Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως το διπλό είναι μέση και ύψος; Γιατί σε κάποια τζιν ας πούμε έχει δύο νούμερα, το ένα το πλάτος και το άλλο το μήκος.

Τσου, με ένα νούμερο αναφέρεται και στα δύο.

Άλλα ρούχα του εμπορίου μπορεί να έχουν τέτοιες διαφορές γιατί υπάρχει ποικιλία, πχ μπορεί να βρεις και εκδοχές "long", μακρύτερου μήκους, για το ίδιο μέγεθος μέσης...

...όπως είπα, το διπλό νούμερο το έχω δει σε φόρμες, δεν θυμάμαι αλλού.

• Like 1
Δημοσ.

τον προηγούμενο μήνα δεν έφεραν το πριονακι μπαταρίας florabest.

καμιά διάθεση να διορθωθούν το λάθος τους.

Μηπως εξαντληθηκε γρηγορα?

Κυρίως φρούτα/λαχανικά, γαλακτοκομικά και όσπρια, προσέχοντας όσο γίνεται να είναι απο Ελλάδα, αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Γιατι τα φρουτα/λαχανικα και οσπρια πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο Ελλαδα, ειναι καλυτερα?

Πολλα ειδη παντως οπως ροδια, αβοκαντο, φασολια τα εχει μονο απ εξω.

Δημοσ.

Γιατι τα φρουτα/λαχανικα και οσπρια πρεπει οπωσδηποτε να ειναι απο Ελλαδα, ειναι καλυτερα?

Συνήθως ναι είναι καλύτερα, εκτός αν προέρχονται από μονάδες υπερμαζικής παραγωγής, π.χ. ντομάτες Κρήτης. Τα λαχανικά εξωτερικού είναι μόνο τέτοια. Φυσικά έχει νόημα να επιλέγεις ελληνικά προϊόντα για να στηρίζεις την τοπική οικονομία, εννοείται μέχρι κάποιο σημείο. Στηρίζεις αυτόν που σε στηρίζει. Αν πας να στηρίξεις κάποιον και αυτός κοιτάει να σου πιάσει τον κ...., την κάνεις με ελαφρά και κοιτάζεις κι εσύ το συμφέρον σου (περίπτωση Lidl).

Δημοσ.

Τσου, με ένα νούμερο αναφέρεται και στα δύο.

Άλλα ρούχα του εμπορίου μπορεί να έχουν τέτοιες διαφορές γιατί υπάρχει ποικιλία, πχ μπορεί να βρεις και εκδοχές "long", μακρύτερου μήκους, για το ίδιο μέγεθος μέσης...

...όπως είπα, το διπλό νούμερο το έχω δει σε φόρμες, δεν θυμάμαι αλλού.

Παντως...αλλο νουμερο μου βγαζει ο ηλεκτρονικος μετρητης μεγεθους,

και αλλο νουμερο βλεπω σε ενα livergy τζην που ειχα παρει παλια(τωρα το θυμηθηκα και το τσεκαρα), περιεργο, καμια σχεση...

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει μια ενιαια κλιμακα μεγεθων για ολους τους κατασκευαστες ρουχων,

οπως με τα παπουτσια.

(ανεξαρτητα αν ειναι πιο σφιχτα ή πιο loose)

• Like 1
Δημοσ.

Παντως...αλλο νουμερο μου βγαζει ο ηλεκτρονικος μετρητης μεγεθους,

και αλλο νουμερο βλεπω σε ενα livergy τζην που ειχα παρει παλια(τωρα το θυμηθηκα και το τσεκαρα), περιεργο, καμια σχεση...

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει μια ενιαια κλιμακα μεγεθων για ολους τους κατασκευαστες ρουχων,

οπως με τα παπουτσια.

(ανεξαρτητα αν ειναι πιο σφιχτα ή πιο loose)

Μπορεί να είναι και πρόβλημα της εφαρμογής και να βγάζει ό,τι νά'ναι...ίσως κανά τηλέφωνο στην υποστήριξη Lidl λύσει το θέμα...

...τώρα θυμήθηκα εμένα με έβγαζε Small για μπλουζάκι, ενώ δεν μπορώ να φορέσω κάτω από Large, παρά μόνο Medium σε κάποια αθλητικά (είχα πάρει 1-2 τέτοια στο Bazaar που είχε κάνει το μαγαζί που έκλεινε στη Πυλαία)

Δημοσ.

Οχι εκαναν λάθος και το έστειλαν σε κάποια καταστήματα ενω σε άλλα όχι. Στο κατάστημα και στο τηλεφωνικό ελεγαν λάθος προμηθευτή .

Μελισσια - Βριλήσσια - Αγ.Παρασκευή - Γέρακα δεν το έφεραν κάν.. Επίσης δεν ηταν προιόν με αστερίσκο δηλαδή οτι ενδέχεται να μην υπάρχει σε κάποια καταστήματα.

Πήγα απο μόνος μου Μεταμόρφωση αφου με ενημέρωσαν απο φόρουμ οτι υπάρχει και βρηκα 5 τεμάχια να κάθονται μετα απο 2 ημέρες αφου με καθυστερησαν με τις σπουδαίες ενημερώσεις τους απο το τηλεφωνικό..

Δυστηχώς η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μου έδινε περιθώριο 2 καταστήματα παρα το λάθος τους και μου απαντουσε και την επόμενη εργάσιμη. Οπότε μαζί με τον περιορισμό εχανα και μια μέρα .

Να το φέρουν εστω στο κατάστημα την επιλογής μου παρα το λάθος τους και να το κρατήσουν ουτε λόγος ..

Σωστό θα ηταν οταν "τραβάνε" τον κόσμο στο κατάστημα και ο κόσμος εχει χάσει τον χρόνο του απο λάθος δικό τους , να χρεώνονται κουριερ και να το στέλνουν στην διεύθυνση του πελάτη με αντικαταβολή. 

Δημοσ.

Συνήθως ναι είναι καλύτερα, εκτός αν προέρχονται από μονάδες υπερμαζικής παραγωγής, π.χ. ντομάτες Κρήτης. Τα λαχανικά εξωτερικού είναι μόνο τέτοια. Φυσικά έχει νόημα να επιλέγεις ελληνικά προϊόντα για να στηρίζεις την τοπική οικονομία, εννοείται μέχρι κάποιο σημείο. Στηρίζεις αυτόν που σε στηρίζει. Αν πας να στηρίξεις κάποιον και αυτός κοιτάει να σου πιάσει τον κ...., την κάνεις με ελαφρά και κοιτάζεις κι εσύ το συμφέρον σου (περίπτωση Lidl).

Αλλο να θες να στηριξεις την τοπικη οικονομια, αλλο να θεωρεις οτι τα ελληνικα φρουτα/λαχανικα ειναι τα καλυτερα του κοσμου.

Συνηθως στα ελληνικα αυτα προιοντα εργαζονται αλλοδαποι, οποτε τους στηριζεις κι αυτους.

'Η μπορει να ειναι μια ελληνικη εταιρια με αλλοδαπο αφεντικο.

Πως το Λιντλ σου πιανει το κωλο?

Δημοσ.

Συνηθως στα ελληνικα αυτα προιοντα εργαζονται αλλοδαποι, οποτε τους στηριζεις κι αυτους.

Από αμπελοφιλοσοφίες και "μπορεί" πήξαμε σ' αυτή τη χώρα...

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο να θες να στηριξεις την τοπικη οικονομια, αλλο να θεωρεις οτι τα ελληνικα φρουτα/λαχανικα ειναι τα καλυτερα του κοσμου.

Πως το Λιντλ σου πιανει το κωλο?

Κατάφερες να καταλάβεις τα αντίθετα από αυτά που γράφω. Είναι καταπληκτικό!!

Δημοσ.

Κατάφερες να καταλάβεις τα αντίθετα από αυτά που γράφω. Είναι καταπληκτικό!!

Εσυ καταλαβες αυτα που εγω εγραψα?

Δημοσ.

Ειδα σημερα δυο τρια τζην παντελονια που θα τους μεινανε απο την προηγουμενη εβδομαδα ισως

Καλα και σε αυτα ραμμενο κοκκαλινο κουμπι βαζουν! ...δεν σπαει;

...Μονο σε κατι υφασματινα το ειχα ξαναπετυχει 

Τι κανουνε σε τετοια περιπτωση; Κουμπι μεταλλικο και κανα πριτσιναδορο ας πουμε;

Δημοσ.

Με πριτσιναδόρο πώς θα το πρεσάρεις το κουμπί (ή πώς θα εφαρμόσεις πριτσίνι τεσπα); Θέλει ειδικό μηχάνημα γι' αυτή τη δουλειά.

Κατά τ' άλλα, γιατί σώνει και καλά να σπάσει το "κοκκάλινο" (που μάλλον πλαστικό θα είναι); Στο δε κάτω-κάτω, άσε το πάνω και όσο πάει και το αντικαθιστάς αν και όταν.

Τέλος, υπάρχουν και μεταλλικά που σηκώνουν ράψιμο και όχι πρεσάρισμα. Βελόνα, λίγη κλωστή, και σε 2 λεπτά το έχεις ράψει και πολύ γερά μάλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Guys, είδα ότι από βδομάδα έχει Link.png Site: φούρνομικροκυμάτων στα 60 ευρώ και τυχαίνει να σκεφτόμουν να αγοράσω έναν αυτόν τον καιρό. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ιδέα από τι χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξω και έτσι δεν ξέρω αν "αξίζει" ο συγκεκριμένος ή όχι. Ποιά είναι η γνώμη σας? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...