mentoras99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αγορασα για 2η φορα τζην livergy, και φαινεται πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα του. Βεβαια, με το ζορι βρηκα νουμερο, αφου ως γνωστον δουλευω και μονο απογευμα μπορω να παω. Ειχαν πεσει 'ακριδες' και τα ειχαν πελεκησει ολα, αλλα τελικα βρηκα ενα μοναδικο κομματι οπως το θελα (γιατι ειχαν μεινει ασχετα νουμερα και αλλα που ηταν στυλ 'λαμε'), και το πηρα. Πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη, και λεω 'πιστευω', γιατι δεν τα εχω δοκιμασει στον χρονο(και το προηγουμενο μολις περυσι το πηρα), αλλα τι στην ευχη, τζην ειναι, δεν θα κρατησει καποια χρονια και να ειναι σε καλη φόρμα;
pano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βεβαια, με το ζορι βρηκα νουμερο, αφου ως γνωστον δουλευω και μονο απογευμα μπορω να παω. Εγώ πάντως φίλε μου οφείλω να σου πω ότι τώρα τό'μαθα και δεν είμαι και χθεσινός στο forum. 8
mentoras99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως φίλε μου οφείλω να σου πω ότι τώρα τό'μαθα και δεν είμαι και χθεσινός στο forum. Ε οι περισσοτεροι εδω μαλλον ξερουν οτι εχω κανει παραπονα κι εγω και αλλοι, οτι οσοι δουλευουμε πρωινα, δεν προλαβαινουμε σχεδον ποτε προσφορες, αφου μεχρι το απογευμα δεν εχει μεινει 'λεπι'....
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Οταν αγοραστηκε η Αγροτικη απο την Πειραιως, η Αγροτικη δουλευε κανονικα μεχρι να ενσωματωθει, δεν υπολειτουργουσε. Και τι σχέση έχει η μια περίπτωση με την άλλη? Η Αγροτική δεν χρειαζόταν πχ κάποιον τυρέμπορο να της δίνει βερεσέ εμπόρευμα ώστε να μπορεί να λειτουργεί κανονικά, ούτε είχε πτωχεύσει πριν την συγχώνευση. Δηλαδη ο Σκλαβενιτης τωρα περιμενει καποια δικαστικη αποφαση? Τα λεφτα τα εχει δωσει? Αυτό ακριβώς έγραψε ο από πάνω, πως περιμένουν απόφαση δικαστηρίου, διάβασε καλύτερα αυτό που έκανες quote. Και για τα λεφτά έγραψε, είναι απαραίτητη η χρηματοδότηση από τράπεζες. Και οι πιστωτές πρέπει να εγκρίνουν το σχέδιο.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ρε μεγάλε έλεος. Ενω σου εξήγησα παραπάνω δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις. Πάμε πάλι... Pωτησα: Eχει αγοράσει κανεις κατα το παρελθόν τα μποτάκια livergy sneakers? και χωρίς να σε αφορά η ερώτηση (γιατι δεν έχεις αγοράσει) άρχισες να λες οτι θες. Οπότε τι είναι αυτα που λες και ποιος ξεκίνησε τι? Εισαι απίστευτος. ...είσαι καλά ρε...τεράστιε; Ή είχες γράψει πουθενά "αν δεν τα έχετε αγοράσει παρακαλώ μην ασχολείστε" για να σεβαστώ την επιθυμιάρα σου; ...πάμε πάλι, όπως λες κι εσύ (...μιας και το έχεις βάλει αμέτι-μωχαμέτι να μην θες να καταλάβεις...) : Το αρχικό μου σχόλιο το έκανα ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ. Δεν γούσταρες; Δικαίωμά σου. Αλλά να μου λες ότι "άρχισα να λέω ό,τι ήθελα", παραπάει. ...αλλά από την στιγμή που πειράχτηκες με το "...όλα ξεκίνησαν όταν κάποιο μέλος που...", λες και σε...κατηγόρησα ότι "εσύ έχεις την ευθύνη για ό,τι ακολούθησε" (οι κουβέντες που έκανα με άλλους 2-3, για αρκετά ποστ), μάλλον δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε μεταξύ μας, διότι για να συννεννοηθούμε, θέλει πολλή δουλειά όπως βλέπω και δεν έχω ούτε τον χρόνο αλλά ούτε καν πια την διάθεση. Πίστεψέ το. Θα κάνω μια εξαίρεση και θα βγω για μια τελευταία φορά off-topic. Δεν ξέρω για κάποιους αν τους φαίνεται γελοίο και αν νιώθουν ξεφτίλα να επιστρέψουν το χρησιμοποιημένο προιόν (που φυσικά δικαιούνται και νομιμοποιούνται να το κάνουν αν θέλουν) όμως άλλος μπορεί να μην θέλει να το επιστρέψει γιατί δεν γουστάρει ο άνθρωπος που θα το αγοράσει μετά να πάρει ένα "χρησιμοποιημένο" παπούτσι (προφανώς δεν αναφέρομαι στο να το δοκιμάσει πχ. για 10 λεπτά και να το επιστρέψει αλλά περισσότερο) γιατί και ο ίδιος δεν θα γούσταρε κάτι τέτοιο. Δεν έχει καμία σημασία τι λένε οι άλλοι. Επίσης, δεν έχει καμία σημασία αν θεωρείται ξεφτίλα ή όχι, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παραπάνω που έγραψα. Οπότε οι "τρίτοι" και το να σκέφτεται τι θεωρούν οι άλλοι δεν τον ενδιαφέρουν. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και πόσοι είναι με το παραπάνω σκεπτικό αλλά σε μια τέτοια κατηγορία ανήκω κι εγώ. Και γι' αυτό σου είπα και πριν ότι έχεις βγάλει τα δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα. Κάτι που βέβαια δεν είναι δικό μου πρόβλημα. ...το δικό σου πρόβλημα όμως αδερφέ είναι ότι σχολίαζες εμένα που αναφερόμουν σε αυτούς που το θεωρούν "γελοίο" και "ξεφτίλα" - και μετά μου έλεγες ΕΜΕΝΑ περί "συμπερασμάτων". Όπως και το ότι "δημιουργείς θέμα εκ του μη όντος", καθώς (μια και κατ' εσένα το θέμα είναι να μη γυρίσει κάποιος παπούτσι πολυφορεμένο για διάστημα πχ ενός μήνα, "σεβόμενος τον επόμενο αγοραστή του") όποιος γυσρίσει παπούτσι που είτε έχει πάρει φόρμα ποδιού, είτε έχει σκιστεί/γδαρθεί/λερωθεί ή έστω παπούτσι που θα βρωμά και θα ζέχνει, α) ...ούτε που πρόκειται να το ξαναβάλουν οι λιντλαίοι στα ράφια (υπάρχουν και προϊόντα που πάνε προς καταστροφή, ξέρεις, μετά από σχετική "γνωμάτευση"). β) ...και άντε πες βρίσκεται κάποιο βλήμα και το κάνει, ο ΚΑΘΕ πελάτης (πέραν των διαννοητικά καθυστερημένων, που μάλλον δεν υφίστανται ως πελάτες) που θα το εντοπίσει, όχι μόνο δεν θα το πάρει, αλλά μη σου πω ότι θα βρει αφορμή να τα χώσει στον υπεύθυνο της βάρδιας της στιγμής. Είπα κι εγώ την τελευταία φορά "να σ' αφήσω ήσυχο", αλλά αφού κάνεις εξαιρέσεις, τί να κάνω κι εγώ. 1
Alx1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Προσεξατε το νεο φυλλαδιο? Γραφουν "Εμεις το εχουμε ψαξει με την ποιοτητα. Γι αυτο δεν εχουμε παγκο" Το ειχα δει αυτο με τον παγκο και λυθηκα στα γελια. Θεος οποιος το σκεφτηκε! Ότι και καλά τώρα δεν το ξέρατε, και πέφτετε από τα σύννεφα φάση. Δεν πειράζει παιδιά, ποτέ δεν είναι αργά να μαθαίνετε νέα πράγματα ...το μόνο στο οποίο έχει κάποιο νόημα το πόιντ σου αδερφέ, είναι ότι την πρώτη φορά που θα δεις το "πολύπλοκο" καντράν, θα ζοριστείς λίγο, και μόνο που θα προσαπθείς να το "αποκρυπτογραφήσεις". Όμως, απ' όσο ξέρω τουλάχιστον, ΟΛΟΙ οι φούρνοι έχουν "κλικ-εντ-γκόου" κουμπάκια. Συνήθως δηλαδή πατάς το "κεντρικό", ΑΠΛΩΣ, και σου δίνει ένα ντηφόλντ χρόνο (από μισό έως ένα λεπτό) "ζεστάματος", και κάθε φορά που το πατάς, αυξάνεται. Με 1-2 (ή 3-4 τεσπα) συνεχόμενα κλικς δηλαδή, έχεις ζέσταμα πιάτου. Σούμα : και "μπερδεμένο" καντράν να έχει, δεν χρειάζεσαι να σπας κεφάλι να μάθεις να το λειτουργείς. Δεν λέω ότι ο φούρνος είναι δύσκολος στην χρήση. Δεν ξέρω καν αν είναι εύκολος ή όχι. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα δουλέψει out-of-the-box. Θα θέλει μελέτη στις οδηγίες χρήσης, και θα θέλει και κάποιες δοκιμές πριν μάθεις να τον χρησιμοποιείς. Ε, αυτή η διαδικασία δεν είναι απαραίτητη με τον άλλο, πώς να το κάνουμε τώρα. Κάποια στιγμή είχα έναν τέτοιο φούρνο, μάρκας Carrefour Home, έκατσα διάβασα τις οδηγίες, έμαθα ένα ή δυο προγράμματα που χρησιμοποιούσα συχνότερα και αυτό ήταν. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες πήγαν στράφι. Και τα υπόλοιπα προγράμματα και λειτουργίες που επίσης μελέτησα στην αρχή, σε μία εβδομάδα δεν θυμόμουν τίποτα.
iordanis77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ότι και καλά τώρα δεν το ξέρατε, και πέφτετε από τα σύννεφα φάση. Δεν πειράζει παιδιά, ποτέ δεν είναι αργά να μαθαίνετε νέα πράγματα Ποιό δε ξεραμε, οτι το lidl δεν εχει παγκο ή οτι ειναι ψαγμενοι με τη ποιοτητα? Ελπιζω να εχεις αντιληφθει το ευφυολογημα του σλογκαν αυτου. 1
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με τον πάγκο, ούτε τι θέλουν να πουν αυτοί, ούτε εσείς!
iordanis77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με τον πάγκο, ούτε τι θέλουν να πουν αυτοί, ούτε εσείς! Μην ανησυχεις, εδω ειμαστε για να εξηγουμε :ο) Λενε οτι εχουν top ποιοτητα, αρα δε χρειαζονται "παγκο" με δευτερατζες[βλ. παγκο ομαδας] Εν τω μεταξυ παγκο με αλλαντικα-τυρια δεν εχει το lidl. Και τι σχέση έχει η μια περίπτωση με την άλλη? Η Αγροτική δεν χρειαζόταν πχ κάποιον τυρέμπορο να της δίνει βερεσέ εμπόρευμα ώστε να μπορεί να λειτουργεί κανονικά, ούτε είχε πτωχεύσει πριν την συγχώνευση. Ο τυρεμπορας δεν θα πληρωθει απο τον Σκλαβενιτη? Παλι στο βερεσε θα τον εχει? Τοτε θα εξακολουθησει να ειναι αδειο το μαγαζι. Αυτό ακριβώς έγραψε ο από πάνω, πως περιμένουν απόφαση δικαστηρίου, διάβασε καλύτερα αυτό που έκανες quote. Και για τα λεφτά έγραψε, είναι απαραίτητη η χρηματοδότηση από τράπεζες. Και οι πιστωτές πρέπει να εγκρίνουν το σχέδιο. Αρα ο Σκλαβενιτης θα πληρωσει τους πιστωτες με δανειο που θα παρει απο τις τραπεζες? Ετσι γινομαι κι εγω διασωστης του Καρφουρ 1
dollyyy19 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ετσι δουευουν οι εταιριουλες και γιγαντωνονται.others people money,others bank money.και τα κερδη στην τσεπη-ελβετια.αυτο ηθελαν και οι τραπεζες. 1
Alx1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με τον πάγκο, ούτε τι θέλουν να πουν αυτοί, ούτε εσείς! Πάγκος και ποιότητα δεν πάνε μαζί. Θα προσθεσω οτι ουτε καν με οικονομια δεν πανε μαζι. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2016 από Alx1
pigeon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δεν λέω ότι ο φούρνος είναι δύσκολος στην χρήση. Δεν ξέρω καν αν είναι εύκολος ή όχι. Αυτό που λέω είναι ότι δεν θα δουλέψει out-of-the-box. Θα θέλει μελέτη στις οδηγίες χρήσης, και θα θέλει και κάποιες δοκιμές πριν μάθεις να τον χρησιμοποιείς. Ελεος με τις "μελέτες" και τις φιλοσοφίες ρε παιδιά, φούρνος είναι δεν είναι απογείωση αεροπλάνου. Τον βάζεις στο ρεύμα, βάζεις μέσα το πιάτο με το φαι που θες να ζεστάνεις, πατάς το μεγάλο στρογγυλό κουμπί μια φορά = 30 δευτερα, δυο φορές = 1 λεπτό κτλ. μέχρι 90 λεπτά φτάνει, περιμένεις να τελειώσει. Αν θες να σταματήσεις πρίν, υπάρχει κουμπί [stop], το τελευταίο κάτω δεξιά. Αλλος τρόπος, γυρνάς απλά το μεγάλο κουμπι δεξιά/αριστερά, η οθόνη γράφει χρόνο, όταν το φτάσεις εκεί που θες το πατάς μια μέσα και περιμένεις.
Alx1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ελεος με τις "μελέτες" και τις φιλοσοφίες ρε παιδιά, φούρνος είναι δεν είναι απογείωση αεροπλάνου. Τον βάζεις στο ρεύμα, βάζεις μέσα το πιάτο με το φαι που θες να ζεστάνεις, πατάς το μεγάλο στρογγυλό κουμπί μια φορά = 30 δευτερα, δυο φορές = 1 λεπτό κτλ. μέχρι 90 λεπτά φτάνει, περιμένεις να τελειώσει. Αν θες να σταματήσεις πρίν, υπάρχει κουμπί [stop], το τελευταίο κάτω δεξιά. Αλλος τρόπος, γυρνάς απλά το μεγάλο κουμπι δεξιά/αριστερά, η οθόνη γράφει χρόνο, όταν το φτάσεις εκεί που θες το πατάς μια μέσα και περιμένεις. Ξεκινας να γραψεις ενα υποτιθεται διαφορετικο πραγμα, και καταληγεις να γραψεις το ιδιο με μενα με αλλα λογια. Τι να πω τωρα; μαλλον ευχαριστω Επειτα ολα αυτα ειναι ελαφρως ασχετα με το αρχικο μηνυμα στο οποιο απανταω, και στο οποιο δεν υπαρχει πλεον ζητημα, καθως αυτος που ρωτησε καλυφθηκε ηδη.
pano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ελεος με τις "μελέτες" και τις φιλοσοφίες ρε παιδιά, φούρνος είναι δεν είναι απογείωση αεροπλάνου. . Και αν βάλεις έναν ιμάντα από κάτω που να κινείται ανάποδα,θα πετάξει το φουρνάκι,τι λέτε; 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις