Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.........................................Να υπάρχει και μια καθαρίστρια να μαζεύει τα υπολείμματα και δίπλα από το ταμείο ένα καλάθι απορριμάτων γιατί σίγουρα όποιος είναι ανάγωγος θα πετάει και το υπόλειμμα, την συσκευασία κάτω στο πάτωμα.

Ακριβώς έτσι.

Γιατί σίγουρα ο κάθε τουρκόγυφτος που την έχει δει "σα στο σπίτι του" μέσα στο Χ ή το Ψ κατάστημα δεν φαντάζομαι να πολυασχοληθεί για το αν του έπεσαν κάποια κομμάτια σφολιάτα ή ψίχουλα από τα μπισκότα κατά την μάσα του.

• Like 3
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και στο λιντλ,και στο τζαμπο,οταν θελω να φαω κατι,το τρωω  και στο ταμειο,πληρωνω οτι εφαγα.οσοι ξυνιζουν,ξυδι.........αλλα ξερω......ζηλευουν διοτι νομιζουν θα το κλεψω και θα κερδισω,και θα ηθελαν και αυτοι να κλεψουν και να κερδισουν την τυροπιτα..........

αχνε ποσο ζηλευω αυτη την τυρόπιτα,και τις αλλες 5 τυρόπιτες και τις 1000 παραπανω θερμιδες ημερησίως που θα φαει ο μεσος ελληνας.

ειμαι σιγουρος πως ολοι τους ειναι στα ορια τις λυποθημιας και εχουν μεγαλη αναγκη απο θερμιδες! ειδικα απο τις αδιες θερμιδες μιας τυροπιτας,ειμαι σιγουρος πως δεν μπορουν να αντεξουν λιγο παραπανω και να βγουν εκτος του καταστήματος να φανε.

τα ατομα που θα σε ζηλεψουν ειναι τα ιδια ατομα που χωνουν τα βρωμοχερα τους στους καρπους,ατομα που εχουν το μυαλο τους στην θεση του δεν θα σε ζηλεψουν.

• Like 1
Δημοσ.

Και 10 να επερνες δεν θα γλυτώνες το νέο πόσο αγοράς του 3.35

Έπρεπε να πάρεις μερικές παλέτες να έχεις μέχρι τα γηρατειά σου ώστε να έχεις καλό κερδος :P

Πάντως θέλω να πω ότι την επόμενη φορά που θα πάω και θα δω κάποιον να βάλει χουφταρα στους ξηρούς καρπούς και να κάνει βολτουλα μετά μέσα στο μαγαζί θα του σπασω το χέρι σε 3 σημεία.

Δεν πάει άλλο.και οι "security" που έχουν εκεί είναι κάτι φοβισμένα παιδάκια που δεν λένε σε κανέναν τίποτα και υπάρχει ασυδοσία μέσα στο καταστήμα

Χέρι στους ξηρούς καρπούς,ο άλλος άνοιξε και έτρωγε την τυρόπιτα,ανοιχτα ψυγεία επειδή ο άλλος πήρε και βαρέθηκε να ξανά κλείσει, γενικά κάνει ο καθένας ότι γουσταρει.

Μα φταίνε οι Γερμανοί, οπότε ας το κάνουμε μπουρδελέ ολέ το μαγαζί!

Και δεν κατάλαβα δηλαδή, τι πειράζει αν μείνει ανοιχτό το ψυγείο; Ας πάθει τσιρλιπιπί ο καψερός που θα πάρει «κατεψυγμένα» μύδια... όπως καλή ώρα ένας συμφορουμίτης!

Εγώ δε μιλάω για κλοπή πάντως. Πχ παίρνεις ένα μπουκαλάκι νερό και το ανοίγεις και πίνεις πριν πας στο ταμείο να το πληρώσεις. Αυτό επιτρέπεται ή όχι; Γιατί έχω δει πολλούς να το κάνουν.

Γιατί, θα πάθουν κάτι αν περιμένουν; Ή μήπως είναι στην έρημο Σαχάρα και δεν κρατιούνται;

Να πάρω κι εγώ ένα κουτί προφυλακτικά και να αρχίσω να...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου άλλο τα προφυλακτικά και άλλο το νερό.

Δηλαδή αν κάποιος ζαλίστηκε ή ήθελε επειγόντως να πιεί λίγο νερο για τον Α ή Β λόγο τι έγινε αν το ανοιξει πριν το ταμείο και το πληρώσει;δεν θα το κλέψει ούτε θα το ανοίξεις και θα το παρατήσει.

Αλλο βέβαια αν το ανοιξει και το αφήσει ή δεν το πληρώσει.

Και μιλάμε πάντα γ νερό έτσι,δεν λέμε να ανοίξει σοκοφρετες ή κανένα κρασί να δοκιμάσει.

Για νορμαλ πράγματα.

Δημοσ.

Το 99,999% ούτε δίψα έχει, ούτε πείνα... πάνω από 1 ώρα δεν κάθεται κανείς στο supermarket.

Πολλοί το κάνουν αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Το καταλαβαίνω μόνο για νερό αν κάποιος κοντεύει να πάθει αφυδάτωση!

Τόσο φουλ που δουλεύει ο κλιματισμός, είναι πρακτικά απίθανο να ιδρώσεις εκεί μέσα, ακόμα κι αν έξω έχει 40C...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν κάποιος ζαλίστηκε ή ήθελε επειγόντως να πιεί λίγο νερο για τον Α ή Β λόγο τι έγινε αν το ανοιξει πριν το ταμείο και το πληρώσει;

Γιατί αναγάγουμε την εξαίρεση σε κανόνα;
Δημοσ.

Έχεις ποτέ ανοίξει κάτι μέσα σε κατάστημα;

Οτιδήποτε;

Ειλικρινά απαντησε μου αν θέλεις

Εγώ; Όχι. Ούτε σαν παιδί.

Γιατί ρωτάς όμως;

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια (βέβαια προς τον razor_7 ήταν ή ερώτηση μου)

Εγώ έχω πάει άπειρες φορές και 1-2 φορές έχω ανοίξει νεράκι (το οποίο πλήρωσα στο τέλος)επειδή ήμουν από την δουλειά και είχα λιώσει μέσα στην ζεστή και την κίνηση με 40° στο αμάξι.

Αυτό τι με κάνει;

Λιγουρι-λαμογιο-απατεωνα;

Τι ειμαι επειδή ανοιξα ένα νεράκι επειδή το πλήρωσα στο τέλος;

(Βέβαια δεν λέω για ξηρούς καρπους-τυροπιτες - κουλούρια και άλλα που ανοίγουν)

Δημοσ.

Επειδή αν δεν κάνω λάθος στα lidl δεν υπάρχουν νερά και αναψυκτικά στα ψυγεία. Αν το έκανες για να δροσιστείς μάλλον την πάτησες.

Εκτός και αν ήταν χειμώνας.  :-D

Δημοσ.

Oχι βρε σε εμένα έχει στο καταστήμα που πάω.

Καλοκαίρι μόνο έτυχε να εχω ανοίξει που πεθαίνα στην διψα τι να το κανω χειμώνα;

Μικρά νεράκια με 0.20-0.25€ ;)

Μεσαία μεράκια με 1€ ή 6αδα

Και μεγάλα από 1.3€ μεχρι 1.8€ οι γνωστές μαρκες

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως αυτό το bourbon το έχετε πετύχει ποτέ σε Ελληνικό κατάστημα; Όχι το απλό. Εγώ δεν το έχω πετύχει.

2h6dcaw.jpg

Δημοσ.

To ανοιγμα συσκευασιας θα το δικαιολογουσα, μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις και μονο απο παιδακια, και μαλιστα κατα λαθος.

Πχ στο jumbo που εχει λαο, πχ μπορει να περιμενεις στο ταμειο μεχρι και 15 λεπτα, το μικρο αμα πειναει(γιατι μαλλον εκει παει το θεμα), μπορει να το φαει....τι να το κανεις οταν ανοιξει τη συσκευασια και μεχρι να πεις κιμινο εχει κατεβασει ηδη την πρωτη μπουκια; Να το σπασεις στο ξυλο;

Ξερετε, τα παιδακια μεχρι να γυρισεις το κεφαλι σου αλλου, την εκαναν τη λαδια...

Μονο σε αυτη την περιπτωση ομως, θα μπορουσα να πω οτι την βλεπω με κατανοηση.

Ολα τα αλλα ειναι .... προφασεις εν αμαρτιες!

• Like 2
Δημοσ.

Τα παιδάκια μπορείς να τα μάθεις να μην απλώνουν το χεράκι τους και να ρωτανε γιατί εχω δει παιδάκια να περνάνε δωρεάν ;) Πράγματα από τα ταμεία και να λένε μετά οι μάνες αχ βρε τι πηρεςςςς,δεν το είχαν δει....

• Like 3
Δημοσ.

Τα παιδάκια μπορείς να τα μάθεις να μην απλώνουν το χεράκι τους και να ρωτανε γιατί εχω δει παιδάκια να περνάνε δωρεάν ;) Πράγματα από τα ταμεία και να λένε μετά οι μάνες αχ βρε τι πηρεςςςς,δεν το είχαν δει....

Εχεις δει παιδακια να περνανε μπροστα απο τα ματια σου στο ταμειο πραγματα που ειχαν κρυμμενα στις χουφτιτσες τους,

κι ενω εσυ κοιτας να βαλεις τα πραγματα στις τσαντες, να βλεπεις τον ταμια να χτυπα ασχετα αντικειμενα;

Δεν τα πιανεις ευκολα τα μικρα....

Α, και οσο για τις παρατηρησεις και 'να τα μαθεις', καλα τα λες, αλλα αμα ηταν τοσο ευκολο να μπουνε σε ταξη καλα θα ηταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...