mentoras99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και δε μου λετε ρε παιδια, γι'αυτα τα μπουφαν σκι, εκει με την γκετα στην παλαμη, δεν ειναι δυσχρηστο; Μιλω παντα για χρηση εκτος σκι, ως κανονικο μπουφαν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και δε μου λετε ρε παιδια, γι'αυτα τα μπουφαν σκι, εκει με την γκετα στην παλαμη, δεν ειναι δυσχρηστο; Μιλω παντα για χρηση εκτος σκι, ως κανονικο μπουφαν. Δεν χρειαζεται να το χρησιμοποιεις!
Alx1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δεν χρειαζεται να το χρησιμοποιεις! Πάντως αν το φοράς σε συνδυασμό με γάντια είναι εξαιρετικά βολικά. 1
mentoras99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν χρειαζεται να το χρησιμοποιεις! Εννοεις οτι βγαινουν οι γκετες;
someone- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εννοεις οτι βγαινουν οι γκετες;απλα δε τις φοράς και αγκαλιάζει το χέρι
mentoras99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 απλα δε τις φοράς και αγκαλιάζει το χέρι Δεν τις φορας και....κρεμονται κατω απο το μανικι;
Alx1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν τις φορας και....κρεμονται κατω απο το μανικι; μπαίνουν μέσα στο μανίκι, δεν κρέμονται γιατί είναι ελαστικό ύφασμα και μαζεύει.
mentoras99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 μπαίνουν μέσα στο μανίκι, δεν κρέμονται γιατί είναι ελαστικό ύφασμα και μαζεύει. Α τωρα καταλαβα, ευχαριστω για την διευκρινηση! Όσον αφορά το κομμάτι κρύο: Έχω τρία τέτοια μπουφάν και τα χρησιμοποιώ συστηματικά εδώ και 4 χειμώνες. Πρακτικά έχω καταργήσει όλα τα υπόλοιπα που είχα πιο πριν και δεν έχω ξαναγοράσει κάποιο άλλο. Έχω πάει ταξίδι με αυτό με μηχανή με χιονόπτωση φορώντας μόνο αυτό το μπουφάν, ένα κλασικό φούτερ και ένα ισοθερμικό. Επίσης να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο μπουφάν είναι 100% αδιάβροχο, δοκιμασμένο μετά από απίστευτες βροχοπτώσεις, και πάνω στη μηχανή. Οι περισσότεροι ντελιβεράδες έχουν ένα τέτοιο ακριβώς για αυτό το λόγο, κρατάει το κρύο και ταυτόχρονα δεν απαιτεί να φοράς έξτρα αδιάβροχο από πάνω. Δηλαδη λες οτι πχ με τα τωρινα κρυα που εχουμε στη χωρα (παγετος/παγωνια), ειναι εφαμιλλο ενος αλλου χειμωνιατικου μπουφαν του εμποριου, απο πλευρας ζεστασιας που προσφερει στο σώμα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Mentora την εβγαλα με ενα Quicksilver οχι και ιδιαιτερα χοντρο θα ελεγα στην Εσθονια που ειχαμε -30 σε καποια περιοδο οποτε ανετα την βγαζεις Ελλαδα. οι γκετες που λες συνηθως εφαρμοζουν πανω στο σωμα οποτε αν δεν τις φορα απλα τι μαζευεις μεσα απο το μανικι και ειναι σαν να μην υπαρχουν, αν και θα δεις οτι θα σε βολεψει σαν μια πολυ μικρη πβασικη προστασια
Alx1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Α τωρα καταλαβα, ευχαριστω για την διευκρινηση! Δηλαδη λες οτι πχ με τα τωρινα κρυα που εχουμε στη χωρα (παγετος/παγωνια), ειναι εφαμιλλο ενος αλλου χειμωνιατικου μπουφαν του εμποριου, απο πλευρας ζεστασιας που προσφερει στο σώμα; Από πλευράς ζεστασιάς και μόνωσης είναι σούπερ, δεν περνάει τίποτα. Έτσι απλά
mentoras99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Spect~ & Alx1 ευχαριστω.Επειδη και η επιλογη μεγεθους ειναι θεμα, και με προβληματισατε με την 'στενη' γραμμη, και για να μην μπλεκω με τυχον αλλαγες (κι αν θα χει νουμερο αν παω να το αλλαξω κλπ...χρονοτριβη και ισως μπελαδες), περι μεγεθους τι προτεινετε;Πχ ενα μεγεθος παραπανω απο αυτο που παιρνω συνηθως;
Mau-Maus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ προτείνω να πας να το δοκιμάσεις πρώτα,
mentoras99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ προτείνω να πας να το δοκιμάσεις πρώτα, Κοιτα, κανονικα απαγορευεται. Τωρα, αν στη ζουλα εχει πακετο/μπουφαν ανοικτο (δεν ειμαι σιγουρος αν τα ανοιγουν πελατες μονο ή και υπαλληλοι στα κρυφα, για να μην τα βανδαλισουν οι πελατες ολα!), και δεν κοιτα και ο σεκιουριτας (γιατι εσυ μπορει να το βρηκες ηδη ανοικτο-αλλα αν δει εσενα-δεν θα κανει πραγματογνωμοσυνη αν το ανοιξες εσυ-εσενα θα φωναξει!), ε τοτε ναι, ετσι γινεται μια δοκιμη στα γρηγορα. Αλλα δεν θα πω κατι πρωτοτυπο, αν μπορω να διαλεξω απο την αρχη σωστο νουμερο, με γλυτωνει απο μπελαδες. Γιατι ναι, χαμενος στα lidl δεν εισαι, αλλα αντε μετα οταν παω για επιστροφη αν θα εχει αλλο στο σωστο μεγεθος κλπ Γι'αυτο ρωτω τα παιδια για το μεγεθος-φόρμα του, αν και θα προσπαθησω αν εχει ανοικτο να το δω με το ματι, και αν μπορεσω να το δοκιμασω κιολας. Γιατι νομιζω οτι το ενα παιδι πιο πανω ειπε οτι ειναι σε σχετικα εφαρμοστη γραμμη (ετσι φαινεται), αλλα το αλλο παιδι ειπε οτι δεν ειναι και τοσο εφαρμοστο.
Mau-Maus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα σοβαρά έχει ρούχα και δεν έχει δοκιμαστήριο? Πρέπει να είναι το μοναδικό μαγαζί στον κόσμο, αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο μαγαζί ας το πει εδώ.
mr.Vox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Σίγουρα θα βρεις ανοικτές συσκευασίες να δοκιμάσεις. Πάντα επικρατεί ανακατεμένος ο ερχόμενος σε όσα καταστήματα έχω εγώ επισκεφθεί. Τώρα σοβαρά έχει ρούχα και δεν έχει δοκιμαστήριο?Πρέπει να είναι το μοναδικό μαγαζί στον κόσμο, αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο μαγαζί ας το πει εδώ. Για αυτό σου δίνει και την δυνατότητα αλλαγής άμεσα ή επιστροφής χωρίς να σε ρωτήσει τον λόγο. Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά που δεν έχουν δοκιμαστήρια. Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά στο νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις