Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα πηγα lidl, αναγκαστικα το απογευμα, αφου πρωι δουλευω.

Ηθελα να παρω μερικα μποξερακια, γιατι φαινονταν καλα για τα λεφτα τους.

Δεν βρηκα τιποτε.

Και την πικρα να παω δευτεριατικα αγχωμενος/πιεσμενος για τα ψωνια μου στο lidl εφαγα, (ενω αν δεν ηθελα την προσφορα, θα πηγαινα χαλαρα το Σαββατο),

και τιποτε δεν βρηκα.

Τα ειχαν παρει ολα.

Δεν πειραζει.

Θα κοψω το λαιμο μου και θα βρω φτηνα μποξερακια επωνυμα, σε pack σε καλες τιμες απο το ebay,

απο το οποιο εχω αγορασει τα παντα ολα, και οταν λεμε τα παντα, εννοουμε τα παντα.

Απλα για τετοιου ειδους 'ρουχο', ειχα μια επιφυλαξη για την εφαρμογη, αλλα δεν πειραζει, θα την βρω την ακρη.

Προφανως το lidl, δεν θελει τα δικα μου λεφτα.

Εγω μπηκα, ψωνισα οτι ειχα στο χαρτι γραμμενο, τιποτε παραπανω, και εφυγα.

Αν εβρισκα και μερικα μποξερακια, θα επαιρνα.

Θα παρω μεσω ebay σε τιμη χωμα, σε προσφορα, που να χαλασει ο κοσμος.

Για μια ακομη φορα, σιχαινομαι το lidl γι'αυτη του την τακτικη.

Για την ιστορια, αν και δεν ξερω γερμανικα, μπηκα στο γερμανικο site της lidl, και ειχε ολη την γκαμα της livergy, και αν καταλαβα καλα, και δυνατοτητα κρατησης/παραγγελιας.

Μου εχει ανεβασει πολλες φορες το αιμα στο κεφαλι με αυτο το θεμα.

Αρκετα.

Το εχω κανει σε αλλα προιοντα ,

θα γραψω τις προσφορες του lidl στα @@@@@ μου.

Θα πηγαινω μονο για ψωνια του κλασικου ρεπερτοριου.

Αμα κατσει και καμια προσφορα, καλως.

Αλλα ο προγραμματισμος μου για φθηνες και value for money αγορες,

ενω θα μπορουσε να παει και προς το lidl,

θα πηγαινει στο ebay.

Μ@λ@κες μαρκετιστες του lidl.

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέσπασμα! :D

Δεν ξέρω πόσο τα είχε τα μποξεράκια αλλά δες και h&m.

Ερώτηση, έχουν τα lidl κάψουλες εσπρέσο; Τις χάρτινες εννοώ. Δεν βρήκα σε ένα που πήγα αλλά δεν είναι και μεγάλο κατάστημα.

Αυτές εννοώ:

ese-espresso-pod-photo.jpg

Δημοσ.

Στο post του mentora να προσθέσω και εκείνους που πάνε και γεμίζουν καρότσια και δεν αφήνουν τίποτα για τους μη προνομιούχους που πάνε μετά τις 08:05 στο κατάστημα.

zio10, δε χρειάζεται να κάνεις quote στο αμέσως προηγούμενο post :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ξέσπασμα! :D

Δεν ξέρω πόσο τα είχε τα μποξεράκια αλλά δες και h&m.

Ερώτηση, έχουν τα lidl κάψουλες εσπρέσο; Τις χάρτινες εννοώ. Δεν βρήκα σε ένα που πήγα αλλά δεν είναι και μεγάλο κατάστημα.

Αυτές εννοώ:

ese-espresso-pod-photo.jpg

Αυτές λέγονται «μερίδες» και νομίζω δεν έχουν

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με τα πολύπριζα επειδή έχω πάρει αρκετά από αυτά (χωρίς να τα έχω μπροστά μου), κοίταξα τον κατάλογο της LEGRAND για τα πολύπριζα (εδώ) και συγκεκριμμένα στο κατάλογο συσκευασμένων που έχει σε pdf πάνω πάνω και ενώ σε ορισμένα πολύπριζα όντως λέει διατομή 1,5mm2 αν πάτε σελίδα 7 και δείτε τα comfort λέει: (η έμφαση δική μου)

Πρίζες τύπου σούκο ασφαλείας με προστασία για τα παιδιά 16 A, μέγιστη ισχύς 3500 W στα 230 VA
Με καλώδιο τροφοδοσίας 1,5 m (3G 1 mm2) ή 3 m (3G 1,5 mm2) ή χωρίς καλώδιο.

Με λίγα λόγια όταν έχουν 1,5 μέτρο μήκος καλωδίου η διατομή είναι και εδώ 1 mm2

Απ' ότι θυμάμαι του lidl έχουν μήκος καλωδίου κάτω από 1,5μ άρα συμφωνεί με την φθηνή σειρά της legrand.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρωσταω κατι απο χθες, στα καψονια του lidl...

Τα μποξερακια.

Η παραγγελια μπηκε λοιπον.

Ακριβοτερα μεν απο το lidl, αλλα φτηνοτερα απο αντιστοιχες επιλογες της ελληνικης αγορας, και ποιοτικα.

Αφιερωμενο στο lidl λοιπον.

Εγω μπορει να εδωσα κατι παραπανω...

x3h9hk.jpg

αλλα και το Lidl εχασε το διαθεσιμο budget που ετσι κι αλλιως ειχα προορισμενο για αυτη την αγορα.

Καλο το Lidl, αλλα καψονια δεν ανεχομαι.

Φταινε κι οι συμπολιτες μας με τα κατοχικα συνδρομα, αλλα φταιει και το lidl για τον τροπο οργανωσης των προσφορων του.

Στην υγεια του lidl λοιπον!

Και πανω απ'ολα, στο EBAY!

:)

Αγαπαμε Lidl.

Αλλα αυτη ηταν μια ευγενικη προσφορα,

της 'εκδικησης' ενος παραμελημένου πελάτη!!!!

Επεξ/σία από mentoras99
  • Like 2
Δημοσ.

ακριβά τα πήρες πάντως, αφού αγοράζεις Lonsdale αγόραζε από εδώ

(έχει και μεταφορικά αλλά αν πάρεις κι άλλα πράγματα είναι αμελητέα+πολύ πιο αξιόπιστο)

Δημοσ.

Ποσο βαριεμαι τους σφοδρους υπερασπιστες μιας εταιριας (η μιας κωλοεταιριας). Ειχαμε τα fanboys της Apple τωρα εχουμε τα fanboys του Lidl, τραγικες οι απαντησεις ειδικα η κατηγορια για attention whore-ιλικη. Χαλαρωστε τιμητες την αποψη του εγραψε.

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως τα σώβρακα του lidl μαμάνε.

Είχα πάρει μια δεκάδα προ χρόνων, είναι σκυλιά, με καθημερινή χρήση και σχεδόν τζάμπα.

Τι med έχω πάρει, τι ck, τι tommy, τι dsquared, χρυσοπληρωμένα όλα την άνεση των livergy δεν την βρήκα πουθενά. Από εμφάνιση μπιλοζίρια ok, αλλά μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τα σώβρακα του lidl μαμάνε.

Είχα πάρει μια δεκάδα προ χρόνων, είναι σκυλιά, με καθημερινή χρήση και σχεδόν τζάμπα.

Τι med έχω πάρει, τι ck, τι tommy, τι dsquared, χρυσοπληρωμένα όλα την άνεση των livergy δεν την βρήκα πουθενά. Από εμφάνιση μπιλοζίρια ok, αλλά μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

Γι'αυτο μαλλον δεν εμεινε μποξερακι για μποξερακι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...