thant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) όλα ξεκίνησαν από το μέλος που είχε αμφιβολίες αν τα ωραία του (και πιθανώς "μετρημένα") Ευρώ, θα πάνε στράφι μέσα σε 2 βδομάδες, "αν πάρει μποτάκια από το Λιντλ". Ρε μεγάλε έλεος. Ενω σου εξήγησα παραπάνω δεν καταλαβαίνεις ή δεν θες να καταλάβεις. Πάμε πάλι... Pωτησα: Eχει αγοράσει κανεις κατα το παρελθόν τα μποτάκια livergy sneakers? και χωρίς να σε αφορά η ερώτηση (γιατι δεν έχεις αγοράσει) άρχισες να λες οτι θες. Οπότε τι είναι αυτα που λες και ποιος ξεκίνησε τι? Εισαι απίστευτος. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από thant 1
iordanis77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Προσεξατε το νεο φυλλαδιο? Γραφουν "Εμεις το εχουμε ψαξει με την ποιοτητα. Γι αυτο δεν εχουμε παγκο" ...είναι μπλεγμένο το πράγμα, αλλά έχει. Πχ για μια μερίδα του κόσμου, έχει νόημα (καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία) να ξέρει σε ποιάς εθνικότητας τσέπη καταλήγουν. Έστω απλά για "ψυχολογικούς" λόγους. Μπαα σημασια δε δινουν, η δικη τους τσεπη τους ενδιαφερει. Σημασια μπορει να δωσουν για ελληνικα προϊοντα, αλλα για την εθνικοτητα της εργοδοσιας οχι, εξισου τους απεχθανονται. Από πρακτικής πλευράς, επίσης έχει σημασία το πού τελικά καταλήγουν, διότι αν τα τελικά κέρδη φεύγουν εκτός χώρας, πρώτον σημαίνουν τόσο απλά μείωση νομισματικής κυκλοφορίας εδώ (το χαρτί καθαρά δηλαδή), και δεύτερον αλλιώς είναι το διακινούμενο χρήμα να παραμένει εντός συνόρων, σε τσέπες που κατόπιν θα επανεπενδύσουν και πάλι εντός και αλλιώς το συγκεκριμένο χρήμα να οδεύει κάπου αλλού. Μπλακ χιουμορ κανεις φιλε μου? Κανεις δεν επενδυει πια στο ελαντα. Δεν είναι δηλαδή "ρατσιστικό" το θέμα = μας πειράζει να τα μαζεύει κάποιος μη-Έλληνας, αλλά καθαρά πρακτικό. Δεν θετω... ρατσιστικο θεμα, ουτε λεω οτι με πειραζει αν τα μαζευει καποιος μη-ελληνας. Ελληνικες Υπεραγορες Σκλαβενιτης θα λεγεται η νεα εταιρία ,μεταβατικα θα υπάρχει το παλιο ονομα Στο Καρφουρ της περιοχης μου το καταστημα ειναι ακομα μισοαδειο απο ειδη, το προσωπικο και οι πελατες ελαχιστοι... Πότε θα το γεμισει ο Σκλαβενιτης να λειτουργησει κανονικα? 1
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Έχει τέτοια υπηρεσία στα Lidl; Η δουλεύεις εκεί; Πως μπερδευτηκα.. αλλου ηθελα να το γραψω, οτι να ναι. Σορυ 1
chill Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Είχε βγει ποτέ στο παρελθόν αυτό το αερόθερμο; http://www.lidl-hellas.gr/el/mpanio.htm?action=showDetail&id=59214 Ότι silvercrest έχω πάρει έχει βγει τουμπανέ, just asking για καμιά γνώμη σε απόδοση.
vgiozo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Είχε βγει ποτέ στο παρελθόν αυτό το αερόθερμο; http://www.lidl-hellas.gr/el/mpanio.htm?action=showDetail&id=59214 Ότι silvercrest έχω πάρει έχει βγει τουμπανέ, just asking για καμιά γνώμη σε απόδοση. Κι εγώ ψήνομαι για το συγκεκριμένο...συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η ενεργειακή του απόδοση - πέρα από την θερμαντική, γιατί το παλιό (20ετίας) που έχω είναι ικανό να μου ρίξει την ασφάλεια όταν το ανοίγω στην ανώτερη κλίμακα. Αν το έχει δλδ κανένας και ξέρει αν είναι πχ Β ή Α ή Α+ κτλ.
mentoras99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Κι εγώ ψήνομαι για το συγκεκριμένο...συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η ενεργειακή του απόδοση - πέρα από την θερμαντική, γιατί το παλιό (20ετίας) που έχω είναι ικανό να μου ρίξει την ασφάλεια όταν το ανοίγω στην ανώτερη κλίμακα. Αν το έχει δλδ κανένας και ξέρει αν είναι πχ Β ή Α ή Α+ κτλ. Τι εννοεις ενεργειακη αποδοση; Ως γνωστον αυτα καινε...'τα αντερα τους'...τα μονα(τα θερμαντικα σωματα οπως και τα λαδιου καλοριφερ) που εκ φυσεως δε γινεται να κανεις σοβαρη οικονομια στο ρευμα που καινε.
swkhj Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ...γραψε αερόθερμο με μικρα και με τονο http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-208B1729-C6B586E1/lsp/hs.xsl/searchpage.html?action=search&searchType=search1&searchText=%CE%B1%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF&x=65&y=5 Βγαζει τεσσερα! ιδια εμφανισιακα αρα εχει ξαναφερει το ιδιο η καπως παρομοιο...
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στο Καρφουρ της περιοχης μου το καταστημα ειναι ακομα μισοαδειο απο ειδη, το προσωπικο και οι πελατες ελαχιστοι... Πότε θα το γεμισει ο Σκλαβενιτης να λειτουργησει κανονικα? Στην Ελλαδα ζεις ,οι διαδικασίες αργουν .Οταν αποφασισει το δικαστηριο για την βιωσιμοτητα του σχεδιου που εχει κατατεθεί ,και όταν δώσουν οι τραπεζες εγκριση με χρηματοδοτιση.Αν όλα πανε καλα ,σταδιακα θα γίνουν όλα,θα περασει αρκετο χρονικο διαστημα.Μερικα καταστηματα θα κλεισουν ή θα συγχωνευτουν.
mentoras99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο τη σημερινή επισκεψη στο Lidl:Βρηκα τα γνωστα libergy μποξερακια! Δεν θυμομουν το νουμερο μου, και πηρα λαθος.Γυριζω σε dt πισω, αφου πηγα σπιτι κι ειδα το νουμερα απο τα προηγουμενα που ειχα παρει, και…ψυχρολουσια, η υπαλληλος (αρχικα) μου ειπε οτι δεν αλλαζουν!Οκ λεω, μα δεν το ανοιξα καν, δειτε, ταινια ασφαλειας, κουτι, τα παντα ολα απειραχτα, μολις πηγα σπιτι κι ειδα οτι πηρα λαθος νουμερο, ηρθα αμεσως πισω, δειτε, αθικτα τα κουτια-και φαινεται ρε παιδια αν εχει ανοιχτει το κουτι, εχει στρογγυλη ζελατινα κλπ. Να μην πολυλογω, επειδη η υπαλληλος με ψιλοθυμονταν ως πελατη, στη ζουλα για να με εξυπηρετησει πηρε πισω τα large και με αφησε να παρω τα medium, αλλα μου ειπε με το κεφαλι σκυμενο και προβληματισμενο, μην το πεις πουθενα, δεν γινεται, απαγορευεται, αχ και μας εγραψε και η καμερα…(πισω απο τα ταμεια….). Εφυγα σαν τον ‘κλεφτη’ απο το καταστημα…Οκ, δεν λεω, εσωρουχα δεν αλλαζονται, αλλα οταν εχεις ταινιες, κορδελιτσες, αυτοκολητα, και χιλια δυο πραγματακια που δειχνουν αν ανοιχτηκε το κουτι, ε το θεωρω και πολυ υπερβολη να μην αλλαζεις μη ανοιγμενο κουτι, αφου το περιεχομενο ειναι αθικτο, δεν μιλαμε για κανενα πανερι της λαικης…Αυτα, δυστυχως και ευτυχως(να ναι καλα η υπαλληλος…) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από mentoras99 2
DYEL Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το "πιστολι" νερου το εχει κανεις? Δεν ξερω αν λεγετε ετσι,αυτο το πραγμα που βαζεις στο λαστιχο και ριχνει νερο μονο οταν το πατας. στα 7 ευρω και εχει 10 ρυθμισεις για το πως σουταρει.
mentoras99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Για πρωτη φορα σημερα μετα απο ενα χρονο και βαλε, δεν βρηκα να αγορασω το κριτσινακι 'γλυκανθη' με την κρητικη συνταγη, με δαμασκηνο και συκο, λιγο κατω απο ευρω ηταν η τιμη του. Ελπιζω να μην το κατηργησαν εντελως, και να το ξαναφερουν.
user27 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Προσεξατε το νεο φυλλαδιο? Γραφουν "Εμεις το εχουμε ψαξει με την ποιοτητα. Γι αυτο δεν εχουμε παγκο" Το ειχα δει αυτο με τον παγκο και λυθηκα στα γελια. Θεος οποιος το σκεφτηκε!
thant Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 αλλα μου ειπε με το κεφαλι σκυμενο και προβληματισμενο, μην το πεις πουθενα, δεν γινεται, απαγορευεται Η υπάλληλος μπορεί να κοιμάται ήσυχη, κανείς δεν το έμαθε.. 3
iordanis77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Στην Ελλαδα ζεις ,οι διαδικασίες αργουν .Οταν αποφασισει το δικαστηριο για την βιωσιμοτητα του σχεδιου που εχει κατατεθεί ,και όταν δώσουν οι τραπεζες εγκριση με χρηματοδοτιση.Αν όλα πανε καλα ,σταδιακα θα γίνουν όλα,θα περασει αρκετο χρονικο διαστημα.Μερικα καταστηματα θα κλεισουν ή θα συγχωνευτουν. Οταν αγοραστηκε η Αγροτικη απο την Πειραιως, η Αγροτικη δουλευε κανονικα μεχρι να ενσωματωθει, δεν υπολειτουργουσε. Δηλαδη ο Σκλαβενιτης τωρα περιμενει καποια δικαστικη αποφαση? Τα λεφτα τα εχει δωσει?
mentoras99 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Η υπάλληλος μπορεί να κοιμάται ήσυχη, κανείς δεν το έμαθε.. Μην βρει και το μπελα της με την αλλαγη μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις