Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^^

Και πάλι δεν δικαιολογείται η αρχική ελληνική τιμή...

(Στη Γερμανία ψώνιζα με κλειστά τα μάτια, όσον αφορά τις τιμές, από Lidl, Aldi γιατί ήξερα ότι δεν θα έβρισκα φθηνότερα αλλού...)

Δημοσ.

Εγώ έχω σταματήσει να ψωνιζω από lidl εδώ και αρκετό καιρό.

Τα παίρνω όλα από σκλαβενιτη και έχουν και σπέσιαλ τιμές και καλύτερη ποιότητα 200%

(Τσεκαρετε τιμες μία μέρα και θα δείτε οτι δεν αξίζει καθόλου ειδικά σε ποιότητα το lidl)

Για τον Σκλαβενίτη έχω ακούσει ότι είναι το πιο ακριβό σούπερ μάρκετ! Δεν το έχω τσεκάρει γιατί δεν έχει στα μέρη μου αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες! Έχω ακούσει όμως και αυτό που λες για την ποιότητα.

Γενικά πάντως, νομίζω το καλύτερο είναι να ψωνίζουμε από 1-2 μαγαζιά. Το να παίρνεις ένα πράγμα από κάθε σούπερ μάρκετ δεν ξέρω αν αξίζει στην τελική αν βάλεις μέσα χρόνο, έξοδα μετακίνησης κλπ.

Δημοσ.

Τα παίρνω όλα από σκλαβενιτη και έχουν και σπέσιαλ τιμές και καλύτερη ποιότητα 200%

(Τσεκαρετε τιμες μία μέρα και θα δείτε οτι δεν αξίζει καθόλου ειδικά σε ποιότητα το lidl)

Υπαρχουν δηλαδη καλυτερες και σε καλη τιμη? Για δωσε κανενα info γιατι αυτες του Lidl ειναι καλο vfm!

Δημοσ.

Να οι προσφορές του Lidl. Ακριβότερες κι από τις κανονικές τιμές στη Γερμανία (όπου αμοίβονται και πολλαπλάσια)..

...επειδή το έχεις ξαναπεί πρόσφατα, τί ακριβώς προσπαθείς να υποστηρίξεις με το "να οι προσφορές του Λιντλ"...;

Γιατί έτσι όπως το διατυπώνεις/χειρίζεσαι, εγώ άλλο από το "μετακομίστε Γερμανία" δεν καταλαβαίνω.

Κατά τ' άλλα και για την λεπτομέρεια, οι σοκολάτες που πόσταρες είναι διαφορετικών συσκευασιών και διαφορετικών τιμών : η 1η στο σακουλάκι είναι η φθηνή (βάζεις την τιμή του Λιντλ Γερμανίας), και η 2η "με τα ολόκληρα φουντούκια" στην χάρτινη συσκευασία είναι η πιο ακριβή (όσο κι αν είναι Fin Carre και τα δύο και αφορούν σοκολάτα γάλακτος με ξηρό καρπό) και εδώ βάζεις την τιμή-μετά-από-προσφορά του Λιντλ Ελλάδας.

Τέλος το αν (πράγματι) εδώ πληρώνουμε (παρά τα γερμανικά μνημόνια που μας έχουν γονατίσει), τα προϊόντα ακριβότερα αναλογικά (είτε έμμεσα είτε και άμεσα), δεν βλέπω που μας βοηθά ως πληροφορία, πέρα από το να ξέρουμε ότι πράγματι δεν είναι τίποτε φίλοι μας (που να μας κάνουν χάρες) οι Γερμανοί. Ή ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ελεύθερα σύνορα είναι μια απάτη απ' την οποία ωφελούνται στην ουσία οι ισχυρότεροι σε βάθος χρόνου και κάθε άλλο παρά "ισότιμα" λειτουργεί. Αλλά αυτά νομίζω ότι ήδη τα ξέρουμε (καλά) (στο πετσί μας).

Το θέμα είναι αν το Λιντλ είναι το πιο συμφέρον μάρκετ από όσα υπάρχουν στην ΕΔΩ χώρα.

(...και χωρίς να με νοιάζει να τους υποστηρίξω, άλλο το εύρος/δυνατότητες της αγοράς της Γερμανίας - άλλο της Ελλάδας. Κι ως γνωστόν όπου κάνει κανείς καλύτερα κέρδη, εκεί έχει και καλύτερες τιμές. Συνεπώς, πραγματικά αναρωτιέμαι τί μας λες.....)

...σαν κακοφτιαγμένη διάφημιση ακούστηκε αυτό, Στέλιο : "σπέσιαλ τιμές"...

Τί σπέσιαλ τιμές λες; Και αναφορικά με ποια προϊόντα; Όσο για την ποιότητα, λογικά δεν εννοείς τα ιδιωτικής ετικέτας που κάθε μάρκετ παρέχει, διότι αν ναι, και σε τιμές και σε ποιότητα τα του Λιντλ (που κατά βάση αυτά έχει, και όχι "επώνυμα") βάζουν κάτω και τα "Marata" του Σκλαβενίτη, αλλά και των λοιπών ("ΑΒ" & "365" του -βελγικού- Βασιλόπουλου, "Puppy"/"Βest Price" του MyMarket, ο Μαρινόπουλος και τα της Carrefoure μας τελείωσαν, ως γνωστόν) μεγάλων.

Πού ας πούμε είναι φτηνότερος ο Σκλαβενίτης; Στα αυγά; Στα κατεψυγμένα λαχανικά; Στα της μαναβικής; Στις σάλτσες; Στα αναψυκτικά; Γενικά στα γαλακτοκομικά; Στα τυριά; Στα χαρτικά; Στα καθαριστικά σπιτιού ή σώματος; Στα κρέατα; Στα γλυκά; Στα ζυμαρικά;

Από απόψως τιμών, μόνο στα του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ (και δη στα Bazaar) μπορεί κάποιος να βρει χαμηλότερης τιμής, αλλά συνήθως η ποιότητα αυτών είναι πράγματι αισθητά χαμηλότερη (με εξαιρέσεις βέβαια, καθώς έχουν και αυτοί κάποια πολύ φθηνά αλλά ταυτόχρονα καλά).

Για να μην συζητήσω ότι τα Λιντλ είναι μάρκετ μεγάλης γκάμας και φέρνουν ως γνωστόν εργαλεία, ρούχα, παντός είδους συσκευές, κουζινικά, εξοπλισμό κήπου κλπκλπκλπ, για το γνωστό "3ήμερό" του. Των οποίων μάλιστα οι τιμές είναι σκότωμα, συν την περίφημη 3ετή εγγύηση αντικατάστασης. Τί ακριβώς λοιπόν ψωνίζεις εσύ από τον Σκλαβενίτη και βλέπεις "σπέσιαλ" τιμές; ΚΑΙ "200% προς τα πάνω ποιότητα"; Πες μου δηλαδή, για να μην τρέχω σαν τον μαλάκα σε 4-5 διαφορετικά μάρκετ (όπως κάνω εδώ και πολλά χρόνια) και να τα παίρνω όλα από Σκλαβενίτη, από τον οποίο παίρνω μετρημένα στα δάχτυλα πράγματα για την καλύτερη τιμή τους, έχοντάς το ψάξει (και συνεχίζοντας πάντα να το τσεκάρω) σε, όχι ενοχλητικό, αλλά ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ σπαστικό βαθμό...

Για τον Σκλαβενίτη έχω ακούσει ότι είναι το πιο ακριβό σούπερ μάρκετ! Δεν το έχω τσεκάρει γιατί δεν έχει στα μέρη μου αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες! Έχω ακούσει όμως και αυτό που λες για την ποιότητα.

Γενικά πάντως, νομίζω το καλύτερο είναι να ψωνίζουμε από 1-2 μαγαζιά. Το να παίρνεις ένα πράγμα από κάθε σούπερ μάρκετ δεν ξέρω αν αξίζει στην τελική αν βάλεις μέσα χρόνο, έξοδα μετακίνησης κλπ.

...δεν ισχύει για το "ακριβότερο". Ειδικά μετά το τέλος του Μαρινόπουλου. Φθηνότερο/πιο συμφέρον (συνολικά) είναι το Λιντλ, μετά ο Σκλαβενίτης, ακολουθεί το My Market και τέλος ο Βασιλόπουλος. Κάπου εκεί (ίσως ένα τσικ πιο ακριβός κι από Βασιλόπουλο) είναι κι ο Μασούτης - που είναι μόνο Β. Ελλάδα όμως.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε μου αφού υποστηρίζεις με τόσο σθένος ότι έχει καλής ποιότητας και τιμής προϊόντα το lidl ποιος είμαι εγώ να σου αλλάξω γνωμη; Ότι και να πω θα το βγαλεις σκαρτο,οποτε δεν μπαίνω στον κόπο τσαμπα αντιπαράθεσης

:)

Καλή συνέχεια και επειδή βλέπω στις 324 σελίδες γράφεις διθύραμβους για το lidl δεν θέλω να στο χαλασω

Φιλικά παντα.

(Οι σπέσιαλ τιμές που είπα και ακουστικά κάπως είναι επειδή αρκετά συχνά λόγω ότι δεν κάνει διαφημίσεις ο σκλαβενιτης σε επώνυμα προϊόντα βρίσκεις ένα μεγάλο ποσοστό % σε εκπτώσεις)

Τώρα για κανένα εργαλείο ή κανένα ρουχαλακι ισως μερικα να αξίζουν στις χαμηλές τιμες.

Αυτά και καλή συνέχεια

Υπαρχουν δηλαδη καλυτερες και σε καλη τιμη? Για δωσε κανενα info γιατι αυτες του Lidl ειναι καλο vfm!

Ο σκλαβενιτης λόγω ότι δεν κάνει διαφημίσεις και φυλλάδια κτλπ αρκετές φορές έχω δει πολύ καλές προσφορές σε πολύ γνωστα προϊόντα με καλό ποσοστό έκπτωση.

Απλά πρέπει να την ψαχνεις και να πηγαίνεις συχνά.

• Like 2
Δημοσ.

Εμ εδω ειναι η διαφορα. Στο lidl δεν χρειαζεται να την ψαχνεις ουτε να πηγαινεις συχνα γιατι στα περισσοτερα εχει μονιμα χαμηλες τιμες. Και πολλα μπορει να σου φαινονται ανωνυμα αλλα αν την ψαξεις θα μαθεις οτι φτιαχνονται απο επωνυμες βιομηχανιες, εργοστασια, παραγωγους κλπ.

Δημοσ.

Ο Σκλαβενίτης πάντως έχει ανεβασει τις τιμές μετά την εξαγορα του πρωην Makro .Το ίδιο μπορει να γίνει λογω Μαρινοπουλου και τα οικονομικα ανοιγματα του .Οπου η αγορα γινεται πιο κλειστη ο ανταγωνισμος δεν μειωνει πάντα τις τιμες ,λειτουργει και μονοπωλιακα.Στο Lidl αντιθετα από τις τιμές ,δεν υπαρχει η ποικιλια που υπήρχε παλαιότερα εκτος από τρόφιμα .Τροφιμα με ιδιωτικη ετικέτα μπορει να είναι οτιδήποτε ποιοτικα για το κοστος ,όπως όλα τα προιόντα φασόν.

Δημοσ.

...Στέλιο μου, καλές οι σπόντες αλλά ασ' τες. Μη γίνουμε αηδία.

Όσο για το Λιντλ και τους γερμαναραίους του, να ψοφήσουν, δεν με νοιάζει. Αν κάτι με νοιάζει, είναι ότι καλύτερο από δαύτο που μου παρέχουν δεν θα βρω - χειρότερο θα βρω. Αυτό για να μην ξανάρθεις στην δύσκολη θέση να αφήνεις σπόντες.

Κι αν ούτε αυτό ήταν καταννοητό, δεν έχω καμμία σχέση/κανένα όφελος από το Λιντλ (πέραν από ότι τα περισσότερά μου ψώνια εκεί τα κάνω). Το δηλώνω, κι όποιος θέλει ας το δεχτεί. 

Όσο για το ποιός είσαι εσύ και το ποιός είμαι εγώ, θα μιλήσω για τον εαυτό μου και θα πω ότι απλά εδώ και χρόνια πολλά δεν ψωνίζω απλά, αλλά ΚΑΙ καταλαβαίνω τί ψωνίζω ΚΑΙ γαμιέμαι να βρω το φθηνότερο, κι ας είναι 5 Ευρωλεπτά. Για εσένα δεν ξέρω, αλλά με αυτά που λες, θα έλεγα ότι καμμία σχέση με εμένα και τον προαναφερθέντα τρόπο μου. Ίσως κάνεις και καλά κι όλας, γιατί εμένα όλο αυτό που κάνω -όπως το κάνω- έχει αρχίσει να μου βαράει και στα νεύρα (εκτός από τα χέρια/πόδια). Όμως, κάνε μου τη χάρη, μη μου το γυρνάς στο "ό,τι και να πω σκάρτο θα το βγάλεις". Αν είχα τα παλαιότερά μου κουράγια, θα πήγαινα ΤΩΡΑ σε Σκλαβ και Λιντ, και θα ερχόμουν να σου ποστάρω ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τις διαφορές στις τιμές. Τις διαφορές που πράγματι υπάρχουν, όχι την παπαριά που πετάει πχ η διαφήμιση του Βασιλόπουλου, με τον αλτσχαϊμερικό μπάρμπα που τα βρήκε και "φτηνότερα". Όσο για την ποιότητα, θα αφηνόμουν στην κρίση όσων άλλων τρελών εδώ μέσα θα είχαν την διάθεση να δοκιμάσουν μερικές τέτοιες δυάδες προϊόντων και να μας πούνε αυτοί, διότι ό,τι και να πω κι εγώ κι εσύ, ως "απόδειξη" έχει την ίδια αξία. Το μόνο όμως στην ουσία για το οποίο δεν μπορείς να μου πεις τίποτα, είναι σχετικά με την διευκρίνηση αν το διακοσάρι που υποστήριξες έχει να κάνει με τα "φθηνοπροϊόντα" ή με ΕΠΩΝΥΜΑ.

Σούμα : δεν έχει να κάνει με το ότι εγώ "δείχνω" (όπως λες) να είμαι "ταγμένος στα Λιντλ", αλλά με την πραγματικότητα. Αν αύριο γίνει ίδιος και καλύτερος ο Σκλαβενίτης, αυτόν θα δείχνω, κι όχι τα Λιντλ. Καταννοητό αυτό;

(...το οποίο επίσης σημαίνει ότι ΒΕΒΑΙΩΣ και να μου το χαλάσεις. Αρκεί να το κάνεις με αποδείξεις. Για να ξυπνήσω κι εγώ και πηγαίνω εκεί που με συμφέρει κι όχι εκεί που μέχρι τώρα ΝΟΜΙΖΩ ότι με συμφέρει. Εικόνισμα θα σου κάνω μετά.

Αν δεν είναι αν το κάνεις με αποδείξεις όμως, αλλά με τσιτάτα όπως "σπέσιαλ τιμές", χεσ' το. Γιατί τότε, ο "ύποπτος", εσύ είσαι. Στέλιο.)

Εμένα που λες, δεν με κόφτει ποιός προσφέρει τί. Όπως δεν είμαι και οπαδός ομάδας ή κόμματος, έτσι δεν είμαι και οπαδός μάρκετ. Πάω εκεί που βρίσκω αυτό που με συμφέρει καλύτερα, και δεν πάω είτε για το χρώμα είτε για το όνομά του. Και γι' αυτό είναι που εκνευρίζομαι, όταν ο καθένας λέει τα δικά του και απέχει από την πραγματικότητα, κι όχι από το γούστο μου για την πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ

Εγώ πάντως ελεύθερος επαγγελματίας είμαι,υδραυλικος για την ακρίβεια και οι περισσότεροι το ξέρουν από τα διαφορα ποστ που έχω βοηθησει,δεν στέκομαι σε ένα ποστ ενός σουπερμαρκετ να γράφω αβερτα σεντόνια,και εγω αν είχα ελεύθερο χρόνο θα ειχα ασχοληθεί περισσότερο να σ δείξω ότι τα περισσότερα προϊόντα του είναι για ΠΕΤΑΜΑ και ότι στις αποθήκες τους επικρατεί ένα χάος με προϊόντα να μπαίνουν στα ράφια και μέσα να εχουν μυγακια (ψωμια,τυροπιτες, και άλλα υπάρχουν σε βίντεο στο youtube) και διάφορα αλλά, αλλά δεν το κάνω ;) Κάτι θα ξέρω...

δεν νομιζω να είμαι ύποπτος :)

Κατά τ αλλά καλά τα λες έχεις δίκιο σε όλα μην ταραζεσαι διάλογο κάνουμε μέσω ίντερνετ μάλιστα οπότε δεν υπάρχει λογως να ανχωνεσαι.

Πάντως τα χιλιάδες αστεία για το lidl δεν βγήκαν τυχαία να ξέρεις ;) Κάτι θα ξέρει ο κόσμος...

Επίσεις για να ελαφρύνει το κλιμα θα σ πω ότι όταν ξεμείνει καποιος συνεργάτης μου από κόλλα για πλακάκια του αγοραζω μουστάρδα από τα lidl τα κολλάει άψογα :) :P (ένα από τα αστεια)

Μην ταραζεσαι δεν θα ρίξω την πελατεία της αλυσίδας ούτως ή άλλως οι περισσότεροι συμπολίτες μας είναι στα όρια της φτωχειας και αναγκαστηκα ψωνίζουν το πιο φθηνο αδιαφορώντας για την ποιότητα ακριβώς επειδή δεν έχουν €€€

Αν είχαν χρηματα θα σ έλεγα που θα ήταν το lidl με τα υπεροχα προϊόντα του

(Όλως τυχαίος ή αλυσίδα άνοιξε την περιοδο που αρχιζε ή ελληνική κρίση και εφερε τυχαίος απο γερμανια τα πιο φθηνά προϊόντα του) τι τυχεροι οι έλληνες που είμαστε!!!!

Δεν το συνεχίζω πες ότι θελεις ,ούτως ή άλλως ο σκοπός μου δεν είναι να τσακώνομαι με κανένα μέλος.

Καλή συνέχεια στο έργο σου να βρίσκεις τα καλύτερα και αξιόπιστα προϊόντα

(Ζητάω συγνώμη στα υπόλοιπα άτομα για το offtopic μου)

Washcloud αν θέλεις κραξε με ελεύθερα δεν έχω κανένα θεμα ούτε έχω κάτι προσωπικά με εσένα εννοείται και ούτε θα το συνεχίσω αυτό, δεν σε ξερω,δεν με ξέρεις απλά αυτό που κάνεις καθημερινά με το lidl είναι κάπως... καλό θα ήταν να το μετριάσεις λιγο... Αν πιάσω τις σελίδες και βάλω τις απαντήσεις σου για το lidl που γραφεις,ουτε ο CEO του τέτοια αγάπη! Δηλαδή ούτε να στα χαριζαν τόσο ενθουσιασμός,ακομα και ο δημιουργός της εταιρίας δεν την αγαπάει τόσο. (Ίσως να ήθελαν και άλλα μελη να στα πουν εδω και καιρό αυτά που σου λέω και απλά έτυχε σε εμένα ο κλήρος να ασχοληθω να γραψω :) )

Αγάπη μόνο!!

Φιλικά πάντα και συγνώμη αν με μισησες ή νευριασει επειδή σου τα είπα,ειμαι καλό "παιδί" δες τι λένε γ εμενα όσοι με γνώρισαν από κοντά.

καποτε όμως καλό είναι να ακούμε και μία Β' γνώμη. από εκεί και πέρα όπως θελεις πράττεις και συνεχίζεις

Στελιος

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε έχω και αυτό που λες και το P&D που λέει ο Χρήστος πιο κάτω... φύγε με τα χίλια για parkside μακράν καλύτερη κατασκευή εκτός από όλα τα άλλα... το p&d το πήρα από ίντερνετ και μόλις το είδα λέω τι ψευτικουρα είναι αυτό ?? Και το parkside έχει και εγγύηση 3 χρόνια. Είχα ένα δραπανοκατσαβιδο και το έλιωσα το κορμί και άναψε ( για πολύ ζοριζμα) το πάω πίσω λέω χάλασε και αμέσως μου λέει σας βγάζω πιστοτικο. .. που αλου αυτό ??

Πουθενά αλλού, αλλά άμα τολμήσεις να το πεις αυτό θα σου τρίψουν στην μούρη το συγκλονιστικό επιχείρημα περί πολεμικών αποζημιώσεων, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Βασικά είναι με διαφορά το πιο ακριβό σούπερ μάρκετ, τίτλο που κέρδισε επάξια :P μετά από σκληρή μάχη με τα ΑΒ που την έχουν δει γκουρμέδες. Επιβιώνει διότι έχει παράλληλα και την με διαφορά καλύτερη (επί τόπου) εξυπηρέτηση, πράγμα αναμενόμενο αφού έχει σχεδόν το τετραπλάσιο προσωπικό σε κάθε κατάστημα.

Έτσι ή αλλιώς είναι φύσει αδύνατο να βρεις όλα όσα θέλεις και στις τιμές που θέλεις σε ένα και μόνο μαγαζί.

Πάντως τα χιλιάδες αστεία για το lidl δεν βγήκαν τυχαία να ξέρεις ;) Κάτι θα ξέρει ο κόσμος...

Τα ανέκδοτα για το λιντλ δεν είναι κάτι νέο, απλά λόγω facebook έγιναν mainstream και viral. Κι επειδή μάλλον είσαι μικρός για να το θυμάσαι, όταν είχαν πρωτοέρθει τα λιντλ στην Ελλάδα λίγο πριν το 2000, η συνήθης περίγραφή του ήταν «το σούπερ μάρκετ που πάνε οι Αλβανοί, οι γύφτοι κι οι Πακιστανοί». Τέζα ρατσισμός δηλαδή!

To ότι δεν βγήκαν τα ανέκδοτα τυχαία είναι βέβαιο αλλά ο λόγος δεν είναι αυτός που πονηρά αφήνεις να εννοηθεί, αλλά το ακριβώς αντίθετο: Διότι χωρίς αυτά και τις υπόννοιες περί χαμηλής ποιότητας να αιωρούνται, πολύς κόσμος θα εμφανιζόταν σαν κορόιδο που πληρώνει τα ίδια πράγματα ακριβότερα, ή υπό χειρότερες προϋποθέσεις (ηλεκτρικές συσκευές). Σε κανέναν δεν αρέσει να πιάνεται κορόιδο - φυσιολογική αντίδραση ανθρώπινης ψυχολογίας. Οπότε τι μένει; δυσφήμηση των εναλλακτικών.

Πάμπολλες φορές στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί καραμπινάτες περιπτώσεις προϊόντων που πωλούνται σε τιμές χαμηλότερες ή πολύ χαμηλότερες του ανταγωνισμού ακόμα και σε καλύτερη (!!!) ποιότητα, ή και με καλύτερες προϋποθέσεις, π.χ. τα τρία χρόνια εγγύηση no questions asked, πράγμα που δεν θα βρεις να μνημονεύεται σε κανένα ανέκδοτο, πραγμα που εν προκειμένω ΝΑΙ, δεν είναι τυχαίο ;).

Δεν έχει να κάνει φυσικά μόνο με σούπερ μάρκετ αυτό, σε κάθε κατηγορία προϊόντων συμβαίνει αυτό. Αυτοί που αγοράζουν ακριβά αμάξια, ακριβά κινητά, ακριβά έπιπλα ακριβά ρούχα κτλ πάντα μα πάντα λοιδορούσαν όσους έπαιρναν φθηνότερα και πάντα μα πάντα είχαν για σημαία τους το σύνθημα «ό,τι πληρώνεις παίρνεις». Σε άλλη περίπτωση θα έψαχναν τρύπα να κρυφτούν.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, τη σημαία που ντύνεστε πριν ξεκινήσετε τους τσολιαδισμούς, να την πλένετε πότε πότε γιατί μυρίζει μασχαλίλα και καμμένο εγκέφαλο. Κι αν δεν έχετε λεφτά για απορρυπαντικό, έχει κάτι σάπια στο lidl με λίγα €.

Στην ουσία τώρα, ο κάθε Σκλαβενίτης ούτε 200% καλύτερη ποιότητα έχει ούτε και μπορεί γιατί πολύ απλά ΟΛΑ τα προιόντα ίδιας κατηγορίας έχουν +/- 15% διαφορά ποιότητας. Σ'αυτή τη διαφορά ποντάρουν οι discount να τραβήξουν τζίρο από την αγορα και απ'αυτό τα 'κονομάνε. Δηλαδή μπακάλικα να το γράψω: παίρνουν το συμπυκνωμένο σαπούνι fairy, το αραιώνουν με νεράκι και το πουλάνε φτηνότερα ως symfairy. Τα μισά προιόντα discount είναι αραιωμένα επώνυμα προιόντα. Αλλο παράδειγμα, τα discount γλυκά είναι τίγκα στη ζάχαρη αντί για κακάο ή βούτυρο ή γάλα που είναι ακριβότερα υλικά. Ούτε από πριονίδι φτιάχνονται ούτε φυσικά έχτισαν καινούργια εργοστάσια για προιόντα Lidl, οι ίδιοι προμηθευτές παράγουν και τα επώνυμα και τα ανώνυμα. Ενα το κρατούμενο.

Τωρα περί λοιδωρίας και χλευασμού στα lidl τα είπε ο Alx1 από πάνω, είναι μόδα κι εμείς οι πελάτες του lidl τα λέμε αυτά για πλάκα αλλά να υπάρχει και όριο μεταξύ χαβαλέ και σοβαρού. Ναι πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τα discount markets, όταν ο άλλος αγοράζει το ίδιο γάλα διαρκείας με 1,5ε και εγώ το παίρνω 0,75 (μισή τιμή) , έεε λογικό είναι να νιώθει μακάκας και να ψάχνει τα ταμπελάκια πόσο Ελληνικό είναι (που δεν είναι κανένα) αν είναι 200% καλύτερο (από πιο γαμάτη αγελάδα) κι το κουτί αν έχει απ'εξω φουστανέλα και τσαρούχια και τραγουδάει την ιτιά κάθε φορά που το χύνεις στο ποτήρι. Γενικά καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να πείσετε γυναίκα, πεθερά, μάνα και ένα κάρο κόσμο ότι σας πιάνουν κότσο, γι'αυτό πάτε με το ρεύμα, ήτοι, "να πεθάνουν οι Γερμανοί" και ζήτω το 1821 και οι ΧιοΒελόπουλοι. Δυο τα κρατούμενα.

Ο σύννεφος έγραψε πριν 2 ωραία σεντονάκια που προσυπογράφω: εξήγησε οτι συγκρίσεις γίνονται μεταξύ ομοειδών προιόντων και φυσικά υπάρχει όχι μόνο η διάθεση σύγκρισης, αλλά εμείς που ψαχνόμαστε σαν μλκες για το φτηνότερο πεθαίνουμε για συγκρίσεις, αλλά με επιχειρήματα. Επιχειρήματα όμως μάγκες μου δεν είναι τα video στο youtube και τα ψεκασμένα αστειάκια επαρχιακού καφενείου. Γράψτε το προιόν Α είναι γτπ καβάλα και εγώ παίρνω το προιόν Β με τα ίδια λεφτά. Να πάμε κι εμείς να το πάρουμε. Μη μας κρατάτε στην άγνοια, πείτε μας τα μυστικά που ξέρετε.. Τρία τα κρατούμενα και το λουρί της μάνας.

Στα σοβαρά τώρα, όσοι γράφουν εγκώμια για τα "φτηνά επώνυμα προιόντα" , ας πουν πόσα χαλάνε το μήνα στο ΣΜ, γιατί εγώ με 70-80ε μπατζετ σας διαβάζω και ανακατεύομαι από το πόσο δεν σας ακούμπησε ούτε κατ' ελάχιστο η κρίση.

• Like 2
Δημοσ.

Πηρα μια τονοκονσερβα "Γκεϊσα" (οχι απ τo λιντλ) η οποια γραφει πανω οτι συσκευαζεται απο την εταιρια ταδε για λογαριασμο γιαπωνεζικης εταιριας. Ο τονος λεει αλιευτηκε στον Ατλάντικο. Εχει Aτλαντικο η Ιαπωνια? :lol:

Δημοσ.

Πηρα μια τονοκονσερβα "Γκεϊσα" (οχι απ τo λιντλ) η οποια γραφει πανω οτι συσκευαζεται απο την εταιρια ταδε για λογαριασμο γιαπωνεζικης εταιριας. Ο τονος λεει αλιευτηκε στον Ατλάντικο. Εχει Aτλαντικο η Ιαπωνια? :lol:

Δεν έχει ατλαντικό η Ιαπωνία, αλλά δεν χρειάζεται και να έχει. Στα διεθνή ύδατα μπορεί να ψαρέψει όποιος θέλει. μόνο μέσα σε διακηρυγμένη ΑΟΖ (200 χλμ μίλια από τις ακτές) μίας άλλης χώρας δεν μπορεί.

Δημοσ.

Να οι προσφορές του Lidl. Ακριβότερες κι από τις κανονικές τιμές στη Γερμανία (όπου αμοίβονται και πολλαπλάσια)..

Ως γνωστο, στο ελαντα υπαρχουν οι ακριβοτερες τιμες+οι φτηνοτεροι μισθοι.

Δυστυχως γεννηθηκαμε σε λαθος χωρα.

Δεν έχει ατλαντικό η Ιαπωνία, αλλά δεν χρειάζεται και να έχει.

Ο αλλος ομως βλέποντας "Γκεϊσα" και γιαπωνεζικη εταιρια, πιστευει οτι προκειται για γιαπωνεζικο προϊον.

Τετοια κολπα παιζουν και με πολλα ελληνικα προϊοντα.

Τι εχει ο Σκλαβενιτης φτηνοτερο που δεν εχει το Λιντλ?

Την ποιοτητα πως την αναγνωριζεις?

Προχτες πηγα στο Σκλαβενιτη, πηρα μια ετοιμη σαλατα μαρουλιου, κι ενω στο ραφι εγραφε 1,5€ μου τη χρεωσαν 2,5€...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...