Alx1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς σίτα και να διαμαρτύρεσαι ότι η κουζίνα γίνεται χάλια. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Ακόμα και αν την τραβάς πού και πού για να ανακατεύεις, πάλι δεν δικαιολογείται το χάλι που περιγράφεις. Και με φριτέζα πάντως μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις τελείως από εκτοξευόμενα σταγονίδια λαδιού...
bedazzled Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δεν γίνεται να χρησιμοποιείς σίτα και να διαμαρτύρεσαι ότι η κουζίνα γίνεται χάλια. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Ακόμα και αν την τραβάς πού και πού για να ανακατεύεις, πάλι δεν δικαιολογείται το χάλι που περιγράφεις. Και με φριτέζα πάντως μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις τελείως από εκτοξευόμενα σταγονίδια λαδιού... Πιτσιλίζει το λάδι, ειδικά όταν ρίχνεις τις πατάτες μέσα. Η φριτέζα τουλάχιστον έχει καλάθι.
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Περνάνε και από τη σίτα μερικά, ισχύει. Αλλά δεν περνάνε από ΔΥΟ σίτες, η μία πάνω στην άλλη, τρου στόρυ. 3
iordanis77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εγώ τους ξηρούς καρπούς τους θεωρώ μαστ στη διατροφή ακόμα και κάθε μέρα ΑΛΛΑ με μέτρο, οχι να φας όλο τον κουβά με τα αμύγδαλα η τα καρύδια σε μια μέρα. Τρώω περίπου μια χούφτα (10-15 καρπους) αμύγδαλα καθημερινά. Μιλάω πάντα για ωμά και ανάλατα ξηροκάρπια... Φυσικα, δεν ειναι για χόρταση. Ευτυχως που υπαρχει το λιντλ και παιρνουμε φτηνα κασιους και καρυδια, οι αλλοι εχουν τις τιμες στο θεο... (ωμα μεν, αλλα τα ψημενα αμυγδαλα δε παιζονται)
mentoras99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μηπως θυμαται κανεις, αν εχει φερει ποτε το lidl, πουλοβερ...μαλλινα; Εννοω να εχει τουλαχιστον ενα 40-50% περιεκτικοτητα σε 'μαλλι'. Και οχι απλα να τα λεει 'πουλοβερ' αλλα ειναι ... βαμβακερα. Εχει φερει ποτε, φερνει, θυμαστε;
mr.Vox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Γενικώς είναι δύσκολο να βρεις πουλόβερ μάλλινο 100% τα τελευταία χρόνια.
mentoras99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Γενικώς είναι δύσκολο να βρεις πουλόβερ μάλλινο 100% τα τελευταία χρόνια. To ξερω, γι'αυτο ειπα αν φερνει κατα καιρους, εστω και με ενα ποσοστο σε μαλλι, αλλα να εχει μαλλι, οχι εξολοκληρου βαμβακερο.
mr.Vox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πρέπει να έχει φέρει με ποσοστό μαλλιού. Κοιτάω πάντα τις ετικέτες των προϊόντων και έχω μείνει με αυτή την εντύπωση. Επικεντρώνομαι κυρίως στα βαμβακερά εκτός αν πρόκειται για αδιάβροχα, μπουφάν κτλ και για αυτό δεν θυμάμαι καλά. 1
meletis_m Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εαν προλάβω διαθέσιμα τεμάχια σκέφτομαι να αγοράσω και εγω την φριτέζα στα 40 ευρώ στίς 3.11 Διάβασα και τα προηγούμενα μηνύματα , ηθελα να ρωτήσω εάν είναι αξιόπιστη?
dimigar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Για τα παντελόνια τζιν τι λέτε; Αξίζουν; Αύριο 3/11
kostaskalamatas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα! πριν απο 5 χρονια, ειχα αγορασει τον αρτοπαρασκευαστη του λιντλ ¨bifinett kh 1171¨. μετα απο πολλα φρατζολια ψωμι και μεχρι προσφατα, εκοψε τους ιμαντες, κατα τα αλλα δουλευει σαν καινουργιος. γνωριζει κανενας εδω, που μπορω να βρω στην Αθηνα το ζευγος ανταλλακτικων ιμαντων απο το εμποριο? ή γενικοτερα, εχει αλλαξει κανενας ιμαντες σε αρτοπαρασκευαστη του λιντλ?
diplo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 πάρε τηλέφωνο στο σέρβις (χιούστον) και ρώτησε τους. είναι εξυπηρετικότατοι!
mentoras99 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Για τα παντελόνια τζιν τι λέτε; Αξίζουν; Αύριο 3/11 278514_32_f.jpg Πηρα ενα, καλο μου φαινεται! Αυριο ελπιζω να προλαβω το απογευμα να βρω και αλλο χρωμα. Αν βρεις νομιζω αξιζει να τα δεις, φαινονται καλα. 1
nickmanak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Και άλλα ρουχα την ερχομενη Δευτερα. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1615
Προτεινόμενες αναρτήσεις