mentoras99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν προλαβα τα πατακια αυτοκινητου....ελπιζω να ξαναφερει συντομα....
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πατατάκια διάβασα ο μλκς... Δεν είσαι ο μόνος μαααα... ...θέλω να πω, δεν είσαι ο μόνος που διάβασε "παΤΑτάκια"... 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως ρε παιδια, αυτά που δεν προλαβενετε στα διαφορα Λίντλ, εδώ στη Καλλικράτεια περισσεύουν. Και μπουφάν για σκι, και πατάκια, κι απ ολα. Το καλοκαίρι γίνετε της μουρλης (Κυριακή 7.30 το πρωί είχε καμια σαρανταρια άτομα απέξω που περίμεναν να ανοίξει...) αλλα το χειμώνα νεκρα.
mylo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν προλαβα τα πατακια αυτοκινητου....ελπιζω να ξαναφερει συντομα.... Εγώ πήγα δύο μέρες μετά και είχε πολλά σετ πατακια ακόμα
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως ρε παιδια, αυτά που δεν προλαβενετε στα διαφορα Λίντλ, εδώ στη Καλλικράτεια περισσεύουν. Και μπουφάν για σκι, και πατάκια, κι απ ολα. Το καλοκαίρι γίνετε της μουρλης (Κυριακή 7.30 το πρωί είχε καμια σαρανταρια άτομα απέξω που περίμεναν να ανοίξει...) αλλα το χειμώνα νεκρα. Να στοκάρεις και να τα πουλάς στις αγγελίες 3
pigeon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Να στοκάρεις και να τα πουλάς στις αγγελίες Τον πρόλαβε άλλος: http://www.8com.gr/catalogsearch/result/?q=silvercrest 1
zio10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή νωρίτερα λέγατε για καφέδες, φίλτρου πίνει κανένας; Αξίζουν;
vrwmiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 FYI καινουργιο προϊον στα λιντλ, λαδι αυτοκινητου σε 1λιτρο... 15w40.... οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να δω που κατασκευαζεται ή πια εταιρια το πακεταρει (λογικα μια απο τις μεγαλες γνωστες παντως)... παντως ειναι ημι συνθετικο στα 3,99 το λιτρο... πολυ καλη τιμη.. στο αμαξι μου δεν θα το εβαζα, αλλα στην γκαζομηχανη , γεννητρια , ραβδιστικο κλπ νομιζω μια χαρα θα ειναι... σε τετοια τιμη κιολας.. Να πάρω για το αλυσοπρίονο μου, έβαλα συνθετικό από το αμάξι μου γιατί δεν είχα
eliasjuve Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή νωρίτερα λέγατε για καφέδες, φίλτρου πίνει κανένας; Αξίζουν; Δοκίμασε να πάρεις έναν ethyopian blend ή κάπως έτσι που είναι σε σακουλάκι. Υπάρχει και σε colombian και brazilian blend. Το colombian δεν μου άρεσε, μπραζίλιαν δεν έχω δοκιμάσει. Θα με θυμηθείς.. 1
Alx1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παντως απο τη μικρη εμπειρια μου, καταλαβα οτι τα παπουτσια του lidl ειναι για ανθρωπους με 'σκληρα' ποδια, αυτους δηλαδη που οτι και να φορεσουν ειναι οκ. Οσοι εχουν ευαισθητα ποδια, την πατησαν.... Αμα εχεις σκληρα ποδια οπως λες, υπαρχει απλουστατη λυση κι αυτη ειναι να παρεις ενα ζευγαρι μαλακιυς πατους.
Alx1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 FYI καινουργιο προϊον στα λιντλ, λαδι αυτοκινητου σε 1λιτρο... 15w40.... οσο και να προσπαθησα δεν καταφερα να δω που κατασκευαζεται ή πια εταιρια το πακεταρει (λογικα μια απο τις μεγαλες γνωστες παντως)... παντως ειναι ημι συνθετικο στα 3,99 το λιτρο... πολυ καλη τιμη.. στο αμαξι μου δεν θα το εβαζα, αλλα στην γκαζομηχανη , γεννητρια , ραβδιστικο κλπ νομιζω μια χαρα θα ειναι... σε τετοια τιμη κιολας.. Το λαδι αυτο το εχουν βαλει πολλοι και σε αυτοκινητα και σε μηχανες επι σειρα ετων, ποτε δεν αναφερθηκε προβλημα. Συζητιεται σε αντιστοιχα θεματα στα περισσοτερα φορουμ περι αυτοκινητου μηχανων για του λογου το αληθες. 3
pigeon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αμα εχεις σκληρα ποδια οπως λες, υπαρχει απλουστατη λυση κι αυτη ειναι να παρεις ενα ζευγαρι μαλακιυς πατους. Εννοεί είναι σκληρά στο περπάτημα ρε συ, δεν είναι ευλύγιστα όπως πχ τα stan smith της adidas. Προσωπικά πάντως κάτι kappa στρωτά με ένα πάτο gel από το φαρμακείο τα έχω λιώσει, είναι θέμα ευαισθησίας (ή αναισθησίας ?) στο πόδι. Εδιτ: σορρυ για τη διαφήμιση, πάτοι σαν αυτούς εδώ (beware: οι τιμές παίζουν πολύ).
mentoras99 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 To νεο φυλλαδιο ειναι στον αερα.
opcorsa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Να πάρω για το αλυσοπρίονο μου, έβαλα συνθετικό από το αμάξι μου γιατί δεν είχα MHN Βαζεις τετοιο λαδι στο αλυσοπριονο... προφανως εννοεις λαδι για την αλυσιδα του... καλυτερα παρε το φθηνοτερο ορυκτελαιο που θα βρεις, μονο για λιπανση χρειαζεται αλλωστε... και βρισκεις ακομα και με 2 , 2μισι ευρω το λιτρο..
patrickdrd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εννοεί είναι σκληρά στο περπάτημα ρε συ, δεν είναι ευλύγιστα όπως πχ τα stan smith της adidas. Προσωπικά πάντως κάτι kappa στρωτά με ένα πάτο gel από το φαρμακείο τα έχω λιώσει, είναι θέμα ευαισθησίας (ή αναισθησίας ?) στο πόδι. Εδιτ: σορρυ για τη διαφήμιση, πάτοι σαν αυτούς εδώ (beware: οι τιμές παίζουν πολύ). μωρε αυτα τα ιδια τα φοραω εγω, τα ειχε σε καλυτερη προσφορα τοτε που τα πηρα εγω βεβαια, κανα 12αρι νομιζω; και χωρις πατους, χωρις τιποτα, αλλα εγω ειμαι και δρομεας δεν παιρνω χαμπαρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις