orck Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φορμες για γυμναστηριο προτεινω να παρετε λεπτες ακομη και τον χειμωνα, με την προυποθεση οτι θα κανετε γυμναστικη που θα ζεσταθειτε πολυ. Εαν ειναι για το σπιτι και με κλειστο το καλοριφερ τοτε μαλλον δεν κανουν. Προσωπικα εχω παρει κατι παμφτηνες απο Sportsdirect με 3,60-4,20 αναλογα το χρωμα μαρκας SlazengerΕπισης οι μπανανες του Lidl ειναι απλα σιχαμα, εχουν μια περιεργη γευση. Σε αντιθεση μια φτηνη μαρκα που βρισκω στο Σκλαβενιτη ειναι αρκετα καλες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2016 από orck 1
opcorsa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 εχω μια μικρη συμπαθεια στις dole, δεν ξερω γιατι, μαρκεντινιστικο κολπο μαλλον
mylo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Φορμες για γυμναστηριο προτεινω να παρετε λεπτες ακομη και τον χειμωνα, με την προυποθεση οτι θα κανετε γυμναστικη που θα ζεσταθειτε πολυ. Εαν ειναι για το σπιτι και με κλειστο το καλοριφερ τοτε μαλλον δεν κανουν. Προσωπικα εχω παρει κατι παμφτηνες απο Sportsdirect με 3,60-4,20 αναλογα το χρωμα μαρκας Slazenger Επισης οι μπανανες του Lidl ειναι απλα σιχαμα, εχουν μια περιεργη γευση. Σε αντιθεση μια φτηνη μαρκα που βρισκω στο Σκλαβενιτη ειναι αρκετα καλες. Οι μπανάνες del Monte που φέρνει είναι πολύ καλές!
snb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, Οι λάμπες led 10W είναι καλές; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=58551
mentoras99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, Οι λάμπες led 10W είναι καλές; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=58551 Για μια λαμπα σε ενα δωματιο, λιγο φως θα βγαζει νομιζω. Τωρα αν καποιος βαλει πολλες μαζι, αλλαζει το πραγμα.
stelios18120 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι δυνατή δεν αξίζει για φωτισμό δωματίου εκτός και αν βάλεις άνω των 2 τεμαχιων
nancy_t Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κυρίως φρούτα/λαχανικά, γαλακτοκομικά και όσπρια, προσέχοντας όσο γίνεται να είναι απο Ελλάδα, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Αβγά δεν ξαναπαίρνω γιατί μου τύχανε δυο χαλασμένα την τελευταία φορα και βρωμούσε το σπίτι δυο μέρες. Κρέας παίρνω, αν δε σηκώνει η τσέπη κάτι άλλο. Κάποιες φορές σαν να χλιμιντρίζει, αλλα συνήθως είναι οκ Γατοτροφές με τίποτα, μια φορά πήρα και ξερνούσανε τα ζωντανά συνέχεια.
diplo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είδε κάνεις τα τζιν που είχε σήμερα; Στο κατάστημα παλαιού Φαλήρου δε τα είχαν φέρει... Σε άλλα καταστήματα τα είχαν κανονικά ή είναι γενικό το φαινόμενο;
Razor_7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Κυρίως φρούτα/λαχανικά, γαλακτοκομικά και όσπρια, προσέχοντας όσο γίνεται να είναι απο Ελλάδα, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Αβγά δεν ξαναπαίρνω γιατί μου τύχανε δυο χαλασμένα την τελευταία φορα και βρωμούσε το σπίτι δυο μέρες. Κρέας παίρνω, αν δε σηκώνει η τσέπη κάτι άλλο. Κάποιες φορές σαν να χλιμιντρίζει, αλλα συνήθως είναι οκ Γατοτροφές με τίποτα, μια φορά πήρα και ξερνούσανε τα ζωντανά συνέχεια. Χαχαχα
Alx1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αν το μοναδικό κριτήριο είναι η τιμή, υπάρχουν και φθηνότερα, οπότε αν ρωτάς αυτό η απάντηση είναι όχι.
stamatisj1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Είδε κάνεις τα τζιν που είχε σήμερα; Στο κατάστημα παλαιού Φαλήρου δε τα είχαν φέρει... Σε άλλα καταστήματα τα είχαν κανονικά ή είναι γενικό το φαινόμενο; Nεα Μάκρη ΔΕΝ ήρθαν..
booka Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 πάντα κοιτάς και τα lumen. 806 στην συγκεκριμένη που είναι ακριβώς η ονομαστική τιμή για αυτές τις λάμπες. νομίζω όχι τόσο φωτινη. εγώ σε ένα δωμάτιο έχω αντίστοιχη 1050lm που την θεωρώ ικανοποιητική. είχα βάλει μια στα 650lm και αμέσως την άλλαξα... μια φθορισμού στα ίδια watt έχει 1400-1500 lm. οπότε βγάζεις τα συμπεράσματα σου... επίσης το φως από λάμπες LED είναι πολύ λευκό και κουραστικό για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. αν και η συγκεκριμένη λέει warm white δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος.... Καλημέρα, Οι λάμπες led 10W είναι καλές; http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=58551 1
mentoras99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Nεα Μάκρη ΔΕΝ ήρθαν.. Τελικα το σπασιμο με τις προσφορες συνεχιζεται ακαθεκτο, ετσι? Τωρα δειχνουν κιολας πραγματα στο φυλλαδιο που δεν τα στελνουν καν στα καταστηματα. Στα ορια της εξαπατησης θα ελεγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις