AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ποιό απο τα 2 είναι με τον «εξαερισμό» στις μασχάλες;
mr.Vox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν έχω βρει καμία (μα καμία) πρακτική εξήγηση για την ύπαρξη των σεκιουριτάδων στα Lidl, πέρα βέβαια από το να βρίσκουν κωδικούς να λένε στον ταμία ή να πάνε κάνα γάλα πίσω στο ψυγείο. Κατά τ' άλλα, δεν μιλάνε (προφανώς άνωθεν εντολή) σε μασούλημα, άνοιγμα συσκευασίας, φασαρίες, κλπ. Αν τους άλλαζαν τη στολή και τους έβαζαν την μπλε (του Lidl) ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο για τα μονίμως under-staffed καταστήματα Σε καμία περίπτωση το προσωπικό ασφαλείας δεν ασχολείται με τα άδεια χαρτοκούτια, τα καλάθια και τα πέρα δώθε με τα εμπορεύματα στο ψυγείο κτλ. Είναι πέρα από τις υποχρεώσεις του και πέρα από τα καθήκοντά του. Αλλά κάνουν και τα στραβά μάτια οι εταιρείες αυτές που διαθέτουν το προσωπικό αυτό, αφού οι υπεύθυνοι των καταστημάτων βολεύουνται' Δεν είναι ότι θα του πέσει ο k@λος του σεκιουριτά αλλά αν γίνεται ένα πράγμα μία φορά μετά θα γίνει δυο και μετά θα γίνεται συνέχεια. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αποκλείεται να συμβαίνει εν γνώση της μητρικής εταιρείας. Αλλά ξεφεύγουμε τώρα και πάμε σε άλλο θέμα.
Gary_Kokkin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Πολλοι σεκιουριταδες το κανουν για να ΄λένε καλά λογια οι υπευθυνοι γι αυτους για συνεχεια .Ειδικα αν βολεύει το καταστημα, να είναι κοντα στο σπίτι τους
haris_216 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν μπορεί το δείγμα των 4-5 διαφορετικών καταστημάτων της εταιρίας στο οποίο τυχαίνει να ψωνίζω, ανάλογα με το αν είμαι σπίτι ή σε δουλειά, μπορεί να θεωρηθεί στατιστικά επαρκές για να βγάλει κανείς άποψη αλλά σε όλα αυτά βλέπω να κάνουν οι security αυτά που προανέφερα.
mr.Vox Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Προφανώς η παρουσία security είναι διακοσμητική. Η πραγματική παρουσία τους μάλλον είναι για να αντισταθμιστούν τα ασφάλιστρα που πληρώνει το lidl σε περίπτωση ληστείας κτλ. Η παρουσία του προσωπικού ασφαλείας δουλεύει και αποτρεπτικά γιατί ο άλλος δεν γνωρίζει. Για να γίνω κατανοητός. Θες να ασφαλίσεις το σπίτι σου για κλοπή. Τα ασφάλιστρα είναι 300 ευρώ τον χρόνο. Αν έχεις συναγερμό και πόρτα ασφαλείας τα ασφάλιστρα μειώνονται και είναι 150 ευρώ το χρόνο. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2016 από mr.Vox 3
mentoras99 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ποιό απο τα 2 είναι με τον «εξαερισμό» στις μασχάλες; Αν καποιος γνωριζει ας μας πει ρε παιδια. Υπαρχει και μπουφαν σκι που φερνει το lidl χωρις 'εξαερισμο' στις μασχαλες; Αν ναι, τοτε αφου φερνει και Δευτερα και Πεμπτη, καποιο σετ δεν θα εχει. Αλλα πειτε οσοι ηδη αγορασατε, αν μπορειτε να εκτιμησετε βεβαια απο τις φωτογραφιες Δευτερας και Πεμπτης.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Εγω που μπαινω σε καταψύκτη στους -20 και καθομαι πανω απο 10λεπτα να παρω το μπουφαν ή να παρω το ισοθερμικα μπλουζακια και κολαν; Τωρα το χειμωνα μπαινω και βγαινω με τα χερια μου κατακοκκινα και νιωθω οτι αν μου τα κοψουν δεν θα τρεξει αιμα
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 δίπλα της αλλα ζώα κανείς δέν ασχολήθηκε πού την εβλεπαν μόνο εγώ τής μίλησα κ ενημέρωσα κ υπάλληλο τού λίντλ εκεί, νά πώς παθαίνουμε μόλυνση - δηλητηριάσεις κλπ κ τά ρίχνουμε ολα στίς εταιρείες μετά... ...εδώ είναι που κολλάει (...εντελώς όμως) το "λεβεντόπαιδο Αρίστο, μπες στο μαγαζί και κλείστο"... ...απορώ πάντως : δηλαδή εσύ όταν πετύχεις ΔΑΧΤΥΛΩΜΕΝΗ συσκευασία, κάθεσαι/τρως/γουστάρεις...; Τί βίτσια είναι αυτά ρε παιδιά; (...Διότι αν δεν φας από την δαχτυλωμένη ταραμοσαλάτα, πώς είναι δυνατόν να μολυνθοδηλητηριαστείς; Ωρέ; ) Προσωπικά δεν έχω βρει καμία (μα καμία) πρακτική εξήγηση για την ύπαρξη των σεκιουριτάδων στα Lidl, πέρα βέβαια από το να βρίσκουν κωδικούς να λένε στον ταμία ή να πάνε κάνα γάλα πίσω στο ψυγείο. Κατά τ' άλλα, δεν μιλάνε (προφανώς άνωθεν εντολή) σε μασούλημα, άνοιγμα συσκευασίας, φασαρίες, κλπ. Αν τους άλλαζαν τη στολή και τους έβαζαν την μπλε (του Lidl) ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο για τα μονίμως under-staffed καταστήματα ...και καλά κάνουν, ΟΣΟΙ σεκιουριτάδες το κάνουν (διότι εγώ έχω πετύχει και κάποιους που την έχουν δει ο Ράμπος Της Γειτονιάς Σας. Και ειδικά με ηλικιωμένους, το οποίο είναι μέητζορ ξεφτιλίκι...). Μιας και, από νόμου δηλαδή (αλλά και στην πράξη), η δουλειά του σεκιούριτη (..."ο σεκιούριτης" / "του σεκιούριτη" κ.ο.κ.) είναι απλώς να α) εποπτεύει τον χώρο (ρουφ φορ δε γουίν) - και σε περίπτωση που κυαλάρει απαλλοτριωτή, να ειδοποιήσει τον λυκειάρχη εεε τον υπεύθυνο καταστήματος (ο οποίος δύναται να καλέσει τη σχετική μπατσαρία κλπ) β) (να αρχίσει να) γκαρίζει σα καραβανάς γύρω στο τέταρτο πριν από το "κλείσιμο του καταστήματος δια το κοινόν" και να γίνεται τσιμπουροαβδέλλα στον σβέρκο των εναπομεινάντων πελατώνε, υπενθυμίζοντας ότι το κατέστημα κλείνει τα ταμεία του σε τάδε λεπτά και να ξεκουβαληθούν προς τα εκεί συντομεύοντας τας αγοράς των. Διαφωνώ (δηλαδή όχι εγώ - οι δικές μου εμπειρίες) ότι στραβοματοκάνουν όταν δουν "παραβατικές συμπεριφορές" τύπου ανοίγομασουλάω γκοφρέτες. Γενικά εκεί θα βγούνε και θα την πούνε στον μασουλίζοντα - σε όποιον τεσπα κάνει κάτι άουτ οφ δη όρντιναρι και αγκένστ δε προβλεπέ. Το ότι δεν το τραβάνε (οι περισσότεροι) περαιτέρω, καλά κάνουν, όπως είπα, διότι ξαναματαλέω ότι δουλειά τους δεν είναι ούτε "το μαγαζί να προστατέψουν", ούτε τσαμπουυκάδες (είτε επί "δικαίω" / είτε επί αδίκω) ν' αρχίσουν, αλλά να είναι μια ζωντανή κάμερα και ένα υπενθυμιστικό κασσετόφωνο. [...τέρμα μαλακοκωλοδουλειά εν τω μεταξύ : πολύ κουραστική, και για νεύρα και για πόδια, και ενίοτε βγάζει τον χειρότερο εαυτό του κάθε χαροκαμμένου που την κάνει. Και λεφτά/ωράρια/ένσημα/πληρωμές για τον πέο. Υπάρχουν και κάποιοι ευσυνείδητοι που την εκτελούν πολύ όμορφα και χαίρομαι να λέω και μια κουβέντα μαζί τους - όπως υπάρχουν και μαλακοπίτουρες με κάποιους εκ των οποίων στο παρατσάκ δεν έχω έρθει στα χέρια. Ακόμα.] 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μου κανει εντυπωση πως δεν μπαινει αερας απο τον 'εξαερισμο' μασχαλης των μπουφαν σκι...
Alx1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 άμα είσαι με τα χέρια στην ανάταση κάτι καταλαβαίνεις. Γενικά όμως δεν μπαίνει και δεν κρυώνεις, δοκιμασμένο λέμε!
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 άμα είσαι με τα χέρια στην ανάταση κάτι καταλαβαίνεις. Γενικά όμως δεν μπαίνει και δεν κρυώνεις, δοκιμασμένο λέμε! Μιας και εχεις αγορασει αρκετα, εισαι ο πλεον ειδικος να πεις: ολα τα μπουφαν σκι του lidl εχουν αυτην την τρυπα στις μασχαλες;
iordanis77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τί αμπελοφιλοσοφίες και θεωρίες καφενείου είναι αυτές βρε; Παλιά έτρωγαν περισσότερη ζάχαρη; Πότε εννοείτε παλιά δηλαδή; Γιατί εγώ, 36 χρονών τώρα δεν ξέρω κανέναν από τους λίγο έως και περισσότερο γηραιότερους να τρώνε περισσότερη ζάχαρη από τη γενιά του 80φεύγα.......................................................................... Δεν καταλαβες και πολλα απο αυτα που ειπωθηκαν. Ο κοσμος τωρα τρωει πιο πολυ ζαχαρη υποχρεωτικα. Και οχι ζαχαρη αλλα το φτηνο εμπορικο υποκαταστατο της, το σιροπι γλυκοζης. Υπαρχει σχεδον σε ολα τα συσκευασμενα τροφιμα που ψωνιζουμε. Αμ, το άλλο, πώς τώρα για τη παχυσαρκία δεν φταίει η υπερκατανάλωση ζάχαρης - που δεν πάχαινε και τώρα και καλά μειώθηκε - αλλά το σιρόπι γλυκόζης; Αυτο ειναι δεδομενο, βαλε στο google σχετικα και θα ενημερωθεις. To 90% των προϊόντων, τσίχλες, καραμέλες, ακόμα και οι καραμέλες για τον βήχα ήταν φουλ στη ζάχαρη. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει η επιλογή Χωρίς ζάχαρη. Βασικα το "χωρις ζαχαρη" απευθυνεται στους διαβητικους που απαγορευεται να καταναλωσουν τη κανονικη ζαχαρη. Εχουν γλυκαντικα-υποκαταστατα της ζαχαρης. Εφοσον δεν εισαι διαβητικος πρεπει να επιλεγεις με κανονικη ζαχαρη αντι για τα φτηνα υποκαταστατα της.
swkhj Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπουφαν για σκι - Φωτο απο το λιντλ Κυπρου http://www.lidl.com.cy/el/prosfores.htm?action=showDetail&id=57115 Για το δευτερο (της Πεμπτης) δεν εψαξα και πολυ αλλα καπου εδω μπορει να υπαρχουν φωτο και τα σχετικα https://www.google.gr/search?q=ski+jackets+crivit+lidl&rlz=1C2SAVU_enGR568GR568&complete=0&biw=1024&bih=599&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjq04ybrtrQAhUG0xoKHVEEDCwQ_AUIBigB#imgrc=eTE0X4mUh6JCWM%3A 1
mentoras99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 swkhj μπραβο για την αυτο το ευρημα! Αν βλεπω καλα, τελικα αυτη η σχισμη στις μασχαλες εχει φερμουαρ; Αν ναι, νομιζω ειναι καλη επιλογη, γιατι απλα το κλεινεις και τελειωνει το θεμα! Ειναι φερμουαρ? Επισης καλο θα ηταν το lidl να ελεγε κατι παραπανω για τα μπουφαν Δευτερας - Πεμπτης, γιατι καθομαστε εμεις ως πελατες να αναρωτιομαστε ποιες μπορει να ειναι οι διαφορες.
Amlet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παντως ρε παιδια για το θεμα που ειχατε πει για τον Μακεδονικο χαλβα, δεν μπορεις να τον κανεις χωρις ζαχαρη, οπως και ολους τους χαλβαδες - λουκουμια - γιατι ετσι ειναι η κατασκευη τους. Τωρα εαν ειναι απο σιροπη γλυκοζης δεν ξερω, αλλα παντα οι νοικοκυρες το χρησιμοποιουσαν σε διαφορα γλυκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις