Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα θα βρεις ανοικτές συσκευασίες να δοκιμάσεις. Πάντα επικρατεί ανακατεμένος ο ερχόμενος σε όσα καταστήματα έχω εγώ επισκεφθεί.

Για αυτό σου δίνει και την δυνατότητα αλλαγής άμεσα ή επιστροφής χωρίς να σε ρωτήσει τον λόγο.

Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που δεν έχουν δοκιμαστήρια. Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά στο νήμα.

Καλά ναι αυτό πήγα να πω, γι αυτό γίνεται χαμός στις αλλαγές, γι αυτό ότι παίρνετε είναι μεταχειρισμένο, όλο και κάποιος θα το έχει γυρίσει πίσω σίγουρα!!!

Πάντως εγώ δεν έχω δει άλλο μαγαζί, ακόμη κ στα μικρά σούπερ μάρκετ έχει κάπου να δοκιμάσεις αυτό που θες να αγοράσεις.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικα με το μεγεθος, οτι livergy ρουχο εχω παρει, ηταν φαρδιας γραμμης. Αρα ξερω, παιρνω το νουμερο μου ακριβως, οχι μεγαλυτερο κι οχι μικροτερο, το L.

Στα crivit ομως;

Δημοσ.

Καλά ναι αυτό πήγα να πω, γι αυτό γίνεται χαμός στις αλλαγές, γι αυτό ότι παίρνετε είναι μεταχειρισμένο, όλο και κάποιος θα το έχει γυρίσει πίσω σίγουρα!!!

Πάντως εγώ δεν έχω δει άλλο μαγαζί, ακόμη κ στα μικρά σούπερ μάρκετ έχει κάπου να δοκιμάσεις αυτό που θες να αγοράσεις.

Και δοκιμαστήριο να υπάρχει ποιος μας λέει ότι αυτό που αγοράζεις δεν έχει δοκιμασθεί;

Ισχύει και στα πιο κυριλέ μαγαζιά.

Απλά πράγματα. Δοκιμάζεις ένα από τα ανοιγμένα. και αν σου κάνει το νούμερο παίρνεις ένα στην συσκευασία. Διακρίνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων αν έχει ανοιχθεί ή όχι.

Δημοσ.

24q31j8.jpg

Αγαπητοι συμφορουμιτες,

Σας ευχαριστω θερμα για την συμμετοχή σας και την συνεισφορά σας,

10 ολοκληρα χρόνια τώρα,

από τότε που ξεκίνησα αυτό το θέμα συζήτησης.

10 χρονια στα οποια αλλαξαν τόσα πολλά στην Ελλάδα,

και στις καταναλωτικες μας συνηθειες και συμπεριφορές,

και στα σουπερ μαρκετ....

Εύχομαι σε όλους υγεία,

και αν και δεν νομιζω να τα...εκατοστήσουμε (!!!),

μακάρι να είμαστε όλοι γεροί,

και με ωραίο επίπεδο συζήτησης να συνδιαλεγόμαστε ανταλλάσοντας πληροφορίες,

προς όφελος όλων μας!

Να είστε όλοι καλά, και καλή μας συνέχεια!!!

• Like 15
Δημοσ.

Αγαπητοι συμφορουμιτες,

Σας ευχαριστω θερμα για την συμμετοχή σας και την συνεισφορά σας,

10 ολοκληρα χρόνια τώρα,

από τότε που ξεκίνησα αυτό το θέμα συζήτησης."

"Θεμα" απο τα Lidl!  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά ποιο μπουφάν έχει πιο φαρδιά γραμμή; Της Δευτέρας ή της Πέμπτης;

attachicon.gif8_product_2.jpg Δευτέραattachicon.gif59200_85_teaserthemeworld2x1.jpg Πέμπτη

To post σου με ξεπερασε!

Δεν ειχα προσεξει οτι εχει μπουφαν και την Δευτερα και την Πεμπτη!

Φαινονται σχεδον ιδια στις φωτογραφιες, αλλα αν ηταν ιδια, θα τα ειχε στον καταλογο και για Δευτερα, και για Πεμπτη;

Ή μηπως σημαινει οτι θα φερει και Δευτερα και Πεμπτη;;;;;;;;;;

Ξερει κανεις απο παρομοια περιπτωση;

Με ενδιαφερει και εμενα να ξερω αν καποια εχουν πιο φαρδια γραμμη, αν καποιος που εχει αγορασει ήδη μπορει να εκτιμησει.

Επισης αν θυμαμαι καλα, παροτι ειμαι λατρης του 'λεπτου' στυλ στα μπουφαν και δεν ειχα ποτε ....φουσκες,

οταν τα ειχα παρατηρησει περυσι(δεν αγορασα ομως τοτε), μου ειχε κανει εντυπωση ποσο 'λεπτα' ειναι,

και ειχα αναρωτηθει κατα ποσο οντως κρατανε κρυο...

Βεβαια, για χιονια ειναι, και οι 2 συμφορουμιτες παραπανω ειπαν οτι κραταει απο το κρυο μια χαρα,

αρα μαλλον 'λεπτο' δεν σημαινει οτι ειναι και 'ανοιξιατικο'....

Δημοσ.

To post σου με ξεπερασε!

Δεν ειχα προσεξει οτι εχει μπουφαν και την Δευτερα και την Πεμπτη!

Φαινονται σχεδον ιδια στις φωτογραφιες, αλλα αν ηταν ιδια, θα τα ειχε στον καταλογο και για Δευτερα, και για Πεμπτη;

Ή μηπως σημαινει οτι θα φερει και Δευτερα και Πεμπτη;;;;;;;;;;

Ξερει κανεις απο παρομοια περιπτωση;

Με ενδιαφερει και εμενα να ξερω αν καποια εχουν πιο φαρδια γραμμη, αν καποιος που εχει αγορασει ήδη μπορει να εκτιμησει.

Επισης αν θυμαμαι καλα, παροτι ειμαι λατρης του 'λεπτου' στυλ στα μπουφαν και δεν ειχα ποτε ....φουσκες,

οταν τα ειχα παρατηρησει περυσι(δεν αγορασα ομως τοτε), μου ειχε κανει εντυπωση ποσο 'λεπτα' ειναι,

και ειχα αναρωτηθει κατα ποσο οντως κρατανε κρυο...

Βεβαια, για χιονια ειναι, και οι 2 συμφορουμιτες παραπανω ειπαν οτι κραταει απο το κρυο μια χαρα,

αρα μαλλον 'λεπτο' δεν σημαινει οτι ειναι και 'ανοιξιατικο'....

Όχι και ίδια ρε συ, καμία σχέση δεν έχουν!

Δημοσ.

λιντλ μετρό αγίου δημητρίου προχθές ...

νόμιζα οτι τά ειχα δεί ολα...... αμ δέ

2ποδο αρχιζώον  κοπελιά 22 - 24 χρόνων ανοίγει τό πάνω μέρος από κουτι ταραμοσαλάτας τρυπάει μέ τό βρωμοδαχτυλό της

τήν προστατευτική μεμβράνη πού εχει κ τό βάζει μέσα γιά νά δοκιμάσει την γεύση ...

δέν της αρέσει τό σκεπάζει τό αφήνει στήν θέση του...

δοκιμάζει αλλη γευση ταραμοσαλάτας πάλι τά ιδια μέσα τό βρωμοδάχτυλο μάλλον της αρεσει αυτό τό σκεπάζει τό βαζει στη θέση του κ παίρνει  αλλο  ιδιο σφραγισμένο... 

δίπλα της αλλα ζώα κανείς δέν ασχολήθηκε πού την εβλεπαν μόνο εγώ τής  μίλησα κ ενημέρωσα κ υπάλληλο τού λίντλ εκεί,

νά πώς παθαίνουμε μόλυνση - δηλητηριάσεις κλπ κ τά ρίχνουμε ολα στίς εταιρείες μετά...

• Like 4
Δημοσ.

Όχι κοπελιά αλλά κατσίκι!

Επειδή μου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις και έχω κάνει παρατηρήσεις το μόνο που έκαναν οι άλλοι επισκέπτες

ήταν να με κοιτάνε σαν χάνοι και να με θεωρούν και γραφικό.

Τέτοια ζώα είμαστε που ανεχόμαστε τον καθένα και την κάθε μία βρωμιάρα να απλώνει όπου νάναΙ τα χέρια της.

Θα έπρεπε το κατάστημα να την υποχρέωνε στην αγορά όλων των προϊόντων που άνοιξε αλλά τι να σου κάνει και υπάλληλος της ασφάλειας που πάει πέρα δώθε 12 ώρες την ημέρα. 

Εξαρτάται βέβαια και τι εντολές έχει  και αν αυτό έγινε αντιληπτό. Με την αύξηση της κίνησης λόγω Μαρινόπουλου αλλά και γιορτών ας προσλάβουν και αυτοί μερικούς υπαλλήλους ακόμα.

Μόνο με προσβλητικές κατά τα άλλα ανακοινώσεις τύπου jumbo ίσως πάρουμε χαμπάρι που σε θεωρεί κλέφτη ακόμα και πριν μπεις στο μαγαζί του.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω βρει καμία (μα καμία) πρακτική εξήγηση για την ύπαρξη των σεκιουριτάδων στα Lidl, πέρα βέβαια από το να βρίσκουν κωδικούς να λένε στον ταμία ή να πάνε κάνα γάλα πίσω στο ψυγείο.

Κατά τ' άλλα, δεν μιλάνε (προφανώς άνωθεν εντολή) σε μασούλημα, άνοιγμα συσκευασίας, φασαρίες, κλπ.

Αν τους άλλαζαν τη στολή και τους έβαζαν την μπλε (του Lidl) ίσως θα ήταν πιο χρήσιμο για τα μονίμως under-staffed καταστήματα

Δημοσ.

Εδω σε θελω ομως.

Αφου δεν ειναι ιδια, που διαφερουν αραγε; Μονο στο design?

Α δεν ξέρω, για το σχέδιο εννοούσα οτι είναι εντελώς διαφορετικά! :)

Αν είναι ίδια πάντως θα προτιμούσα το πρώτο σχέδιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...