Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Στα lidl αν δεν κάνω λάθος έχει 1€ ή 1 και κάτι...

Για το άλλο που λες ισχύει! Είχα πάρει πχ πίνατς συσκευασμένα, ελληνική εταιρεία αλλά τα φυστίκια νομίζω κινέζικα!

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Στα lidl αν δεν κάνω λάθος έχει 1€ ή 1 και κάτι...

Για το άλλο που λες ισχύει! Είχα πάρει πχ πίνατς συσκευασμένα, ελληνική εταιρεία αλλά τα φυστίκια νομίζω κινέζικα!

Aναλογα τη σαλατα. Εχει απο 1€(λαχανο-καροτο) εως 1,8€ η πιο ακριβη, αν θυμαμαι καλα.

Φτηνες σαλατες εχουν τα Λιντλ, ΑΒ, Σκλαβενιτης και ακριβες τα Καρφουρ-τ.Βεροπουλος.

Ολοι οι ξηροι καρποι του Λιντλ ειναι απ την αλλοδαπη.

• Like 1
Δημοσ.

Για τους ξηρούς καρπούς, από αλλού τους είχα πάρει αλλά το θυμήθηκα τώρα που είπες για τον τόνο.

Σε σαλάτες, νομίζω του lidl είναι οι πιο vfm! (Σημείωση, όπως και σχεδόν όλα τα προϊόντα κρατάνε αρκετά παραπάνω από όσο γράφουν σε καλό ψυγείο).

Δημοσ.

Να οι προσφορές του Lidl. Ακριβότερες κι από τις κανονικές τιμές στη Γερμανία (όπου αμοίβονται και πολλαπλάσια)..

Screenshot - 19_11_2016 , 06_36_30.png Screenshot - 19_11_2016 , 06_41_40.png

λίγο άκυρη σύγκριση. Ο φπα και οι συντελεστές φόρου στη Γερμανία είναι χαμηλότεροι. Αν τα πουλούσαν στην Ελλάδα στην ίδια τιμή, θα έμπαιναν μέσα.

Δημοσ.

Ελληνικοί ξηροί καρποί είναι λίγοι, αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια και φυστίκια Καλαμάτας.

Οι μεγαλύτερες ποσότητες είναι εισαγωγής.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τη χαμηλη ποιοτητα του λιντλ ειναι λιγο αστειο. Εχω φιλο που δουλευει σε εργοστασιο παραγωγης καποιου προιον το οποιο διανεμεται αποκλειστικα στα λιντλ και οι ελεγχοι ειναι απιστευτα απαιτητικοι.

Παντως επειδη ψωνιζω απο διαφορα σ/μ, δεν μπορω να πω οτι καποιο ειναι σταθερα και σε ολα τα προιοντα πιο οικονομικο. Σε γενικες γραμμες ειναι πιο φτηνα τα προιοντα με τη δικη τους φιρμα και οι εκαστοτε προσφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Ελληνικοί ξηροί καρποί είναι λίγοι, αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια και φυστίκια Καλαμάτας.

Το μεγαλυτερο  μερος των φουντουκιων παγκοσμιως παραγεται και διακινειται απο Τουρκια. Δυσκολο να βρεις ελληνικα στο εμποριο.

Τα φυστικια Καλαματας που λες τι ειδους φυστικια ειναι? Αράπικα?

Ξηροι καρποι με ελληνικη βουλα ειναι  η κορινθιακη σταφιδα και τα φυστικια Αιγινης.

Δημοσ.

Παντως, για τη σταφιδα ειχαν βγει 'διαφορα' στην φορα, ειναι η belkake(καπως ετσι!)-τουρκικη,

αλλα δεν ειδα ποτε να την αποσυρουν, ουτε αλλαξαν μαρκα/προμηθευτη...

Δημοσ.

Οκ

Εγώ πάντως ελεύθερος επαγγελματίας είμαι,υδραυλικος για την ακρίβεια και οι περισσότεροι το ξέρουν από τα διαφορα ποστ που έχω βοηθησει,

...έχω ξεσκιστεί να βοηθάω από το 2007 που γράφτηκα, στο "Μονάδες Αποθήκευσης" (...με ΣΕΝΤΟΝΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ. Διότι είναι στο αίμα μου). Κάποιοι πίνουν (ακόμα) νερό στ' όνομα μου (παρ' ό,τι έχω ψιλοαποσυρθεί), κάποιοι με ψάχνουν ακόμα (μέσω πμ) για βοήθεια κατά καιρούς, κάποιους έχω βοηθήσει μέχρι κι από κοντά, από τηλέφωνα, από μέιλ, και, τέλος, μέσα στα τόσα χρόνια έχουν βρεθεί και 3-4 με τους οποίους βριστήκαμε διότι ήταν ζώα με πόδια κι όχι άνθωποι με μυαλό και καρδιά.

...Ε και λοιπόν; Ποιόν αφορά αυτό στο ΠΑΡΟΝ θρεντ ρε συ Στέλιο; Τζαστ γουόντερινγκ......

δεν στέκομαι σε ένα ποστ ενός σουπερμαρκετ να γράφω αβερτα σεντόνια,

...ε λοιπόν εγώ το κάνω. Τί ζόρι είναι αυτό που τραβάς ρε μαν και το τονίζεις και το ξανατονίζεις; Σου έχω κάψει κα'να σεντονόμετρο να πούμε; Αν ναι, τί θες και το βάζεις στα ποστ μου το ρημάδι; 

και εγω αν είχα ελεύθερο χρόνο

...ο ελεύθερός μου χρόνος είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ. Και τον σπαταλάω σα μαλάκας. Καλή ώρα. Μπορείς όμως να τους αφήσεις απ' έξω απ' την ουσία της κουβέντας, τους "ελεύθερούς μας χρόνους"; Πληζ δηλαδή.

θα ειχα ασχοληθεί περισσότερο να σ δείξω ότι τα περισσότερα προϊόντα του είναι για ΠΕΤΑΜΑ και ότι στις αποθήκες τους επικρατεί ένα χάος με προϊόντα να μπαίνουν στα ράφια και μέσα να εχουν μυγακια (ψωμια,τυροπιτες, και άλλα υπάρχουν σε βίντεο στο youtube) και διάφορα αλλά, αλλά δεν το κάνω ;) Κάτι θα ξέρω...

...τίποτα δεν ξέρεις. Στο λέω εγώ  (...όπως ακριβώς μου το λες κι εσύ). Όπως επίσης σου λέω ν' αρχίσεις να μπαίνεις και στον αλλονών μάρκετ τις αποθήκες, για να δεις ότι πάνω-κάτω της ίδιας οικογένειας είναι τα μυγάκια που ΕΝΙΟΤΕ βρίσκει κανείς που έχει όρεξη να ψάξει. Διότι όλα τα μάρκετ περίπου στο ίδιο καζάνι βράζουνε. Για παρόμοιους λόγους μάλιστα.

δεν νομιζω να είμαι ύποπτος :)

...εγώ πάλι, μετά ΚΑΙ από αυτό το ποστ, σε καλώ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. Ούτε καν πλέον ύποπτο σε εισαγωγικά. Τους λόγους σου δεν μπορώ να τους ξέρω, ούτε και με αφορούν (πέραν από το να σπεκουλάρω : "έτσι σου την έχει δώσει". Μπορεί αύριο πχ να σου την δώσει αλλιώς για άλλους.)

Κατά τ αλλά καλά τα λες έχεις δίκιο σε όλα μην ταραζεσαι διάλογο κάνουμε μέσω ίντερνετ μάλιστα οπότε δεν υπάρχει λογως να ανχωνεσαι.

...άσε ρε Στελάρα, που θα μου πεις ότι έχω και "δίκιο σε όλα". Άσε ρε λέμε...

Και μην μου στενοχωριέσαι που "αγχώνομαι". Έτσι είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Και από απόσταση και από κοντά : θα σπάζομαι, όταν ο οποιοσδήποτε άλλος μου δίνει λόγους να σπάζομαι. Κάνε εσύ δουλειά σου, κι ας σπάζομαι σα βλάκας. 

Πάντως τα χιλιάδες αστεία για το lidl δεν βγήκαν τυχαία να ξέρεις ;) Κάτι θα ξέρει ο κόσμος...

...γιεπ, και κάτι θα ξέρει κι ο κόσμος που δεν βγάζει τυχαία τις κυβερνήσεις που βγάζει. Κάτι θα ξέρει : τα παπάρια μου...

Επίσεις για να ελαφρύνει το κλιμα θα σ πω ότι όταν ξεμείνει καποιος συνεργάτης μου από κόλλα για πλακάκια του αγοραζω μουστάρδα από τα lidl τα κολλάει άψογα :) :P (ένα από τα αστεια)

....πολύ άργησες πάντως να το ελαφρύνεις το κλίμα. Μη σου πω ότι εκτός από το τάιμινγκ, ΚΑΙ η θεματολογία το βάρυνε κι άλλο. Αλλά νταξ'. Στη μουστάρδα θα κολλήσουμε; ...ΟΟΥ ΓΟΥΈΗΤ. Μόλις το ελάφρυνα κι εγώ ε....Τςςςςς

Μην ταραζεσαι δεν θα ρίξω την πελατεία της αλυσίδας

...να στο πω ΑΚΟΜΗ πιο ξεκάθαρα λοιπόν (μιας και στο ξανάπα, αλλά δεν δίνεις σημασία) : ΖΜΠΟΥΤΣΑΜ η αλυσίδα και η πελατεία της και κυρίως αν κάποιος, ένας, δυο, χίλιοι-δεκαδυό, την ρίξουν. Δεν είναι κανείς μου προσωπικός εχθρός, επειδή "μου σπιλώνει το Λιντλ - και γι' αυτό θα προσπαθήσω να τον κατατρωπώσω". Αυτό που με ενοχλεί, είναι η ασχετοσύνη και η βλακεία, όπου και όταν υπάρχει. Και όχι το αποτέλεσμά της. Το Λιντλ με συμφέρει και καλοπερνάω σε σχέση με τον Σκλαβενίτη (...ΣΟΥ), αλλά μέχρι εκεί. Και από τη χώρα να το διώξεις (ναι, εσύ μόνος σου), θα μου κοστίσει, αλλά δεν θα ψάξω να σε κυνηγήσω. Ούτε καν ιντερνετικά να σε φλομώσω δηλαδή. Εδώ γαμάνε (ξένοι και ντόπιοι) πχ Σύνταγμα και εργατικά δικαιώματα (μεταξύ άλλων πολλών) και δεν κάνω κάτι, με/για το Λιντλ θα τρέξω;

Τελευταία φορά : ενώ είναι (ξεκάθαρα πλέον) ο Σκλαβενίτης ΣΟΥ, για εμένα είναι απλά το Λιντλ. 

ούτως ή άλλως οι περισσότεροι συμπολίτες μας είναι στα όρια της φτωχειας και αναγκαστηκα ψωνίζουν το πιο φθηνο αδιαφορώντας για την ποιότητα ακριβώς επειδή δεν έχουν €€€

...το ίδιο ακριβώς "πιο φθηνό" που ψωνίζουν και από Σκλαβενίτη, και από Βασιλόπουλο, και από όποιους άλλους έχουν γκάμα φθηνοπροϊόντων.

Αλλά εσύ δεν μιλάς για την (όποια) διαφορά ποιότητας που υπάρχει και ενδοσουπερμαρκετικά, εσύ μιλάς "για το κακό το Λιντλ". Και αυτό τα λέει όλα.

...και προφανώς δεν έχει νόημα να σου τονίσει κανείς ότι ΟΛΑ τα μάρκετ προμηθεύονται μέσα από συμφωνίες με εγχώριους παραγωγούς, δηλώνοντας τα προϊόντα ως "ιδιωτικής ετικέτας" = "αποκλειστικότητα της κάθε σουπερμαρκετοαλυσίδας", και δεν έχει τόσο να κάνει η "φθήνια" τους με την καλή ή κακή ή ΕΣΤΩ κατώτερη ποιότητα. Κάπως αλλιώς : η Νεστλέ -για παράδειγμα- εκτός από προϊόν πουλάει και όνομα. Φίρμα. ΑΕΡΑ. Σαφώς και έχει ένα τσικ πιο εξευγενισμένα προϊόντα και αυτό όντως ενσωματώνεται στο κόστος, αλλά η τιμή των ούτε στην ποιότητά τους ακριβώς ανταποκρίνεται, ούτε σημαίνει ότι κάτι φθηνότερο από αυτά είναι ΣΚΑΤΑ όπως αφήνεις να εννοηθεί, και ο κοσμάκης έρμαιο της κρίσης και καταναλώνει αηδίες. Άσε που στην πλειονότητα των περιπτώσεων, τα "νο-νέημ" (με ετικέτα του κάθε μάρκετ), από τους ίδιους επώνυμους προέρχονται. Καραμπάμ παράδειγμα του Χαϊτογλου που έχει βαφτίσει "Σαγήνη" τα προϊόντα που δίνει στο Λιντλ και τα χρεώνει φθηνότερα από αυτά που μοστράρει το δικό του όνομα και συνεχίζει να τα χρεώνει μαλλιοκέφαλα.

Αν είχαν χρηματα θα σ έλεγα που θα ήταν το lidl με τα υπεροχα προϊόντα του

(Όλως τυχαίος ή αλυσίδα άνοιξε την περιοδο που αρχιζε ή ελληνική κρίση και εφερε τυχαίος απο γερμανια τα πιο φθηνά προϊόντα του) τι τυχεροι οι έλληνες που είμαστε!!!!

...βλέπεις που σου λέω πως είσαι οτιναναιτζής; Το '99 ήρθαν εδώ. Και προς θεού, μη τυχόν υποστηρίξεις τώρα ότι "μα η ελληνική κρίση τότε άρχιζε", γιατί θα πέσει φωτιά να σε κάψει λέμε. Για την ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ήρθαν εδώ σε μια εποχή πολύ πρώιμη. Όταν ήδη βασίλευαν Μαρινόπουλο-Καρφούρια, Βασιλόπουλοι, Σκλαβενίτηδες, Βερόπουλοι, Γαλαξίες και διάφοροι άλλοι, και πράγματι για πολλά χρόνια λοιδωρήθηκαν με αστειάκια από τον μέσο ούγκανο Έλληνα, που αν δεν πλήρωνε χρυσάφι το οτιδήποτε, δεν ησύχαζε. Τι κι αν είχαν σωστή υποστήριξη σέρβις από πίσω τους, τί κι αν κάνανε ατάκα κι επί τόπου και χωρίς κουέστιονς ασκτ επιστροφή χρημάτων εντός μηνός, τί κι αν παρείχανε 3ετείς εγγυήσεις τη στιγμή που ο μέσος κροκόδειλος πωλητής εν Ελλάδι σου έβγανε τη Μπαναγία να σου δώσει 2ετή (το ελάχιστο δυνατό βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας), τί κι αν δεν σου πουλούσαν μούρη ούτε σου ζάλιζαν τον έρωτα με διαφημίσεις.

Επίσης, δεν "μας έφερε από Γερμανία τα πιο φθηνά προϊόντα του". Για πολλοστή φορά, η πλειονότητα των προϊόντων του είναι ελληνικής παραγωγής.

Όπως επίσης ΚΑΙ στην Γερμανία υπάρχουν τα "φθηνά" του, όπως κι εδώ. Όσο για τυχεροί, δεν ξέρω. Μάλλον όμως είμαστε. Γιατί αν θα ήμουν υποχρεωμένος να πληρώνω το μουστάκι του μπαρμπατέτοιου, 3 και  4 Ευρώ για να φάω φασολάκια που έχουν βοσκήσει στα καλύτερα λιβάδια και μου το λέει η Κανέλλη, θα είχα τινάξει τα πέταλα. Να κατεβάσει ο μπάρμπας τις τιμές του στο 1.5 κι αυτός, να κάνει σύμπραξη με ό,τι ελληνικό κυκλοφορεί, να σταματήσουν όλοι τους να βγάζουν έξω το γαμημένο Ευρώ που μας φόρεσε ο Κινέζος το 2001, και να κοιτάξουν να αντιπαλεύσουν και τους Γερμανούς και τους Γάλλους και τους Βέλγους και όλους όσους έχουν χωθεί και μας αρμέγουν.

Καθόλου δεν μου αρέσει που αισθάνομαι η τελευταία τρύπα του γερμανικού ζουρνά. Άλλο όμως αυτό, και άλλο να λέω ό,τι να 'ναι. 

Δεν το συνεχίζω πες ότι θελεις ,ούτως ή άλλως ο σκοπός μου δεν είναι να τσακώνομαι με κανένα μέλος.

Καλή συνέχεια στο έργο σου να βρίσκεις τα καλύτερα και αξιόπιστα προϊόντα

(Ζητάω συγνώμη στα υπόλοιπα άτομα για το offtopic μου)

Washcloud αν θέλεις κραξε με ελεύθερα δεν έχω κανένα θεμα ούτε έχω κάτι προσωπικά με εσένα εννοείται και ούτε θα το συνεχίσω αυτό, δεν σε ξερω,δεν με ξέρεις απλά αυτό που κάνεις καθημερινά με το lidl είναι κάπως... καλό θα ήταν να το μετριάσεις λιγο... Αν πιάσω τις σελίδες και βάλω τις απαντήσεις σου για το lidl που γραφεις,ουτε ο CEO του τέτοια αγάπη! Δηλαδή ούτε να στα χαριζαν τόσο ενθουσιασμός,ακομα και ο δημιουργός της εταιρίας δεν την αγαπάει τόσο. (Ίσως να ήθελαν και άλλα μελη να στα πουν εδω και καιρό αυτά που σου λέω και απλά έτυχε σε εμένα ο κλήρος να ασχοληθω να γραψω :) )

Αγάπη μόνο!!

...ό,τι να 'ναι. Καμμία "αγάπη", "αγάπη μου". Αν εσύ, ή ο οποιοσδήποτε άλλος, θεωρείτε ότι έχω "αγάπη με το Λιντλ", να πάτε να κοιταχτείτε, και δεν χρειάζεται να φαντασιώνεστε διάφορα, καθώς είναι ΑΠΛΑ, ΣΤΕΓΝΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝ. 

Το να μου πεις "δεν γουστάρω ρε φίλε το Λιντλ γιατί μου την δίνει ο Σόιμπλε (ή ο Σβάινστάιγκερ φορ δατ μάττερ)", δεκτό. Βλακεία, αλλά δεκτό.

Να μου γυρνάς τα πάνω κάτω όμως και να μου λες για σπέσιαλ τιμές και 200% πάνω ποιότητες επειδή δεν γουστάρεις έτσι και γενικά, ε αυτό δεν παλεύεται.

Φιλικά πάντα και συγνώμη αν με μισησες

...;!;! (...ρε, πάτε καλά μερικοί.....;!)

ή νευριασει επειδή σου τα είπα, ειμαι καλό "παιδί" δες τι λένε γ εμενα όσοι με γνώρισαν από κοντά.

...το ότι μου την έδωσες, εκτός του ότι το δήλωσα πιο πάνω, είναι και προφανές. Το "ποιός είσαι" όμως, καμμία σχέση δεν έχει. Κι ο καλύτερός μου φίλος να ήσουν, αν α) μου λες πράγματα τα οποία δεν στέκουν  β) αφήνεις σπόντες φανμποϊσμού για 'μένα, πάλι τα ίδια θα έχω να σου πω. Εν ολίγοις, αυτό που με πειράζει είναι το να μην ανταποκρίνονται κάποια πράγματα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, και όχι το να έχει "άλλη γνώμη" ο άλλος, όπως δηλώνεις ακριβώς από κάτω :

καποτε όμως καλό είναι να ακούμε και μία Β' γνώμη. από εκεί και πέρα όπως θελεις πράττεις και συνεχίζεις

...όπως καλό είναι να ακούς και εσύ την κριτική στην "άλλη γνώμη σου". Και να αφήνεις κατά μέρος προκαταλήψεις τύπου "ούτε διευθυντικό στέλεχος του Λιντλ να ήσουν". Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ΜΕ κάποιον για να τονίζει το συμφέρον όλων. 

Στελιος

...να στο θέσω κι αλλιώς; Εγώ δεν χρειάζομαι να κάνω την έρευνα αγοράς μου. Την έχω κατά βάση κάνει εδώ και χρόνια, και συνεχίζω "καθημερινά" να την κάνω. Για παράδειγμα τον (φθηνό) στιγμιαίο μου καφέ τον παίρνω από τον Σκλαβενίτη (...κοίτα να δεις...) και όχι από το Λιντλ. Κι αν δεν έχει/με βολέψει, από Μy Market. Ο λόγος είναι πως ΚΑΙ καλύτεροι από αυτόν που έχει το Λιντλ, είναι, αλλά ΚΑΙ φθηνότεροι. Το λέω λοιπόν ενδεικτικά, γιατί πραγματικά έχω βγάλει τα μάτια μου να τσεκάρω προϊόντα και τιμές εδώ και χρόνια. Κάνε την εσύ, και ΜΕΤΑ πες τί σε/μας συμφέρει. Κι αν παρ' ολ' αυτά, βγεις και πεις "ρε παιδιά, γενικά προτιμάω Σκλαβενίτη, και αυτό θα κάνω", κανείς δεν θα βγει να σε κράξει όπως λες.

Το κράξιμο έρχεται όταν θελήσεις να στηρίξεις την προτίμησή σου με φάλτσα επιχειρήματα.

• Like 3
Δημοσ.

Παντως, για τη σταφιδα ειχαν βγει 'διαφορα' στην φορα, ειναι η belkake(καπως ετσι!)-τουρκικη,

αλλα δεν ειδα ποτε να την αποσυρουν, ουτε αλλαξαν μαρκα/προμηθευτη...

Ε οχι βεβαια, ποτέ δε γινεται αυτο, απο κανενα sm και σε κανενα προϊον.

Aποσυρεται μόνο η συγκεκριμενη παρτιδα με το προβλημα. Θα καταστρεψεις ολη την εταιρια επειδη βρεθηκε προβλημα σε μια παρτιδα της?

Παντως εγω τη συγκεκριμενη τουρκικη σταφιδα του λιντ δε τη ξαναπηρα. Σταφιδες βρισκεις παντου και φτηνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...