Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μονο ειναι το πρωτο? το δευτερο ημιδιπλο και το τριτο διπλο?

απο πανω για να σκεπαζεσαι δεν εχει αλλο σεντονι? μονο κατωσεντονο? μαξιλαροθηκες σιγουρα μαλλον δεν εχει να υποθεσω

ειναι μόνο ενα  κατωσέντονο (1 τεμάχιο δηλαδή) τό ειχα πάρει τήν προπροηγούμενη φορά πού τό ειχε ξαναφέρει ,η ποιοτητά του ειναι πολύ καλή (πάντα σέ σύγκριση μέ αυτά πού πληρώνεις) τό εχω πλύνει 4-5  φορές στό πλυντήριο κ δέν εχει ξεβάψει  η χαλάσεει τό λάστιχο κλπ

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια την αποψη σας για την ραπτομηχανη που φερνει την αλλη βδομαδα..

Με απασχολει μελλοντικα τα ανταλλακτικα της. Υπαρχει υποστηριξη απο τα lidl???

Τι γνωριζετε?

33 λειτουργίες γαζιού

Αυτόματη κουμπότρυπα 4 βαθμίδων

Γαζιά κλασικά, διακοσμητικά και overlock, για ράψιμο και γάζωμα

Ενδείκνυται και για ειδικά υφάσματα, όπως jersey ή stretch

5 διαφορετικά ποδαράκια γαζώματος, με δυνατότητα αλλαγής με το πάτημα ενός κουμπιού

Μax. 800 βελονιές ανά λεπτό, αβαθμίδωτα ρυθμιζόμενο πλάτος βελονιάς 0-4,8 mm

3 χρόνια εγγύησηattachicon.gif100137_01_f.jpgattachicon.gif100137_01_f.jpg

Τις singer τις εχουν ανεβασει πολυ σε τιμη..

Δημοσ.

Χαχα χαχα. Η με τους γονείς σου μένεις ή η γυναίκα σου κάνει κουμάντο σπίτι. Πάντως για σεντόνια δεν ξέρεις.

Σετ σεντόνι, πανωσεντονο και μαξιλαροθηκη για ΜΟΝΌ κρεβάτι κάτω από 20€ δεν βρίσκεις (ούτε και σε λαϊκή, πανηγύρι). Για διπλό 25 και λίγα λέω.

Και αν βρεις δεν θα είναι βαμβακερο αλλά ναυλον και θα βρωμάει με λίγο ιδρώτα.

Λεω να παω απο ικεα για φτηνοτερα, εχεις ιδεα απο σετ 2 σεντονια και 2 μαξιλαροθηκες για διπλο κρεβατι;

Δημοσ.

Να ξέρετε ότι τα σεντόνια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εδώ δύσκολα βρίσκεις καλής ποιότητας σε καταστήματα λευκών ειδών που τα πληρώνεις κιόλα διπλά και τριπλά. Τα περισσότερα σε αυτές τις χαμηλές  τιμές (και όχι μόνο) μετά από λίγο καιρό εμφανίζουν κόμπους.

Του lidl δεν τα έχω δοκιμάσει. Αλλά οπτικώς και με την αφή φαίνονται μια από τα ίδια όλων των παρόμοιων προσφορών όλων των καταστημάτων. 

Δημοσ.

Λεω να παω απο ικεα για φτηνοτερα, εχεις ιδεα απο σετ 2 σεντονια και 2 μαξιλαροθηκες για διπλο κρεβατι;

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι παίζει σε ικεα για σεντόνια.

Αλλά έχε υπόψη σου ότι άλλο το διπλό κρεβάτι και άλλο το υπερδιπλο. Αν το σεντόνι σου μπαίνει κάτω από το στρώμα για να πιαστει τότε ίσως θες σεντόνι για υπερδιπλο κρεβάτι. Τσέκαρε διαστάσεις πριν πάρεις

Δημοσ.

Σημερα πηγα για ψωνια στο lidl.

Το θεμα εχει αναφερθει, αλλα παντα οταν το σκεφτομαι...μου προκαλει εκνευρισμο.

Προσφορες....

Εγω λοιπον δεν πηγα για καποια προσφορα του 'Σαββατου', αλλα κανονικα για ψωνια.

Βεβαια, την εχω πατησει αλλες φορες, κατι Δευτερες, κατι Πεμπτες, που ως εργαζομενος το νωριτερο που μπορω να παω στο lidl ειναι το απογευμα....

Σημερα λοιπον πηγα στο lidl στις 10 το πρωι.

Στο ταμειο περιμενοντας ακουσα εναν ηλικιωμενο κυριο να ρωταει για καποια προσφορα σημερινη, αλλα δεν θυμαμαι ποια, γιατι δεν παρακολουθησα ολη τη στιχομυθια απο την αρχη, καθως δεν με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι....

αλλα μολις ασυναισθητα το ρανταρ μου 'επιασε' τις μαγικες φρασεις που εξηγουσε ο υπαλληλος τον κύριο, καταλαβα....

'Τα εχουν παρει ολα απο το πρωι!!!!-δεν εχει μεινει τιποτε!'.

Δηλαδη ποσο πρωι ρε παιδια; 10 η ωρα και δεν ειχε μεινει τιποτε, ετσι;

Προφανως τα κομματια ηταν λιγα, και προφανως καποια κορακια περιμεναν απεξω απο το καταστημα στις 8 η ωρα το πρωι του Σαββατου.

Ειλικρινα, ξερω ....κανονες της αγορας θα πειτε, αλλα εμενα δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο,

οτι καποιος με σαδιστικες τάσεις στην διοικηση του ελληνικου lidl, ηδονιζεται να μαθαινει οτι πελατες πανε στο καταστημα -και μαλιστα σχετικα νωρις- και δεν βρισκουν προσφορες....πρεπει καποιοι να γουσταρουν πραγματικα με αυτη τη φαση....

Κριμα...

:(

• Like 3
Δημοσ.

Ακού

Έχει τύχει να πάω 08:05 σε κάποια προσφορά που είχε και γινόταν απ έξω λες και είσαι σε ΙΚΑ σε ωρα αιχμής,εμπαιναν μέσα και έκαναν σαν να μην υπάρχει αύριο,λες και θα τους τα χαριζαν

Έφυγα επιτόπου,μ έφυγε κάθε ενδιαφέρον για οποιαδήποτε προσφορα.

Δεν με ενδιαφέρει καμία μα καμία προσφορα αν είναι σαν ζώο να πάω να ούρλιαζω και να παίξω μπουνιές για ένα μηχάνημα, για προσφορά στο αλεύρι ή για ένα σετ σεντόνια.

Να έχουν να τα χαίρονται :)

Όσο για το δεν έχουμε κομματια,εξαντληθηκε από τις 09:00 το πρωί που λένε δεν παίζει να είναι ψέμματα αφού ο καθένας αγοράζει 30-30 όταν είναι κάτι σε προσφορά λες και θα γίνει κατοχη

(Κατοχικό σύνδρομο κτλπ) :P

Και παλέτες να φέρεις παραπάνω αν ο καθένας αγοράζει κούτες και δεν υπάρχει όριο τεμαχιων/πελατη έτσι θα γίνεται πάντα.γιατι δεν τους νοιάζει ο πελάτης,τους νοιάζει να φύγει το εμπόρευμα με οποιοδήποτε τρόπο.

Κρίμα όπως λες Χ100

• Like 4
Δημοσ.

Σημερα πηγα για ψωνια στο lidl.

Το θεμα εχει αναφερθει, αλλα παντα οταν το σκεφτομαι...μου προκαλει εκνευρισμο.

Προσφορες....

Εγω λοιπον δεν πηγα για καποια προσφορα του 'Σαββατου', αλλα κανονικα για ψωνια.

Βεβαια, την εχω πατησει αλλες φορες, κατι Δευτερες, κατι Πεμπτες, που ως εργαζομενος το νωριτερο που μπορω να παω στο lidl ειναι το απογευμα....

Σημερα λοιπον πηγα στο lidl στις 10 το πρωι.

Στο ταμειο περιμενοντας ακουσα εναν ηλικιωμενο κυριο να ρωταει για καποια προσφορα σημερινη, αλλα δεν θυμαμαι ποια, γιατι δεν παρακολουθησα ολη τη στιχομυθια απο την αρχη, καθως δεν με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι....

αλλα μολις ασυναισθητα το ρανταρ μου 'επιασε' τις μαγικες φρασεις που εξηγουσε ο υπαλληλος τον κύριο, καταλαβα....

'Τα εχουν παρει ολα απο το πρωι!!!!-δεν εχει μεινει τιποτε!'.

Δηλαδη ποσο πρωι ρε παιδια; 10 η ωρα και δεν ειχε μεινει τιποτε, ετσι;

Προφανως τα κομματια ηταν λιγα, και προφανως καποια κορακια περιμεναν απεξω απο το καταστημα στις 8 η ωρα το πρωι του Σαββατου.

Ειλικρινα, ξερω ....κανονες της αγορας θα πειτε, αλλα εμενα δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο,

οτι καποιος με σαδιστικες τάσεις στην διοικηση του ελληνικου lidl, ηδονιζεται να μαθαινει οτι πελατες πανε στο καταστημα -και μαλιστα σχετικα νωρις- και δεν βρισκουν προσφορες....πρεπει καποιοι να γουσταρουν πραγματικα με αυτη τη φαση....

Κριμα...

:(

Ζηλεύουν τα apple stores όταν βγαίνει καινούργιο iphone! :D

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω αυτο σκεφτηκα, τα apple stores, ουρες φανατισμενων αγοραστων οταν προκειται να πουληθει για πρωτη φορα iphone νεας γενιας.

Τωρα εχουμε και φανατικους στα lidl.

Δημοσ.

Μόνο που οι "φανατικοί" στη Lidl είναι περισσότερο γιαγιάδες και νοικοκυρές που θέλουν να βρουν κάτι για την οικογένεια σε χαμηλή τιμή, ενώ οι φανατικοί της Apple είναι πορωμένοι-καμμένοι που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα σκάσουν τα uber-φράγκα να πάρουν μια συσκευή-φετίχ.

Με άλλα λόγια, καμία σύγκριση.

Δημοσ.

Ακού

Έχει τύχει να πάω 08:05 σε κάποια προσφορά που είχε και γινόταν απ έξω λες και είσαι σε ΙΚΑ σε ωρα αιχμής,εμπαιναν μέσα και έκαναν σαν να μην υπάρχει αύριο,λες και θα τους τα χαριζαν

Έφυγα επιτόπου,μ έφυγε κάθε ενδιαφέρον για οποιαδήποτε προσφορα.

Δεν με ενδιαφέρει καμία μα καμία προσφορα αν είναι σαν ζώο να πάω να ούρλιαζω και να παίξω μπουνιές για ένα μηχάνημα, για προσφορά στο αλεύρι ή για ένα σετ σεντόνια.

Να έχουν να τα χαίρονται :)

Όσο για το δεν έχουμε κομματια,εξαντληθηκε από τις 09:00 το πρωί που λένε δεν παίζει να είναι ψέμματα αφού ο καθένας αγοράζει 30-30 όταν είναι κάτι σε προσφορά λες και θα γίνει κατοχη

(Κατοχικό σύνδρομο κτλπ) :P

Και παλέτες να φέρεις παραπάνω αν ο καθένας αγοράζει κούτες και δεν υπάρχει όριο τεμαχιων/πελατη έτσι θα γίνεται πάντα.γιατι δεν τους νοιάζει ο πελάτης,τους νοιάζει να φύγει το εμπόρευμα με οποιοδήποτε τρόπο.

Κρίμα όπως λες Χ100

ισχύει και το εχω παρατηρήσει σε ρουχα κυρίως.

Προσωπικά πάω για εργαλεία μόνο στο Lidl τίποτα άλλο. Σε αυτο το κομμάτι τουλάχιστον που παρακολουθώ τα τελευταία δύο χρόνια εχουν βελτιωθεί στο απόθεμα έτσι ώστε να καλύπτει για 2 μέρες.

Τουλάχιστον στο κατάστημα των Μελισσίων το οποίο ειδικά μετα την ανακαίνιση ειναι εξαιρετικό. 

Οσο για τα προιόντα προσφορά γράφει στο φυλλάδιο εως κάποια τεμάχια ανα άτομο αλλά κανείς δεν το τηρεί. Ειναι κρίμα πραγματικά.

Ωστόσο δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και κάτι το κατάστημα γιατι εαν θέλει ο άλλος να πάρει τεμάχια θα τον βρεί τον τρόπο δεν ειναι δύσκολο.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά το θέμα έχει αναφερθεί και από άλλους παλαιότερα αν ψάξετε.

επειδή έχουμε την καχυποψία στο αίμα μας μόλις ακούμε ότι κάτι εξαντλήθηκε, αμέσως λέμε ότι μας κοροϊδεύουν και ότι έφεραν μόνο 2 τεμάχια.

η μάνα μου πάντα αυτό λέει.

αλλά στο lidl μιας και γι αυτό μιλάμε, έχει τύχει να περνάω απ έξω νωρίς το πρωί αλλά και να το επισκέπτομαι μόλις ανοίγει και να βλέπω τον χαμό.

εννοείται όταν υπάρχει μια καλή προσφορά.

όταν βλέπεις 50 άτομα (κυριολεκτικά όμως) να περιμένουν απ έξω και μόλις ανοίξουν οι πόρτες να μπαίνουν τρέχοντας και να παίρνουν ο καθένας από 2-3 προϊόντα της προσφοράς, καταλαβαίνεις τι γίνεται.

οπότε ναι. οι καλές προσφορές μπορεί να έχουν τελειώσει μέσα σε 1 ώρα από το άνοιγμα του καταστήματος.

δε μου το έχουν πει άλλοι, το έχω δει ο ίδιος.

Δημοσ.

Ομως, γιατι να το ριξουμε στο φταιξιμο στους 'κακους' πελατες;

Ο πελατης δεν εχει παντα δικιο;

Ολοι εδω μεσα ειμαστε πελατες, και ολοι(90%+) συμφωνουμε οτι δεν μας αρεσει ο τροπος που το ιδιο το lidl χειριζεται το θεμα των προσφορων.

Αν καποιος εχει αντιρρηση, και θεωρει οτι το lidl πολυ καλα τα κανει στις προσφορες, ας το πει και να εξηγησει το αιτιολογικο του.

Ομως ολοι εδω ειμαστε δυσαρεστημενοι σε αυτο το θεμα.

Τυχαιο;

Δεν νομιζω!

Και ομως, μας γραφουν στα ....

Αρα, κατι δεν κανουν και αυτοι καλα.

Εκτος αν ολοι εμεις εδω, που ειμαστε και πελατες, ειμαστε ολοι λαθος.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...