Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μέτρο μια φορά δεν είναι το να πετυχαίνεις έναν σεφ σε κανάλι που να του την έχει βαρέσει και να την έχει δει γκρηκ κουζίν τουντέι. Το θέμα είναι τί ξέρει και τί φτιάχνει ο κόσμος στα σπίτια του αλλά και στα εστιατόριά του και πόσο έχει εισχωρήσει το ελληνικό κουζινικό στοιχείο στην καθομιλουμένη του.

Όσο περί σπανακόπιτας, εκτός από έναν μπούλη φορτηγατζή σε μια διαφήμιση -της Μύθος νομίζω- που κέρναγε τον κόσμο "λιτλ γκρηκ σπίνατς πάις" κάπου σε Τεκτονικά εδάφη, αλλού δε θυμάμαι να μιλάνε γι' αυτήν. Το να έχεις άποψη δε λέει και τίποτα, το θέμα είναι οι εντυπώσεις που έχεις. Και νομίζω ότι οι δικές σου -για το παρόν ζήτημα- είναι υπερεκτιμημένες.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα απο Ελληνικα εστιατορια ηξεραν τις συνταγες που ηξεραν .Τελος παντων στην Ελλαδα ολοι εχουν αποψη ειδικα για πραγματα που δεν εχουν ιδεα .Εγω δεν το υποστηριζω αυτο .Δεν θα σου ελεγα κατι που δεν εχω ασχοληθει .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά το ecoli, μια σε κιμά,μια σε λουκάνικα και μια σε μπιφτεκάκια, να κι αυτό.

Μετά σου λέει είναι φθηνά.

Δημοσ.

Μετά το ecoli, μια σε κιμά,μια σε λουκάνικα και μια σε μπιφτεκάκια, να κι αυτό.

Μετά σου λέει είναι φθηνά.

Offtopic : Κάθε φορά που βλέπω το nick σου διαβάζω ksanaxeso.

...απλά επειδή πάει ωραία με το θέμα του topic.

Δημοσ.

Όποιος ψωνίζει από τα Lidl μάλλον είναι τζογαδόρος....γουστάρει να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα :lol:

Ο ΕΦΕΤ δεν πρέπει να λαδώνεται λογικά.....δεν εξηγείται αλλιώς!

Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος!!!!!

Δημοσ.

...απλά επειδή πάει ωραία με το θέμα του topic.

εγώ διαβάζω κάνε σάξο(σιτροέν?)

όσο για τα lidl απλά :eek:

Δημοσ.

Όποιος ψωνίζει από τα Lidl μάλλον είναι τζογαδόρος....γουστάρει να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα :lol:

Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος!!!!!

Θυμηθείτε όμως πως ξήλωσαν τον πρώην πρόεδρο του ΕΦΕΤ όταν πήρε το πρώτο δείγμα από το LIDL.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Καταρχήν η lidl "έδωσε" μόνη της τον εαυτό της μετά απο ποιοτικό έλεγχο που έκανε η ίδια.Πιθανότατα λαδώνει τον ΕΦΕΤ για να τα ρουφιανεύει μόνη της τον εαυτό της :-D

Για το αν παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα με αγορές απο το lidl διαφωνώ επίσης.Πιθανός δεν το ξέρεις αλλά η εταιρία που φτιάχνει τον χαλβά δεν είναι η lidl, είναι ο όμιλος του Χαίτογλου που παράγει τον καταπληκτικό Μακεδονικό Χαλβά: http://www.haitogloubros.com/el/products/halva.htm (επίσης προτείνω να δοκιμάσετε και την μαρμελάδα Νάουσσα ;) )

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από την επιχείρηση «Lidl Hellas» για τη διακίνηση προϊόντος χαλβά, στο οποίο, ύστερα από αυτοελέγχους της επιχείρησης, ανιχνεύτηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella, με αποτέλεσμα το τρόφιμο να καθίσταται επιβλαβές για τη δημόσια υγεία. Πρόκειται για χαλβά με γεύση βανίλια, με την εμπορική επωνυμία «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε συσκευασία των 400 g, με αριθμό παρτίδας L01 222 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 01.12.2013, το οποίο παράγεται, για λογαριασμό και με ευθύνη της «Lidl Hellas», από την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε.». Η επιχείρηση «Lidl Hellas» προχώρησε σε ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την εσωτερική αγορά. Από πλευράς ΕΦΕΤ είναι σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να ψωνίζουμε απο όπου πουλάνε τα κρουασάν "trendy" επειδή βρέθηκε μούχλα

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=442

Salmonella spp σε βούτυρο carrefour

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=433

σκουλήκια σε σοκολάτα carrefour

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_newID=431

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...