Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργο που δε βαλανε ακομα το φυλλαδιο που ειναι σα βιβλιαρακι

Το "επομενες προσφορες" παντως το εχουνε βαλει απο νωρις... http://www.lidl-hellas.gr/el/psaksto-sta-Lidl.htm

...ενω και για το σουπερ Σαββατο εχει μονο κατω στα λινκ

-Τεσπα! Αυτο το ποδολουτρο :ρ το εχει κανεις; λεει;  http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1553  Σαν πολυ αμαρκο ειναι και δεν βλεπω ουτε pdf με οδηγιες/χαρακτηριστικα καπου...

edit

α θα μας διαβαζουν:ρ ...μετα απο εικοσι λεπτα που ποσταρα μπηκε και αυτο που ειναι σα βιβλιαρακι!

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τί σάπιες ήταν οι φόρμες Crivit σήμερα; Πήγα να ΄δοκιμάσω γιατί έχω μείνει χωρίς - λογω απώλειας βάρους - και ήταν σκουπίδι σκέτο στα 9€

Τα Admiral έχουν στα 10€ πολύ-πολύ ανώτερες φόρμες.

Τα δε Crocs και στο 45-46 νούμερο ήταν στενά...

...καλύτερα, να γλιτώνουμε τσάμπα έξοδα.

Δημοσ.

Γίνε πιο αναλυτικός με τις  «σάπιες» φόρμες Crivit. Ήταν λεπτό το ύφασμα; συνθετικό; γιατί το λες; Η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί και εγώ με τα προϊόντα που φέρνουν τα στοκατζίδικα της Admiral όχι τα κανονικά μαγαζιά. Έχουν και άλλες μάρκες μέσα εκεί.

Δημοσ.

Γίνε πιο αναλυτικός με τις  «σάπιες» φόρμες Crivit. Ήταν λεπτό το ύφασμα; συνθετικό; γιατί το λες; Η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί και εγώ με τα προϊόντα που φέρνουν τα στοκατζίδικα της Admiral όχι τα κανονικά μαγαζιά. Έχουν και άλλες μάρκες μέσα εκεί.

Πού έχει στοκατζίδικα της Admiral, χωριστά από τα μαγαζιά που φέρουν το εμπορικό της σήμα; Δεν τα έχω πετύχει πουθενά (Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) ...

Των Crivit το υλικό ήταν πολύ λεπτό, με άσχημη αίσθηση στο δέρμα, οι ραφές φαίνονταν πολύ ευαίσθητες, γενικά το κόψιμο περίεργο πάνω στο σώμα (το κόψιμο, αλλά και η εφαρμογή της εσωτερικής φόδρας με το εξωτερικό υλικό), μ' ένα κορδόνι που κάτω που στην αρχική του θέση ήταν κάπως σφιγμένο

(για την ακρίβεια δεμένο ώστε να μην "παίζει"/κρέμεται το μαραφέτι που ρυθμίζει το πόσο κλειστό θα είναι στον αστράγαλο, αλλα πρακτικά κλείνοντας περισσότερο απ' ότι θα ήθελαν κάποιοι το πατζάκι της φόρμας, πχ αν έχεις ψηλό ή φαρδύ παππούτσι στο σημείο αυτό)

Οι Admiral κλάσεις ανώτερες για μόνο 1€ διαφορά...

Δημοσ.

Πού έχει στοκατζίδικα της Admiral, χωριστά από τα μαγαζιά που φέρουν το εμπορικό της σήμα; Δεν τα έχω πετύχει πουθενά (Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) ...

Στον ευοσμο έχει 2 admiral στον ίδιο δρόμο, στη Μεγ. Αλεξάνδρου.

Το ένα κοντά στην πλατεία είναι το "κανονικό" και το άλλο προς κορδελιο γωνία Μεγ Αλέξανδρου με μαιανδρου είναι το outlet.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τη ποιότητα. Στην Αθήνα έχει σε αρκετά σημεία στοκατζιδικα της admiral πέρα των κανονικών καταστημάτων.

Δημοσ.

Αναφορικα με την 'crivit', απο προσωπικη εμπειρια, νομιζω οτι τα livergy(ανδρας) και esmara(γυναικες) ειναι ανωτερα σαν σειρες ρουχων,

σε σχεση με τα 'crivit'.

Βεβαια τα crivit τα εχω κοψει για καπως πιο προχειρα και σπορτιφ,

ενω ας πουμε τα livergy/esmara προσπαθουν να λανσαριστουν ως κατι πιο...premium....

Crivit οτι εχω παρει, δεν ειχε ιδιαιτερη αντοχη στο χρονο, εν αντιθεση με τα livergy που κατ'εμε ειναι ποιοτικοτερα και μεγαλυτερης αντοχης.

Οσο για την ποιοτητα της admiral, και ειμαι και topic starter στο αντιστοιχο νημα εδω στο insomnia,

ειναι αναλογα το κομματι νομιζω, κοινως, οτι κατσει....εχει και καλες ευκαιριες αλλα ειναι και αλλα ...αστα να πανε...τιμες καλες-φτηνες, αλλα αμα ειναι να το πετας σε λιγο τι να λεει, ή κατι design για κλαματα...

Δεν λεω, εχω admiral κοντομανικες, polo, φορμες, ολα καλα.

Αλλα ειναι και αλλα ρουχα που δεν πολυφτουρανε...αν μπορουσα δηλαδη να εχω κατι αντιστοιχο σε livergy, θα το προτιμουσα. Με την διαφορα βεβαια, οτι livergy φερνει οποτε να ναι και οποιος προλαβει, ενω admiral απλα πας και το παιρνεις και τελος.

Επισης σε στοκ admiral οντως αλλαζουν τα δεδομενα, γιατι καποια μπορει να ειναι ολιγον φτηνιαρικα, αλλα με τοσα που δινεις...χαλαλι.

Να πας ομως σε κανονικο μαγαζι admiral να δωσεις εστω και λιγα, και μετα να το πεταξεις, δεν ξερω, δεν με γεμιζει η φαση.

Καλουτσικα μεν, αλλα, καπου εκει εχω καταληξει για τα admiral, με μεγαλη διαφοροποιηση ποιοτητας και value for money ανα ειδος. Εχει και καλα κομματια που αξιζουν, αλλα εχει και αλλα...για να την πατησεις!

Ας πειτε κι αλλοι τη γνωμη σας....

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλά μιας και πιάσαμε την κουβέντα :)

επειδή ψάχνω φόρμες, που έχει στοκατζίδικο admiral στα νότια προάστια (καλλιθέα και πέριξ);

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλά μιας και πιάσαμε την κουβέντα :)

επειδή ψάχνω φόρμες, που έχει στοκατζίδικο admiral στα νότια προάστια (καλλιθέα και πέριξ);

Off topic

Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.admiralshops.gr/#outlet-c1 

ή κατέβα στο factory outlet στο Νέο Φάληρο 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...