Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήταν προζυγισμένη, λογικά θα είχε τιμή και barcode πάνω της, έτσι;

Οπότε και άδεια να την πήγαινε στο ταμείο, λογικά ο υπάλληλος θα scanαρε το barcode και θα χτυπούσε το προϊόν.

Τι έχω καταλάβει λάθος;

Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ για την τυρόπιτα που γράφτηκε πιο πάνω, ότι την αγόρασε δηλαδή, άρα μπορεί να ξεκινήσει να την τρώει μέσα στο κατάστημα (άσχετα αν εμένα μου φαίνεται κάπως και δεν το κάνω ποτέ). Αλλά όχι, δεν τα αγοράσανε! :D

Δημοσ.

Εντάξει, αυτό δεν έχει να κάνει με τα Lidl, απλά οι άνθρωποι/πελάτες είναι κλέφτες.

Σίγουρα, απλά πιστεύω ότι επειδή τα lidl είναι πιο ελαστικά ας το πούμε το κάνουν πιο εύκολα εκεί...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαγορεύεται η κατανάλωση του προϊόντος εντός του καταστήματος και πριν την πληρωμή στο ταμείο Ας πάει και στα jumbo να τα κάνει αυτά με τις υπενθυμίσεις από τα μεγάφωνα κάθε λίγο και λιγάκι και σε κάθε σημείο και πινακίδες.

Θα φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε πινακίδες «Απαγορεύεται Το Πτύειν» Το αυτονόητο δηλαδή.

Κάποιοι μεγαλύτεροι θα τις θυμούνται στα τραίνα και τα λεωφορεία 

Τόσο γυφταράδες είναι μερικοί και μερικές.

Να πω ότι είναι και τίποτα παιδάκια που θέλουν την σοκολάτα, θα πω πιδιά είναι αλλά  και εδώ οι μανάδες τους πρέπει να τα μάθουν κανόνες συμπεριφοράς.

Το πρόβλημα όμως το δημιουργούν περισσότερο οι μεγαλύτερες σε ηλικία γαϊδούρες και γάιδαροι.

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 4
Δημοσ.

Απαγορεύεται η κατανάλωση του προϊόντος εντός του καταστήματος και πριν την πληρωμή στο ταμείο Ας πάει και στα jumbo να τα κάνει αυτά με τις υπενθυμίσεις από τα μεγάφωνα κάθε λίγο και λιγάκι και σε κάθε σημείο και πινακίδες.

Θα φτάσουμε στο σημείο να βάλουμε πινακίδες «Απαγορεύεται Το Πτύειν»

Κάποιο μεγαλύτεροι θα τις θυμούνται στα τραίνα και τα λεωφορεία 

Τόσο γυφταράδες είναι μερικοί και μερικές.

Είχα την εντύπωση ότι επιτρέπεται γιατί το έχω δει και σε άλλα σούπερ μάρκετ. Καλώς που απαγορεύεται :)

Δημοσ.

Αυτό έλειπε να επιτρεπόταν. Δεν είναι εστιατόριο εκεί μέσα. Να τρως κονσέρβες, ψωμιά, φρούτα παγωτά και μετά να πηγαίνεις στο ταμείο και να λες τον λογαριασμό. Πουθενά αυτά δεν επιτρέπονται. 

Απλά τι να σου κάνουν και οι υπάλληλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό έλειπε να επιτρεπόταν. Δεν είναι εστιατόριο εκεί μέσα. Να τρως κονσέρβες, ψωμιά, φρούτα παγωτά και μετά να πηγαίνεις στο ταμείο και να λες τον λογαριασμό. Πουθενά αυτά δεν επιτρέπονται. 

Απλά τι να σου κάνουν και οι υπάλληλοι.

Oι μικροκλοπές διώκονται κατ έγκληση και όχι αυτεπάγγελτα. Σύμφωνα με το άρθρο 377 του Ποινικού Κώδικα, αν η κλοπή ή η υπεξαίρεση έχει αντικείμενο πράγμα ευτελούς αξίας, τιμωρείται με χρηματική ποινή ή με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών. Αν όμως η πράξη τελέστηκε από ανάγκη για άμεση χρήση ή ανάλωση του αντικειμένου της κλοπής ή υπεξαίρεσης, το δικαστήριο μπορεί να κρίνει την πράξη ατιμώρητη. Με λίγα λόγια, εάν πρόκειται για τρόφιμο μικρής αξίας, το οποίο καταναλωθεί επιτόπου και επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για θέμα επιβίωσης, ο δράστης δεν τιμωρείται.

Δημοσ.

Καλά τα λες. Εγώ όμως βλέπω ότι οι περισσότερες και περισσότεροι οι οποίοι προβαίνουν στην επιτόπου κατανάλωση είναι κάτι φακλάνες και κάτι τόφαλοι. Δεν νομίζω να είναι πεινασμένοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα λες. Εγώ όμως βλέπω ότι οι περισσότερες και περισσότεροι οι οποίοι προβαίνουν στην επιτόπου κατανάλωση είναι κάτι φακλάνες και κάτι τόφαλοι. Δεν νομίζω να είναι πεινασμένοι. 

Δεν αναφέρομαι στα άτομα τα οποία κάνουν αυτή την πράξη, διευκρινίζω τι ορίζει ο νομός. Τελικός δεν απαγορεύετε. Γι΄αυτο κανείς δεν μιλάει είτε υπάλληλος είτε σεκιούριτι. 

Δημοσ.

Εγώ δε μιλάω για κλοπή πάντως. Πχ παίρνεις ένα μπουκαλάκι νερό και το ανοίγεις και πίνεις πριν πας στο ταμείο να το πληρώσεις. Αυτό επιτρέπεται ή όχι; Γιατί έχω δει πολλούς να το κάνουν.

Δημοσ.

Εγώ δε μιλάω για κλοπή πάντως. Πχ παίρνεις ένα μπουκαλάκι νερό και το ανοίγεις και πίνεις πριν πας στο ταμείο να το πληρώσεις. Αυτό επιτρέπεται ή όχι; Γιατί έχω δει πολλούς να το κάνουν.

Χωρίς να ψάξω την νομοθεσία πιστεύω πως όχι. Γιατί αφού δεν το έχεις πληρώσει δεν σου ανήκει ακόμα.

Οπότε λογικά δεν επιτρέπεται και δεν μπορείς να το καταναλώσεις.

Φυσικά αν υπάρχει θέμα δηλαδή κάποια λιποθυμία κάτι τέλος πάντων δεν νομίζω κάποιος να πει κάτι για το νερό.

Αυτό έχει να κάνει με κανόνες συμπεριφοράς περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω μερικές φορές, ειδικά με μανάδες και παιδιά, είναι να παίρνουν κάτι στον φούρνο και το παιδάκι να το τρώει ενόσω ψωνίζουν μέσα στο μαγαζί.

...περιπτώσεις τέτοιας απάτης/κλοπής/μη πληρωμής δεν έχω δει πάντως.

Δημοσ.

και στο λιντλ,και στο τζαμπο,οταν θελω να φαω κατι,το τρωω  και στο ταμειο,πληρωνω οτι εφαγα.οσοι ξυνιζουν,ξυδι.........αλλα ξερω......ζηλευουν διοτι νομιζουν θα το κλεψω και θα κερδισω,και θα ηθελαν και αυτοι να κλεψουν και να κερδισουν την τυροπιτα..........

Δημοσ.

και στο λιντλ,και στο τζαμπο,οταν θελω να φαω κατι,το τρωω  και στο ταμειο,πληρωνω οτι εφαγα.οσοι ξυνιζουν,ξυδι.........αλλα ξερω......ζηλευουν διοτι νομιζουν θα το κλεψω και θα κερδισω,και θα ηθελαν και αυτοι να κλεψουν και να κερδισουν την τυροπιτα..........

Πολύ καλά κάνεις αφού είσαι βιαστική. Αυτό θα πρέπει να το κάνουν όλοι οι πελάτες. Άλλος να πίνει την μπύρα του άλλος να τρώει την κονσέρβα του και την τυρόπιτά του.

Μετά να καπνίζει και το τσιγαράκι του.

Να υπάρχει και μια καθαρίστρια να μαζεύει τα υπολείμματα και δίπλα από το ταμείο ένα καλάθι απορριμάτων γιατί σίγουρα όποιος είναι ανάγωγος θα πετάει και το υπόλειμμα, την συσκευασία κάτω στο πάτωμα.

• Like 2
Δημοσ.

Πολλοί το κάνουν αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Το καταλαβαίνω μόνο για νερό αν κάποιος κοντεύει να πάθει αφυδάτωση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...