iordanis77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή η zero και η pepsi που κυκλοφορούν στην Αμερική είναι διαφορετικές από αυτές που κυκλοφορούν στην Ευρώπη; H μεν εχει αυτο το συστατικο, η δε οχι, το αντικαθιστουν με αλλο. Στο σχαροτήγανο για λίγη ώρα ή στο φούρνο πάνω σε κομμένα λεμόνια. Εχω τον κανω ειτε βραστο ειτε στο τηγανι, σε σχαρα τηγανιου δεν εχω δοκιμασει, γινεται καλος? 2
Alx1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πλέον τον κάνω μόνο στον ατμό... μία φορά δοκίμασα δεν χρειάστηκε δεύτερη για να αποφασίσω.
iordanis77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πλέον τον κάνω μόνο στον ατμό... μία φορά δοκίμασα δεν χρειάστηκε δεύτερη για να αποφασίσω. Με τι εξοπλισμο μαγειρευεις στον ατμο?
Alx1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Με ατμομάγειρα... και συγκεκριμένα συμπτωματικά αυτόν του Lidl, τον οποίο σημειωτέον τον αγόρασα από ποστ-αγγελία στο παρόν thread
aristos12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 πάει χάλασαν οι γερμανοί ...χθές μέ τεράστια καθυστέρηση ανέβασαν τίς εβδομαδιαίες προσφορές από 12/9 κ σταματάει χωρίς τίς προσφορές γιά τό σάββατο 17/9 τί νά εγινε ? τά επαιξε τό site τους λόγω βροχής ...(πάντως δέν εχει ξανασυμβεί αυτό απ οσο θυμάμαι )
mr.Vox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 πάει χάλασαν οι γερμανοί ...χθές μέ τεράστια καθυστέρηση ανέβασαν τίς εβδομαδιαίες προσφορές από 12/9 κ σταματάει χωρίς τίς προσφορές γιά τό σάββατο 17/9 τί νά εγινε ? τά επαιξε τό site τους λόγω βροχής ...(πάντως δέν εχει ξανασυμβεί αυτό απ οσο θυμάμαι ) Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
eidikos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Απο βδομαδα φερνει σεντονια. Εχει παρει κανεις ποτε να μου πει αν αξιζουν; Το λαστιχο τι ρολο παιζει; Για ημιδιπλο πρεπει να αγοραστει αυτο με τα 9,99? το μονο ειναι το πρωτο? το δευτερο ημιδιπλο και το τριτο διπλο? απο πανω για να σκεπαζεσαι δεν εχει αλλο σεντονι? μονο κατωσεντονο? μαξιλαροθηκες σιγουρα μαλλον δεν εχει να υποθεσω
mentoras99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 το μονο ειναι το πρωτο? το δευτερο ημιδιπλο και το τριτο διπλο? απο πανω για να σκεπαζεσαι δεν εχει αλλο σεντονι? μονο κατωσεντονο? μαξιλαροθηκες σιγουρα μαλλον δεν εχει να υποθεσω Ειδες, ευτυχως που το παρατηρησες, ειχε 'κολησει' η σκεψη μου και δεν το ειχα σκεφτει! Εχεις δικιο, αυτα δεν πανε σε σετ ρε παιδια; 2 σεντονια + 2 μαξιλαροθηκες; Ή κανω λαθος;
eidikos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον δεν συμφερει να το παρεις επειδη εξω με 15-20 ευρω βρισκεις ολο το σετ... 1
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το σεικερ που εχει αυτην την εβδομαδα τι λεει; ειναι στεγανο;
mary Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον δεν συμφερει να το παρεις επειδη εξω με 15-20 ευρω βρισκεις ολο το σετ...Χαχα χαχα. Η με τους γονείς σου μένεις ή η γυναίκα σου κάνει κουμάντο σπίτι. Πάντως για σεντόνια δεν ξέρεις. Σετ σεντόνι, πανωσεντονο και μαξιλαροθηκη για ΜΟΝΌ κρεβάτι κάτω από 20€ δεν βρίσκεις (ούτε και σε λαϊκή, πανηγύρι). Για διπλό 25 και λίγα λέω. Και αν βρεις δεν θα είναι βαμβακερο αλλά ναυλον και θα βρωμάει με λίγο ιδρώτα.
eidikos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 κανε μια ερευνα στο skroutz και δες..τωρα τι ποιοτητα ειναι μακαρι να ξερα αφου στο σεξ ξεστρωνονται
washcloud Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 το μονο ειναι το πρωτο? το δευτερο ημιδιπλο και το τριτο διπλο? απο πανω για να σκεπαζεσαι δεν εχει αλλο σεντονι? μονο κατωσεντονο? μαξιλαροθηκες σιγουρα μαλλον δεν εχει να υποθεσω Εχεις δικιο, αυτα δεν πανε σε σετ ρε παιδια; 2 σεντονια + 2 μαξιλαροθηκες; Ή κανω λαθος; ...βρε παίδες, γιατί κάνετε τα εύκολα δύσκολα; Πόσο πιο προφανές ότι πρόκειται για ΕΝΑ τεμάχιο σεντονιού ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ; [ σε μεγέθη 1) μονό 2) διπλό 3) "king size" ] Και όχι, τίποτα δεν πάει "by default" σε σετ. μαλλον δεν συμφερει να το παρεις επειδη εξω με 15-20 ευρω βρισκεις ολο το σετ... ...χλωμό να βρεις σετ 2 μεγάλων σεντονιών ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ + 2 μαξιλαροθήκες < "15-20". Που και να βρεις δηλαδή (20άρι στην καλύτερη), θα είναι πολύ λεπτά σεντόνια. Ενώ αυτά του Λιντλ έχουν και ένα τάδε πάχος (πέραν από το προφανές του λάστιχου) και αφ' ενός θ' αντέξουν περισσότερο, αφ' ετέρου θα είναι ζεστότερα. Εκτός και αν μιλάμε α) για μικρά σεντόνια β) δεν θες λάστιχο γ) δεν σε νοιάζει το πάχος της ύφανσης και θες να δώσεις το ελάχιστο δυνατό για δύο απλά μικρά σεντόνια και 2 μαξιλαροθήκες. Περί δε Σκρουτζ που λες, συνήθως δεν έχει κάποιος το φθηνότερο μαγαζί δίπλα του. Κι αυτός είναι ακόμη ένας βασικός λόγος που το Λιντλ συμφέρει.
user27 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 στο δικό μου βάζο το αναφερει και στα ελληνικά, όμως το έχω αγοράσει και παλαιότερα και δεν είχε πάθει κάτι για περισσότερο από μήνα άλλωστε είναι τουρσί Στην προσφατη παρτιδα ειδα οτι το διορθωσανε. Εγω το εχω απο την προηγουμενη παρτιδα. Και εγω το εχω ανοιξει πανω απο μηνα και μεχρι στιγμης δεν επαθα τιποτα (το ελπιζω) οποτε οι 3 τρεις μερες ειναι υπερβολη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις