ.

Το σίδερο γενικά καταναλώνει αρκετό ρεύμα και η κατασκευή του θα πρέπει να είναι πολύ καλή και ποοτική όπως και οι μπαταρίες του πολύ ισχυρές.

Εγω παντως που ειμαι...αντρας και διχως εμπερια σε σιδερωμα,

τις λιγες φορες που σιδερωσα....παντα μου ηταν μπερδεμα το καλωδιο...

το ασυρματο σιγουρα ειναι ελευθερια κινησεων, αρκει φυσικα να σιδερωνει καπως καλα...

@menoras99, @zio10

Εννοώ δυο-τρεις πετσέτες.. Σιδερώνει σαν ένα κανονικό σίδερο.

thanks

Δημοσ.

... και οι μπαταρίες του πολύ ισχυρές.

Δεν έχει μπαταρίες..

Δημοσ.

Δεν έχει μπαταρίες..

Οπότε πως λειτουργεί αφού δεν έχει μπαταρίες;

Εγώ που είμαι άνδρας το μόνο θέμα που έχω με το σιδέρωμα είναι τα πουκάμισα. 

Αν το σίδερο έχει Watt δεν με ενοχλούν τα καλώδια. Φυσικά πρέπει να είναι εργονομικά σχεδιασμένο όμως.

Δημοσ.

Οπότε πως λειτουργεί αφού δεν έχει μπαταρίες;

Ζεσταίνει την πλάκα και σιδερώνεις μέχρι να κρυώσει, μετά το επανατοποθετείς στη βάση κ.ο.κ
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Πόσα πουκάμισα μπορείς να σιδερώσεις ή πόσες πετσέτες χωρίς να το βάλεις στη βάση;

ή πιο απλά πόση ώρα κρατάει χωρίς να το βάλεις στη βάση αν και ανάλογα με  το ύφασμα θα απορροφάται και

η σχετική θερμότητα.

Δημοσ.

Τερμα χαζο μου φαινεται αυτο με το ασυρματο σιδερο. Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του καθολου.

Δημοσ.

Προσωπικά το θεωρώ αποτυχία και μαρκετίστικο γκατζετάκι. Είναι σαν να βάζω το σίδερο (το κανονικά) στην πρίζα, να το αφήνω να ζεσταθεί και μολις σβήσει η λυχνία, να το βγάζω να σιδερώσω. Τις ίδιες απώλειες θερμότητας θα εχει. 

Ειναι σαν να θέλω να διανύσω 5 χλμ ευθύ δρόμο με το αμάξι μου, να το βάζω μπρος, να επιτυχύνω μέχρι τα 40 χλμ/ώρα και μετά να σβήνω τον κινητήρα και να το αφήνω την αδράνεια να με πάει, μέχρι να πέσει η ταχύτητα, να βάλω πάλι μπρος, να επιτυχύνω, να σβήσω, αδράνεια, κλπ,κλπ. Για χασομέρι καλά ειναι, αλλά πρακτικό ΔΕΝ ειναι. 

Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που θα εξυπηρετεί, αλλά θα ειναι οι εξαιρέσεις του κανονα. 

• Like 3
Δημοσ.

Τερμα χαζο μου φαινεται αυτο με το ασυρματο σιδερο. Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο του καθολου.

το σκεπτικο ειναι οτι κανεις δεν σιδερωνει ολοκληρο το ρουχο με την μια.θα ακουμπησεις το σιδερο διπλα και θα στησεις το ρουχο για την συνεχεια του σιδεροματος.ε,αφου θα το ακουμπησεις που θα το ακουμπησεις,ακουμπατο στην βαση σου,και δωρακι η ελειψη του σπαστικου συνηθως κοντου καλωδιου.
  • Like 2
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα. Σιδέρωνα μια φανέλα ή μια πετσέτα, το ακουμπούσα να ξαναφορτίσει και συνέχιζα. Δεν έχει διάρκεια η φόρτιση αλλά είναι μια χαρά επειδή δεν μπλέκομαι με καλώδια. Μπορώ όμως για διάρκεια, να κρατήσω την βάση του και να σιδερώνω κανονικά σαν συνηθισμένο σίδερο. Είναι αποσπώμενη η βάση. Καλό είναι δυνατό (όχι όσο τα συστήματα σιδερώματος βέβαια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...