Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί εξακολουθούμε να το συζητάμε αυτό με την επιστροφή μεταχειρισμένων παπουτσιών;

Εγώ από απλή περιέργεια, δεν θα το έκανα.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θα 'πρεπε να το συζητάμε καν imho, ακόμα κι αν μιλάμε για παπούτσι που φορέσαμε για δύο λεπτά μέσα στο σπίτι.

Γιατί το παπούτσι δεν είναι μπλούζα να το βάλεις στο πλυντήριο στους 100°C να φύγει η λέπρα και οι μύκητες όσων το δοκίμασαν πριν από σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν την επωνυμία Μαρινόπουλος; Για ποιο λόγο;

Ελληνικες Υπεραγορες Σκλαβενιτης θα λεγεται η νεα εταιρία ,μεταβατικα θα υπάρχει το παλιο ονομα

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί εξακολουθούμε να το συζητάμε αυτό με την επιστροφή μεταχειρισμένων παπουτσιών;

...για να εμπεδώσετε κάποιοι ότι κάνετε χρήση δικαιώματος και όχι υπέρβασή του...;

Καλησπέρα παιδιά, τελικά ο φούρνος μικροκυμάτων (http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=58873) που έχει βάλει από χθες το lidl αξίζει (από άποψη ποιότητας κατασκευής);

Να διευκρινίσω ότι είμαι φοιτητής και ότι θα τον χρησιμοποιώ κυρίως για ξεπάγωμα και ζέσταμα και σπάνια για ψήσιμο (αν και θέλω να μου πείτε αν βολεύει το γκριλ). Οπότε με αυτό το κριτήριο θα με βόλευε;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!

...λεβεντιά, ό,τι και να σου πει κάποιος έδω, το θέμα είναι να δοκιμάσεις ο ίδιος τον φούρνο. Και αν πάνω στον μήνα συνειδητοποιήσεις προβλήματα, τον πας πίσω και παίρνεις λεφτά στο ακέραιο και χωρίς πολλά-πολλά.

Κατά τ' άλλα : από την στιγμή που έχει τρία ολόκληρα χρόνια εγγύηση αντικατάστασης, ναι σε συμφέρει να τον πάρεις. Κι ας τυχόν σου βγει υποδεέστερης ποιότητας κατασκευής. Υπ' όψιν ότι καν μεταφορικά θα χρεωθείς αν τελικά χρειαστεί να τον στείλεις κάποια στιγμή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις, μετά την πάροδο του μήνα που λέγαμε : τα αναλαμβάνουν αυτοί.

Φέρδερ μόαρ : ναι, "είναι αξιόπιστες" οι οικιακές συσκευές που διαθέτει το Λιντλ. Καλή ποιότητα κατασκευής, λειτουργικές - τα πάντα όλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και τάδε failure rate "μεμονωμένα". Συνεπώς, αυτό που σε νοιάζει, είναι η κάλυψη της εγγύησης που λέγαμε. 

Και ναι, μια χαρά είναι για τα λεφτά του ένας φούρνος αυτής της χωρητικότητας για έναν φοιτητή, που μάλιστα δεν τον θέλει για να ψήνει τεράστιες πίτσες μέσα.

Δε θα 'πρεπε να το συζητάμε καν imho, ακόμα κι αν μιλάμε για παπούτσι που φορέσαμε για δύο λεπτά μέσα στο σπίτι.

Γιατί το παπούτσι δεν είναι μπλούζα να το βάλεις στο πλυντήριο στους 100°C να φύγει η λέπρα όσων τη δοκίμασαν πριν από σένα.

....γιατί ρε μαν σώνει και καλά πρέπει κάποιος να ξαναγοράσει το προϊόν; Δεν σε καταλαβαίνω. Να το φάνε, να το κάψουν, να το βάλουν στον κώλο τους στο φινάλε. Ό,τι τεσπα γουστάρουν. Άλλωστε από ποιοτικό έλεγχο θα ξαναπεράσει πριν ξανασυσκευαστεί/επαναπροωθηθεί. Πόσο μάλλον όταν θα τους πεις "παίδες, επιστρέφω τα τάδε παπά, διότι μέσα σε λίγο διάστημα έχουν γίνει σαν της γιαγιάς σας το πουτί".

Κατά τ' άλλα, κι εμένα μ' άρεσε "Το Νησί", αλλά δεν κάνω κι έτσι...

• Like 1
Δημοσ.

...για να εμπεδώσετε κάποιοι ότι κάνετε χρήση δικαιώματος και όχι υπέρβασή του...;

....γιατί ρε μαν σώνει και καλά πρέπει κάποιος να ξαναγοράσει το προϊόν; Δεν σε καταλαβαίνω. Να το φάνε, να το κάψουν, να το βάλουν στον κώλο τους στο φινάλε. Ό,τι τεσπα γουστάρουν. Άλλωστε από ποιοτικό έλεγχο θα ξαναπεράσει πριν ξανασυσκευαστεί/επαναπροωθηθεί. Πόσο μάλλον όταν θα τους πεις "παίδες, επιστρέφω τα τάδε παπά, διότι μέσα σε λίγο διάστημα έχουν γίνει σαν της γιαγιάς σας το πουτί".

Κατά τ' άλλα, κι εμένα μ' άρεσε "Το Νησί", αλλά δεν κάνω κι έτσι...

Δεκτόν, ποιος ορίζει όμως πού ξεκινά η υπέρβαση;

Γιατί θα σου πει ο άλλος, «αν πηγαίνω κάθε 29 μέρες και αλλάζω τα παπούτσια που φοράω καθημερινά στη δουλειά και δε μου λένε τίποτα γιατί να μην το κάνω», και κατ' αυτόν τον τρόπο περνούν πολλά 29ήμερα, τι είναι αυτό, απ' τη στιγμή που η εταιρεία κάνει τις επιστροφές/αλλαγές;

Τέλος πάντων, καταλαβαίνω τι θες να πεις, και έτσι απόλυτα όπως το θέτεις, έχεις δίκιο.

Σε δεύτερη ανάλυση, για μένα προσωπικά, και συγκεκριμένα για τα παπούτσια, θα είναι γελοίο να το κάνει κάποιος, κι ας έχει το δικαίωμα.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί θα σου πει ο άλλος, «αν πηγαίνω κάθε 29 μέρες και αλλάζω τα παπούτσια που φοράω καθημερινά στη δουλειά και δε μου λένε τίποτα γιατί να μην το κάνω», και κατ' αυτόν τον τρόπο περνούν πολλά 29ήμερα, τι είναι αυτό, απ' τη στιγμή που η εταιρεία κάνει τις επιστροφές/αλλαγές;

Τέλος πάντων, καταλαβαίνω τι θες να πεις, και έτσι απόλυτα όπως το θέτεις, έχεις δίκιο.

Σε δεύτερη ανάλυση, για μένα προσωπικά, και συγκεκριμένα για τα παπούτσια, θα είναι γελοίο να το κάνει κάποιος, κι ας έχει το δικαίωμα.

Συν ότι κάποια στιγμή θα τους κάνει να κόψουν τις επιστροφές (και καλά θα κάνουν δηλαδή).

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, τελικά ο φούρνος μικροκυμάτων (http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=58873) που έχει βάλει από χθες το lidl αξίζει (από άποψη ποιότητας κατασκευής);

Να διευκρινίσω ότι είμαι φοιτητής και ότι θα τον χρησιμοποιώ κυρίως για ξεπάγωμα και ζέσταμα και σπάνια για ψήσιμο (αν και θέλω να μου πείτε αν βολεύει το γκριλ). Οπότε με αυτό το κριτήριο θα με βόλευε;

εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από μικροκυμάτων που αγόρασα από lidl.

τον έχω κανα 3αρι χρόνια.

πρέπει να είναι το προηγούμενο μοντέλο απο αυτόν.

Τον χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για ζέσταμα, οπότε για ψήσιμο δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

Πάρε κάτι άλλο καλύτερα, πιο απλό στην χρήση. Τα καλύτερα ως προς αυτό, είναι αυτά που έχουν μόνο δυο κυκλικά κουμπιά. Ένα ρυθμίζει την ένταση, ένα την διάρκεια και... τέλος. Ούτε αυτοματισμοί, ούτε ειδικά προγράμματα, ούτε σουπα μούπες, τίποτα.

Δημοσ.

...το περίμενα αυτό το επιχείρημα περί του "τί θα γίνει αν". Εμείς όμως δεν λέγαμε για το "τί θα γίνει αν", λέγαμε τί ΜΠΟΡΕΙ να κάνει κάποιος που τα μυαλά του είναι στη θέση τους, και διστάζει να σκάσει 20-30 Ευρώ, υπό τον φόβο να του βγει μάπα το καρπουζοπάπουτσο. Και το Λιντλ του δίνει την δυνατότητα (ούτε καν ο Νόμος ο ίδιος) να υπαναχωρήσει, εάν θεωρήσει ότι το προϊόν ΔΕΝ. Και δεν μας αφορά ένα ζήτημα, θεωρητικό, που έχει να επιλύσει το μάρκετινγκ/μάνατζμεντ σταφ του (κάθε) Λιντλ.

...όσο για το "έτερο" θέμα, δεν είναι αδερφέ καθόλου γελοίο. Γούστο σας και καπέλο σας να το νιώθετε εσείς έτσι, αλλά ΚΑΚΩΣ το κάνετε. Δεν βλέπω δηλαδή καμμία διαφορά με αυτούς που σταυροκοπιούνται μπροστά σε κάθε 'κλησία κι εκκλησάκι, όχι τόσο από θρησκευτική ευλάβεια, αλλά από τον φόβο μην τους πει κανείς κοίτα τον άθεο - έναν σταυρό δεν κάνει.

Συν ότι κάποια στιγμή θα τους κάνει να κόψουν τις επιστροφές (και καλά θα κάνουν δηλαδή).

...ναι, θα κόψουν τις επιστροφές, πολιτική που στηρίζουν εδώ και δεκαετίες, με συνεχώς αυξανόμενα εταιρικά κέρδη, επειδή φόρεσε 2 λεπτά ο άλλος τα παπούτσια να τα δοκιμάσει και τα λεπροκόλλησε. Λες και όταν πας να αγοράσεις παπούτσι από μαγαζάκι και το φοράς, δοκιμάζεις, το περπατάς για κα'να πεντάλεπτο, είσαι και υποχρεωμένος να το πάρεις (αλλιώς αναγακάζεις τον άλλο να το πετάξει στον κλίβανο)

ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.

Άσε που, το μόνο που στη χειρότερη θα κάνουν (που ΔΕΝ θα κάνουν, αλλά λέμε), θα είναι να επεκτείνουν το επιστροφικό ντισκλέιμερ και στα πατούμενα. Κλάιν δηλαδή. 

Πάρε κάτι άλλο καλύτερα, πιο απλό στην χρήση. Τα καλύτερα ως προς αυτό, είναι αυτά που έχουν μόνο δυο κυκλικά κουμπιά. Ένα ρυθμίζει την ένταση, ένα την διάρκεια και... τέλος. Ούτε αυτοματισμοί, ούτε ειδικά προγράμματα, ούτε σουπα μούπες, τίποτα.

...ούτε όμως και 3χρονη εγγύηση και ούτε περίοδος δοκιμής 30 ημερών και τέλος ούτε καν διαφορά στην τιμή, καθώς σχεδόν στα ίδια θα του βγει (άντε να γλυτώσει ΒΙΑ ένα δεκάρι, που μη σου πω ότι ούτε αυτό θα το γλυτώσει αλλά εκεί που θα βρει κοντά του να πρέπει αν δώσει και παραπάνω). Για να μην πω για τα σουπαμουπες που πιθανώς θ' αντιμετωπίσει αν "μπλέξει με άλλους" (πέραν των Λιντλαίων).

Δε νομίζω φοιτητής πράγμα να μην μπορεί να δια-χειριστεί το καντράν ενός φούρνου, οπότε γιατί να πάει "σε πιο απλό"; Όταν μάλιστα ΚΑΙ το "σύνθετο" έχει τυφλοσούρτη-μόουντ;

• Like 1
Δημοσ.

washcloud, αναφερόμουν σε αυτό που έγραψε ο phanispal για τις συστηματικές επιστροφές μετά από 29 μέρες. Τέλος πάντων, δίκιο έχεις κι εσύ!

Δημοσ.

Δεν είναι καν σημαία και ο Δ. Καμμένος είναι πιο καμμένος και από χιλιοτηγανισμένο λάδι.

http://ellinikahoaxes.gr/2016/10/10/lidl-elliniki-simaia/

...όσο για το "έτερο" θέμα, δεν είναι αδερφέ καθόλου γελοίο. Γούστο σας και καπέλο σας να το νιώθετε εσείς έτσι, αλλά ΚΑΚΩΣ το κάνετε. Δεν βλέπω δηλαδή καμμία διαφορά με αυτούς που σταυροκοπιούνται μπροστά σε κάθε 'κλησία κι εκκλησάκι, όχι τόσο από θρησκευτική ευλάβεια, αλλά από τον φόβο μην τους πει κανείς κοίτα τον άθεο - έναν σταυρό δεν κάνει.

Αρχικά δεν υπάρχει "καλώς" ή "κακώς" στην ηθική του καθενός.

Θα βγω για λίγο off-topic, όμως όσον αφορά το παράδειγμα σου τώρα, η "θρησκευτική ηθική", αναφέρεται σε οποιονδήποτε κώδικα αξιών ο οποίος ανάγεται στις υποτιθέμενες εντολές κάποιου υπερφυσικού όντος. Υπερασπίζεται μια ηθική τάξη που έχει καθιερωθεί από τον θεό (των πιστών) και υφίσταται ανεξάρτητα από τον άνθρωπο.

Eίναι τελείως άκυρο το παράδειγμα λοιπόν. Και κλείνω το offtopic.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...