mentoras99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κολλήσω σωστά μια μεμβράνη σε κινητό τηλέφωνο. Δεν το θεωρώ και εύκολη διαδικασία. Μπορεί να κάνω και λάθος. Πιθανόν να έχεις και πρόβλημα και με το ΚΤΕΟ. Όσο για αυτές του lidl δεν γνωρίζω και δεν τις έχω δει ποτέ. Οι μεμβράνες επιτρέπονται με προϋποθέσεις και πρέπει να έχεις χαρτί από κάποιον που σου τις τοποθέτησε.. Δες εδώ Αυτο που λες, καπου το εχω ακουσει... Δηλαδη τα πουλαει μεν το lidl, αλλα ουσιαστικα δωρο αδωρο, αφου δεν μπορεις απλα να τα κολησεις μονος, αλλα σωνει ντε και καλα πρεπει να πας σε....πιστοποιημενο εγκαταστατη; Το θεμα ηταν η do-it-yourself φαση, και φτηνοτερα. Αμα ειναι να πας....στον πιστοποιημενο απαραιτητως, δεν το αγοραζεις καν...
mentoras99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κολλήσω σωστά μια μεμβράνη σε κινητό τηλέφωνο. Δεν το θεωρώ και εύκολη διαδικασία. Μπορεί να κάνω και λάθος. Πιθανόν να έχεις και πρόβλημα και με το ΚΤΕΟ. Όσο για αυτές του lidl δεν γνωρίζω και δεν τις έχω δει ποτέ. Οι μεμβράνες επιτρέπονται με προϋποθέσεις και πρέπει να έχεις χαρτί από κάποιον που σου τις τοποθέτησε.. Δες εδώ Οριστε, το φωτογραφησα να τις δειτε. Κανεις δεν τις εχει αγορασει ποτε? Δηλαδη οπως τις παιρνεις απο το LIDL, πρεπει υποχρεωτικα απο το νομο να μην τις βαλεις μονος σου, και να πας στον εγκαταστατη τον πιστοποιημενο με τις μεμβρανες LIDL ανα χειρας, και να του πεις 'κανε μου την πιστοποιημενη εγκατασταση';;;;
mr.Vox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Στην Γερμανία που λογικά είναι πιο αυστηρά τα πράγματα δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει. Το θέμα είναι να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Θυμόσαστε κάτι lada με τζάμια καθρέφτες. Ο λόγος είναι η ασφάλεια . Πιθανόν να πρέπει να πας το αυτοκίνητο στο Υπουργείο και να το δηλώσεις μετά την τοποθέτηση. Έλεγχο από μηχανικό του Υπουργείου ότι είναι εντός προδιαγραφών. Πληρωμή παραβόλου κτλ. Και να σημειωθεί πάνω στην άδεια. Τρέχα γύρευε. Δεν διάβασα το ΦΕΚ για λεπτομέρειες απλά είχα ακούσει ότι υπάρχει χοντρό μπέρδεμα. 1
dollyyy19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 για πισω τζαμια και πισινο υαλοπινακα,δεν υπαρχει περιορισμος.μπορεις να τα βαψεις εντελως,να βαλεις λαμαρινες,κλπ.για τον υαλοπινακα πισω,μπορεις τα ιδια,αρκει να εχεις δεξι καθρεπτη.οι περιορισμοι ειναι για τζαμια οδηγου συνοδηγου.και οντως,για ενα ατομο,ειναι δυσκολη η σωστη εφαρμογη μεμβρανων.και οχι μονο πρεπει να υπαρχει δευτερο ατομο,αλλα ακομη και αυτο,πρεπει να γνωριζει λιγα πραγματα.εγω,ακομη και με το τζαμι βγαλμενο και πανω στον παγκο,δεν μπορεσα να καταφερω τελεια εφαρμογη.οι φουσκαλες ,οτι και να εκανα,εμφανιζοντασαι....οταν πιεζα περισοτερο με την σπατουλα,γρατζουνιοντασαι η μεμβρανη.....
mentoras99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 ok, καταλαβα, τουλαχιστον συμφωνα με το ποστ πιο πανω, μαθαμε οτι για πισω παραθυρα και πισω παρμπριζ δεν υπαρχει προβλημα για αδεια και πιστοποιημενο εγκαταστατη. Μα λεω κι εγω, πουλαει το lidl κατι που θελει αδεια για να το χρησιμοποιησεις; Δεν μου καθονταν καλα, και να η εξηγηση.
Alx1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οριστε, το φωτογραφησα να τις δειτε. Κανεις δεν τις εχει αγορασει ποτε? Δηλαδη οπως τις παιρνεις απο το LIDL, πρεπει υποχρεωτικα απο το νομο να μην τις βαλεις μονος σου, και να πας στον εγκαταστατη τον πιστοποιημενο με τις μεμβρανες LIDL ανα χειρας, και να του πεις 'κανε μου την πιστοποιημενη εγκατασταση';;;; Εγω πιο πιθανο βλεπω το εξης σεναριο: εγω δεν ειμαι ο πελατης, αλλα ο πιστοποιημενος εγκαταστατης. Παω και παιρνω τις μεμβρανες του λιντλ. Εσυ εισαι ο πελατης, ερχεσαι και μου λες, βαλε στο τουτου μου μεμβρανες 3Μ. Λεω εγω μεσα μου αντε ρε μπουρτζοβλαχε που θες και 3Μ. Σου βαζω τις μεμβρανες του λιντλ, και στις χρεωνω για 3Μ. Υπαρχει και λιγοτερο λαμογιακο σεναριο, οπου μου ζητας 3Μ σου λεω κοστος κανεις πισω, και για να μην χασω τη δουλεια σου προτεινω του λιντλ ως πιο οικονομικη λυση.
l337 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 ok, καταλαβα, τουλαχιστον συμφωνα με το ποστ πιο πανω, μαθαμε οτι για πισω παραθυρα και πισω παρμπριζ δεν υπαρχει προβλημα για αδεια και πιστοποιημενο εγκαταστατη. Μα λεω κι εγω, πουλαει το lidl κατι που θελει αδεια για να το χρησιμοποιησεις; Δεν μου καθονταν καλα, και να η εξηγηση. Διάβασες σίγουρα το ΦΕΚ; Λάθος κατάλαβες. Το σήμα πιστοποίησης μεμβράνης από τον εγκαταστάτη αφορά όλα τα τζάμια.
dollyyy19 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 "εφοσον το οχημα διαθετει πλευρικους καθρεπτες,δεν υφισταται περιορισμος για τα πισω πλευρικα και οπισθιο υαλοπινακα"
l337 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 "εφοσον το οχημα διαθετει πλευρικους καθρεπτες,δεν υφισταται περιορισμος για τα πισω πλευρικα και οπισθιο υαλοπινακα" Σωστά. Σε εκείνα τα τζάμια επιτρέπεται να τοποθετηθούν χωρίς περιορισμούς όσον αφορά την φωτεινότητα. Θα πρέπει να υπάρχει σήμα πιστοποίησης μεμβράνης από εγκαταστάτη όμως και εκεί.
vgiozo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 αυτό το μαξιλάρι με υποστήριξη για τον αυχένα το έχει πάρει κανείς, αξίζει; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=59629
Tsino Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 αυτό το μαξιλάρι με υποστήριξη για τον αυχένα το έχει πάρει κανείς, αξίζει; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=59629 το έχω πάρει εγώ... μάπα το καρπούζι καθόλου αμακούφιση 3
vgiozo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 το έχω πάρει εγώ... μάπα το καρπούζι καθόλου αμακούφιση Ευχαριστώ...όπως το ψαχούλεψα στα Lidl δεν μου γέμισε και μένα το μάτι γι αυτό και δεν το πήρα, παρότι ένας από τους λόγους που πήγα στο κατάστημα...
iordanis77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 το να μην τρωγω γενικα πολλα σνακ-παχυντικους ξηρους καρπους και γενικα υπερβολικα αλατισμενα σκουπιδια... αυτο κυριως, αν και δεν εχω θεμα με κιλα, παλαιοτερα ειχα, αλλα ειμαι και ψηλος και δεν φαινονται ουτως η αλλως Φιλε μου οι ξηροι καρποι ειναι πολυ ωφελιμοι και απαραιτητοι στη διατροφη, να τρως καθημερινα! Δεν εχουν σχεση με τα λοιπα συνηθισμενα σνακ που οπως σωστα ειπες ειναι παχυντικα και υπερβολικα αλατισμενα σκουπιδια. Φυσικα θα παιρνεις μόνο αναλατους και οσο γινεται μη επεξεργασμενους. 2
Mau-Maus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι λες του ανθρώπου να τρωει καθημερινά Τα φουντούκια τα αμύγδαλα τα καρύδια κτλ έχουν κοντά στις 600 θερμίδες στα 100 γραμμάρια 10 μόνο να φάει θα πάρει συν 150 θερμίδες ! Καλοί οι ξηροί καρποί ναι, όχι καθημερινά όμως και όχι για κάποιον που θέλει να χάσει κιλά η προσέχει το βαρος του! Α και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητοι ..
iordanis77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Τι λες του ανθρώπου να τρωει καθημερινά Τα φουντούκια τα αμύγδαλα τα καρύδια κτλ έχουν κοντά στις 600 θερμίδες στα 100 γραμμάρια 10 μόνο να φάει θα πάρει συν 150 θερμίδες ! Καλοί οι ξηροί καρποί ναι, όχι καθημερινά όμως και όχι για κάποιον που θέλει να χάσει κιλά η προσέχει το βαρος του! Α και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητοι .. Εννοειται οτι θα τρωει αναλογα τη περιπτωση του. Αν εχει θεμα υγειας τοτε ο διαιτολογος θα του καθορισει τα σωστα ειδη και τις ποσοτητες. Καθημερινα, και οπως ολα, με μέτρο. Αν θες να χασεις κιλα ξεκινας πρωτα με τη σκουπιδαρία που συνηθιζεις να κατεβαζεις Αν ενδιαφερεσαι να τρως υγιεινα βεβαιως και ειναι απαραιτητοι. Ή μηπως γνωριζεις καποιο ισαξιο υποκαταστατο που δε γνωριζω? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις