diplo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Είνα η 2η φορά που μου τυχαινουν μπαγιατικα πατατακια ,τα oregano της crusty Croc! !! Παίρνω καμία φορά αλλά μαλλον η σημερινή ητο η τελευταία! ! Ούτε έχουν λήξει ούτε φαίνεται να εχουν πάρει αέρα! ! Γιατι όμως ?? πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και κάνε παράπονα. Μην αφήνετε να περνάνε έτσι στο χαλαρό τέτοια θέματα. Όχι μόνο για τα λιντλ, αλλά για όλα τα σουπερ μάρκετ και μη. Καλό θα ήταν επίσης να εμπλέξετε και κάποια ένωση καταναλωτών.
xrist0s4 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ...η οποία φάση, "μπαταρία λιθίου", όχι απλά του αλλάζει κατηγορία, αλλά το εκτοξεύει λέμε... Μπορεί το άλλο να είναι B&D, αλλά μιλάμε για μέιτζορ φέιλ η πρόταση από Χρήστο... Το εχω το συγκεκριμενο,του εχω πιει το αιμα κ ειναι σκυλι...Τωρα οποιος θελει παιρνει το αλλο κ κανει το σταυρο του. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2016 από xrist0s4
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 ...εγώ πάντως θα έλεγα να πάρεις πρώτα και του Λιντλ (και κάνεις-δεν κάνεις σταυρό, να κρατήσεις την απόδειξη για να είσαι καλυμμένος για ΤΡΙΑ χρόνια) και αφού του πιείς κι αυτουνού αρκετά το αίμα, μετά να βγάλεις (πιο) ασφαλές συμπέρασμα για το ποιό από τα δυο είναι καλύτερο.
Amlet Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Παιδια μια φιλη πηρε 2 σκουπακια απο το Lidl, ενα πριν απο 2 χρονια και το αλλο πριν απο 1. Το πρωτο οπως και το δευτερο πεθανε απο μπαταρια , δεν ξερω τον λογο, αλλα δεν κρατησε τις αποδειξεις δυστυχως. Οποτε τωρα τι μπορει να γινει??
mr.Vox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Όταν φέρει καινούργια αγοράζει άλλο σκουπάκι. Εκτός αν το ανοίξει και δει τι είδους μπαταρίες έχουν μέσα και βρει φθηνές και τις αλλάξει. Δύσκολο να βρεις ίδιες μπαταρίες. Το είχα επιχειρήσει σε black & decker και δεν υπήρχαν ίδιες. Η αντιπροσωπεία είχε ζητήσει τρελή τιμή.
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ...και χωρίς απόδειξη θα της τα αλλάξουν. Αρκεί να υπάρχουν πάνω στις συσκευασίες (αν τις πέταξε ΚΑΙ αυτές, τότε ας της γίνει έστω μάθημα να μην σουτάρει τα πάντα, όπως συνηθίζουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες....) οι "αριθμοί ΙΑΝ" των συσκευών, με βάση τους οποίους θα τσεκάρουν τα περιθώρια των δύο αντίστοιχων εγγυήσεων. Στο λέω γιατί ΕΧΩ επικοινωνήσει για περίπτωση αντικατάστασης χωρίς την απόδειξη, και μου είπαν τα παραπάνω. Αν είναι τόσο τυχερή που να υπάρχει και πάνω στις συσκευές τυπωμένο "ΙΑΝ" (αν και χλωμό το κόβω για σκουπάκια - στην περίπτωσή μου ήταν θερμοφόρα που είχε συραμμένη ετικέτα που ΕΙΧΕ το ΙΑΝ), τότε θα είναι οκ. .....μόνο που επειδή έχουν έλλειψη σε σκουπάκια (αν είναι μάρκας "Silvercrest"), θα περιμένει ούτως ή άλλως για αντικατάσταση, κάποιον καιρό. Για τα σκουπάκια μου έχουν πει από την "Houston Service" που είναι η υπεύθυνη, ότι ούτως ή άλλως παίρνει γύρω στις 3 βδομάδες η διαδικασίας αντικατάστασης, συν το όποιο επιπλέον περίμενε καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα αυτό το διάστημα. Τεσπα πες της να πάρει την εξυπηρέτηση πελατών της Λιντλ (τηλ τύπου 800-κάτι, χωρίς χρέωση) πριν περάσει και άλλος καιρός. Μόνο από σταθερό (από κιν. δεν πραγματοποιείται κλήση) και να ρωτήσει τι να κάνει (ο ακριβής αριθμός υπάρχει στη σελίδα τους ή μπορείτε και να γκουγκλάρετε γι' αυτόν). 1
Love Mac Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως σε 2 νεφελοποιητες του πατέρα μου που χρειάστηκε να γίνει αντικαταστάση μου ζήτησαν να τους πω ένα κωδικό που έγραφε στην απόδειξη! Άρα ίσως σε κάποια προϊόντα να χρειάζεται η απόδειξη!
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 ...ο κωδικός που λες, είναι ο " αριθμός ΙΑΝ" που είπα πριν. Ο οποίος υπάρχει και στις αποδείξεις, απλά για να τους τον αναφέρεις. Δεν χρειάζονται/σαι αυτούσια την απόδειξη πάντως, ακόμη και να τον μεταγράψεις κάπου, αρκεί, ώστε να τους τον διαβάσεις. Κι όπως επίσης είπα, υπάρχει πάντα ΚΑΙ στην συσκευασία του προϊόντος, κι ενίοτε ΚΑΙ στο ίδιο το προϊόν. Η δε απόδειξη, περισσότερο έχει "αξία", "νόημα", όταν μιλάμε για προϊόν του οποίου η εγγύηση κοντεύει να λήξει. Παράδειγμα που μου έτυχε : αποφασίζω μετά από καιρό που χάλασε να ασχοληθώ με το ζήτημα επιστροφή προϊόντος, και στην εξυπηρέτηση πελατών της Λιντλ μου λένε "σε λίγες μέρες λήγει η εγγύση, οπότε βιαστείτε να επικοινωνήσετε" και μου δίνουν τον αριθμό της αντιπροσωπείας να μιλήσω εγώ μαζί τους (για κάποια προϊόντα επικοινωνεί η αντιπροσωπεία μαζί σου, αφού έχεις καλέσει Λιντλ - για κάποια άλλα πρέπει να επικοινωνήσεις ο ίδιος). Το αμελώ, παίρνω την τελευταία μέρα (Παρασκευή) και.....πέφτω σε γερμανική αργία (....το σόι τους....λίγες τις έχουν, κι εγώ έπεσα πάνω σε τέτοια....), καθώς, από ότι μου είπαν μετά από Λιντλ, η κλήση προωθείται μέσα από γραμμές Γερμανίας (ή κάτι τέτοιο). Τεσπα το θέμα είναι ότι την τελευταία αυτή (καταραμένη) μέρα ΔΕΝ μπόρεσα να μιλήσω με το σέρβις συγκεκριμένου προϊόντος, και όταν ξαναπήρα Δευτέρα μου είπαν "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι - στο σύστημά μας το συγκεκριμένο προϊόν έχει βγει εκτός από την Παρασκευή". Τους είπα όμως ότι εγώ δεν θυμάμαι να το έχω αγοράσει πριν 3 χρόνια, αλλά πιο πρόσφατα, οπότε μήπως απλά βρισκόταν στο στοκ του Λιντλ, και ενώ έχει βγει εκτός όλη η σειρά (διότι το "ΙΑΝ" δεν αντιστοιχεί σε μεμονωμένα προϊόντα, αλλά σε σειρά), εγώ το αγόρασα πιο μετά, άρα η εγγύησή μου άρχισε να τρέχει μεταγενέστερα; Και τότε μου είπαν ότι ισχύει - αλλά σε αυτή την περίπτωση τους είναι απαραίτητη η απόδειξη, όπου αναγράφεται και η ημερομηνία αγοράς........
mentoras99 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Διαπιστωσα οτι το site του lidl-service, δεν εχει παλαιοτερα προιοντα. Πχ, πριν απο δεκα χρονια περιπου, απο το lidl(εδω στην ελλαδα!), ειχα αγορασει τοτε που ειχε φερει, ενα μικρο χρηματοκιβωτιο της πολυ γνωστης(στο ειδος της) μαρκας sentry. Στο site ομως του service δεν υπαρχει καταχωρημενο, οσο κι αν εψαξα. Αρα μαλλον αρχισαν να το ενημερωνουν απο μια χρονικη στιγμη και μετα;
Love Mac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και κάνε παράπονα. Μην αφήνετε να περνάνε έτσι στο χαλαρό τέτοια θέματα. Όχι μόνο για τα λιντλ, αλλά για όλα τα σουπερ μάρκετ και μη. Καλό θα ήταν επίσης να εμπλέξετε και κάποια ένωση καταναλωτών. Πήρα σήμερα τηλέφωνο την εξυπερετηση πελατών της lidl όπου μπορω να πω ότι η κοπέλα ηταν ευγενέστατη ,κράτησε τα στοιχεία μου κ μου είπε ότι θα το προωθησει στο κατάλληλο τμήμα ώστε να ενημερωθεί ο προμηθευτής! Για να δούμε 1
stefanosnik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο το δραπανοκατσαβιδο; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=60749 Σκεφτουμουν να παρω ενα για διαφορες εργασιες και περιμενα ποτε θα βγαλουν τα λιντλ, αξιζει τα λεφτα του; Φίλε έχω και αυτό που λες και το P&D που λέει ο Χρήστος πιο κάτω... φύγε με τα χίλια για parkside μακράν καλύτερη κατασκευή εκτός από όλα τα άλλα... το p&d το πήρα από ίντερνετ και μόλις το είδα λέω τι ψευτικουρα είναι αυτό ?? Και το parkside έχει και εγγύηση 3 χρόνια. Είχα ένα δραπανοκατσαβιδο και το έλιωσα το κορμί και άναψε ( για πολύ ζοριζμα) το πάω πίσω λέω χάλασε και αμέσως μου λέει σας βγάζω πιστοτικο. .. που αλου αυτό ??
mentoras99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αγοραζω αυτες τις ψητες κοκκινες πιπεριες του 'ευ ζην'. Μια χαρα ειναι, αλλα ομως καμια φορα, οπως τυχαινει, καποια βαζα εχουν περισσοτερα 'μαυρα'/καψιματα, σε σχεση με αλλα. Φυσικα, δεν ειναι πρακτικο να καθεσαι να πετας τα καψιματα, εκτος αν μπω στη λογικη να....πλενω τις πιπεριες απο την αλμη, αντι να τις τρωω κατευθειαν. Κανει ....κακο να τρωει κανεις και τα καψιματα/μαυρα;
zio10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 ^Δεν ξέρω αλλά εγώ θα τα έτρωγα πιστεύω. Δοκίμασε και τις γεμιστές ελιές, είναι ωραίες! Έχει συμβατές κάψουλες dolce gusto το lidl νομίζω ε; Καλές είναι;
dimigar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Να οι προσφορές του Lidl. Ακριβότερες κι από τις κανονικές τιμές στη Γερμανία (όπου αμοίβονται και πολλαπλάσια).. 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω σταματήσει να ψωνιζω από lidl εδώ και αρκετό καιρό. Τα παίρνω όλα από σκλαβενιτη και έχουν και σπέσιαλ τιμές και καλύτερη ποιότητα 200% (Τσεκαρετε τιμες μία μέρα και θα δείτε οτι δεν αξίζει καθόλου ειδικά σε ποιότητα το lidl)
Προτεινόμενες αναρτήσεις