Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλακα μας κανεις τωρα? δεν εχεις παρει ποτε απο τα λιντλ?

πανε αγορασε ... και θα δεις οτι ειναι 2ης κατηγοριας....

σχετικα με λουκανικα, τα μισα ειναι για "πεταμα" ακομα και να ψοφας της πεινας... δεν μπορεις να τα φας...

αναψυκτικα των 20-30 λεπτα(αμιτες) πολυ ζαχαρη και νερο ρε παιδι μου...

φαντα - λιντλ βερσιον, πολυ ανθρακικο και πολυ ζαχαρη... καμια σχεση με την Fanta...

δημητριακα, ενταξ... καλα ειναι

ψωμι... μου αρεσε

γαλα... ενταξ

φρουτα,(ντοματες,κρεμμυδια,πιπεριες....) ειναι τα μονα που δεν ειναι 2ης ποιοτητας

σαμπουαν, εχει τα ιδια με σουπερ μαρκετ, και περιπου ιδια τιμη

ζαχαρη-αλατι, καλα ειναι...

ετοιμες τυροπιτες-λουκανικα... δεν εχω δοκιμασει

κρουασαν/πατατακια των 20-40 λεπτα , ενταξ καλα ειναι...

κρασι - μια φορα πηρα το οποιο ηταν γλυκο , ενταξ εμενα μου αρεσε... ( δεν πινω... δεν μπορω να σου πω)

μπυρες - για πεταμα, ειχα παρει 10 επειδη ηταν 30 λεπτα (κουτακια) και το 1 με το ζορι... τα αλλα τα πεταξα

τυρι, δεν εχω παραπονα

συμβουλη μου ειναι, να πας λιντλ μονο για φρουτα, καμια φορα δημητριακα(2.5ε), αντε γαλα, τυρι, τιποτα κρουασαν, τιποτα αμιτες 20 λεπτα...

να εχεις σπιτι σου...

και τα υπολοιπα σε σουπερμαρκετ...

2ον απορω για το τοπικ, λιγο ακυρο... δυσκολο ειναι να πεταχτεις?

ΥΓ: Σοκολατες, μπισκοτα, σοκοφρετες ... ενταξ καλα ειναι...

Αυτα μου αρεσουν, δεν λεω...

11162_offer_alternative.jpg

Τι διαολο, ολα 2ης κατηγοριας αλλα ολα ενταξει ειναι;

Οσον αφορα τις μπυρες... τεραστιο fail, προφανως δεν πινεις τακτικα και ειδικα μπυρες, εχει παρα πολλες καλες και παμφθηνες.

Δημοσ.

έχει ένα σοκολατούχο γάλα στα λιντλ, ένα Milbona νομίζω λέγεται. σε συσκευασία του 1 λίτρου ή σε 3 τεμάχια των 200γρ. (ωραίο είναι)

εγώ έπαιρνα αυτό του λίτρου με τιμή 1,09. (πριν την αλλαγή του ΦΠΑ νομίζω έκανε 0,99).

πάω πριν 2 μέρες να πάρω ένα και βλέπω τιμή 1,40€. :shock: τι γίνεται ρε παιδιά; πάλι είναι πιο φθηνό από τα υπόλοιπα αλλά....

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παίδες τι πουλάνε τα ελληνικά λιντλ αλλά εδώ τα γερμανικά πουλάνε πολύ σαβούρα.

Τις πιο πολλές μπύρες τις έχουν σε πλαστικό μπουκάλι με γευση πλαστικού.

Ένας που θέλει καλή μπύρα ποτέ δεν αγοράζει λιντλ.

Λαχανικά επίσης τελευταίας διαλογής.Πας παίρνεις όμορφες μπανάνες πχ. και είναι από μέσα μαύρες.Ντομάτες με γεύση ψάρι.Αυγά με γεύση Άζαξ

γτπ είναι.

Έχει και άλλα φτηνά μαγαζιά εδώ αλλά αυτό το χάλι δεν το έχουν.

Και πάνε μόνο άτομα με μικρά εισοδήματα και καρκαλέτσοι.

Κάρβουνα για μαγκάλι είχα πάρει τελευταία φορά και ήταν για πέταμα.Δεν κρατούσαν πολύ.

Ποιότητα με λίγα λεφτά πολύ δύσκολα βρίσκεις.

• Like 1
Δημοσ.

για το Ποσείδι είχαμε προμηθευτεί καμια 40ρια κουτάκια lidlίσιες μπύρες...μια χαρά ήταν !!!

Εγω για αυτο μιλαω, μιλαμε πρεπει να ψοφας της διψας για να την πιεις

842_2004-12-09_Grafenwalder_Premium_Pils.jpg

Λαχανικά επίσης τελευταίας διαλογής.Πας παίρνεις όμορφες μπανάνες πχ. και είναι από μέσα μαύρες.Ντομάτες με γεύση ψάρι.Αυγά με γεύση Άζαξ

γτπ είναι.

οχι ενταξ, τα λαχανικα, φρουτα δεν ειναι γερμανικα... απο ελληνες παραγωγους πρεπει να ειναι... εμενα οκ μου φανηκαν... καμια διαφορα

η λυση ειναι μια φιλε, αν θες φθηνα πανε σε τιποτα ελληνικο, πχ "γρηγοριαδης" "α/β βασ" ... μερικα τετοια που απο την φυση πουλανε φθηνα, παρε και μια καρτα ωστε να παιρνεις μπονους.

Δημοσ.

Γι'αυτό έφυγε απο Ελλάδα;

Δηλαδή στην Ελλάδα που είμαστε γατόνια και δεν ανεχόμαστε scrap δεν είχε χαΐρι η ALDI;

Διάφοροι μπορεί να είναι οι λόγοι για την αποχώρηση πολυεθνικής από κάποια αγορά, κι όχι ένας και μόνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...