bedazzled Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παίζει ρόλο και το είδος. Άλλο π.χ. φιστίκια αράπικα και άλλο ηλιόσποροι/κολοκυθόσποροι.
swkhj Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Βγηκε το φυλλαδιο για την επομενη εβδομαδα αν και Τριτη σημερα!.. 1
nickmanak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Η φριτεζα φαινεται τουμπανο και αρκετα βαττ. Λεω να την αγορασω μιας και εψαχνα στο σκρουτζ τελευταια. Αν εχει καποιος εμπειρια απο τις φριτεζες του λιντλ ας γραψει 2 λογια. 2
mentoras99 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Βγηκε το φυλλαδιο για την επομενη εβδομαδα αν και Τριτη σημερα!.. Να σαι καλα! 1
swkhj Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 και εσεις Η φριτεζα φαινεται τουμπανο και αρκετα βαττ. Λεω να την αγορασω μιας και εψαχνα στο σκρουτζ τελευταια. Αν εχει καποιος εμπειρια απο τις φριτεζες του λιντλ ας γραψει 2 λογια. Δεν βαλαν βιντεο εκει στην περιγραφη αλλα αυτη πρεπει να ειναι: 3
diplo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Η φριτεζα φαινεται τουμπανο και αρκετα βαττ. Λεω να την αγορασω μιας και εψαχνα στο σκρουτζ τελευταια. Αν εχει καποιος εμπειρια απο τις φριτεζες του λιντλ ας γραψει 2 λογια. από ενα παλιότερο μοντελο που έχω εδώ και κανα 3 χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. άνετα χτύπα την 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Βγηκε το φυλλαδιο για την επομενη εβδομαδα αν και Τριτη σημερα!.. στο newsletter δεν το στελνει; χθες γραφτηκα κι ακομα να στειλει
bedazzled Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Με ψήνει η φριτέζα, γιατί με το τηγάνι γίνεται μπουρδέλο η κουζίνα μου όποτε τηγανίζω... την έχει πάρει κανείς; Από Πέμπτη 3/11 θα είναι διαθέσιμη;
swkhj Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 στο newsletter δεν το στελνει; χθες γραφτηκα κι ακομα να στειλει ναι αλλα την ιδια στιγμη που τα ποσταρουν και δημοσια οπως ειχα δει παλια...αρα δεν εχει νοημα και δεν το ξανακοιταξα... -Τωρα που παθαν κατι και το βαλανε νωριτερα... δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι και το μειλ που τους ειχα δωσει για να δω
nickmanak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ισως ποσταραν σημερα τις προσφορες γιατι τα γραφεια τους ειναι στη Θεσ/νικη & Σινδο και αυριο ειναι αργία εκει (λογω Αγ. Δημητριου) οποτε θα λειπουν ολοι οι υπαλληλοι. Στοιχεία ΕταιρείαςΔιεύθυνση:Lidl Hellas & Σια Ο.Ε.Ο.Τ. 31, ΔΑ 13 Τ.Θ. 1032,Τ.Κ. 57 022 ΣίνδοςΝομίμως καταχωρημένη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης υπό τον αριθμό Μητρώου 23310.Α.Φ.Μ. 093683423, Δ.Ο.Υ. Ιωνίας. 2
vgiozo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Έχει και πραγματάκια για το αυτοκίνητο την επόμενη βδομάδα...προβλέπω μαζί με τις γιαγιάδες στη πρωινή βάρδια να περιμένουν και κάμποσοι άλλοι απ' έξω μήπως προλάβουν κανα δείγμα... Και μένα η φριτέζα μου καλοφαίνεται, να πω την αλήθεια, και η συγκεκριμένη φαίνεται καλή...μόνο που έχω σταματήσει τα τηγανητά! Πεθυμώ τηγανητές πατάτες πού και πού, όμως...αλλά υπάρχουν και κάτι νέες φριτέζες που τηγανίζουν με ελάχιστο λάδι...ίσως καλύτερα να ψάξω κάτι τέτοιο.
user27 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Για τα bt ακουστικα μεθαυριο εχουμε γνωμη; Ψηνομαι αλλα φοβαμαι μην ειναι καμοια φασον κινεζια.
fotaras13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Εννοειται οτι θα τρωει αναλογα τη περιπτωση του. Αν εχει θεμα υγειας τοτε ο διαιτολογος θα του καθορισει τα σωστα ειδη και τις ποσοτητες. Καθημερινα, και οπως ολα, με μέτρο. Αν θες να χασεις κιλα ξεκινας πρωτα με τη σκουπιδαρία που συνηθιζεις να κατεβαζεις Αν ενδιαφερεσαι να τρως υγιεινα βεβαιως και ειναι απαραιτητοι. Ή μηπως γνωριζεις καποιο ισαξιο υποκαταστατο που δε γνωριζω? Εγώ τους ξηρούς καρπούς τους θεωρώ μαστ στη διατροφή ακόμα και κάθε μέρα ΑΛΛΑ με μέτρο, οχι να φας όλο τον κουβά με τα αμύγδαλα η τα καρύδια σε μια μέρα. Τρώω περίπου μια χούφτα (10-15 καρπους) αμύγδαλα καθημερινά. Μιλάω πάντα για ωμά και ανάλατα ξηροκάρπια... 1
Alx1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Με ψήνει η φριτέζα, γιατί με το τηγάνι γίνεται μπουρδέλο η κουζίνα μου όποτε τηγανίζω... την έχει πάρει κανείς; Από Πέμπτη 3/11 θα είναι διαθέσιμη; Δοκίμασε να σκεπάζεις το τηγάνι. Όχι με το καπάκι του, αν έχει, αλλά με ειδικό κάλυμμα σαν σίτα. Το έχω και κάνει καλή δουλειά. Πέρα απ' αυτό, η φριτέζα όντως δείχνει καλή περίπτωση και σκέφτομαι να την χτυπήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις