Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η φριτεζα φαινεται τουμπανο και αρκετα βαττ. Λεω να την αγορασω μιας και εψαχνα στο σκρουτζ τελευταια.

Αν εχει καποιος εμπειρια απο τις φριτεζες του λιντλ ας γραψει 2 λογια.

• Like 2
Δημοσ.

και εσεις ;)

Η φριτεζα φαινεται τουμπανο και αρκετα βαττ. Λεω να την αγορασω μιας και εψαχνα στο σκρουτζ τελευταια.

Δεν βαλαν βιντεο εκει στην περιγραφη αλλα αυτη πρεπει να ειναι:

• Like 3
Δημοσ.

από ενα παλιότερο μοντελο που έχω εδώ και κανα 3 χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

άνετα χτύπα την

• Like 1
Δημοσ.

Βγηκε το φυλλαδιο για την επομενη εβδομαδα αν και Τριτη σημερα!..

στο newsletter δεν το στελνει;

χθες γραφτηκα κι ακομα να στειλει :ph34r:

Δημοσ.

Με ψήνει η φριτέζα, γιατί με το τηγάνι γίνεται μπουρδέλο η κουζίνα μου όποτε τηγανίζω... την έχει πάρει κανείς; Από Πέμπτη 3/11 θα είναι διαθέσιμη;

Δημοσ.

στο newsletter δεν το στελνει;

χθες γραφτηκα κι ακομα να στειλει :ph34r:

ναι αλλα την ιδια στιγμη που τα ποσταρουν και δημοσια οπως ειχα δει παλια...αρα δεν εχει νοημα και δεν το ξανακοιταξα...

-Τωρα που παθαν κατι και το βαλανε νωριτερα... δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι και το μειλ που τους ειχα δωσει για να δω

Δημοσ.

Ισως ποσταραν σημερα τις προσφορες γιατι τα γραφεια τους ειναι στη Θεσ/νικη & Σινδο και αυριο ειναι αργία εκει (λογω Αγ. Δημητριου) οποτε θα λειπουν ολοι οι υπαλληλοι.

Στοιχεία Εταιρείας
Διεύθυνση:
Lidl Hellas & Σια Ο.Ε.
Ο.Τ. 31, ΔΑ 13 Τ.Θ. 1032,
Τ.Κ. 57 022 Σίνδος
Νομίμως καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης υπό τον αριθμό Μητρώου 23310.

Α.Φ.Μ. 093683423, Δ.Ο.Υ. Ιωνίας.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει και πραγματάκια για το αυτοκίνητο την επόμενη βδομάδα...προβλέπω μαζί με τις γιαγιάδες στη πρωινή βάρδια να περιμένουν και κάμποσοι άλλοι απ' έξω μήπως προλάβουν κανα δείγμα...

Και μένα η φριτέζα μου καλοφαίνεται, να πω την αλήθεια, και η συγκεκριμένη φαίνεται καλή...μόνο που έχω σταματήσει τα τηγανητά!

Πεθυμώ τηγανητές πατάτες πού και πού, όμως...αλλά υπάρχουν και κάτι νέες φριτέζες που τηγανίζουν με ελάχιστο λάδι...ίσως καλύτερα να ψάξω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Εννοειται οτι θα τρωει αναλογα τη περιπτωση του. Αν εχει θεμα υγειας τοτε ο διαιτολογος θα του καθορισει τα σωστα ειδη και τις ποσοτητες.

Καθημερινα, και οπως ολα, με μέτρο.

Αν θες να χασεις κιλα ξεκινας πρωτα με τη σκουπιδαρία που συνηθιζεις να κατεβαζεις :lol:

Αν ενδιαφερεσαι να τρως υγιεινα βεβαιως και ειναι απαραιτητοι. Ή μηπως γνωριζεις καποιο ισαξιο υποκαταστατο που δε γνωριζω?

Εγώ τους ξηρούς καρπούς τους θεωρώ μαστ στη διατροφή ακόμα και κάθε μέρα ΑΛΛΑ με μέτρο, οχι να φας όλο τον κουβά με τα αμύγδαλα η τα καρύδια σε μια μέρα. Τρώω περίπου μια χούφτα (10-15 καρπους) αμύγδαλα καθημερινά.

Μιλάω πάντα για ωμά και ανάλατα ξηροκάρπια...

• Like 1
Δημοσ.

Με ψήνει η φριτέζα, γιατί με το τηγάνι γίνεται μπουρδέλο η κουζίνα μου όποτε τηγανίζω... την έχει πάρει κανείς; Από Πέμπτη 3/11 θα είναι διαθέσιμη;

Δοκίμασε να σκεπάζεις το τηγάνι. Όχι με το καπάκι του, αν έχει, αλλά με ειδικό κάλυμμα σαν σίτα. Το έχω και κάνει καλή δουλειά.

Πέρα απ' αυτό, η φριτέζα όντως δείχνει καλή περίπτωση και σκέφτομαι να την χτυπήσω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...