Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εισαι σε ολες τις περιοχες το ιδιο τα γαλατα, γιαουρτια κλπ... Για παραδειγμα θεσσαλονικη τα γαλατα τον τελευταιο καιρο ειναι απο την Εβροφαρμα.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι καταντια,ειδικα για πολλα απο τα τροφιμα που ειναι χαμηλης-αγνωστης  ποιοτητας.ξερεις τι ειναι να καθεσε στο τραπεζι σου με τους φιλοξενουμενους σου και να βγαζεις το λευκο τυρι  (και ευτυχως που το ανοιγεις μπροστα τους) και να σκυλοβρωμαει?και οχι για πρωτη φορα?

Άσχετο εντελώς αυτό που λες εσύ μ' αυτό που λέω εγώ.

Ωστόσο, όσον αφορά το παράδειγμά σου, δεν είναι όλα του τα προϊόντα ποιοτικά και κανείς δεν είπε ότι είναι (σίγουρα όχι εγώ). Κάποια είναι για πέταμα, τα περισσότερα όμως όχι. Τώρα γιατί εστιάζεις στην εξαίρεση κι όχι στον κανόνα, μόνο εσύ το ξέρεις.

οσο για τους αλλους που σε αρμεγανε τοσα χρονια,αυτοι τουλαχιστων φοροδωτουσαν εδω.το λιντλ ξερεις οτι δεν αποδιδει φπα και αναλογη φορολογηση(35+%) στην ελλαδα?απο την πρωτη μερα που ηρθε,οχι σημερα.....ετσι,και εγω στα πουλαω φθηνοτερα!!!!!!!!!!!!

Μα για αυτό ακριβώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, επειδή υπάρχει κόσμος που σκέφτεται έτσι. Δεν τον ενοχλεί η αισχροκέρδεια, τον ενοχλούν όμως οι τύποι.

Δημοσ.

αισχροκερδεια?σε ελευθερη αγορα?τα εχεις μπερδεψει ελαφρως. λαικισμος  πολιτικων ειναι αυτο που γραφεις.οταν εχεις επιλογες,δεν μπορεις να επικαλεισε αισχροκερδεια....αν το παμε ετσι,ανοιξε εσυ μαγαζι και πουλα φθηνοτερα,να τους κλεισεις ολους......αλλα οπως φανηκε πλεον,με την ανεργεια,τελειωσε το παραμυθι του "αφεντικου".ψαξτε τωρα να βρειτε δουλειες...........αμ το αλλο?με ενοχλουν οι τυποι?και θεωρεις οτι το να μην φορολογειτε το λιντλ και το καθε λιντλ οπως ο καθε ελληνας μαγαζατορας,ειναι "τυποι"?μνημονια αιωνιως,και μηνιατικο βουλγαριας και χαμω..........

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, πώς γίνεται όμως;

Μου αρέσει που ρωτάς σοβαρά περιμένοντας σοβαρή απάντηση. Είναι απλό: δεν γίνεται. Φυσικά μπορείς πάντα να πιστέψεις dubious πηγές τύπου Το Χωνί, Μακελειό, Pronews, Kontranews, troktiko (αν και ουσιαστικά μία πηγή είναι, κι όλοι αυτοί αναπαράγουν ο ένας τον άλλο) που επιβίωσαν όλα αυτά τα χρόνια πουλώντας τον μύθο «οι κακοί Γερμανοί μας πίνουν το αίμα, δηαδόσται», μύθος ο οποίος έχει ριζώσει πολύ βαθιά, σε φάση να υπάρχουν άτομα που να πιστεύουν σοβαρά ότι αν αύριο το πρωί εξαφανίζονταν η Γερμανία κι όλοι οι Γερμανοί, η ζωή μας θα βελτιωνόταν κάθετα, θα παύαμε να είμασταν προβληματική οικονομία και θα παράγαμε πλεόνασμα αντί για χρέη και από το πρωί ως το βράδυ θα τρέχαμε σε καταπράσινα λειβάδια με μια απόχη στο χέρι κυνηγώντας πεταλούδες...

• Like 2
Δημοσ.

ελα ντε.συμφωνα με τον απο πανω,η χοχτιφ εχει πληρωσει,η κοινοπραξια ριο αντιριο εχει πληρωσει,την επεκταση της εγναντιας οδου την εχει κατασκευασει και αφου τελειωσε το εργο,τωρα μαζευει απο τα διοδια.συμφωνα παντα με τον απο πανω,οταν θα ερθει ο οποιοσδηποτε γιγαντας του εμποριου στην ελλαδιτσα,το καθε ανδρεικελο πολιτικος θα του πει:"εεεεπππ,,,εδω  στην κωλοπετινιτσα ,για να φερεις την επιχειριση σου και να δωσεις και δουλεια σε καμποσους και να επενδυσεις,θα φορολογηθεις οπως ο καθε ψηφοφορος και οχιιι,δεν παιρνουμε μιζες εμεις"...και μετα ξυπνας,για να πας στο τετραωρο του λιντλ με 3,60 κυριολεκτικα η ωρα...........

• Like 1
Δημοσ.

ελα ντε.συμφωνα με τον απο πανω,η χοχτιφ εχει πληρωσει,η κοινοπραξια ριο αντιριο εχει πληρωσει,την επεκταση της εγναντιας οδου την εχει κατασκευασει και αφου τελειωσε το εργο,τωρα μαζευει απο τα διοδια.συμφωνα παντα με τον απο πανω,οταν θα ερθει ο οποιοσδηποτε γιγαντας του εμποριου στην ελλαδιτσα,το καθε ανδρεικελο πολιτικος θα του πει:"εεεεπππ,,,εδω  στην κωλοπετινιτσα ,για να φερεις την επιχειριση σου και να δωσεις και δουλεια σε καμποσους και να επενδυσεις,θα φορολογηθεις οπως ο καθε ψηφοφορος και οχιιι,δεν παιρνουμε μιζες εμεις"...και μετα ξυπνας,για να πας στο τετραωρο του λιντλ με 3,60 κυριολεκτικα η ωρα...........

«Έξω απ' το σπίτι σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια. Μου πετάς ένα κεφτέ. Ευχαριστώ δεν καπνίζω.»

• Like 1
Δημοσ.

ΤΖΗΝ

Τελικα δεν ειναι ολα τα τζην του lidl, τα livergy, της ιδιας σειρας/γραμμης....

Εχοντας παρει ενα απιστευτο livergy τζην πριν κανα δυο βδομαδες, πηγα και σημερα να δω, που ξαναφερε.

Καμια σχεση.

Οχι οτι δεν αξιζαν βεβαια, αλλα δεν ηταν τοσο 'στυλατα' σαν αυτα που ειχε πριν δυο βδομαδες.

Και οταν γυρισα σπιτι και ξαναδα την χαρτινη ετικετα απο το ηδη αγορασμενο, ειδα οτι εγραφε 'New York', κατι το οποιο δεν εγραφαν τα σημερινα.

Να ρωτησω αν και δεν νομιζω να υπαρχει λυση....υπαρχει τροπος απο το φυλλαδιο, να ξερουμε τι ειδους τζην φερνει καθε φορα;

Πχ αν ξαναδω οτι φερνει τζην, μην παω αδικα παλι αν δεν ειναι 'new york'.

Βεβαια σιγουρα θα φερει και αλλα 'καλα'(συμφωνα με τα δικα μου γουστα), και ας ειναι αλλων σειρων.

Δημοσ.

Βουτηματάκια από lidl παίδες. Αυτά με την τρούφα και τη μαρμελάδα μέσα, οχι με τη σοκολάτα... Όλα τα λεφτά.

Αξίζουν γιατί είναι μαλακά και έχω πάρει από φούρνο και ήμουν για επίσκεψη σε οδοντίατρο την επόμενη. Απο ότι είδα από τις λίγες συσκευασίες πρέπει να έχουν το κοινό τους...

Δημοσ.

δεν μπορω να διαφωνησω.........μην χαιρεσαι τοσο  που κατανταει ολη η ελλαδα να ψωνιζει απο λιντλ............

Γιατι το να ψωνιζεις απο λιντλ ειναι "καταντημα"?

Ποιο ειναι το κακο?

-Φθηνά τα Lidl στην Ελλάδα δεν είναι (συγκριτικά με τη Γερμανία είναι 30-50% ακριβότερα). Με τις εβδομαδιαίες προσφορές πλησιάζουν τις αρχικές τιμές των γερμανικών Lidl.

Αλλα τα δεδομενα της Γερμανιας, αλλα της Ελλαδας.

να σας πω κατι που παρατήρησα σήμερα και προσγειωθηκα απότομα

ξεκινησα να κανω μια διετα και αναγκαστικά κοιταω τα συστατικά πλεον.

γαλοπουλα υφαντής 0-2% και νικά

λιπαρα 1%

υδατανθρακες 4%

πρωτεΐνη 14,5%

κοστος 2,60 περιπου 100γρ

γαλοπουλα φετες dulano/lidl

λιπαρα 1%

υδατάνθρακες 1%

πρωτεΐνη 21,6%

κοστος 3,4 περίπου 400γρ!

δλδ με 0,80 λεπτα 4Χ παραπάνω ποσότητα με λιγότερους υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτεΐνη!!!!

κατι παρομοιο ειδα και στο cottage chease το αντοιστιχο, ειναι του Lidl ελαφρώς χειροτερο σε συστατικά μιλαμε για διαφορές 0,2% οποτε αμελητέες με διαφορά στη τιμη 2 ευρω περίπου κάτω (δε το εχω δοκιμασει στη γευση αυτο αλλα η γαλοπούλα ειναι μια χαρά σαν γεύση που την άνοιξα)

Aυτη η διαιτα που κανεις τι επιτασσει, να προσεχεις τους υδατανθρακες και τη πρωτεινη?

Αφου διαβαζεις τα συστατικα, θα ελεγα οτι το σημαντικο ειναι  πόσο αλατι και ποια συντηρητικα εχουν.

Κανονικα βεβαια, προιοντα οπως η συσκευασμενη/καπνιστη γαλοπουλα φετες απαγορευονται δια ροπαλου:)

Φυσικα και "μια χαρα θα ειναι σαν γευση", ολα αυτα ειναι γευστικοτατα λογω των καρυκευματων που βαζουν.

Δημοσ.

New York θα είναι ο τύπος του τζιν.

Πως λέμε Levis 501, 505 ή Lee Brooklyn κτλ. 

Ναι, αυτο εννοω, ο τυπος του τζην.

Μπορουμε ομως να ξερουμε τον τυπο του τζην, πριν/χωρις να παμε στο καταστημα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...