washcloud Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι που πολλές άλλες επιχειρήσεις σκοτώνονται να ανακοινώσουν πρόβλημα προϊόντος και απόσυρση, κατάλαβες.........
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις σοκολάτες όμως του Lidl τί έχετε να πείτε;
pavlinara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. νοστιμοτερη απο την λακτα και την ιον δεν εχω δοκιμασει ποτε
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι γερμανικές που φέρνει μια χαρά γμάνε την παραπολυγλυκιά λάκτα πάντως.
saya Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλες σοκολατες εχουν αλλα δεν μου κανει εντυπωση .Γενικα οι Γερμανοι εχουν ωραια γλυκα ,κεικ και τετοια .Τα φαγητα τους δεν με ενθουσιαζουν.
freedubus Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ περήφανος και φανατικός πελάτης του λίντ ήμουν για πάνω από 10ετία. Μέχρι που παραλίγο να φτιάξω κοκορέτσι το πάσχα με τα δικά μου άντερα. Από τότε, ούτε απέξω περνάω. Ή μάλλον περνάω, αλλά κάθε φορά νιώθω πόνους στην κοιλιά.
lary7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μα και εσυ, βρήκες και εφαγες ωμα κρεατα,πηγαινες γυρευοντας. Παντος στα lidl παω αρκετα συχνα για τα διαφορα gadgets που εχει, που και που περνω και κρεατα αλλα μετα ακολουθει σωστο μαγειρεμα που και ι-κολι να εχει του τεντωνει το κορμι. Μαλιστα 5 μηνες στην Ξανθη τρεφομουν σχεδον αποκλειστικα απο lidl και οι παρενεργειες ηταν ελαχιστες (εμβολια στρατου γαρ). Μη νομισει καποιος οτι αμα αποφευγει τα lidl προστατευεται, κινδυνοι παιζουν παντου, φιλαρακι κοντεψε να βγαλει το εντερο του στην λεκανη απο κοτομπεικον delivery. Απλα το να αποφευγουμε να καταναλωνουμε ωμα κρεατα (σαλαμια -μπεικον κτλ) ειναι ενα μετρο προστασιας που μου το προτεινε και κτηνιατρος.
saya Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα κοιμηθετε ησυχοι. Λες και αν δεν παιρνει καποιος προιοντα απο το lidl δεν υπαρχουν ακριβως τα ιδια σε μαγαζια αλλα η ταχυφαγια. Καποια μαγαζια φαινονται κιολα οτι τα χρησιμοποιουν.
Adon1s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης τα σπάει με 1000 εκείνο το σαλάμι αέρος με το λευκό περυτίλιγμα :mrgreen: :mrgreen:
Adawn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εχετε ακουσει για τα τροφιμα που πουλαει το Lidl? Ο καθενας λεει βεβαια το μακρυ και το κοντο του. Κατι ομογενεις απο γερμανια λενε οτι δεν εχει ακουστει ποτε κατι ασχημο. Απεναντιας πολλοι εγχωριοι παραγωγεις μας πουλανε ακριβα προιοντα για ποιοτητα που υποτιθεται οτι εχουν αλλα τελικα δεν την εχουν. Κοινως φυκια για μεταξωτες κορδελες. Τι λετε? πλακα μας κανεις τωρα? δεν εχεις παρει ποτε απο τα λιντλ? πανε αγορασε ... και θα δεις οτι ειναι 2ης κατηγοριας.... σχετικα με λουκανικα, τα μισα ειναι για "πεταμα" ακομα και να ψοφας της πεινας... δεν μπορεις να τα φας... αναψυκτικα των 20-30 λεπτα(αμιτες) πολυ ζαχαρη και νερο ρε παιδι μου... φαντα - λιντλ βερσιον, πολυ ανθρακικο και πολυ ζαχαρη... καμια σχεση με την Fanta... δημητριακα, ενταξ... καλα ειναι ψωμι... μου αρεσε γαλα... ενταξ φρουτα,(ντοματες,κρεμμυδια,πιπεριες....) ειναι τα μονα που δεν ειναι 2ης ποιοτητας σαμπουαν, εχει τα ιδια με σουπερ μαρκετ, και περιπου ιδια τιμη ζαχαρη-αλατι, καλα ειναι... ετοιμες τυροπιτες-λουκανικα... δεν εχω δοκιμασει κρουασαν/πατατακια των 20-40 λεπτα , ενταξ καλα ειναι... κρασι - μια φορα πηρα το οποιο ηταν γλυκο , ενταξ εμενα μου αρεσε... ( δεν πινω... δεν μπορω να σου πω) μπυρες - για πεταμα, ειχα παρει 10 επειδη ηταν 30 λεπτα (κουτακια) και το 1 με το ζορι... τα αλλα τα πεταξα τυρι, δεν εχω παραπονα συμβουλη μου ειναι, να πας λιντλ μονο για φρουτα, καμια φορα δημητριακα(2.5ε), αντε γαλα, τυρι, τιποτα κρουασαν, τιποτα αμιτες 20 λεπτα... να εχεις σπιτι σου... και τα υπολοιπα σε σουπερμαρκετ... 2ον απορω για το τοπικ, λιγο ακυρο... δυσκολο ειναι να πεταχτεις? ΥΓ: Σοκολατες, μπισκοτα, σοκοφρετες ... ενταξ καλα ειναι... επίσης τα σπάει με 1000 εκείνο το σαλάμι αέρος με το λευκό περυτίλιγμα :mrgreen: :mrgreen: Αυτα μου αρεσουν, δεν λεω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις