Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ήταν γενικό το φαινόμενο γιατί κάτι παίχτηκε με τον προμηθευτή τους.

Δημοσ.

πάντα κοιτάς και τα lumen. 806 στην συγκεκριμένη που είναι ακριβώς η ονομαστική τιμή για αυτές τις λάμπες.

νομίζω όχι τόσο φωτινη.

εγώ σε ένα δωμάτιο έχω αντίστοιχη 1050lm  που την θεωρώ ικανοποιητική. είχα βάλει μια στα 650lm και αμέσως την άλλαξα...

μια φθορισμού στα ίδια watt έχει 1400-1500 lm. 

οπότε βγάζεις τα συμπεράσματα σου...

επίσης

το φως από λάμπες LED είναι πολύ λευκό και κουραστικό για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

αν και η συγκεκριμένη λέει warm white δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος....

Και εγω εχω παρει τη philips 1050lm 2700K στα 5.50€ που παιζει προσφατα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τη φωτεινοτητα. Συμφωνω τα 800 lm ειναι λιγα, οποτε αυτη απο lidl δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εκτος και αν ειναι dimmable για αλλη φαση.

Δημοσ.

Αυτό το μωβ κουτί με το κίτρινο καπάκι. Καθαριστικό λεκέδων με δράση oxi του 1kg το φέρνουν στα δικά σας υποκαταστήματα? Εγώ έχω να το δω 2 μήνες.

Δημοσ.

πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ήταν γενικό το φαινόμενο γιατί κάτι παίχτηκε με τον προμηθευτή τους.

Θα ξανα"εχει¨?  κατι τζιν απο τη livergy παλι την αλλη βδομαδα http://www.lidl-hellas.gr/el/street-style-fashion.htm?action=showDetail&id=58957 (αν και εγω θα ηθελα  να φερνανε καμια φορα και κανα τζιν με σωστο... μπλε χρωμα) 

Τα παπουτσια τωρα της ιδια μαρκας  http://www.lidl-hellas.gr/el/street-style-fashion.htm?action=showDetail&id=58970  (το μαυρο μου αρεσει καπως) τα φοβαμαι γιατι δυο διαφορετικα σε χειμερινα μποτακια δεν αντεξανε μηνα και το ενα ζευγαρι μαλιστα σκιστηκε  σα σαρδες

Ξεκολλησαν δηλαδη για πλακα εντελως οι  σολες! (στο αλλο σπασανε τα σιδερακια για τα κορδονια και θελει καμια πενσα να τα βγαλω τωρα για να μεινει τουλ η τρυπα γιατι ειναι σκηρο εκει το πλαστικο)

Τα παντελονια δηλαδη της livergy  ειναι οκ αλλα για τα παπουτσια πειτε και σεις καμια γνωμη

Δημοσ.

ΤΖΗΝ

Σε levis φοραω νουμερο 34(μεση), περιπου 100cm περιμετρος μεσης.

Σε livergy με μεγεθη...46-56, ποιο ειναι το αντιστοιχο νουμερο για μενα;

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τσίπουρα που έχει; (χωρίς γλυκάνισο). Πίνονται σε ώρα ανάγκης; :)

Δεν ξέρω για τσίπουρο αλλά για ουζο:

3ποτηρια ίδια χωρίς ετικέτες από διαφορετικές μάρκες(μια εκ των οποίων το "ζαχος") τα δοκίμασε γνωστός από Μυτιλήνη που ξέρει από ούζα και είπε ότι είναι καλύτερο του λιντλ. Εντύπωση μου εκανε, δεν το χώ δοκιμάσει εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το σπασιμο με τις προσφορες συνεχιζεται ακαθεκτο, ετσι?

Τωρα δειχνουν κιολας πραγματα στο φυλλαδιο που δεν τα στελνουν καν στα καταστηματα.

Στα ορια της εξαπατησης θα ελεγα...

τον προηγούμενο μήνα δεν έφεραν το πριονακι μπαταρίας florabest.

καμιά διάθεση να διορθωθούν το λάθος τους.

Δημοσ.

τον προηγούμενο μήνα δεν έφεραν το πριονακι μπαταρίας florabest.

καμιά διάθεση να διορθωθούν το λάθος τους.

Συμφωνω απολυτα....

Δημοσ.

ΤΖΗΝ

Σε levis φοραω νουμερο 34(μεση), περιπου 100cm περιμετρος μεσης.

Σε livergy με μεγεθη...46-56, ποιο ειναι το αντιστοιχο νουμερο για μενα;

Θα το βρεις στον "υπολογισμό μεγέθους" που έχουν στην ιστοσελίδα τους...είναι στη καταχώρηση του συγκεκριμένου προϊόντος από κάτω, αλλα νομίζω είναι προσβάσιμο κι από κάποιο σημείο στο μενού (δεν θυμάμαι όμως).

Αφού αυτή τη βδομάδα έχει παντελόνι σε προσφορά, βρες το στον κατάλογο και καταχώρησε τα στοιχεία σου στον μετρητή μεγέθους.

Δημοσ.

Θα το βρεις στον "υπολογισμό μεγέθους" που έχουν στην ιστοσελίδα τους...είναι στη καταχώρηση του συγκεκριμένου προϊόντος από κάτω, αλλα νομίζω είναι προσβάσιμο κι από κάποιο σημείο στο μενού (δεν θυμάμαι όμως).

Αφού αυτή τη βδομάδα έχει παντελόνι σε προσφορά, βρες το στον κατάλογο και καταχώρησε τα στοιχεία σου στον μετρητή μεγέθους.

Μεση να μετρησω για να αγορασω παντελονι, δεν μου χε ξανατυχει....το lidl το θελει ομως...ας ειναι, προς ωρας εβαλα εκτιμηση, δεν ειμαι στο σπιτι να μετρηθω...

2rogf29.jpg

Τι ειναι ομως το 'μονο' και το 'διπλο' μεγεθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεση να μετρησω για να αγορασω παντελονι, δεν μου χε ξανατυχει....το lidl το θελει ομως...ας ειναι, προς ωρας εβαλα εκτιμηση, δεν ειμαι στο σπιτι να μετρηθω...

2rogf29.jpg

Τι ειναι ομως το 'μονο' και το 'διπλο' μεγεθος;

Σε κάποια ρούχα δεν αναφέρει ένα νούμερο, πχ 48, αλλά δύο, έστω 48-50...

...νομίζω αυτό γίνεται κυρίως σε φόρμες, όπου δεν προσπαθούν να πετύχουν πολύ συγκεκριμένη εφαρμογή, αλλά αφήνουν λίγο "λάσκα", επειδή μπορεί να το απαιτεί το είδος του ρούχου (ή το είδος της δραστηριότητας κατά την οποία θα φοριέται το ρούχο, χοντρικά)

Δεν θυμαμαι πάντως να έχω δει κάτω από 48 σε ανδρικά...

...εγώ πλέον είμαι στο 48 στη μέση (στα ρούχα του Lidl), αλλά το μάκρος μπορεί να πέφτει κοντό...κι αυτό δεν είναι δυστυχώς σταθερό από ρούχο σε ρούχο.

Προσωπικά όποτε έχω αγοράσει από Lidl ρούχα (καλοκαιρινά λινοβάμβακα τον Ιούνιο, τώρα 2 twill παντελόνια) αγοράζω δύο νούμερα, και 48 και 50, και βλέπω τι μου κάθεται καλύτερα.

Δυστυχώς όμως η κατώτερη "¨ποιότητα" φαίνεται και στις μετρήσεις των μεγεθών, πχ είχα πάρει λινοβάμβακο σορτσάκι 50 νούμερο κι ήταν "just" κι άλλο 50άρι ήταν πολύ φαρδύ...

...το ίδιο και στο 48, ένα σορτσάκι ήταν σφιχτό, το άλλο ήταν μεταξύ 48-50

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Μήπως το διπλό είναι μέση και ύψος; Γιατί σε κάποια τζιν ας πούμε έχει δύο νούμερα, το ένα το πλάτος και το άλλο το μήκος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...