Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα παντως με τα ξηροκαρπια συμφωνω, και δεν τρωγω για λογους διατροφης..ομως αν ετρωγα θα επερνα απο τα χυμα, το θεωρω ενος ειδους "επανασταση" στον μεγαλομαγαζατορα γερμανο , οπως με χρεωνει πατοκορφα αυτος, να χρεωσω και εγω με την σειρα μου , οσο μπορω κατι σε αυτον...

ξαναλεω οτι δεν το κανω, ομως δεν με πειραζει που το κανουν αλλοι..

η μονη μου αντιρρηση ειναι για λογους υγιεινης... εκει ναι, μεγαλο φαουλ...

Εάν δεν σου αρέσει ότι χρεώνει πατόκορφα τότε απλά δεν ψωνίζεις από εκεί.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε.

• Like 2
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω πολύ καλά ότι στις Βόρειες χώρες όπως Νορβηγία Φινλανδία είναι πολλά άτομα που προτιμούν το συνθετικό.

Εδώ στην Ελλάδα και πολύ καλά κάνουμε προτιμούμε το βαμβακερό. Αλλά και σε αυτό υπάρχουν ποιότητες.

Δηλαδή τι κερδίζεις με το συνθετικό και το προτιμούν;

Δεν το είδα κι έμεινα με την εντύπωση ότι έβαλες απλώς διάφορα πικάπ. Οπότε ...ακόμα χειρότερα! Για 'μένα, συνεχίζει να είναι λάθος αγορά, είτε αυτό τού lidl, είτε τα αντίστοιχα ίδιας/παρεμφερούς τιμής, λόγω απόδοσης.

Για να ξεφύγουμε από τον ορισμό «παιχνίδι» και ν' αρχίσουμε να μιλάμε για πικάπ, συζητάμε - κι αυτό με πολύ επιείκεια και τεράστιες παραχωρήσεις - για €300,00 και πάνω, με τις πραγματικά σοβαρές επιλογές να αγγίζουν και να ξεπερνούν το χιλιάρικο.

Κάτι €60,00 και €70,00 είναι αστεία πράγματα και κατάλληλα μόνο για όποιον ακούει mp3 στα 128kbps ή και λιγότερο και έχει πείσει τον εαυτό του ότι ακούει μουσική. 

Υπάρχουν και κάτι πανάκριβα με laser για μηδενική φθορά του δίσκου...

γενικα παντως με τα ξηροκαρπια συμφωνω, και δεν τρωγω για λογους διατροφης..ομως αν ετρωγα θα επερνα απο τα χυμα, το θεωρω ενος ειδους "επανασταση" στον μεγαλομαγαζατορα γερμανο , οπως με χρεωνει πατοκορφα αυτος, να χρεωσω και εγω με την σειρα μου , οσο μπορω κατι σε αυτον...

ξαναλεω οτι δεν το κανω, ομως δεν με πειραζει που το κανουν αλλοι..

η μονη μου αντιρρηση ειναι για λογους υγιεινης... εκει ναι, μεγαλο φαουλ...

Μνημόνια μέχρι να... you know what.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν δεν σου αρέσει ότι χρεώνει πατόκορφα τότε απλά δεν ψωνίζεις από εκεί.

Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε.

υπαλληλος των λιντλ??????

γενικα μιλουσα

Δηλαδή τι κερδίζεις με το συνθετικό και το προτιμούν;

Υπάρχουν και κάτι πανάκριβα με laser για μηδενική φθορά του δίσκου...

Μνημόνια μέχρι να... you know what.

τιποτα πιο πρωτοτυπο? μετα σου φταινε τα μνημονια και οι γερμανοι

Δημοσ.

υπαλληλος των λιντλ??????

γενικα μιλουσα

Όχι δεν είμαι υπάλληλος των lidl.

Λέω το αυτονόητο που προστάζει η καταναλωτική συνείδηση του καθενός και αντί γι' αυτό λαμβάνω μια παιδαριώδης απάντηση όπως την παραπάνω.. Oh well 

• Like 3
Δημοσ.

Όχι δεν είμαι υπάλληλος των lidl.

Λέω το αυτονόητο που προστάζει η καταναλωτική συνείδηση του καθενός και αντί γι' αυτό λαμβάνω μια παιδαριώδης απάντηση όπως την παραπάνω.. Oh well 

καθολου παιδαριωδης, μεταξυ σοβαρου και αστειου μιλουσα, αλλα δεν εχει να κανει νομιζω με το αν θελω ή οχι να  ψωνιζω στα λιντλ... για την ιστορια αντε να πατησω μια φορα τον μηνα...

Δημοσ.

τιποτα πιο πρωτοτυπο? μετα σου φταινε τα μνημονια και οι γερμανοι

Εμένα; Για «επαναστάτες» των ξηροκαρπίων σαν κι εσένα την τρώμε όλοι την μνημονιάδα. :)

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα; Για «επαναστάτες» των ξηροκαρπίων σαν κι εσένα την τρώμε όλοι την μνημονιάδα. :)

ετσι ετσι, μπολσεβικος οχι απλα επαναστατης.. hasta la victoria siempre...

απο καπου πρεπει να ξεκινησει η επανασταση, εγω ακομα και αυτο το θεωρω προοδο παροτι ειπα οτι δεν το κανω... αλλοι ψηφιζουν 40 χρονια πασοκ και νδ μπας και βαλουν τον αχρηστο γιο/κορη κλπ τους στο δημοσιο...

οτι μπορει ο καθενας , αλλωστε τα μνημονια και τους πολιτικους που τα εφεραν καποιος τους εξελεξε.... μια ψυχη ειχε πει , οτι η καθε χωρα , εχει τους πολιτικους που τις αξιζουν...

• Like 1
Δημοσ.
(..) ενα αρχιζώο μέ mercedes καινούργια μιλώντας κ  στό κινητό ??? KATΕΒΑΙΝΕ τήν ανοδο

...ηταν κ προκλητικός κιόλας ρέ δέν πάει καλά ο κόσμος εχει λαλήσει κυριολεκτικά...

βίδεο ορ νεβερ χαπεντ!  :shock: 

Αλήθεια τώρα, γιατί δεν ανεβαίνουν 100 βίδεα τη μέρα με τέτοιους κάφρους; Να γίνουν επιτέλους viral ρεζίλι μπας κι αρχίσουν να φοβούνται οι υπόλοιποι όμοιοί τους. Στην επαρχία αυτή τη μαγκιά την κάνουν συστηματικά, μπαίνουν από την έξοδο, παρκάρουν ΠΑΝΩ στην είσοδο δίπλα στις συρόμενες πόρτες κτλ. Αν μπορούσαν θα το πάρκαραν δίπλα στα ξηροκάρπια, να βουτάνε με το ταριφόχερο.. :P

• Like 1
Δημοσ.

βίδεο ορ νεβερ χαπεντ!  :shock:

Αλήθεια τώρα, γιατί δεν ανεβαίνουν 100 βίδεα τη μέρα με τέτοιους κάφρους; Να γίνουν επιτέλους viral ρεζίλι μπας κι αρχίσουν να φοβούνται οι υπόλοιποι όμοιοί τους. Στην επαρχία αυτή τη μαγκιά την κάνουν συστηματικά, μπαίνουν από την έξοδο, παρκάρουν ΠΑΝΩ στην είσοδο δίπλα στις συρόμενες πόρτες κτλ. Αν μπορούσαν θα το πάρκαραν δίπλα στα ξηροκάρπια, να βουτάνε με το ταριφόχερο.. :P

Τους αξίζει - και λίγο τους είναι - χωρίς αμφιβολία. Το πρόβλημα είναι ότι, για να τους κάνει κανείς πραγματικά ρεζίλι και να τους τσούξει, πρέπει να φαίνεται καθαρά η φάτσα τους στο βίντεο (ή, έστω, η πινακίδα τού αυτοκινήτου τους) και μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα με κάτι τέτοιο.

• Like 2
Δημοσ.

γενικα παντως με τα ξηροκαρπια συμφωνω, και δεν τρωγω για λογους διατροφης..

Τι διατροφη κάνεις που δεν σου επιτρεπει ξηροκαρπια?

Δημοσ.

Τι διατροφη κάνεις που δεν σου επιτρεπει ξηροκαρπια?

το να μην τρωγω γενικα πολλα σνακ-παχυντικους ξηρους καρπους και γενικα υπερβολικα αλατισμενα σκουπιδια...

αυτο κυριως, αν και δεν εχω θεμα με κιλα, παλαιοτερα ειχα, αλλα ειμαι και ψηλος και δεν φαινονται ουτως η αλλως :P

Δημοσ.

Βρηκα τυχαια σημερα σε ενα παλιο εντυπο φυλλαδιο,

για μεμβρανες ηλίου/προστασιας του lidl, για πισω παρμπριζ και πισω παραθυρα, σετ.

Στα 8 ευρω.

Λογικα πρεπει να τα φερνει κατα καιρους, οταν εχει εβδομαδα με ειδη αυτοκινητου.

Μαρκα 'ultimate speed'.

Εχει αγορασει ποτε κανεις;

Κολανε/μπαινουν ευκολα;

Ποσο καλα μπορει να τοποθετηθουν, χωρις να ειναι ακριβη τα μεγεθη/διαστασεις, και να ταιριαζουν ικανοποιητικα σε διαφορα μεγεθη παραθυρων;

Εχει αγορασει κανεις να μας πει αν αξιζουν, και πως ειναι ολη η εφαρμογη και τι λενε γενικως;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κολλήσω σωστά μια μεμβράνη σε κινητό τηλέφωνο.

Δεν το θεωρώ και εύκολη διαδικασία. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Πιθανόν να έχεις και πρόβλημα και με το ΚΤΕΟ.  Όσο για αυτές του lidl δεν γνωρίζω και δεν τις έχω δει ποτέ.

Οι μεμβράνες επιτρέπονται με προϋποθέσεις και πρέπει να έχεις χαρτί από κάποιον που σου τις τοποθέτησε..

Δες εδώ

Δημοσ.

......ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤ' ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ;!;

Γαμώ τη μαμάκα τους δηλαδή...

...και θέλουν και "πιστοποίηση" = νταβατζιλίκι από "εγκαταστάτη";

Γαμώ ΚΑΙ την γιαγιάκα τους.

Σε λίγο θα ζητάνε πιστοποίηση ότι ο κώλος μας κάνει για τα χαρτιά υγείας που κυκλοφορούν.

Άει σιχτίρ. Σιχάθηκα πια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...