Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για το δεν έχουμε κομματια,εξαντληθηκε από τις 09:00 το πρωί που λένε δεν παίζει να είναι ψέμματα αφού ο καθένας αγοράζει 30-30 όταν είναι κάτι σε προσφορά λες και θα γίνει κατοχη

Και παλέτες να φέρεις παραπάνω αν ο καθένας αγοράζει κούτες και δεν υπάρχει όριο τεμαχιων/πελατη έτσι θα γίνεται πάντα.γιατι δεν τους νοιάζει ο πελάτης,τους νοιάζει να φύγει το εμπόρευμα με οποιοδήποτε τρόπο.

...περασμένο Σάββατο που είχε προσφορά τον "τόννο σε φυσικό χυμό", (βρήκα σε ένα κατάστημα μπόλικους. κοντά μάλιστα στο κλείσιμο, και) πήρα 10 συσκευασίες (που έχουν 3 μικρά κουτάκια έκαστη). Τελευταία φορά που είχα πάρει (πάλι σε προσφορά), ήταν πριν 2-3 μήνες. Για ποιό λόγο να πάρω, πες 2-3 συσκευασίες, που θα μου τελειώσουν πολύ πριν την επόμενη προσφορά, κατά την δε οποία ένας Χριστός ξέρει αν θα προλάβω να δω τον Κύριο...(σε 3 μαγαζιά πήγα μπας και βρω - βρήκα μόνο στο 3ο, και σε πολλή ποσότητα);

Δεν είναι "κατοχικό σύνδρομο". Παίρνει απλώς προνοητικά ο κόσμος (που μπορεί), για να του κρατήσουν καιρό (...πέραν από όσους μεταπουλούν στα μικρομάγαζά τους βέβαια).

Οσο για τα προιόντα προσφορά γράφει στο φυλλάδιο εως κάποια τεμάχια ανα άτομο αλλά κανείς δεν το τηρεί. Ειναι κρίμα πραγματικά.

Ωστόσο δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και κάτι το κατάστημα γιατι εαν θέλει ο άλλος να πάρει τεμάχια θα τον βρεί τον τρόπο δεν ειναι δύσκολο.

Και ομως, μας γραφουν στα ....

Αρα, κατι δεν κανουν και αυτοι καλα.

Εκτος αν ολοι εμεις εδω, που ειμαστε και πελατες, ειμαστε ολοι λαθος.

Θα έλυναν το πρόβλημα, αν απλά έβαζαν όριο, π.χ. μέχρι 2-4 συσκευασίες ανά άτομο. Έτσι και τον ντόρο τους θα έκαναν με τις χαμηλές τιμές, αλλά και δε θα γκρίνιαζε κανείς για τη διαθεσιμότητα, αφού θα ξενέρωναν οι έχοντες κατοχικό σύνδρομο που στοκάρουν ποσότητες καταστήματος.

...φυσικά και δεν μπορεί να λυθεί το ζήτημα με "περιορισμούς ανά άτομο", γιατί πολύ απλά μπορεί όποιος θελήσει, να ψωνίσει/βγει - αφήσει πράγματα/ξαναμπεί/ξανατσιμπήσει προσφορά (ακόμη και στην ίδια ταμία μια χαρά τον παίρνει να πάει : αρνείσαι ότι ξαναπέρασες). Ή και να πάει και στο επόμενο μαγαζί. Τί θα κάνουν, αγορές βάσει ταυτότητας/έλεγχο στα ταμεία...;

Μια "λύση" (που θα βόλευε ΚΑΙ πελάτες βασικά), καθώς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι πελάτες δεν ευθύνονται για τον "χαμό κατά τις προσφορές" ίσως να ήταν κάτι σαν "προ-αγορά" (για πολύ συγκεκριμένα προϊόντα ίσως, όπως πχ σχετικά ακριβά εργαλεία/συσκευές, που έρχονται μάλιστα αραιά και όχι τακτικά) : βάσει στοιχείων πχ, δηλώνεις "παραγγελία", και στην κρατάνε πχ για μια ημέρα και μετά διατίθεται προς άπαντες. Προφανώς και έχει μανούρα αυτή η λύση, για το Λιντλ, αλλά ΕΙΝΑΙ μια ιδέα...(και σίγουρα θα αύξανε και τις πωλήσεις/την "πελατειακή ευχαρίστηση-συνεπαγόμενηπροτίμηση" κλπ, αν ήταν κάτι τόσο "στάνταρ"...) 

λέγοντας γύφτουλες εννοούσα αυτούς που βαζουν τα χέρια στους ξηρούς καρπούς και γεμίζουν τις χούφτες

...εγώ πάντως βρε αδέρφια, σε μαγαζί όχι ιδιαίτερα "καλής" γειτονιάς (Λ. Θηβών, που καλύπτει Καμίνια-Κοκκινιά) όπου κατά βάση ψωνίζω, δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά κάποιον να "χώνει βρωμοχερούκλα και να βουτάει ξηροκάρπια". Ούτε κανέναν "ύποπτο αλλοδαπό", ούτε ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ούτε καν Τσιγγάνους/Γύφτους/Αθίγγανους/Ρομά/whatever feeds your grammatic kicks...Τίποτα λέμε. Και βρίσκομαι σε Λιντλ, σχεδόν καθημερινά (και ξοδεύω και κοντά στην ώρα μέσο όρο εκεί μέσα, και ρίχνω και το μάτι μου παντού. Να πεις δηλαδή ότι είμαι περαστικός μια στο τόσο και στα τέτοια μου τί γίνεται γύρω μου...).

Aστικός μύθος; Τεσπα.

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπήρχε δυνατότητα pre-order μέσω internet, δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τις προσφορές.

Όσο για το χάλι με τα χυμένα αλεύρια/ρύζια/μακαρόνια (μέχρι και γλίτσα από αυγά στο πάτωμα έχω πετύχει), ποτέ δεν το καταλάβω. Ουδέποτε έχω καταστρέψει κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοί και γιατί τα κάνουν αυτά...

Αυτό αποκλείει αυτόματα πολλούς πελάτες, δε νομίζω ότι έχουν σκοπό να το κάνουν!

...περασμένο Σάββατο που είχε προσφορά τον "τόννο σε φυσικό χυμό", (βρήκα σε ένα κατάστημα μπόλικους. κοντά μάλιστα στο κλείσιμο, και) πήρα 10 συσκευασίες (που έχουν 3 μικρά κουτάκια έκαστη). Τελευταία φορά που είχα πάρει (πάλι σε προσφορά), ήταν πριν 2-3 μήνες. Για ποιό λόγο να πάρω, πες 2-3 συσκευασίες, που θα μου τελειώσουν πολύ πριν την επόμενη προσφορά, κατά την δε οποία ένας Χριστός ξέρει αν θα προλάβω να δω τον Κύριο...(σε 3 μαγαζιά πήγα μπας και βρω - βρήκα μόνο στο 3ο, και σε πολλή ποσότητα);

Δεν είναι "κατοχικό σύνδρομο". Παίρνει απλώς προνοητικά ο κόσμος (που μπορεί), για να του κρατήσουν καιρό (...πέραν από όσους μεταπουλούν στα μικρομάγαζά τους βέβαια).

...φυσικά και δεν μπορεί να λυθεί το ζήτημα με "περιορισμούς ανά άτομο", γιατί πολύ απλά μπορεί όποιος θελήσει, να ψωνίσει/βγει - αφήσει πράγματα/ξαναμπεί/ξανατσιμπήσει προσφορά (ακόμη και στην ίδια ταμία μια χαρά τον παίρνει να πάει : αρνείσαι ότι ξαναπέρασες). Ή και να πάει και στο επόμενο μαγαζί. Τί θα κάνουν, αγορές βάσει ταυτότητας/έλεγχο στα ταμεία...;

Μια "λύση" (που θα βόλευε ΚΑΙ πελάτες βασικά), καθώς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οι πελάτες δεν ευθύνονται για τον "χαμό κατά τις προσφορές" ίσως να ήταν κάτι σαν "προ-αγορά" (για πολύ συγκεκριμένα προϊόντα ίσως, όπως πχ σχετικά ακριβά εργαλεία/συσκευές, που έρχονται μάλιστα αραιά και όχι τακτικά) : βάσει στοιχείων πχ, δηλώνεις "παραγγελία", και στην κρατάνε πχ για μια ημέρα και μετά διατίθεται προς άπαντες. Προφανώς και έχει μανούρα αυτή η λύση, για το Λιντλ, αλλά ΕΙΝΑΙ μια ιδέα...(και σίγουρα θα αύξανε και τις πωλήσεις/την "πελατειακή ευχαρίστηση-συνεπαγόμενηπροτίμηση" κλπ, αν ήταν κάτι τόσο "στάνταρ"...) 

...εγώ πάντως βρε αδέρφια, σε μαγαζί όχι ιδιαίτερα "καλής" γειτονιάς (Λ. Θηβών, που καλύπτει Καμίνια-Κοκκινιά) όπου κατά βάση ψωνίζω, δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά κάποιον να "χώνει βρωμοχερούκλα και να βουτάει ξηροκάρπια". Ούτε κανέναν "ύποπτο αλλοδαπό", ούτε ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ούτε καν Τσιγγάνους/Γύφτους/Αθίγγανους/Ρομά/whatever feeds your grammatic kicks...Τίποτα λέμε. Και βρίσκομαι σε Λιντλ, σχεδόν καθημερινά (και ξοδεύω και κοντά στην ώρα μέσο όρο εκεί μέσα, και ρίχνω και το μάτι μου παντού. Να πεις δηλαδή ότι είμαι περαστικός μια στο τόσο και στα τέτοια μου τί γίνεται γύρω μου...).

Aστικός μύθος; Τεσπα.

Εγώ πάλι ανοιχτές συσκευασίες και κόσμο να τρώει ξηρούς καρπούς βλέπω πάντα σε όσα lidl πηγαίνω - έχω πάει...

Αλήθεια τι κάνεις κάθε μέρα μία ώρα στα lidl ρε συ;!

Δημοσ.

Νομιζω αλλα βαλανε περιορισμο στα τεσσερα τεμαχια ανα πελατη, αφμ..καπου το χε παρει το ματι μου

Αν πατε εδω http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=57623 κατω κατω λεει ως τρια τεμαχια και οχι τεσσερα που εγραψα λαθος

Δημοσ.

Αυτο με τους ξηρους καρπους το βλεπω συνεχεια,ειτε μαυρος ειτε ασπρος ειτε μπλε το κανουν πολλοι,καθε ηλικιας.

Και να με πληρωσεις δεν τους παιρνω αυτους τους καρπους,μονο συσκευασμενα..

Αν για 30 λεπτα που πηγαινω καθε εβδομαδα βλεπω σχεδον καθε φορα καποιον να το κανει,ποιος ξερει τι δεν βλεπω ολες τις υπολοιπες ωρες..

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τους ξηρους καρπους το βλεπω συνεχεια,ειτε μαυρος ειτε ασπρος ειτε μπλε το κανουν πολλοι,καθε ηλικιας.

Αν για 30 λεπτα που πηγαινω καθε εβδομαδα βλεπω σχεδον καθε φορα καποιον να το κανει,ποιος ξερει τι δεν βλεπω ολες τις υπολοιπες ωρες..

Νομίζω τους χύμα ξηρούς καρπούς δεν τους αγοράζουν και πολλοί! Τους θεωρούν κέρασμα για όσο είναι στο μαγαζί, τρώνε όσους θέλουν και φεύγουν! :D

Νομιζω αλλα βαλανε περιορισμο στα τεσσερα τεμαχια ανα πελατη, αφμ..καπου το χε παρει το ματι μου

Αν πατε εδω http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=57623 κατω κατω λεει ως τρια τεμαχια και οχι τεσσερα που εγραψα λαθος

Στην πράξη έχετε δει ποτέ να σταματάνε κάποιον που πήρε πάνω από 3 τεμάχια;

Δημοσ.

Αυτό αποκλείει αυτόματα πολλούς πελάτες, δε νομίζω ότι έχουν σκοπό να το κάνουν!

Θα αποκλείσει τα γερόντια; Στεναχώρια μεγάλη... ας βάλουν τα εγγόνια τους (όπως κάνουν με taxisnet, ΕΝΦΙΑ κλπ.)! :D

Δημοσ.

Αλήθεια τι κάνεις κάθε μέρα μία ώρα στα lidl ρε συ;!

...ψώνια για 3 σπίτια (δικό μας/πεθερά/γονείς). Χωρίς απαραίτητα λίστα κάθε φορά, που σημαίνει περισσότερη ώρα "περιφορά" μέσα στο κατάστημα, για να έρθει έμπνευση για το τί λείπει/χρειάζεται το κάθε ένα. Συν ότι έχω την "κακή" συνήθεια, σχεδόν πάντα να "σκανάρω" όλο το μαγαζί, να σκεφτώ αν λείπει κάτι που δεν έχω ξεχάσει, συν το τσεκάρισμα παντού για προσφορές.

Γενικά, "μελέτη". Και είμαι στα όριά μου με όλο αυτό. Μακρυά λοιπόν από το συγκεκριμένο κατάστημα, μη μου τη δώσει καμμιά μέρα και μπω με κανένα αυτόματο κι αρχίσω να καθαρίζω κόσμο (από σπαστικούς σεκιουριτάδες μέχρι μαλακισμένες μανάδες με φωνακλάδικα τσογλανάκια) αδιακρίτως, έτσι για ξεχαρμάνιασμα, και πάτε τζάμπα.

• Like 3
Δημοσ.

Θα αποκλείσει τα γερόντια; Στεναχώρια μεγάλη... ας βάλουν τα εγγόνια τους (όπως κάνουν με taxisnet, ΕΝΦΙΑ κλπ.)! :D

Θα αποκλείσει όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, αφού το σούπερ μάρκετ απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Σίγουρα δεν το θέλουν αυτό! Άσε που όπως έχουμε ξαναγράψει και είναι γνωστό γενικά για όλα τα μαγαζιά, θέλουν να πας από κει!

...ψώνια για 3 σπίτια (δικό μας/πεθερά/γονείς). Χωρίς απαραίτητα λίστα κάθε φορά, που σημαίνει περισσότερη ώρα "περιφορά" μέσα στο κατάστημα, για να έρθει έμπνευση για το τί λείπει/χρειάζεται το κάθε ένα. Συν ότι έχω την "κακή" συνήθεια, σχεδόν πάντα να "σκανάρω" όλο το μαγαζί, να σκεφτώ αν λείπει κάτι που δεν έχω ξεχάσει, συν το τσεκάρισμα παντού για προσφορές.

Γενικά, "μελέτη". Και είμαι στα όριά μου με όλο αυτό. Μακρυά λοιπόν από το συγκεκριμένο κατάστημα, μη μου τη δώσει καμμιά μέρα και μπω με κανένα αυτόματο κι αρχίσω να καθαρίζω κόσμο (από σπαστικούς σεκιουριτάδες μέχρι μαλακισμένες μανάδες με φωνακλάδικα τσογλανάκια) αδιακρίτως, έτσι για ξεχαρμάνιασμα, και πάτε τζάμπα.

Ευτυχώς μας χωρίζει μεγάλη απόσταση! :D

Δημοσ.

...μιλάνε ωρέ τα παπούτσια;

Εχουνε ομως γλωσσα:D

ποια η διαφορά με την κυρία που περιμένει 8 παρά τέταρτο έξω από το lidl για να προλάβει να αγοράσει ένα αρκετά VFM μπλουζάκι, με τον μέσο χρήστη του insomnia που θα βάλει ξυπνητήρι στις 09:00  (GMT+8) Beijing, China για να προλάβει να αγοράσει ένα καλώδιο φόρτισης.........

Οταν αρχισα να διαβαζω αυτο το ποστ σου νομιζα οτι θα κατεληγες..... με τον μέσο χρήστη του insomnia που θα βάλει ξυπνητήρι στις 09:00  (GMT+8) Beijing, China για να προλάβει να ποσταρει στο forum.

Τους ξηρους καρπους που σου φερνει ο σερβιτορος με το ποτο σου, τους τρως?

Δεν είναι "κατοχικό σύνδρομο". Παίρνει απλώς προνοητικά ο κόσμος (που μπορεί), για να του κρατήσουν καιρό

Και  καλα κανεις, πριν λιγο καιρο ειχαν τον νεσκαφε 2€(μαλλον παλια παρτιδα που θελαν να διωξουν γρηγορα για να βαλουν με τον νεο φπα) και πηρα μονο 2 τεμαχια. Ελεγα "καλα, θα ξαναπαρω την επομενη φορα".

Τωρα ο νεσκαφε κανει παντου 3,35€ ακατεβατα και τραβουσα τα μαλλια μου που δε πηρα 10 τεμαχια.

Δημοσ.

Και 10 να επερνες δεν θα γλυτώνες το νέο πόσο αγοράς του 3.35

Έπρεπε να πάρεις μερικές παλέτες να έχεις μέχρι τα γηρατειά σου ώστε να έχεις καλό κερδος :P

Πάντως θέλω να πω ότι την επόμενη φορά που θα πάω και θα δω κάποιον να βάλει χουφταρα στους ξηρούς καρπούς και να κάνει βολτουλα μετά μέσα στο μαγαζί θα του σπασω το χέρι σε 3 σημεία.

Δεν πάει άλλο.και οι "security" που έχουν εκεί είναι κάτι φοβισμένα παιδάκια που δεν λένε σε κανέναν τίποτα και υπάρχει ασυδοσία μέσα στο καταστήμα

Χέρι στους ξηρούς καρπούς,ο άλλος άνοιξε και έτρωγε την τυρόπιτα,ανοιχτα ψυγεία επειδή ο άλλος πήρε και βαρέθηκε να ξανά κλείσει, γενικά κάνει ο καθένας ότι γουσταρει.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει να ανοίγει μια γυναίκα μια προζυγισμένη συσκευασία με σταφύλια και ενώ της κάνει παρατήρηση ο υπάλληλος, εκείνη συνεχίζει να καταβροχθίζει. Ο υπάλληλος να ουρλιάζει, οι πελάτες όλοι να έχουν γυρίσει κεφάλια να κοιτάνε, και μόνο όταν εκείνη χόρτασε, σταμάτησε και συνέχισε τα ψώνια της σαν να μη συνέβη τίποτα...

Δημοσ.

Αν ήταν προζυγισμένη, λογικά θα είχε τιμή και barcode πάνω της, έτσι;

Οπότε και άδεια να την πήγαινε στο ταμείο, λογικά ο υπάλληλος θα scanαρε το barcode και θα χτυπούσε το προϊόν.

Τι έχω καταλάβει λάθος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...