Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως αν και βλεπω συχνα να χωνουν τα χερια τους σε καρπους,πολυ πιο συχνα βλεπω ανοιψτες συσκευασιες απο διαφορα μη τροφιμα που φερνει.

Ειτε καποια συσκευη ειτε κανενα συσκευασμενο φανελακι κλπ..

Με αυτο τι παιζει,ειναι πολυ ασχημη εικονα να βλεπεις μισοκλειστη συσκευασια με σκησιματα κλπ.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά εγώ νομίζω ότι οι προσφορές του Lidl θα πρέπει να ανακοινώνονται πλέον στο θέμα "προσφορές εκτός τεχνολογίας", κι όποιος θέλει να πιάσει κουβέντα περί ανέμων και υδάτων ας το κάνει εδώ.

Δεν καταλαβαίνω καν γιατί αυτή η αλυσίδα υπεραγοράς έχει το δικο΄της νήμα.

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Δημοσ.

Φερνει μποξερακια δυο ειδων απο βδομαδα.
Σετ των 3 με 7€, και σετ των 2 με 6€.
Περα απο την διαφορα σε τιμη/τεμαχια, φαινεται οτι ειναι και διαφορετικο το στυλ.

Δημοσ.

Επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη (και εμπειρία) αναφορικά με το πως αξιολογούνται τα διάφορα, απλά κατά τη γνώμη σου, περιστατικά από τις επιχειρήσεις.

Εργάζομαι πάνω από 30 χρόνια, κυρίως σε επιχειρήσεις με αντικείμενο τη λιανική, μικρές και μεγάλες. Στο Lidl όχι και ίσως να είναι διαφορετικό το σκεπτικό τους. Δεν παύει όμως να είναι επιχείρηση και ως τέτοια θέλει να μεγιστοποιήσει το κέρδος.

Αυτό είναι άλλωστε εμφανές και από τον τρόπο λειτουργίας τους.

Να είσαι σίγουρος ότι όταν το όποιο φαινόμενο κλιμακωθεί ενοχλητικά (από άνοιγμα συσκευασίας μέχρι επιστροφές ή οτιδήποτε άλλο) θα κάνουν κάτι γι' αυτό.

Τέλος, δεν αναφέρθηκα πουθενά για το θέμα "τρώω και δεν το περνάω απ' το ταμείο" (ουσιαστικά κλοπή) και κακώς μου το προσάπτεις.

Αν σε μπέρδεψε η φράση μου "αφού ένας υπάλληλος θα χρειαστεί να καθαρίζει/μαζεύει αυτά που έκαναν οι...μασούντες και θα είναι απών από ταμεία, συμπλήρωση ραφιών" ξαναδιαβάζοντάς την (μάλιστα καλύτερα σε συσχετισμό με όλο μου το post) τότε θα καταλάβεις ότι "απόντα από το ταμείο" περιγράφω τον υπάλληλο και όχι το προϊόν

...αδερφέ, είναι σχεδόν σα να λες "είμαι τόσα χρόνια στον τάδε χώρο λιανικής κι έχω την τάδε εμπειρία - συνεπώς μετά λόγου γνώσεως σας λέω ότι στην Κηφισίας τα πρωινά και τα απογεύματα έχει κίνηση".

Το ότι θα κάνουν κάτι τα όποια μαγαζιά έχουν θέμα, είναι, το λιγότερο, προφανές. Μόνο που η κουβέντα δεν ήταν για μαγαζιά που έχουν θέμα (και δεν έχω δει καν να υπάρχουν τέτοια, όπως και δεν έχω πετύχει υπάλληλο να τρέχει να μαζεύει με τις ώρες αυτά που άφησαν πίσω τους ανύπαρκτες βαρβαροορδές πεινασμένων και διψασμένων).

Η κουβέντα ήταν για όσους τους χαλάει την αισθητική και τις ιδέες περί του πρέποντος ή όχι και της "υπομονής στα στομαχικά κελεύσματα που οφείλει να διαθέτει ο πελάτης σουπερμάρκετ". Ήταν για όποιον ανοίγει και πίνει ένα νερό/ένα κουτί αναψυκτικού, μιας γκοφρέτας/μιας τυρόπιτας, ΔΕΝ το πετάει κάτω/παρατάει σε ράφια, από παιδί μέχρι ενήλικα. 

Δεν αμφισβήτησα την εργασία/την εμπειρία σου/την γνώση σου για το πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις όταν το πράγμα παρεκτρέπεται - απλά η παράθεση των ήταν άστοχη.

Επίσης, όχι, δεν "πήρα λάθος" εκείνο το "απών". Μια χαρά κατάλαβα ότι εννοούσες την απουσία του υπαλλήλου από το πόστο του ταμείου για να τρέχει να μαζεύει σκουπίδια. Όταν είπα πως εννοείς τους ζουλαδόρους, το είπα διότι δεν γίνεται και να φας, και να πετάξεις/αφήσεις συσκευασία στο πάτωμα/στα ράφια, ΚΑΙ στο τέλος να πληρώσεις την κατανάλωση που έκανες, αφού χρειάζεται να σκαναριστεί η συσκευασία. Συνεπώς, μάλλον εσύ δεν με διάβασες (γενικώς) καλά.

Σούμα του τί είπα : ΔΕΝ ρίχνεις το μαγαζί έξω/ΔΕΝ δημιουργείς πρόβλημα στην εύρρυθμη λειτουργία του/ΔΕΝ γυρνάει μπούμερανγκ στις τιμές των προϊόντων, εάν ανοίξεις ένα νερό επειδή κοράκιασες και το πιεις beforehand, ή φας ένα κρουασάν και κρατήσεις τις συσκευασίες και τις περάσεις όταν φτάσεις ταμείο και τις πετάξεις μετά στον ΚΑΔΟ.

Το 99% του κόσμου ΔΕΝ το κάνει, αλλά "κρατιέται". Μαγκιά του. Ε το 1% που το κάνει, δεν δημιουργεί πρόβλημα, και γι' αυτό είναι μαλακία να τους κακοκολογεί κάποιος (ισοδυναμεί με όσους σχολιάζουν αρνητικά όποιον πάει εκκλησία χωρίς κοστούμι αλλά με τζην-μπουφάν) .

ΑΥΤΟ είπα.

...και με την ευκαιρία, μιας και κάτι αναφέρθηκε πιο πάνω, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, είναι οι ξεσκισμένες συσκευασίες ρούχων (κατά βάση), το ανακάτεμα των πάντων-όλων εις έναν αχταρμά, με αποτέλεσμα και οι επόμενοι πελάτες να τραβάνε των παθών τους τον τάραχο, αλλά ΚΑΙ οι υπάλληλοι πραγματικά να γαμιούνται κατά την προσπάθεια να τα ξαναβάλουν στο τέλος της μέρας στη θέση τους. Ναι κύριε, άνοιξε τη συσκευασία, φόρα το κι όλας άμα γουστάρεις (αν δεν σε νοιάζει που θα σε σχολιάσουν οι δίπλα πελάτες), αλλά αν ΔΕΝ το πάρεις, ΒΑΛΕ το πίσω όμορφα κι ωραία - πόσο μάλλον όταν ΑΥΤΟ, ΝΑΙ, επιφέρει κόστος λειτουργίας (προσωπικό που απασχολείται στην επανασυσκευασία), το οποίο προφανώς μετακυλύεται σε εσένα τον ίδιον = στον πελάτη....

Πολλές δε φορές που εγώ πετυχαίνω τέτοιες καταστάσεις, κάθομαι σα μαλακάς (όταν έχω χρόνο να κάνω τον μαλάκα) και ψιλοτακτοποιώ πράγματα που βγάζουν μάτι, από τον εκνευρισμό μου.

[Και συγκεκριμένα, μιας και μόλις τα 'παμε, όχι μόνο δεν προβαίνουν σε ενέργειες οι του Λιντλ για να εξαλειφθεί/έστω περιοριστεί το φαινόμενο, αλλά στ' αρχίδια τους εδώ και χρόνια - ενώ κάποτε είχανε και κάμερες, είχανε και ανάρτηση ειδοποιήσεων, δασκαλεύανε τους σεκιουριτάδες να βάζουν χέρι (...είναι δηλαδή που λέγαμε ότι νομοτελειακά η απορρύθμιση πάντα επανέρχεται εις την τάξιν σε τέτοιες επιχειρήσεις...).]

• Like 1
Δημοσ.

Εισακουστηκαν τα παραπονα μερικων για τις ελλειψεις του λιντλ σε οικιακα ειδη και συγκεκριμενα σκουπες, κονταρια, φαρασια κλπ. Θα φερει την επομενη βδομαδα, αλλα το σωστο θα ηταν να τα εχει μονιμα αυτα τα ειδη.

• Like 1
Δημοσ.

Εισακουστηκαν τα παραπονα μερικων για τις ελλειψεις του λιντλ σε οικιακα ειδη και συγκεκριμενα σκουπες, κονταρια, φαρασια κλπ. Θα φερει την επομενη βδομαδα, αλλα το σωστο θα ηταν να τα εχει μονιμα αυτα τα ειδη.

Ακριβως αυτο. Θα φερει, αλλα θα επρεπε να τα εχει μονιμα.

Δημοσ.

Σχετικά εκτός θέματος: Αν κάποιος έχει το κλασικό δράπανο μπρίζας (αυτό με τα 20 €), δεν το χρησιμοποιεί, έχει ακόμα παρελκόμενα κι απόδειξη αγοράς και θέλει να το ξεφορτωθεί, θα ήθελα να τον βοηθήσω ;) Κατά προτίμηση Αττική.

Δημοσ.

..............................Επίσης, όχι, δεν "πήρα λάθος" εκείνο το "απών". Μια χαρά κατάλαβα ότι εννοούσες την απουσία του υπαλλήλου από το πόστο του ταμείου για να τρέχει να μαζεύει σκουπίδια. Όταν είπα πως εννοείς τους ζουλαδόρους, το είπα διότι δεν γίνεται και να φας, και να πετάξεις/αφήσεις συσκευασία στο πάτωμα/στα ράφια, ΚΑΙ στο τέλος να πληρώσεις την κατανάλωση που έκανες, αφού χρειάζεται να σκαναριστεί η συσκευασία. Συνεπώς, μάλλον εσύ δεν με διάβασες (γενικώς) καλά..................................

Επιμένω ότι δεν διάβασες καλά αφού εγώ (αλλοι ανέφεραν άλλα πράγματα) δεν μίλησα για τις παρατημένες συσκευασίες μετά από άνοιγμα αλλά για τη βρωμιά που αφήνει πίσω του το μασούλημα σε κάθε κατάστημα (ακόμα και αν κρατάς τη συσκευασία για να στην "χτυπήσουν").

Συγκεκριμένα είπα "ο κάθε τουρκόγυφτος που την έχει δει "σα στο σπίτι του" μέσα στο Χ ή το Ψ κατάστημα δεν φαντάζομαι να πολυασχοληθεί για το αν του έπεσαν κάποια κομμάτια σφολιάτα ή ψίχουλα από τα μπισκότα κατά την μάσα του".

Επειδή το παρακουράσαμε όμως, σταματώ εδώ ως προς το συγκεκριμένο θέμα.

Οι απόψεις κατατέθηκαν, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του

Δημοσ.

Ποτέ δεν έχει σφολιάτες στο πάτωμα - ποτέ δεν έχει νερά - γι' αυτό και κανένας εξτρά (=ανέβασμα κόστους λειτουργίας που ΔΕΝ υφίσταται στην πράξη) ποτέ δεν υπάρχει για να τρέξει να τα μαζέψει. 

Ή μάλλον, ΕΧΕΙ νερά, συγκεκριμένα - αλλά από ψυγεία, ατυχήματα κλπ και ΔΕΝ σκοτώνονται καν να τα μαζέψουν. Επειδή ακριβώς ΔΕΝ παίρνουν παραπάνω κόσμο.

Το μόνο που έχει, είναι κάποιους που ανοίγουν ένα μπουκάλι νερό και κάποιους άλλους που βρίσκουν αμέσως αφορμή να μιλήσουν για Τουρκόγυφτους.

Δηλαδή : Εκ του μη όντος |----------------> διαδρομή πάνω σε φαντασία που καλπάζει ----------> κατασκευάσαμε Τουρκόγυφτους.

Συμπεράσμα : μερικοί ψοφάτε να υπερβάλλετε και να σεναριολογείτε και (ώστε) να δακτυλοδείχνετε, έτσι για σπορ.

Επιμύθιο : Πράγματι, ας βάλουμε τέλος. Κι ας διάβασα μια χαρά εγώ.

Κουράζουν οι νουβέλες...

...μην τις διαβάζετε βρε παιδιά. δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν να σας πίεσε να τις διαβάσετε.

Δημοσ.

...μόνο που εγώ δεν "παραπονέθηκα" για την έκταση των ποστ σας αδερφέ.

Το να μην συμφωνώ με κάποιους για αυτά που λένε (τα λεγόμενα των οποίων μπορεί και να με ενοχλούν ακόμη), δεν σημαίνει ότι ενοχλούμαι ούτε από το ότι εκφράζουν άποψη, ούτε ποτέ μου είπα να υποβιβάσω κανενός το ποστ με το υποδεκάμετρο στο χέρι.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θέλω να αγοράσω ένα μονόζυγο πόρτας και είδα αυτό

το έχει κανείς;

ειναι καλό ή να προτιμήσω τα άλλου στυλ που πιάνουν πάνω από την πόρτα;

Να ξέρεις οτι το πρωτο θα σου κανει δυο βαθουλώματα στην κάσα της πόρτας.

Για το δεύτερο δεν ξέρω, δεν το εχω δοκιμάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...