torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 πιστεύω δε χρειάζεται πολύ ανάλυση. και σε μένα έχει τύχει να θέλω να πάρω μια προσφορά και να μη προλάβω και αντίστοιχα μου έχει τύχει να είμαι από τους κωλόφαρδους που πήρα το τελευταίο / προ-τελευταίο τεμάχιο, απλώνοντας το χέρι μάλιστα ανάμεσα στο πλήθος. ηρωικές στιγμές. από εκεί και πέρα το βλέπω ρεαλίστικά. τα τεμάχια είναι πχ 500 οι ενδιαφερόμενοι 2000. κάποιοι δε θα πάρουν ό,τι και να γίνει. ε αυτοί οι κάποιοι θα γκρινιάξουν και θα βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες. αν όμως τ λιντλ έφερνε πχ 2 τεμάχια μόνο και αυτοί κατάφερναν να τα πάρουν τότε δε θα παραπονιόντουσαν ότι φέρνουν λίγα. κοινώς .. η δουλειά μας να γίνει και στα τέτοια μας. αν δε γίνει γκρινιάζουμε. θα μπορούσαν να ανεβάσουν λίγο τις τιμές σε τέτοιο επίπεδο που δε θα γίνοταν ο χαμός αλλά θα φεύγανε κιόλας τα κομμάτια. αλλά τότε δε θα γίνοταν αυτός ο ντόρος. εμένα περισσότερο μου τη δίνουν οι γύφτουλες που ανοίγουν συσκευασίες πετάνε κάτω πράγματα και γενικώς συμπεριφέρονται σαν ζώα.
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Θα έλυναν το πρόβλημα, αν απλά έβαζαν όριο, π.χ. μέχρι 2-4 συσκευασίες ανά άτομο. Έτσι και τον ντόρο τους θα έκαναν με τις χαμηλές τιμές, αλλά και δε θα γκρίνιαζε κανείς για τη διαθεσιμότητα, αφού θα ξενέρωναν οι έχοντες κατοχικό σύνδρομο που στοκάρουν ποσότητες καταστήματος.
torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 όσο για το κατοχικό σύνδρομο που είπες. να πω ότι κι εγώ στοκάρω μεγάλες ποσότητες σε μερικά είδη. αν βρω τρελή προσφορά σε είδη που χρησιμοποιώ και δε λήγουν πχ κωλόχαρτα γεμίζω το αυτοκίνητο αποθήκη έχω στο σπίτι μεγάλη οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. και δεν είναι κάποιο σύνδρομο. είναι ότι γλιτώνω χρήματα. απλή λογική. αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι κωλόχαρτα και καθαριστικά που είχαν αγοραστει πριν 2 χρόνια!!! και θα μου βγάλουν άλλον έναν χρόνο+ 4
mr.Vox Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έδώ δεν βρήκα Nescafe χθες προϊόν στάνταρ σε δυο καταστήματα που πήγα. Την γυάλινη συσκευασία την Γερμανική των 200gr και όχι την Ελληνική στα 6,26 ευρώ που την είχε. ίσως τους κρύβουν επειδή θα ακριβύνει ο καφές. Βολεύτηκα αναγκαστικά με Bellarom Instant cofee, Strong Mocha blend στα 3,99 ευρώ. Λίγο πικρός αλλά από κάτι άλλους που κυκλοφορούν μια χαρά. αυτή τη στιγμή έχω στο σπίτι κωλόχαρτα και καθαριστικά που είχαν αγοραστει πριν 2 χρόνια!!! και θα μου βγάλουν άλλον έναν χρόνο+ Να ξέρεις ότι και τα απορρυπαντικά και τα είδη καθαριότητας λήγουν. Αρχίζουν να βρωμάνε μετά την λήξη τους και δεν καθαρίζουν όπως πρέπει. Για τα χαρτικά εντάξει.
dimos39 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα μπορούσαν να ανεβάσουν λίγο τις τιμές σε τέτοιο επίπεδο που δε θα γίνοταν ο χαμός αλλά θα φεύγανε κιόλας τα κομμάτια. αλλά τότε δε θα γίνοταν αυτός ο ντόρος. εμένα περισσότερο μου τη δίνουν οι γύφτουλες που ανοίγουν συσκευασίες πετάνε κάτω πράγματα και γενικώς συμπεριφέρονται σαν ζώα. Eκαστος στο είδος του... κι οι γύφτουλες στο LIDL... 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και είναι βαριά λέξη οι "γυφτουλες" Δεν σημαίνει ότι μερικοί συμπολίτες μας επειδη έχουν λιγότερα χρήματα είναι γύφτοι φίλε μου. Να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση θα ήταν καλό. 1
dimos39 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και είναι βαριά λέξη οι "γυφτουλες" Δεν σημαίνει ότι μερικοί συμπολίτες μας επειδη έχουν λιγότερα χρήματα είναι γύφτοι φίλε μου. Να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση θα ήταν καλό. Συ είπες... και άλλοι... εγώ απλώς σχολιάζω αυτά που διαβάζω...
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και είναι βαριά λέξη οι "γυφτουλες" Δεν σημαίνει ότι μερικοί συμπολίτες μας επειδη έχουν λιγότερα χρήματα είναι γύφτοι φίλε μου. Να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση θα ήταν καλό. Νομίζω ότι αναφέρθηκε σε αυτό που έγραψε ο torq: εμένα περισσότερο μου τη δίνουν οι γύφτουλες που ανοίγουν συσκευασίες πετάνε κάτω πράγματα και γενικώς συμπεριφέρονται σαν ζώα. Όχι σε όλους τους πελάτες του lidl! 2
diplo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ποια η διαφορά με την κυρία που περιμένει 8 παρά τέταρτο έξω από το lidl για να προλάβει να αγοράσει ένα αρκετά VFM μπλουζάκι, με τον μέσο χρήστη του insomnia που θα βάλει ξυπνητήρι στις 09:00 (GMT+8) Beijing, China για να προλάβει να αγοράσει ένα καλώδιο φόρτισης που το έχει προσφορά $0,37 χαμηλότερα από την κανονική; Γιατί ο πρώτος χαρακτηρίζεται "γύφτουλας" και ο δεύτερος "γαμάτος" ; 2
torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 προς αποφυγήν παρεξήγησης. δε χαρακτηρίζω γύφτουλες τους πελάτες του λιντλ. κι εγώ πελάτης είμαι και τακτικός. ούτε αυτούς που περιμένουν να ανοίξει το κατάστημα. τους θεωρώ υπερβολικούς όμως. αλλά λίγη σημασία έχει. λέγοντας γύφτουλες εννοούσα αυτούς που βαζουν τα χέρια στους ξηρούς καρπούς και γεμίζουν τις χούφτες, αυτούς που ανοίγουν συσκευασίες και μετά τα πετάνε όπου να ναι κάνοντας τα ρούχα ένα κουβάρι.... τέτοιες συμπεριφορές 5
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι αναφέρθηκε σε αυτό που έγραψε ο torq: εμένα περισσότερο μου τη δίνουν οι γύφτουλες που ανοίγουν συσκευασίες πετάνε κάτω πράγματα και γενικώς συμπεριφέρονται σαν ζώα. Όχι σε όλους τους πελάτες του lidl! Οκ ναι τωρα που το ξαναδιαβασα έχεις δικιο ποια η διαφορά με την κυρία που περιμένει 8 παρά τέταρτο έξω από το lidl για να προλάβει να αγοράσει ένα αρκετά VFM μπλουζάκι, με τον μέσο χρήστη του insomnia που θα βάλει ξυπνητήρι στις 09:00 (GMT+8) Beijing, China για να προλάβει να αγοράσει ένα καλώδιο φόρτισης που το έχει προσφορά $0,37 χαμηλότερα από την κανονική; Γιατί ο πρώτος χαρακτηρίζεται "γύφτουλας" και ο δεύτερος "γαμάτος" ; Ο δεύτερος δεν είναι γαμάτος,ειμαι απλά τραγικος
Alx1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οι προσφορές δεν εξανεμίζονται τόσο από νεόπτωχους που προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα στοκάροντας, όσο από τον κάθε πονηρίδη επαγγελματία που ψωνίζει για το μαγαζί του. Οι δεύτεροι είναι βδέλλες, καθαρά. 1
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Eκαστος στο είδος του... κι οι γύφτουλες στο LIDL...[/size]Θα ρθει στιγμη που θα πηγαινουν ολοι εκει..!!! Δεν ειναι τυχαιο που τα lidl πανε απο το καλο στο καλυτερο!!! http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/lidl-anavathmizei-ola-ta-katasthmata-ths-sthn-ellada.3920818.html
bedazzled Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν υπήρχε δυνατότητα pre-order μέσω internet, δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τις προσφορές. Όσο για το χάλι με τα χυμένα αλεύρια/ρύζια/μακαρόνια (μέχρι και γλίτσα από αυγά στο πάτωμα έχω πετύχει), ποτέ δεν θα το καταλάβω. Ουδέποτε έχω καταστρέψει κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιοί και γιατί τα κάνουν αυτά... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από bedazzled 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις