torq Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 παιδιά για το σπρέι επισκευής ελαστικών τι λέτε; αξίζει να το πάρω για το μηχανάκι, μη τυχόν και χρειαστεί; (την έχω πάθει από λάστιχο στη μέση του πουθενά) επίσης για το κομπρεσέρ ποια η άποψη σας; υπάρχει και αυτό στα 11€ που είναι δυνατότερο αλλά του lidl έχει και 3 χρόνια εγγύηση. δε λένε και πολλά απ ότι έχω διαβάσει στο νετ αλλά για ώρα ανάγκης κάτι πιστεύω θα κάνουν, κουτσά στραβά.
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ^ Παλιότερα που έχω διαβάσει τις οδηγίες ανάλογου σπρέι τους, θυμάμαι ν' αναφέρουν "δεν συνίσταται για ελαστικά μοτοσυκλετών". Δεν ξέρω γιατί. Εγώ θα το έπαιρνα για την τέρμα σκοτωμένη τιμή του πάντως. Ούτως ή άλλως ο "αφρός για φούιτ" είναι λαχείο, καθώς κανείς δεν ξέρει την έκταση της ζημιάς της σαμπρέλας, όταν τον χρησιμοποιεί, είτε είναι "ο ενδεδειγμένος" είτε όχι. Παλιότερα με έχει σώσει όχι μόνο για λίγο, αλλά για καιρό κι όλας παρακαλώ - ενώ σε άλλη περίπτωση πήγανε τζάμπα τα λεφτά του/δεν έκανε ούτε για λίγο τη δουλειά.
evoracing Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 παιδιά για το σπρέι επισκευής ελαστικών τι λέτε; αξίζει να το πάρω για το μηχανάκι, μη τυχόν και χρειαστεί; (την έχω πάθει από λάστιχο στη μέση του πουθενά) επίσης για το κομπρεσέρ ποια η άποψη σας; υπάρχει και αυτό στα 11€ που είναι δυνατότερο αλλά του lidl έχει και 3 χρόνια εγγύηση. δε λένε και πολλά απ ότι έχω διαβάσει στο νετ αλλά για ώρα ανάγκης κάτι πιστεύω θα κάνουν, κουτσά στραβά. Αυτό το σπρέι το βάζεις στο πώμα σαν να φουσκώνεις στο λάστιχο και γεμίζει με έναν αφρό που διογκώνεται και σταθεροποιείται. Φαντάζομαι θα λέει πως δεν συνιστάται για μηχανάκια για λόγους ισορροπίας. Αν ο αφρος κάνεις ανομοιόμορφα στο λάστιχο δεν θα έχεις σωστή ισορροπία. Αυτό μετά το λάστιχο πρέπει να βγει και να καθαριστεί το λάστιχο εσωτερικά.
mr.Vox Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Με ένα παρόμοιο τέτοιο spray πριν πολλά χρόνια τσακιστήκαμε με το μηχανάκι με ένα φίλο στην κατηφόρα του Καρέα. Κυριακή και μένουμε από λάστιχο. Βρίσκουμε ένα βενζινάδικο και το αγοράζουμε. Ακολουθούμε τις οδηγίες και περιμένουμε. Όλα φαίνονταν ΟΚ. Φεύγουμε και μετά στη κατηφόρα προς Ηλιούπολη μας πέταξε κάτω. Ευτυχώς που δεν ερχόταν αυτοκίνητο από πίσω. Στο νοσοκομείο της Βούλας μετά για τα περαιτέρω. Μην τα χρησιμοποιείτε και κυρίως σε μηχανάκια. 1
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 ^...κανονικά, όπως λένε και οι οδηγίες τους, ΔΕΝ είναι για τίποτε παραπάνω από το να κλείσει η τρύπα της σαμπρέλας (ΑΝ δεν είναι κατεστραμμένη / ΑΝ δεν υπάρχει στο εξωτερικό κάποιο καρφί κτλ) και να μείνει αέρας ούτως ώστε να πας ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ χωρίς να σακατέψει κανείς ζάντα/εξωτερικό, μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο ή σπίτι τεσπα. Με άλλα λόγια, το μόνο θαύμα που μπορεί κανείς να περιμένει, είναι να μην έρχεται αμάξι από πίσω, όταν τσακιστεί επειδή πήγε σε κατηφόρα στον Καρέα (...) με ΔΙΚΑΒΑΛΟ κι όλας παρακαλώ...Διότι θαύματα, τα σπρέι αυτά, ΔΕΝ κάνουν. 4
mentoras99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σημερα υποτιθεται θα ειχε μποξερακια. Εχω παρει αρκετα, οποτε δεν επειγομαι να παρω. Ωστοσο, δεν ειχε καθολου. Εννοω τιποτε. Προφανως δεν εφεραν. Αυτο το πραγμα, περαν του προβληματος της 'εξαντλησης', να εχουν κατι στο φυλλαδιο και να μην το φερνουν, δεν το καταλαβαινω.
bedazzled Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σημερα υποτιθεται θα ειχε μποξερακια. Εχω παρει αρκετα, οποτε δεν επειγομαι να παρω. Ωστοσο, δεν ειχε καθολου. Εννοω τιποτε. Προφανως δεν εφεραν. Αυτο το πραγμα, περαν του προβληματος της 'εξαντλησης', να εχουν κατι στο φυλλαδιο και να μην το φερνουν, δεν το καταλαβαινω. Εμπρός καλό μου ebay! 1
Alx1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν αφορά το λιντλ, αλλά επειδή σε προηγούμενες σελίδες είχε γίνει αρκετός λόγος για τα κονσερβάκια τόνου, να πω ότι μόλις πήρα δοκιμαστικά δυο (σε νερό και ηλιέλαιο) από Σ/Μ της αλυσίδας ΕΛΟΜΑΣ που μέχρι το Σάββατο είναι σε προσφορά 99 σεντς. Μπορώ να πω ότι γευστικά είναι ευθέως συγκρίσιμα αν όχι καλύτερα.
vgiozo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σημερα υποτιθεται θα ειχε μποξερακια. Εχω παρει αρκετα, οποτε δεν επειγομαι να παρω. Ωστοσο, δεν ειχε καθολου. Εννοω τιποτε. Προφανως δεν εφεραν. Αυτο το πραγμα, περαν του προβληματος της 'εξαντλησης', να εχουν κατι στο φυλλαδιο και να μην το φερνουν, δεν το καταλαβαινω. Είχε μποξεράκια το κατάστημα κοντά μου... ...διαφοετικά καταστήματα φέρνουν διαφορετικές ποσότητες ή αντιμετωπίζουν θέματα διαθεσιμότητας, δεν είναι γενικό φαινόμενο εν προκειμένω πάντως... Εγώ πήγα στις 10€ κι είχαν εξαφανιστεί όλα τα 48άρια τζιν, κι είχε αδειάσει ο μισός κάδος από τα μποξεράκια.
mentoras99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Είχε μποξεράκια το κατάστημα κοντά μου... ...διαφοετικά καταστήματα φέρνουν διαφορετικές ποσότητες ή αντιμετωπίζουν θέματα διαθεσιμότητας, δεν είναι γενικό φαινόμενο εν προκειμένω πάντως... Εγώ πήγα στις 10€ κι είχαν εξαφανιστεί όλα τα 48άρια τζιν, κι είχε αδειάσει ο μισός κάδος από τα μποξεράκια. Χτυπησα εγω 2 τζην, βεβαια ειναι thermal, αρα ειναι για χειμωνα, φαινονται καλα. Θελω να παω και απο Δευτερα που θα εχει τα απλα/κανονικα τζην. Παντως φαινονται πολυ καλα και η τιμη απλα δεν υπαρχει!
zio10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Είχε μποξεράκια το κατάστημα κοντά μου... ...διαφοετικά καταστήματα φέρνουν διαφορετικές ποσότητες ή αντιμετωπίζουν θέματα διαθεσιμότητας, δεν είναι γενικό φαινόμενο εν προκειμένω πάντως... Εγώ πήγα στις 10€ κι είχαν εξαφανιστεί όλα τα 48άρια τζιν, κι είχε αδειάσει ο μισός κάδος από τα μποξεράκια. Παντού λεφτά! 3
mr.Vox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι ποιο νούμερο φέρνει; Το 48 νούμερο σε τι ισούται σε Αμερικάνικου τύπου τζιν; Βλέπω σε έναν πίνακα ότι πρέπει να είναι το 32.
teddy71 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Aφού μεσα στο σαιτ λεει τα νουμερα που φερνει.Εχει και μετρητη που βαζεις στοιχεια και σου λεει ποιο μεγεθος σου κανει γιατι ρωτας?? 1
mr.Vox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Aφού μεσα στο σαιτ λεει τα νουμερα που φερνει.Εχει και μετρητη που βαζεις στοιχεια και σου λεει ποιο μεγεθος σου κανει γιατι ρωτας?? Δεν το έχω δει στο site. Δεν είναι κακό και να το συζητάμε εδώ. Δώσε το link για να μας διευκολύνεις. Πάντως τα νούμερα στα παπούτσια είναι περιορισμένα συνήθως. Το βρήκα. Μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους. http://www.lidl-hellas.gr/el/size.htm 1
beatshooter Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Το μπλέντερ που φέρνει απο βδομάδα αξίζει ? βέβαια έχω δει στο σκρουτζ παρόμοια με πιο πολλά watt αλλά οχι 3χρ εγγύηση όπως στο λιντλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις