Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν στρώνει καλά στο σημείο που είναι το μπούτι, δεν κάθεται ποτέ, περπατάς και έρχεται όλο πάνω, μαζεύεται σωρό.ενώ είναι όλα ίδια μάρκα κάποια ξεχείλωσαν με την μια, έγιναν σαν φουστανέλες.

προσωπικά δεν ξαναπαίρνω, μόνο sloggi παίρνω εδώ και καιρό.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν στρώνει καλά στο σημείο που είναι το μπούτι, δεν κάθεται ποτέ, περπατάς και έρχεται όλο πάνω, μαζεύεται σωρό.ενώ είναι όλα ίδια μάρκα κάποια ξεχείλωσαν με την μια, έγιναν σαν φουστανέλες.

προσωπικά δεν ξαναπαίρνω, μόνο sloggi παίρνω εδώ και καιρό.

Α τωρα καταλαβα....

αντεχουν αλλα δεν στεκονται...αυτο λες.

Με προβληματισες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αυτό.καμία σχέση με επώνυμα που έχουν ίδια αναλογία ελαστάν βαμβάκι.

υγ η σκουπα για την στάχτη τελικά αξίζει?

Επεξ/σία από johnyboy
Δημοσ.

FYI

εχει φερει πατακια αυτοκινητου στα 7,99, ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις απο αποψη ποιοτητας τιμης... τρεξτε να προλαβαιτε οποιος θελει...

τα συγκεκριμενα τα εχω στο αμαξι μου 1 μισι χρονο και δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα (ειμαι και ψειρας ομως :P) και τα ξαναεφερε σημερα οπου πηρα ενα σετ να το εχω καβατζα... σκεφτομαι να παω να ξαναπαρω γιατι πραγματι αξιζουν... η τιμη αφορα και τα 4...

ειναι μοκετα και οχι πλαστικο..

οποιος προλαβει :devil: :devil: :devil:

• Like 1
Δημοσ.

^ Το πλαστικό δεν είναι καλύτερο από την μοκέτα, από την άποψη ότι η 2η λερώνεται πιο εύκολα;

Επίσης, μήπως τυχόν έχεις καμμιά ιδέα τί λέει η σύγκριση (από άποψη τιμής/ποιότητας) με του Πράκτικερ (τα φτηνά = πόσα δεν θυμάμαι, 4-5 Ευρώ...; )

Δημοσ.

Για πατακια που λετε, ειχα παρει παλια οταν ειχα παρει το αμαξι της autoboss απο autoplus...

Δεν εχω παραπονο, εβγαλαν δεκαετια.

Αλλα ειδικα τα μπροστινα, τα εχουν παιξει.

Τα πισω ειναι μια χαρα.

Τι να κανω, να αλλαξω τα μπροστινα μονο; Τα πισω, εκτος του οτι δεν εχουν χαλασει, καλυπτουν και τον 'καβαλο', ενω αυτα του lidl οχι...και δεν θα ηθελα να ειναι ακαλυπτος και να φθειρετε οταν πατουν εκει...

Αξιζουν τα πατακια του lidl ή ειναι της πλακας;

Ειναι στανταρντ οι διαστασεις σε ολα τα πατακια, ή θα ειναι πχ μικρα ή μεγάλα και θα εχω αλλα προβληματα;

Παντως ακριβα πατακια δυσκολο να αγορασω τωρα πια...

Δημοσ.

Αυτά των 4 με 5 ευρώ από όπου και να τα πάρεις μετά από λίγο καιρό τσακίζουν στις άκρες, τρίβονται εύκολα και αχρηστεύονται. Δεν ξέρω για αυτά του lidl δεν τα είδα αλλά γενικά ότι είναι λεπτό και ελαφρύ σε πατάκι δεν θα σε βγάλει για πολύ καιρό. Στην αρχή όλα δείχνουν όμορφα και καλά.

Η Autoplus από την άλλη πουλάει σε τιμές φαρμακείου τα προϊόντα autoboss τα οποία είναι φασόν. Autoboss δεν θα βρεις αλλού. Είναι ανθεκτικά όπως και τα καλύμματα πλάτης. Εναλλακτικά αν θες να πάρεις κάτι φθηνότερο δεν υπάρχει.

Απορώ πως λειτουργούν αυτά τα καταστήματα αυτή την εποχή με τέτοιες τρελές τιμές όταν σε ίδια ποιότητα οι τιμές αλλού είναι στο ένα τέταρτο. Ας είναι καλά τα κορόιδα.

Το praktiker έχει διάφορες ποιότητες και πιστεύω έχει ενδιάμεσες σε τιμές λύσεις. 

Εγώ πλέον αγοράζω ένα σετάκι κάθε τέσσερα πέντε χρόνια περίπου μόνο μπροστινά. Τα πίσω μία φορά τα έχω αλλάξει.

Προτιμώ συνήθως κάτι σε michellin ή κάτι λίγο φθηνότερο σε άλλη άγνωστη μάρκα περίπου να φαίνεται όμως σε ίδια ποιότητα.

Δημοσ.

Αυτά των 4 με 5 ευρώ από όπου και να τα πάρεις μετά από λίγο καιρό τσακίζουν στις άκρες, τρίβονται εύκολα και αχρηστεύονται. Δεν ξέρω για αυτά του lidl δεν τα είδα αλλά γενικά ότι είναι λεπτό και ελαφρύ σε πατάκι δεν θα σε βγάλει για πολύ καιρό. Στην αρχή όλα δείχνουν όμορφα και καλά.

Η Autoplus από την άλλη πουλάει σε τιμές φαρμακείου τα προϊόντα autoboss τα οποία είναι φασόν. Autoboss δεν θα βρεις αλλού. Είναι ανθεκτικά όπως και τα καλύμματα πλάτης. Εναλλακτικά αν θες να πάρεις κάτι φθηνότερο δεν υπάρχει.

Απορώ πως λειτουργούν αυτά τα καταστήματα αυτή την εποχή με τέτοιες τρελές τιμές όταν σε ίδια ποιότητα οι τιμές αλλού είναι στο ένα τέταρτο. Ας είναι καλά τα κορόιδα.

Το praktiker έχει διάφορες ποιότητες και πιστεύω έχει ενδιάμεσες σε τιμές λύσεις. 

Εγώ πλέον αγοράζω ένα σετάκι κάθε τέσσερα πέντε χρόνια περίπου μόνο μπροστινά. Τα πίσω μία φορά τα έχω αλλάξει.

Προτιμώ συνήθως κάτι σε michellin ή κάτι λίγο φθηνότερο σε άλλη άγνωστη μάρκα περίπου να φαίνεται όμως σε ίδια ποιότητα.

Οπως τα λες. Καλα τα autoboss αλλα φαρμακειο.

Θα χω στο νου μου για τα praktiker.

Αλλα να δουμε αν καποιος εχει αγορασει παλιοτερα πατακια απο lidl,

ωστε να τα εχει για καποια χρονια χρησιμοποιησει,

και να πει την εμπειρια του, αν αντεχουν κλπ

Δημοσ.

Οπως τα λες. Καλα τα autoboss αλλα φαρμακειο.

Θα χω στο νου μου για τα praktiker.

Αλλα να δουμε αν καποιος εχει αγορασει παλιοτερα πατακια απο lidl,

ωστε να τα εχει για καποια χρονια χρησιμοποιησει,

και να πει την εμπειρια του, αν αντεχουν κλπ

Για τα praktiker πως και δεν έχεις ανοίξει θέμα; :)

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαω για τα συγκεκριμμενα πατακια... στα 8 ευρω (7.99 :devil: :devil: :devil: ) δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο....

οποιος τα πιασει και τα δει, θα καταλαβει :)

και οχι δεν εχω το εργοστασιο που τα παραγει :P

post-401770-0-45614300-1481634758_thumb.jpg

Δημοσ.

Πέρασα πριν από λίγο για να αγοράσω μερικούς καφέδες αφού θα ακριβύνουν από  το νέο έτος.

Οι γυάλινες συσκευασίες nescafe έχουν εξαφανισθεί οπότε αρκέστηκα σε belarrom στιγμιαίο στο γυάλινο αλλά και decafeine.

Νescafe στο μεταλλικό κουτί Ελληνικής συσκευασίας είναι πλέον ασύμφορος για μένα που είμαι και άνεργος τον τελευταίο καιρό.

Τα πατάκια των 7,99 ευρώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ίσως κάτι καλύτερο από αυτά τα πιο φθηνά του praktiker.

Φυσικά αν είσαι σε μπατιρέ φάση θα κάνεις για λίγο την δουλειά σου για να μην καταστρέψεις την μοκέτα του αυτοκινήτου.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πατάκια των 7,99 ευρώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ίσως κάτι καλύτερο από αυτά τα πιο φθηνά του praktiker.

Τα φθηνά του Πρακτ είναι απλό πλαστικό, στα 4 με 5 Ε.

Τα λιντλίσια είναι μοκέτα (και 8Ε).

Κι επειδή ρώτησα και πριν (...αλλά ΖΑΡΤ), η μοκέτα δεν λερώνεται πιο εύκολα (ή τεσπα καθαρίζεται πιο δύσκολα);

Κι αν έτσι όντως πάει, τί το καλύτερο προσφέρει η μοκέτα; Αντοχή (μάλλον, υποθέτω) ;

Ή ομορφιά;

(...συν το ότι λογικά συγκρατεί περισσότερη σκόνη/πέτρες/λάσπη και δεν αφήνει τεσπα τη βρωμιά να απλωθεί τόσο εύκολα σε άλλα μέρη του αμαξιού κλπκλπ)

...πριονίζω τον κώνωπα βέβαια και διυλίζω τα πριονίδια για 3-4 Ευρώ διαφοράς (για κάτι που θα βαστήξει χρόνια ούτως ή άλλως), αλλά θα ήθελα να ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασα πριν από λίγο για να αγοράσω μερικούς καφέδες αφού θα ακριβύνουν από  το νέο έτος.

Οι γυάλινες συσκευασίες nescafe έχουν εξαφανισθεί οπότε αρκέστηκα σε belarrom στιγμιαίο στο γυάλινο αλλά και decafeine.

Νescafe στο μεταλλικό κουτί Ελληνικής συσκευασίας είναι πλέον ασύμφορος για μένα που είμαι και άνεργος τον τελευταίο καιρό.

Φυσικά αν είσαι σε μπατιρέ φάση θα κάνεις για λίγο την δουλειά σου για να μην καταστρέψεις την μοκέτα του αυτοκινήτου.

εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα στην τιμη τους..και εχω σκασει αρκετα 20ρια-30ρια σε βενζιναδικα και μαγαζια για παρομοια πατακια...

αναφορικα με τον καφε, ειδικα ο νεσκαφε στο μεταλλικο νομιζω ειναι κορυφη... εχω παρει αρκετες φορες φτηνες και μη παρομοιες μαρκες και ποτε δεν τελειωσα το κουτι...τραγικη ποιοτητα σε σχεση με τον νεσκαφε και αναγκαζομουν να τα πεταω... τι μπορει να φταιει? πραγατικα δεν πινονται, οχι δεν ειναι του γουστου μου, δεν πινονται απλα :/

• Like 1
Δημοσ.

Για τι αύξηση μιλάμε δηλαδή;

Τα φθηνά του Πρακτ είναι απλό πλαστικό, στα 4 με 5 Ε.

Τα λιντλίσια είναι μοκέτα (και 8Ε).

Κι επειδή ρώτησα και πριν (...αλλά ΖΑΡΤ), η μοκέτα δεν λερώνεται πιο εύκολα (ή τεσπα καθαρίζεται πιο δύσκολα);

Κι αν έτσι όντως πάει, τί το καλύτερο προσφέρει η μοκέτα; Αντοχή (μάλλον, υποθέτω) ;

Ή ομορφιά;

(...συν το ότι λογικά συγκρατεί περισσότερη σκόνη/πέτρες/λάσπη και δεν αφήνει τεσπα τη βρωμιά να απλωθεί τόσο εύκολα σε άλλα μέρη του αμαξιού κλπκλπ)

...πριονίζω τον κώνωπα βέβαια και διυλίζω τα πριονίδια για 3-4 Ευρώ (για κάτι που θα βαστήξει χρόνια ούτως ή άλλως), αλλά θα ήθελα να ξέρω...

Αν και πάντα μοκέτα είχα δεν νομίζω ότι είναι κάπου καλύτερη πέρα από το αισθητικό κομμάτι ίσως. Πιστεύω τα πλαστικά βολεύουν περισσότερο και ίσως είναι ώρα να τα δοκιμάσω! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...