Mau-Maus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τι ωραίο διαμαντάκι αυτο το νήμα ρε παίδες, τι έχανα τοσο καιρό .. πελάτης στα Lidl δεν ξέρω αν θα γίνω, στο παρόν trhead όμως θα μπαίνω καθημερινά, κλαίω με τις συζητήσεις για μποτάκια κ σώβρακα! Και για να μην είμαι οφ απο το πρώτο μου μήνυμα ας μου λύσει κάποιος μια απορία, γιατί θεωρείται προσφορά το πικάπ όταν υπάρχουν αυτά ? https://www.skroutz.gr/c/341/pikap.html?from=catspan&keyphrase=%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%80 3
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για πολλους μηνες ειχε διαθεσιμα εκεινα τα ωραια μικρα παστελακια με διαφορους ξηρους καρπους, σε μεγαλη ποικιλια. Πλεον δεν τα φερνει ουτε αυτα... Nαι το εχουμε επισημανει και παλιοτερα. Στη δικη μου περιοχη ηταν για λιγοτερο διαστημα. Διαθεσιμα υπαρχουν μονιμως τα Μελανθη(που ειναι για κλαμματα). Ναι, την μαστιγώνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα υπόγεια του καταστήματος......... 2
mr.Vox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τι ωραίο διαμαντάκι αυτο το νήμα ρε παίδες, τι έχανα τοσο καιρό .. πελάτης στα Lidl δεν ξέρω αν θα γίνω, στο παρόν trhead όμως θα μπαίνω καθημερινά, κλαίω με τις συζητήσεις για μποτάκια κ σώβρακα! Και για να μην είμαι οφ απο το πρώτο μου μήνυμα ας μου λύσει κάποιος μια απορία, γιατί θεωρείται προσφορά το πικάπ όταν υπάρχουν αυτά ? https://www.skroutz.gr/c/341/pikap.html?from=catspan&keyphrase=%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%80 Είπα την άποψη σχετικά με το πικάπ και δεν συμφωνώ με την αγορά του. Πικάπ όμως δεν βρίσκεις εύκολα στην κάθε γειτονιά. Επίσης κάποιος μπορεί απλά να θέλει να συνδέσει με ένα USB την συσκευή κατευθείαν στον υπολογιστή του χωρίς πολλά πολλά εξτρά. Καλό είναι να σταματήσουν τον χαβαλέ κάποιοι εδώ γιατί γίνεται κουραστικό. 'Όσοι θέλουν να ανακατεύουν συσκευασίες και τέτοια γιατί δεν πάνε στα jumbo. Απλά γιατί δεν τους παίρνει! Μην πάμε στο άλλο άκρο με τους Ελληναράδες. Γιατί τα πικάπ αυτά αν θα πάρεις τηλέφωνο στα συγκεκριμένα καταστήματα ίσως να μην υπάρχουν και τρέχα γύρευε. Άλλωστε μάλλον τον ίδιο μηχανισμό φέρουν.
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Έλεγα μήπως αγόραζα τα μποξεράκια που είχε το Lidl τη βδομάδα που μας πέρασε και ενώ περίμενα στο ταμείο παρατήρησα την εξής μπινιά... - στο μαύρο: η περιεκτικότητα σε βαμβάκι ήταν 95% και το υπόλοιπο ελαστάνη - στο μπλε: το 38%!! ήταν συνθετικό! έλεος... και το διαφήμιζαν ως βαμβακερό... Οταν ενα προϊον διαφημιζεται πχ. ως "βαμβακερο", δε σημαινει οτι ειναι 100% βαμβακερο. Με εστειλες τωρα, να σαι καλα γι'αυτο το ποστ. Εγω αγορασα ομως... Μα ειναι με τα καλα τους; Τι μπινιες ειναι αυτες; Το ενα εσωρουχο βαμβακερο και το αλλο συνθετικο; Ευτυχως δεν αγορασα πολλα...και να φανταστεις οτι σκεφτομουν να στοκαρω. 2 ζευγη πηρα, οποτε 2 βαμβακερα, 2 συνθετικα... Τι να τους πεις...συμφωνα με τον 'νομο' ειναι ενταξει, σου λεει το γραφουμε. Που να φανταστει ο αλλος, οτι το καθε ενα εχει αλλη συνθεση. Βλεπεις το πρωτο που εχει 95% βαμβακι, και δεν παει το ματι παρακατω να δει και την δυσαρεστη εκπληξη. Δεν ξερω αν το εχει ξανακανει αυτο το lidl. Πολυ κακη κινηση παντως. Αλλη φορα θα ειμαι πιο υποψιασμενος. Παντα πρεπει να διαβαζετε τις ετικετες αντι να υποψιαζεστε διάφορα. Καποια ψωμια γραφουν στη ετικετα "ολικης". Διαβαζεις τα συστατικα και λεει "αλευρι σιτου 60%, αλευρι ολικης 12%"... Ναι, είναι δεδομένο. Ναι, θα τα χάσουν όλα, ή έστω το μεγαλύτερο μέρος αυτών. Ειναι δεδομενο διοτι το αποδεχτηκαν ολοι και δε θα διεκδικησουν τα λεφτα τους τους, ουτε θα προσφυγουν δικαστικα? Που το ακουσες αυτο, εχεις καποια πηγη?
mr.Vox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ξέρω πολύ καλά ότι στις Βόρειες χώρες όπως Νορβηγία Φινλανδία είναι πολλά άτομα που προτιμούν το συνθετικό. Εδώ στην Ελλάδα και πολύ καλά κάνουμε προτιμούμε το βαμβακερό. Αλλά και σε αυτό υπάρχουν ποιότητες.
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Καταρχήν το Καρφούρ δεν εξαγοράστηκε από τον Σκλαβενίνη, τουλάχιστον όχι ακόμα. Επίσης αυτό που δεν θες να καταλάβεις είναι το ότι το Καρφούρ έχει πτωχεύσει, ενώ η Πειραιώς ΔΕΝ είχε πτωχεύσει. Αν δεν καταλάβεις αυτή την ουσιαστική διαφορά, δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις τίποτα. Α δεν εχει εξαγοραστει ακομα? Δεν το γνωριζα, απο τις ειδησεις ακουσα οτι εξαγοραστηκε. Η Αγροτικη (οχι η Πειραιως που εκ παραδρομης εγραψες) μπορει να μην ειχε πτωχευσει επισημα, ανεπισημα ομως ηταν ενα διαλυμενο μαγαζι που το κρατουσε ορθιο το κρατος με την απλοχερη χρηματοδοτηση του. Σημειωσε οτι οι υπαλληλοι της απολυθηκαν. Επαναπροσληφθηκαν απο τη Πειραιως ως μερος της συμφωνιας με το κρατος. Επίσης και οι δυο διαθέτουν διοικητικό συμβούλιο και μηχανογράφηση, μόνο που όλα αυτά είναι άσχετα με την ερώτηση. Η ερώτηση είναι τι σχέση έχουν αυτές οι δύο εταιρείες ως προς τον τρόπο λειτουργίας και το αντικείμενο εργασιών. Εγω δεν ειπα οτι εχουν σχεση με το τροπο λειτουργιας και το αντικειμενο εργασιων.
deesnider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Και για να μην είμαι οφ απο το πρώτο μου μήνυμα ας μου λύσει κάποιος μια απορία, γιατί θεωρείται προσφορά το πικάπ όταν υπάρχουν αυτά ? https://www.skroutz.gr/c/341/pikap.html?from=catspan&keyphrase=%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%80 Λογικά, λόγω τής δυνατότητας απευθείας σύνδεσης στον υπολογιστή μέσω usb. Το ζήτημα για 'μένα είναι αλλού: Κάποιος που έχει βινύλια τα οποία 1) είναι σε καλή κατάσταση και καλής ποιότητας ηχογραφήσεις & 2) δε μπορεί να βρει το περιεχόμενό τους διαθέσιμο για κατέβασμα σε καλή ποιότητα, αν έχει σκοπό να τα μετατρέψει σε ψηφιακά αρχεία τουλάχιστον ίδιας ποιότητας, δε μπορεί να το κάνει με πικάπ τού κιλού, οπότε ...για τσάμπα λεφτά μιλάμε. Καλύτερα να δανειστεί κάποιος ένα οποιοδήποτε πικάπ και να αγοράσει ένα - ακόμα και υποτυπώδες - ξεχωριστό phono stage, ώστε να το συνδέσει στη line in. Με την αγορά τού phono stage υπολογισμένη, καθαρίζει ακόμα και με λιγότερα από τα μισά λεφτά. 2
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 2) δε μπορεί να βρει το περιεχόμενό τους διαθέσιμο για κατέβασμα σε καλή ποιότητα, Να το βρει δωρεαν ή πειρατικα, εννοεις?
Mau-Maus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Λογικά, λόγω τής δυνατότητας απευθείας σύνδεσης στον υπολογιστή μέσω usb. Μα ολα οσα έβαλα από το σκρουτζ εχουν αυτήν την δυνατότητα απευθείας σύνδεσης ! Καλύτερες τιμές και πολύ καλύτερες μάρκες ..
mr.Vox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Να το βρει δωρεαν ή πειρατικα, εννοεις? Το «πειρατικό» για μένα είναι σχετικό όταν μιλάμε για κάτι από το παρελθόν. Τα δικαιώματα έχουν πληρωθεί πολλαπλές φορές. Είτε σε βινύλιο είτε σε κασέτα ήχου και τέλος πολλές φορές και σε Cd. 1
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το πειρατικό για μένα είναι σχετικό όταν μιλάμε για κάτι από το παρελθόν. Τα δικαιώματα 'εχουν πληρωθεί πολλές φορές. είτε σε βινύλιο είτε σε κασέτα ήχου και τέλος πολλές φορές και σε Cd. Αρα αν ανοιξεις μαγαζι και πουλας cd δικαιουμαι να τα αντιγραφω στη ζουλα αντι να τα πληρωνω? Ποσο παλιο πρεπει να ειναι ενα cd ωστε να ειναι θεμιτη κατ εσε η αντιγραφη του? Σκεψου να μιλησουμε και για δικαιωματα κλασσικης μουσικης, μετα απο τοσους αιωνες...
mr.Vox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν γνωρίζω το νομικό του θέματος και δεν μιλάω για επαγγελματίες. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πληρώσω πνευματικά δικαιώματα για έναν δίσκο του Νταλάρα του 1975 ή των Beatles του 1968 αφού τον αγόρασα τότε και τώρα θέλω να τον ψηφοποιήσω για να μην χαθεί το περιεχόμενο του λόγω φθοράς από τον χρόνο. Δηλαδή να φτιάξω αντίγραφο ασφαλείας. Ας απαγορεύσουν την πώληση των αντιγραφικών τότε ή ας κλείσουν τα site που ασχολούνται. Βγήκαμε εκτός θέματος όμως.
iordanis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για τι μιλας, για ερασιτεχνες? Οι επαγγελματιες θιγονται απο τη πειρατια. Η εταιρια που πουλαει τον δισκο του Νταλαρα του 1975 φυσικα και πρεπει να πληρωθει, οπως θα ηθελες κι εσυ στη θεση τους. Εξαλλου ο δισκος δε βγαινει μονος του, εχει εξοδα. Επειδη δε κλεινουν τα πειρατικα σαϊτς δε σημαινει οτι μπορουμε ελευθερα ολοι να παρανομουμε. Εντος θεματος ειμαστε απο την αποψη οτι το πικαπ κοστιζει οπως κοστιζει και η μουσικη που μπορουμε να βρουμε στο διαδικτυο. αφού τον αγόρασα τότε και τώρα θέλω να τον ψηφοποιήσω για να μην χαθεί το περιεχόμενο του λόγω φθοράς από τον χρόνο. Δηλαδή να φτιάξω αντίγραφο ασφαλείας. Να "ψηφοποιησεις" τον δικο σου δισκο μπορεις.
Alx1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τι ωραίο διαμαντάκι αυτο το νήμα ρε παίδες, τι έχανα τοσο καιρό .. πελάτης στα Lidl δεν ξέρω αν θα γίνω, στο παρόν trhead όμως θα μπαίνω καθημερινά, κλαίω με τις συζητήσεις για μποτάκια κ σώβρακα! Και για να μην είμαι οφ απο το πρώτο μου μήνυμα ας μου λύσει κάποιος μια απορία, γιατί θεωρείται προσφορά το πικάπ όταν υπάρχουν αυτά ? https://www.skroutz.gr/c/341/pikap.html?from=catspan&keyphrase=%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%80 O βασικότερος λόγος είναι διότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές του Lidl καλύπτονται από εγγύηση τριών ετών αφενός, και διότι η πολιτική επιστροφής του Lidl αλλά και η τεχνική του υποστήριξη είναι πολλά έτη φωτός μπροστά, όπως έχουμε συζητήσει επί σειρά σελίδων τώρα με άπειρα παραδείγματα. Όλα αυτά, ενώ θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα για όλα τα προϊόντα, όπως ξέρουμε δεν είναι. Αντίθετα βλέπουμε σε άλλες φίρμες - βαριά πεπόνια να πάνε να σε βγάλουν τρελό στο πρώτο πρόβλημα που βγάζει η συσκευή τους. Βασικά αυτός ο λόγος, για πολλούς από μόνος του είναι αρκετός. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν ποιοτικά με την κάθε λογής κινεζιά στον πάτο τιμών του σκρουτζ στου διαόλου τη μάνα και με υποστήριξη τρεχαγυρευόπουλος. Στις περισσότερες περιπτώσεις (όχι σε όλες, έχει και πατάτες), για να πάρεις κάτι αντίστοιχο ποιοτικά σε άλλη φίρμα, πρέπει να δαπανήσεις πολύ περισσότερα λεφτά από αυτά που ζητάει το Lidl. Οι ηλεκτρικές του συσκευές άλλωστε, δεν είναι αυτό που πουλάει κατά βάση. Το Lidl είναι σούπερ μάρκετ, και τα έξτρα που φέρνει κατά καιρούς είναι σε τιμές χώμα επειδή απλά ο ρόλος τους είναι αυτός του κράχτη.
mr.Vox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Για τι μιλας, για ερασιτεχνες? Οι επαγγελματιες θιγονται απο τη πειρατια. Η εταιρια που πουλαει τον δισκο του Νταλαρα του 1975 φυσικα και πρεπει να πληρωθει, οπως θα ηθελες κι εσυ στη θεση τους. Εξαλλου ο δισκος δε βγαινει μονος του, εχει εξοδα. Επειδη δε κλεινουν τα πειρατικα σαϊτς δε σημαινει οτι μπορουμε ελευθερα ολοι να παρανομουμε. Εντος θεματος ειμαστε απο την αποψη οτι το πικαπ κοστιζει οπως κοστιζει και η μουσικη που μπορουμε να βρουμε στο διαδικτυο. Να "ψηφοποιησεις" τον δικο σου δισκο μπορεις. Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Άλλωστε έχεις δει πολλά δισκοπωλεία να ανοίγουν; Ελαχιστότατα έχουν απομείνει στο κέντρο της Αθήνας. Επαρχία δεν το συζητάμε. Άνοιξε εσύ ένα και θα σε προτιμήσουμε. Όπως και να έχει είμαστε σε άλλη εποχή. Συμφέρει να κατεβάσει κάποιος επί πληρωμή το υλικό αυτό όπως από το Itunes παρά να μπει σε αυτή την διαδικασία αν θέλει ποιότητα. Υπάρχουν και άλλα site πώλησης μουσικής με flac και μη απολεστικό υλικό. Δεν θα πληρώσω όμως τα δικαιώματα του δίσκου δέκα φορές. Τελικά είσαι ένα πνεύμα αντιλογίας. Πάντα μιλάω για το υλικό που έχω ήδη αγοράσει κατά συνέπεια πληρώσει. Βουρ για το πικάπ λοιπόν να κάνετε τις εγγραφές σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις