Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Άλλωστε έχεις δει πολλά δισκοπωλεία να ανοίγουν; Ελαχιστότατα έχουν απομείνει στο κέντρο της Αθήνας. Επαρχία δεν το συζητάμε.

Άνοιξε εσύ ένα και θα σε προτιμήσουμε.

Όπως και να έχει είμαστε σε άλλη εποχή. Συμφέρει να κατεβάσει κάποιος επί πληρωμή το υλικό αυτό όπως από  το Itunes παρά να μπει σε αυτή την διαδικασία αν θέλει ποιότητα. Υπάρχουν και άλλα site πώλησης μουσικής  με flac και μη απολεστικό υλικό. 

Δεν θα πληρώσω όμως τα δικαιώματα του δίσκου δέκα φορές.

Τελικά είσαι ένα πνεύμα αντιλογίας. Πάντα μιλάω για το υλικό που έχω ήδη αγοράσει κατά συνέπεια πληρώσει.

Kαι επειδη υπαρχουν λιγα δισκοπωλεια τι σημαινει αυτο? οτι επιτρεπεται η πειρατια?

Εκτος απο τους δισκους υπαρχουν τα dvd, blue ray, video game κλπ.

Δε μου ειπες ομως πόσο παλιο πρεπει να ειναι καποιο εργο ωστε να μπορουμε να το αντιγραψουμε...

"Πνευμα αντιλογιας" επειδη λεω τα αυτονοητα?

Μα οποιοσδηποτε θα αντιλογουσε με καποιον που βρισκει δικαιολογιες για να υπερασπιστει τη κλοπη και τη πειρατια.

(Δε μιλαμε για υλικο που εχεις ηδη στη κατοχη σου)

Δημοσ.

Μα ολα οσα έβαλα από το σκρουτζ εχουν αυτήν την δυνατότητα απευθείας σύνδεσης !

Καλύτερες τιμές και πολύ καλύτερες μάρκες ..

Δεν το είδα κι έμεινα με την εντύπωση ότι έβαλες απλώς διάφορα πικάπ. Οπότε ...ακόμα χειρότερα! Για 'μένα, συνεχίζει να είναι λάθος αγορά, είτε αυτό τού lidl, είτε τα αντίστοιχα ίδιας/παρεμφερούς τιμής, λόγω απόδοσης.

Για να ξεφύγουμε από τον ορισμό «παιχνίδι» και ν' αρχίσουμε να μιλάμε για πικάπ, συζητάμε - κι αυτό με πολύ επιείκεια και τεράστιες παραχωρήσεις - για €300,00 και πάνω, με τις πραγματικά σοβαρές επιλογές να αγγίζουν και να ξεπερνούν το χιλιάρικο.

Κάτι €60,00 και €70,00 είναι αστεία πράγματα και κατάλληλα μόνο για όποιον ακούει mp3 στα 128kbps ή και λιγότερο και έχει πείσει τον εαυτό του ότι ακούει μουσική. 

• Like 1
Δημοσ.

Kαι επειδη υπαρχουν λιγα δισκοπωλεια τι σημαινει αυτο? οτι επιτρεπεται η πειρατια?

Εκτος απο τους δισκους υπαρχουν τα dvd, blue ray, video game κλπ.

Δε μου ειπες ομως πόσο παλιο πρεπει να ειναι καποιο εργο ωστε να μπορουμε να το αντιγραψουμε...

Μα οποιοσδηποτε θα αντιλογουσε με καποιον που βρισκει δικαιολογιες για να υπερασπιστει τη κλοπη και τη πειρατια.

(Δε μιλαμε για υλικο που εχεις ηδη στη κατοχη σου)

Δεν επιτρέπεται η πειρατεία είναι ευνόητο αλλά δεν με ενδιαφέρει  ο πάρα πέρα διάλογος σχετικά με αυτό το θέμα προσωπικά. .

Εδώ όμως μπορείς να βρεις πληροφορίες σε αυτό που θες.

http://www.aepi.gr/

Δημοσ.

Δεν το είδα κι έμεινα με την εντύπωση ότι έβαλες απλώς διάφορα πικάπ. Οπότε ...ακόμα χειρότερα! Για 'μένα, συνεχίζει να είναι λάθος αγορά, είτε αυτό τού lidl, είτε τα αντίστοιχα ίδιας/παρεμφερούς τιμής, λόγω απόδοσης.

Για να ξεφύγουμε από τον ορισμό «παιχνίδι» και ν' αρχίσουμε να μιλάμε για πικάπ, συζητάμε - κι αυτό με πολύ επιείκεια και τεράστιες παραχωρήσεις - για €300,00 και πάνω, με τις πραγματικά σοβαρές επιλογές να αγγίζουν και να ξεπερνούν το χιλιάρικο.

Κάτι €60,00 και €70,00 είναι αστεία πράγματα και κατάλληλα μόνο για όποιον ακούει mp3 στα 128kbps ή και λιγότερο και έχει πείσει τον εαυτό του ότι ακούει μουσική. 

Δες αυτή την σελίδα για κάτι προσιτό στα πικάπ και με κάποια «αξιοπρέπεια» στην ποιότητα.αναπαραγωγής.

http://www.akoustiki-kritis.gr/products/dual/dual-%CF%80%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CF%80-turntables-products/

Ερώτηση δεν είναι αυτή;

Πάρε να μάθεις εδώ. Έχουν νομικό τμήμα.

Τηλέφωνο ΑΕΠΙ 211 10 2900 

Δημοσ.

Ερώτηση δεν είναι αυτή;

Αυτη ειναι ερωτηση αποκλειστικα για σενα, διοτι ειναι κατι που ειπες εσυ (δεν ισχυει φυσικα).

Δημοσ.

Εγώ μπορεί να απαντήσω ότι θέλω εδώ μέσα όπως ο καθένας.

Το τι θεωρώ σωστό ή όχι αφορά εμένα. Αν εσύ δεν συμφωνείς πήγαινε παρακάτω.

Επικοινώνησε με τους επίσημους αρμόδιους.

Άλλωστε τι σε ενδιαφέρει εσένα η προσωπική μου άποψη;

Το τι ισχύει νομικά είναι άλλο. Δεν είμαι δικηγόρος να σου πω.

Τέλος από μένα στο θέμα αυτό.

Δημοσ.

Δεν το είδα κι έμεινα με την εντύπωση ότι έβαλες απλώς διάφορα πικάπ.

Ήμουν σίγουρος πως δεν το είδες γι αυτό σε ρώτησα!

Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ στο ότι είναι αχρείαστη αγορά ,για όλα όσα είπες~και για χίλιους δύο ακόμη άλλους λόγους!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ μπορεί να απαντήσω ότι θέλω εδώ μέσα όπως ο καθένας.

Το τι θεωρώ σωστό ή όχι αφορά εμένα. Αν εσύ δεν συμφωνείς πήγαινε παρακάτω.

Επικοινώνησε με τους επίσημους αρμόδιους.

Άλλωστε τι σε ενδιαφέρει εσένα η προσωπική μου άποψη;

Το τι ισχύει νομικά είναι άλλο. Δεν είμαι δικηγόρος να σου πω.

Τέλος από μένα στο θέμα αυτό.

Ειπες "Το «πειρατικό» για μένα είναι σχετικό όταν μιλάμε για κάτι από το παρελθόν. Τα δικαιώματα έχουν πληρωθεί πολλαπλές φορές.", οποτε κι εγω σε ρωτησα πόσο παρελθον, πόσο παλιο πρεπει να ειναι κατι για να ειναι free κατα τη γνωμη σου.

Δημοσ.

Σημερα ανακαλυψα αλλο ενα κρουσμα αυξησης τιμων
Το χαρτι υγειας frotto, το αγοραζω χρονια, ήταν στα 2 ευρω η τιμη του παντα.
Σημερα το αγορασα 2,39 ευρω….
Αν μπορουσε να μην κανει αυξησεις το lidl, θα το εκτιμουσαμε….

——

Ετυχα κι εγω σημερα στην αηδιαστικη σκηνη, να βαζει ενας τυπος τις χερουκλες στους ξηρους καρπους
Τα απολαμβανε λες και ηταν στον καφενε, και ειχε παραγγειλει ουζο…
Να δω ποτε και πως θα σταματησει αυτο το κακο.
Κριμα ομως, γιατι φαινεται και το γενικοτερο επιπεδο μας…

------

Εχει αγορασει κανεις αυτη την τριπλετα απο λευκα μπλουζακια που φερνει κατα καιρους;
Για περιμετρο στηθους 100cm, τι νουμερο να παρω, αν καποιος εχει παρει και εχει μετρηθει και εχει βγαλει ακρη με τα νουμερα;

v742fs.jpg

Δημοσ.

γενικα παντως με τα ξηροκαρπια συμφωνω, και δεν τρωγω για λογους διατροφης..ομως αν ετρωγα θα επερνα απο τα χυμα, το θεωρω ενος ειδους "επανασταση" στον μεγαλομαγαζατορα γερμανο , οπως με χρεωνει πατοκορφα αυτος, να χρεωσω και εγω με την σειρα μου , οσο μπορω κατι σε αυτον...

ξαναλεω οτι δεν το κανω, ομως δεν με πειραζει που το κανουν αλλοι..

η μονη μου αντιρρηση ειναι για λογους υγιεινης... εκει ναι, μεγαλο φαουλ...

Δημοσ.

γενικα παντως με τα ξηροκαρπια συμφωνω, και δεν τρωγω για λογους διατροφης..ομως αν ετρωγα θα επερνα απο τα χυμα, το θεωρω ενος ειδους "επανασταση" στον μεγαλομαγαζατορα γερμανο , οπως με χρεωνει πατοκορφα αυτος, να χρεωσω και εγω με την σειρα μου , οσο μπορω κατι σε αυτον...

ωραία λογική.

Πάντως σε άλλα σουπερμάρκετ το 'χουν λύσει το θέμα με τέτοιους dispensers.

XCL02-580-GD.jpg

• Like 4
Δημοσ.

μά γιά τό θέμα πού αφορά τήν υγιεινή μέ τά βρωμοχερά τους μέσα στούς ξηρούς καρπούς νομίζω τσαντιζόμαστε ολοι...

εχω δεί πολλές φορές νά τρώνε στά κλεφτά σοκολάτες κλπ ποτέ δέν ενοχλήθηκα μέ αυτό 

(ασχετα πού προσωπικά δέν τό εχω κάνει ποτέ)

• Like 1
Δημοσ.

ωραία λογική.

Πάντως σε άλλα σουπερμάρκετ το 'χουν λύσει το θέμα με τέτοιους dispensers.

XCL02-580-GD.jpg

και εκει μια χαρα κλεβουνε- κλεβουμε αν θελουμε :D

και δεν βρομιζεις και τα υπολοιπα :P

αληθεια πιστευω οτι τα χυμα ξηροκαρπια βαζουν μεσα τα σουπερμαρκετ :P

Δημοσ.

πήγα σήμερα στό λιντλ σταθμού μετρό αγίου δημητρίου γιά νά πάρω 2 μεταλλικά μαγνητικά πιατάκια πολύ χρήσιμο 

γιά νά βάζεις μέσα π.χ. βίδες κλπ 

καί ενα αρχιζώο μέ mercedes καινούργια μιλώντας κ  στό κινητό ??? KATΕΒΑΙΝΕ τήν ανοδο (εξοδο τών αυτοκ/των από κάτω parking πρός φανάρι πού βγαίνεις λεωφορο βουλιαγμένης πρός γλυφάδα)

ανέβαινε μιά κοπέλα μέ suzuki swift στό τσάκ δέν επεσε πάνω της ,ουτε συγνώμη ουτε τίποτα εβαλε κ τίς φωνές οταν επέμενε νά κάνουμε πίσω 3 αυτ/τα γιά νά κατέβει ο μαλακοπίτουρας ...αλλά εκανε οπισθεν πρίν φάει τίποτα σφαλιάρες ...ηταν κ προκλητικός κιόλας

ρέ δέν πάει καλά ο κόσμος εχει λαλήσει κυριολεκτικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...