Joshua21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ^12 αναφέρει(είναι στην πρώτη ομάδα η περίπτωση του εν λόγω πολύμπριζου). Στην πρώτη ομάδα γράφει "Ένας ή περισσότεροι αγωγοί στο ίδιο καλώδιο ή σωλήνα π.χ. H05V-U (ΝΥΑ)" δηλαδή για καλώδια εσωτερικών εγκαταστάσεων, τα πολύμπριζα έχουν πολύκλωνα και εύκαμπτα καλώδια δηλαδή αυτά της δεύτερης ομάδας. Η απορία μου όμως ήταν άλλη, το πως ακριβώς προκύπτουν τα "1500w στην καλύτερη" που ειπώθηκε. Ακόμα και 12 να ήταν, πάλι δεν βγαίνει το 1500. 2
pano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ^Ναι, μάλλον έχεις δίκιο,συγνώμμη για την ατυχή παρέμβασή μου. Τώρα από που προκύπτουν τα 1500w δεν γνωρίζω.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 To ότι είδε κάτι που θεώρησε στραβό και βγήκε και το είπε δεν ήταν κακό. Εννοείται αυτό. Το ότι βγήκε και το είπε ΜΟΝΟ εδώ δεν ήταν απλώς κακό, ήταν χαζό και ανούσιο, κυριολεκτικά. Μου θυμίζει κάτι κυράτσες ή κάτι βλάχους που π.χ. βλέπουν ένα τροχαίο ή κάποιο αντίστοιχο συμβάν, και αντί να πάνε να βοηθήσουν το θύμα ή έστω να καλέσουν το 100, κάθονται και τραβάνε βίντεο για να το δείξουν μετά στο facebook σκούζοντας «Ω, μα είναι τρομερό! Διαδώστε!». Ή βλέπουν κάποιον να περνάει με κόκκινο και αντί να κράξουν αυτόν, κάθονται και ζαλίζουν τον έρωτα των υπόλοιπων οδηγών, αφού πρώτα ο παραβάτης έχει απομακρυνθεί αρκετά. Εκ του ασφαλούς δηλαδή. Στο δια ταύτα, αν όντως υποθετικά ισχύει αυτό που λέει, και όντως υποθετικά το lidl έχει κάνει τέτοιο λάθος και ο ίδιος δεν τους το έχει αναφέρει, αυτό αυτόματα τον καθιστά συνεργό διά παραλείψεως σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα. Και κάπου εκεί παύει να είναι αστείο. Σε κάθε περίπτωση όμως, ισχύει το «μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Ξέρω ότι είναι ψιλά γράμματα για πολλούς, αλλά έτσι είναι. Το «μόνο εδώ» βέβαια είναι σχετικό. Δημόσια το έγραψε σε μια σελίδα με χιλιάδες επισκέπτες, δεν το είπε μόνο στον κολλητό του πχ!
dimos39 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 To ότι είδε κάτι που θεώρησε στραβό και βγήκε και το είπε δεν ήταν κακό. Εννοείται αυτό. Το ότι βγήκε και το είπε ΜΟΝΟ εδώ δεν ήταν απλώς κακό, ήταν χαζό και ανούσιο, κυριολεκτικά. Μου θυμίζει κάτι κυράτσες ή κάτι βλάχους που π.χ. βλέπουν ένα τροχαίο ή κάποιο αντίστοιχο συμβάν, και αντί να πάνε να βοηθήσουν το θύμα ή έστω να καλέσουν το 100, κάθονται και τραβάνε βίντεο για να το δείξουν μετά στο facebook σκούζοντας «Ω, μα είναι τρομερό! Διαδώστε!». Ή βλέπουν κάποιον να περνάει με κόκκινο και αντί να κράξουν αυτόν, κάθονται και ζαλίζουν τον έρωτα των υπόλοιπων οδηγών, αφού πρώτα ο παραβάτης έχει απομακρυνθεί αρκετά. Εκ του ασφαλούς δηλαδή. Στο δια ταύτα, αν όντως υποθετικά ισχύει αυτό που λέει, και όντως υποθετικά το lidl έχει κάνει τέτοιο λάθος και ο ίδιος δεν τους το έχει αναφέρει, αυτό αυτόματα τον καθιστά συνεργό διά παραλείψεως σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα. Και κάπου εκεί παύει να είναι αστείο. Σε κάθε περίπτωση όμως, ισχύει το «μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Ξέρω ότι είναι ψιλά γράμματα για πολλούς, αλλά έτσι είναι. Το ποστ του για μένα ήταν πολύ χρήσιμο, να μην αποπαίρνουμε τους συνφορουμιτες γιατί τα ποστ τους θυμίζουν οτιδήποτε... Ο κάθε ένας μας, εκφέρει την γνώμη του για το Lidl, ανεξάρτητα από τους συνειρμούς σου.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το ότι βγήκε και το είπε ΜΟΝΟ εδώ δεν ήταν απλώς κακό, ήταν χαζό και ανούσιο, κυριολεκτικά. Μου θυμίζει κάτι κυράτσες ή κάτι βλάχους που π.χ. βλέπουν ένα τροχαίο ή κάποιο αντίστοιχο συμβάν, και αντί να πάνε να βοηθήσουν το θύμα ή έστω να καλέσουν το 100, κάθονται και τραβάνε βίντεο για να το δείξουν μετά στο facebook σκούζοντας «Ω, μα είναι τρομερό! Διαδώστε!». Ή βλέπουν κάποιον να περνάει με κόκκινο και αντί να κράξουν αυτόν, κάθονται και ζαλίζουν τον έρωτα των υπόλοιπων οδηγών, αφού πρώτα ο παραβάτης έχει απομακρυνθεί αρκετά. Εκ του ασφαλούς δηλαδή. Στο δια ταύτα, αν όντως υποθετικά ισχύει αυτό που λέει, και όντως υποθετικά το lidl έχει κάνει τέτοιο λάθος και ο ίδιος δεν τους το έχει αναφέρει, αυτό αυτόματα τον καθιστά συνεργό διά παραλείψεως σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα. Και κάπου εκεί παύει να είναι αστείο. Σε κάθε περίπτωση όμως, ισχύει το «μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις». Ξέρω ότι είναι ψιλά γράμματα για πολλούς, αλλά έτσι είναι. ...έλα, υπερβολές. Άλλο να δεις λάιβ δυστύχημα και να κάνεις τον μαλάκα/Κινέζο/γλάστρα/βουλευτή - άλλο να έχεις εκνευριστεί με το κάθε Λιντλ και μιας και μπαίνεις σε ένα θρεντ ενός φόρουμ που λέει γι' αυτό, να γράψεις αυθόρμητα ότι "σου την έχει βαρέσει το τάδε μαγαζί" (ακόμη κι αν η αφορμή είναι κάποιο "επικίνδυνο" προϊόν). Είναι σχεδόν σα να λες σε φίλο, αυθόρμητα πάνω στην κουβέντα, "αν έχω πάλι μειώσεις μισθού/φόρους/μαλακίες τον επόμενο μήνα, θα μπω με εκρηκτικά στη Βουλή". Σε 'μας που δεν είμαστε φίλοι του, μας φάνηκε ανούσιο και υπερβολικό. Ένας φίλος θα το πέρναγε στο ντούκου. Αυτό πχ που εγώ κράτησα, ήταν η ουσία όπως είπα, και αυτή ήταν "τα τελευταία του πολύμπριζα είναι δυνητικά επικίνδυνα". Η δήλωσή του "εγώ και το Λιντλ τελειώσαμε μεταξύ μας, καθώς οι μπανάνες του μου ξεχείλισαν το ποτήρι", μου φάνηκε "αστεία" - προσωπικά δεν πρόκειται να με επηρεάσει αρνητικά ούτε στο ελάχιστο όσον αφορά τις εκεί επισκέψεις μου, και το ίδιο φρονώ πως οφείλει να κάνει ο καθ' ένας που για τους δικούς του λόγους ψωνίζει Λιντλ. Να έγραφε δηλαδή ολόκληρη λίστα από σοβαρές προβληματικές καταστάσεις και προϊόντα που έχει αντιμετωπίσει σε "ελάχιστο" διάστημα, να το καταλάβαινα. Και μπορεί να ΕΧΕΙ ο άνθρωπος στο μυαλό του μια τέτοια, αλλά από τη στιγμή που δεν την παραθέτει, δεν δίνω πολύ σημασία. Συμφωνώ λοιπόν πως "δεν ήταν πολύ σοβαρή" η..."δήλωση αποχώρησής του", αλλά μην προβαίνουμε δα και σε χαρακτηρισμούς, έστω έμμεσους...(Εκτός κι αν πια "τον ξέρεις" και τον..."έχεις στην μπούκα" και τουλάχιστον εξηγείται έτσι και η δική σου αντίδραση. Τί άλλο να πω.). Τεσπα, αυτά από 'μένα. 1
Alx1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ...έλα, υπερβολές. Άλλο να δεις λάιβ δυστύχημα και να κάνεις τον μαλάκα/Κινέζο/γλάστρα/βουλευτή - άλλο να έχεις εκνευριστεί με το κάθε Λιντλ και μιας και μπαίνεις σε ένα θρεντ ενός φόρουμ που λέει γι' αυτό, να γράψεις αυθόρμητα ότι "σου την έχει βαρέσει το τάδε μαγαζί" (ακόμη κι αν η αφορμή είναι κάποιο "επικίνδυνο" προϊόν). Είναι σχεδόν σα να λες σε φίλο, αυθόρμητα πάνω στην κουβέντα, "αν έχω πάλι μειώσεις μισθού/φόρους/μαλακίες τον επόμενο μήνα, θα μπω με εκρηκτικά στη Βουλή". Σε 'μας που δεν είμαστε φίλοι του, μας φάνηκε ανούσιο και υπερβολικό. Ένας φίλος θα το πέρναγε στο ντούκου. Αυτό πχ που εγώ κράτησα, ήταν η ουσία όπως είπα, και αυτή ήταν "τα τελευταία του πολύμπριζα είναι δυνητικά επικίνδυνα". Η δήλωσή του "εγώ και το Λιντλ τελειώσαμε μεταξύ μας, καθώς οι μπανάνες του μου ξεχείλισαν το ποτήρι", μου φάνηκε "αστεία" - προσωπικά δεν πρόκειται να με επηρεάσει αρνητικά ούτε στο ελάχιστο όσον αφορά τις εκεί επισκέψεις μου, και το ίδιο φρονώ πως οφείλει να κάνει ο καθ' ένας που για τους δικούς του λόγους ψωνίζει Λιντλ. Να έγραφε δηλαδή ολόκληρη λίστα από σοβαρές προβληματικές καταστάσεις και προϊόντα που έχει αντιμετωπίσει σε "ελάχιστο" διάστημα, να το καταλάβαινα. Και μπορεί να ΕΧΕΙ ο άνθρωπος στο μυαλό του μια τέτοια, αλλά από τη στιγμή που δεν την παραθέτει, δεν δίνω πολύ σημασία. Συμφωνώ λοιπόν πως "δεν ήταν πολύ σοβαρή" η..."δήλωση αποχώρησής του", αλλά μην προβαίνουμε δα και σε χαρακτηρισμούς, έστω έμμεσους...(Εκτός κι αν πια "τον ξέρεις" και τον..."έχεις στην μπούκα" και τουλάχιστον εξηγείται έτσι και η δική σου αντίδραση. Τί άλλο να πω.). Τεσπα, αυτά από 'μένα. Απάντησε στην εξής απλή ερώτηση: Αν επρόκειτο για κάποιο άλλο σούπερ-μάρκετ, θα κάναμε όλη αυτή τη συζήτηση; Αν ναι, τότε έχεις δίκιο, ήμουν υπερβολικός. Επειδή όμως όλοι ξέρουμε τι κλίμα έχει περάσει εκεί έξω για όσους... έκαναν το λάθος να ψωνίζουν από Λιντλ, λυπάμαι αλλά θεωρώ ότι δεν ήμουν. Όποτε βλέπω δήθεν αποκαλυπτικό σκανδαλολογικό πύρινο ποστ που κλασικά μπάζει από παντού, δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά. Αν αυτό είναι υπερβολή, ναι είμαι υπερβολικός.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Διαφωνώ ότι ήταν τόσο "πύρινο" το ποστ του. Ως της στιγμής "γκρίνια" μου φάνηκε, ακόμη κι αν δεν ξαναπατήσει πόδι εκεί (που μεταξύ μας, ΔΕΝ το πιστεύω - αλλά και να μην πατήσει, αυτός χάνει, κατά τη δική μου άποψη, αλλά αν θέλει ας κάνει ό,τι θέλει. Και δεν νομίζω να επηρέασε τόσο τον οποιονδήποτε. Το πολύ να μας έκανε να έχουμε λίγο πιο τεντωμένα αυτιά/μάτια. Στην τελική, όποιος επηρεάζεται τόσο από κουβέντες άλλων χωρίς να τσεκάρει ο ίδιος, έχει θέματα...). Γενικά και αυτός και εμείς κάναμε πολύ λόγο για το τίποτα και δεν αξίζει τον κόπο...
mentoras99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μου λετε ρε παλικαρια, υπαρχει τροπος να αναζητησω ηλεκτρονικα, παλιοτερα φυλλαδια του lidl? Θελω πχ να δω ενα φυλλαδιο του Αυγουστου 2016.
Razor_7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ...έλα, υπερβολές. Άλλο να δεις λάιβ δυστύχημα και να κάνεις τον μαλάκα/Κινέζο/γλάστρα/βουλευτή - άλλο να έχεις εκνευριστεί με το κάθε Λιντλ και μιας και μπαίνεις σε ένα θρεντ ενός φόρουμ που λέει γι' αυτό, να γράψεις αυθόρμητα ότι "σου την έχει βαρέσει το τάδε μαγαζί" (ακόμη κι αν η αφορμή είναι κάποιο "επικίνδυνο" προϊόν). Είναι σχεδόν σα να λες σε φίλο, αυθόρμητα πάνω στην κουβέντα, "αν έχω πάλι μειώσεις μισθού/φόρους/μαλακίες τον επόμενο μήνα, θα μπω με εκρηκτικά στη Βουλή". Σε 'μας που δεν είμαστε φίλοι του, μας φάνηκε ανούσιο και υπερβολικό. Ένας φίλος θα το πέρναγε στο ντούκου. Αυτό πχ που εγώ κράτησα, ήταν η ουσία όπως είπα, και αυτή ήταν "τα τελευταία του πολύμπριζα είναι δυνητικά επικίνδυνα". Η δήλωσή του "εγώ και το Λιντλ τελειώσαμε μεταξύ μας, καθώς οι μπανάνες του μου ξεχείλισαν το ποτήρι", μου φάνηκε "αστεία" - προσωπικά δεν πρόκειται να με επηρεάσει αρνητικά ούτε στο ελάχιστο όσον αφορά τις εκεί επισκέψεις μου, και το ίδιο φρονώ πως οφείλει να κάνει ο καθ' ένας που για τους δικούς του λόγους ψωνίζει Λιντλ. Να έγραφε δηλαδή ολόκληρη λίστα από σοβαρές προβληματικές καταστάσεις και προϊόντα που έχει αντιμετωπίσει σε "ελάχιστο" διάστημα, να το καταλάβαινα. Και μπορεί να ΕΧΕΙ ο άνθρωπος στο μυαλό του μια τέτοια, αλλά από τη στιγμή που δεν την παραθέτει, δεν δίνω πολύ σημασία. Συμφωνώ λοιπόν πως "δεν ήταν πολύ σοβαρή" η..."δήλωση αποχώρησής του", αλλά μην προβαίνουμε δα και σε χαρακτηρισμούς, έστω έμμεσους...(Εκτός κι αν πια "τον ξέρεις" και τον..."έχεις στην μπούκα" και τουλάχιστον εξηγείται έτσι και η δική σου αντίδραση. Τί άλλο να πω.). Τεσπα, αυτά από 'μένα. Ούτε σε μπουγάδα δε βλέπεις πλέον τέτοια σεντόνια. Γνωστό βέβαια και σεσημασμένο το πλυμένο σύννεφο, αλλά κάθε φορά που λέω να διαβάσω κάποιο πόστ του πάλι στο τέλος καταλήγω με ένα "WTF?". Για κάντε μια περίληψη του παραπάνω μήπως για πρώτη φορά είπε τίποτα της προκοπής. 2
nickmanak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δε μου λετε ρε παλικαρια, υπαρχει τροπος να αναζητησω ηλεκτρονικα, παλιοτερα φυλλαδια του lidl? Θελω πχ να δω ενα φυλλαδιο του Αυγουστου 2016. Κανε scroll και θα τα βρεις. http://prosfores-fylladia.gr/category/archives/page/2/ 2
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 περίληψη Σιγά μην αλλάξω στα γεράματα και γράψω τίποτε της προκοπής ρε συ. Αφού με ξέρεις, γιατί ελπίζεις; Τί μαζοχισμός ειν' αυτός; Συνεπώς η σούμα λέει : μακρυά από τα ποστ μου για να 'χεις την υγειά σου. 2
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Yep. Το 1mm2 σε καμία περίπτωση δεν είναι διατομή για 2+ kW. Το τυπικό για 2 - 3,5 kW είναι 1,5mm2. Ψάξε πάνω στο καλώδιο μιας συσκευής που τραβάει τόσο, ή σε κάποιο σωστό πολύπριζο, να δεις τη διατομή του. Δεν λέω ότι αν πας να τραβήξεις τόσα θα πάρεις φωτιά οπωσδήποτε, αλλά δεν είναι και ακριβώς αυτό που λέμε "ασφαλές" από τη στιγμή που παίζει στο όριο ή και πιο κάτω. Μεθαύριο (που θα 'ναι ανοιχτά) θα τους στείλω ένα email, το 'χω κι εγώ περιέργεια. Πάντως, ότι και να καταλογήσουμε στο Lidl, ένα είναι βέβαιο. Ότι απαντάνε στην όποια επικοινωνία (προσωπική εμπειρία). Και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δώσει και λύση (εκτός πια αν ήταν συμπτωματικό το ότι "λύθηκε" το Χ θέμα λίγο μετά από επικοινωνία). Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίον, πέραν της μίας φοράς, παρακινώ του γκρινιάζοντες είτε εδώ είτε σε ουρές στο ταμείο, αντί να τα λένε απλά για να ξεθυμάνουν να τα λένε εκεί που ίσως να γίνει κάτι. Στην εταιρία. Αφού μάλιστα ένα mail δεν είναι τόσο δύσκολο. 2
mentoras99 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κανε scroll και θα τα βρεις. http://prosfores-fylladia.gr/category/archives/page/2/ Ευχαριστω!
Alx1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως, ότι και να καταλογήσουμε στο Lidl, ένα είναι βέβαιο. Ότι απαντάνε στην όποια επικοινωνία (προσωπική εμπειρία). Και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δώσει και λύση (εκτός πια αν ήταν συμπτωματικό το ότι "λύθηκε" το Χ θέμα λίγο μετά από επικοινωνία). Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίον, πέραν της μίας φοράς, παρακινώ του γκρινιάζοντες είτε εδώ είτε σε ουρές στο ταμείο, αντί να τα λένε απλά για να ξεθυμάνουν να τα λένε εκεί που ίσως να γίνει κάτι. Στην εταιρία. Αφού μάλιστα ένα mail δεν είναι τόσο δύσκολο. Το πρόβλημα και η λύση του in a nutshell. Πες τα χρυσόστομε +++
Προτεινόμενες αναρτήσεις