Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πικαπ για βινυλιο την επομενη βδομαδα, με usb συνδεση.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1593

279337_03_f.jpg

Μακριά από την μάρκα ION. Προϊόντα χαμηλής ποιότητας με κάκιστη αναπαραγωγή ήχου. Κυκλοφορούσαν παρόμοια σε καταστήματα ηλεκτρονικών της Αθήνας πριν κάποιο καιρό

Δημοσ.

Μακριά από την μάρκα ION. Προϊόντα χαμηλής ποιότητας με κάκιστη αναπαραγωγή ήχου. Κυκλοφορούσαν παρόμοια σε καταστήματα ηλεκτρονικών της Αθήνας πριν κάποιο καιρό

Ναι, αλλά δοκιμή, επιστροφή, επιστροφή χρημάτων, συν τρία χρόνια εγγύηση!

(Άντε ρε wash, εγώ θα τα λέω;; :P :D ).

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, αλλά δοκιμή, επιστροφή, επιστροφή χρημάτων, συν τρία χρόνια εγγύηση!

(Άντε ρε wash, εγώ θα τα λέω;; :P :D ).

Δεν πρέπει να σκεπτόμαστε έτσι. Ίσως κάποιος το εκμεταλλευτεί αυτό. Να γράψει τα βινύλια του σε mp3 και να το γυρίσει πίσω.

Προχθές Παρασκευή που πήγα το βράδυ γύρω στις επτά να πάρω κάτι όλοι οι πάγκοι με τα ρούχα ήταν ανακατεμένοι με ανοιχτές συσκευασίες χύμα παντελόνια, συσκευές, βρακιά ότι θες όλα ανάκατα.

Φοβάμαι ότι το lidl με όλα αυτά κάποια στιγμή θα αρχίσει άλλη τακτική αντιμετώπισης στους πελάτες που είναι τελικά απαράδεκτα κακομαθημένοι.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν πρέπει να σκεπτόμαστε έτσι. Ίσως κάποιος το εκμεταλλευτεί αυτό. Να γράψει τα βινύλια του σε mp3 και να το γυρίσει πίσω.

Προχθές Παρασκευή που πήγα το βράδυ γύρω στις επτά να πάρω κάτι όλοι οι πάγκοι με τα ρούχα ήταν ανακατεμένοι με ανοιχτές συσκευασίες χύμα παντελόνια, συσκευές, βρακιά ότι θες όλα ανάκατα.

Φοβάμαι ότι το lidl με όλα αυτά κάποια στιγμή θα αρχίσει άλλη τακτική αντιμετώπισης στους πελάτες που είναι κακομαθημένοι.

Πιο πολύ για πλάκα το έγραψα, συμφωνώ με αυτά που λες. Και καλά έκανες και έγραψες και για την ποιότητα του ίδιου του προϊόντος!  

Δημοσ.

...να γιατί είναι αξιέπαινο το παρόν θρεντ : Ούτε που μου 'χε περάσει απ' το μυαλό η συγκεκριμένη διαδικασία.

...θα πάω να τ' αγοράσω όταν έρθει και θα το ξεσκίσω στις αντιγραφές για έναν μήνα  :P

... 

• Like 4
Δημοσ.

Άσχετο και offtopic αλλά το αναφέρω λόγο της προσφοράς αυτής του lidl

Δεν αξίζει να μπει κάποιος στην διαδικασία αντιγραφής  δίσκωv βινυλίου και μετατροπή τους σε ψηφιακή μορφή μιας και όλα σχεδόν υπάρχουν στο internet και σε άριστη ποιότητα flac. Επίσης η διαδικασία να ονομάσει ή να δημιουργήσει κενά από ένα δίσκο, δηλαδή αν ο δίσκος έχει 10 μουσικά κομμάτια πρέπει να ορίσει αρχή και τέλος του κάθε κομματιού ώστε να μην λαμβάνεται ο δίσκος ως ένα μουσικό κομμάτι.

Αυτό για να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μετά. Θέλω να ακούσω το πέμπτο τραγούδι του δίσκου πχ.

Υπάρχουν βέβαια προγράμματα που το κάνουν αλλά δεν αναγνωρίζουν πάντα το κενό. Πολλές φορές μάλιστα χαμηλά περάσματα του ήχου ή τα χρατσς-χρουτς του δίσκου  τα αναγνωρίζουν ως κενό ή κομμάτι...και γίνεται χαμός.

Για ένα δίσκο 40 λεπτών ίσως χρειασθείς και μιάμιση ώρα δουλειά και βάλε.

Το είχα κάνει παλαιότερα με ένα κανονικό πικάπ το οποίο το είχα συνδέσει μέσω ενισχυτή με ένα cd recorder της philips. Μεγάλη ταλαιπωρία αν θες καλό αποτέλεσμα.

Μόνο αν έχεις κάποιους δίσκους τους οποίους δεν μπορείς να βρεις πουθενά σε άλλο μέσο θα έλεγα ότι αξίζει.

Αυτά βέβαια πρέπει να τα πούμε αναλυτικά σε ένα thread. Μετατροπή ήχου βινυλίου και άλλων αναλογικών μέσων σε ψηφιακή μορφή.

B)

• Like 2
Δημοσ.

Φοβάμαι ότι το lidl με όλα αυτά κάποια στιγμή θα αρχίσει άλλη τακτική αντιμετώπισης στους πελάτες που είναι τελικά απαράδεκτα κακομαθημένοι.

Για γερμανική επιχείρηση μόνο γερμανική πειθαρχία δεν έχει τελικά! :D

Άσχετο, τις προάλλες είχα περάσει από τα Jumbo και είχε εμφανές ταμπελάκι ότι απαγορεύεται η κατανάλωση προϊόντων εντός του καταστήματος...

Δημοσ.

τά ρούχα ανακατεμένα αντε τό προσπερνάς...

γιά τά δίποδα ζώα πού εξακολουθούν νά βάζουν τά βρωμοχέρια τους μέσα στούς ξηρούς καρπούς ,αυτό δέν ξεπερνιέται μέ τίποτα...

ξεφτίλισα τό σάββατο εναν 70άρη (καλοντυμένος μάλιστα) στό κατ/μα αλίμου πού περνώντας από εκεί 5-6 φορές εβαζε τήν χερούκλα του κ βούταγε ,φώναξα δυνατά τί κατάσταση ειναι αυτή κλπ σέ εναν υπάλληλο τού λίντλ πού ηταν στά 15-20 μέτρα πιό πέρα γιά νά τό  ακούσει ολο το μαγαζί κ γιά νά ντραπεί κ ο κλεφτοβρωμιάρης ...ενώ ειχε εκεί κοντά πάνω από 40-50 ατομα μόνο μιά κοπέλα εβαλε κ αυτή τίς φωνές οι υπόλοποι στήν κοσμάρα τους...

εξω εχει 4-5 θέσεις parking γιά αμέα ολες ηταν πιασμένες από αμέα στόν εγκέφαλο...

τελικά τίποτα δέν μάς σώζει...

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό με τις θέσεις για τα ΑΜΕΑ είναι πλέον συνηθισμένο. Η είδηση είναι να δεις τις θέσεις κενές ή να τις χρησιμοποιούν άτομα που το δικαιούνται. Αυτό όχι μόνο στο lidl αλλά και αλλού. Με τους ξηρούς καρπούς το είδα και εγώ στο κατάστημα του Ελληνικού με μια γυναίκα γύρω στα 40 που κρυβόταν κιόλα σε μια γωνία και τους καταβρόχθιζε.

Αυτό πάλι που δεν μου άρεσε είναι που χτύπαγε ο συναγερμός σε άτομα που είχαν πληρώσει τα πράγματα που είχαν αγοράσει και τους έβαζαν στην διαδικασία επανελέγχου. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο.  

Μου έχει συμβεί και μένα και μάλιστα διαμαρτυρήθηκα. Είναι ευαίσθητα πράγματα αυτά.Ο άλλος που σε βλέπει από μια απόσταση βάζει διάφορα στο μυαλό του.

Παρασκευή μια ώρα πριν το κλείσιμο γινόταν γενικώς ένα μπάχαλο και ο κυριότερος λόγος ήταν η Ελληναράδικη νοοτροπία..

Μου έχει συμβεί και μένα.

Δημοσ.

'Καταργησανε' το κριτσινακι με το δαμασκηνο και το συκο....

---

Λετε η πωλητρια που μου εκανε την...παρανομη αλλαγη στα μποξερακια, να αντιμετωπισε κανενα προβλημα;

Δημοσ.

'Καταργησανε' το κριτσινακι με το δαμασκηνο και το συκο....

---

Λετε η πωλητρια που μου εκανε την...παρανομη αλλαγη στα μποξερακια, να αντιμετωπισε κανενα προβλημα;

Ναι, την μαστιγώνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα υπόγεια του καταστήματος και εσύ φοράς ατάραχος το μποξεράκι ενώ μας γράφεις από το μακμπουκ ερ προ μπουκ σου.

• Like 6
Δημοσ.

Ναι, την μαστιγώνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα υπόγεια του καταστήματος και εσύ φοράς ατάραχος το μποξεράκι ενώ μας γράφεις από το μακμπουκ ερ προ μπουκ σου.

...και επειδή ήταν σοβαρό παράπτωμα, δουλεύουν το μαστίγιο με τις μεταλλικές άκρες, όχι το απλό.

• Like 1
Δημοσ.

...φανταστείτε η εν λόγω πωλήτρια να έχει αυχενικό ξέρω 'γω

και τώρα που γύρισε ο καιρός να έχει φορέσει κολάρο.

Πάει ο Μέντορας στο Λιντλ αυριομεθαύριο, 

και

με το που την βλέπει

στο ταμείο

με το κολάρο,,,,,

Maluco.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Για πολλους μηνες ειχε διαθεσιμα εκεινα τα ωραια μικρα παστελακια με διαφορους ξηρους καρπους, σε μεγαλη ποικιλια.

Πλεον δεν τα φερνει ουτε αυτα...

:(

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...